- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.541
Cnm bende yeni duydum araştırıyorum buraya yazdım belki doktor önerisi olan vardır diye bende çok kötüyüm esimle aram çok bozuk çok yoruldum artıkMerhaba canim. Yazdıklarını okuyunca kendime çok benzettim 4 yıldır bende vajinusmusum uygulamalar hep iyi Doktorlara muayene olunca çoğunu aşmışsın diyolar ama malesef gerisi yok. hipnoterapı dediğin nedir onu duymamistim
Var canım fakat kitapta aparatla değil parmak egzersizleriyle yönlendirme yapılıyor önce nefes egzersizinin nasıl yapılması gerektiğinden bahsediyor sonrasında parmak egzersizinde boğum boğum işaret parmağı sonrasında orta parmak yine ilk boğum sonra 2. Boğum bu aşamadan sonra iki parmak ilk boğum 2. Bogumlar sonra tmammı daha sonra eşli parmak egzersizleri eşin isaret parmağı orta parmağı ve 2 parmağı sonrasında sınırlı penis grisi tam penis girişi ve haz alma aşamalarını anlatıyor bu asamalarda kendimizin ve eslerimizin nasıl davranması gerektiğinden bahsediyorBen aslında egzersizin çoğunu halletmiştim ama araya zaman girdi olmadı filan. Şimdi baştan aparata başlamak istiyorum ama kitaptaki sırayla gitmek istedim bi plan olsun elimde diye. Eğer sizde kitap varsa ve yazarsanız çok sevinirim.
Hipnoterapi nedir bilmiyorum ama arkadaslar kendiniz yipratmayin baktiniz asamiyorsunuz kendi basiniza lutfen aylarca beklemeyin. Bulun buluşturun biriktirin paranizi ne olur güzel bir doktordan destek alin. Benim doktorumdan cok memnundum düşünürseniz reyyan ozcan temizkan. Yazik etmeyin kalbinize eslerinize kendinize ve gunlerinizeCnm bende yeni duydum araştırıyorum buraya yazdım belki doktor önerisi olan vardır diye bende çok kötüyüm esimle aram çok bozuk çok yoruldum artık
bence biraz almakta basarı neden bu kadar umutsuzsun..denmeleri bile olmayacak diye yapıyorsun..aslında basarmıssın.2 cm bile basarı...buundan sonrası içn 2 güne 1 aynı sekilde eşli denemelere devam et.. zaten en büyük sorun eşli denemelerin arasını cok uzun tutmak..2 güne bir 2 cm bile olsa devam et. sonra bak farkı görceksin...Tüm umutlarımı yitirmiş bulunmaktayım hiçbir zaman bu hastalıktan kurtulamayacağım ve sonunda bu evliliğim ne olacak bilmiyorum . Herşeyden soğudum . Bugün sondu artık egzersiz falan da yapamam iyice soğudum. Bugün eşli deneme yapalım dedik olmayacağını biliyordum ama yinede denemek istedim. Birazcık girdi gibi oldu ama o kadar çok yanmam oldu ki ona rağmen yapmaya çalıştım ama eşim bile etkilendi bu durumdan çok yanıyor çok acıdı dedi ve yapamadık . Ikınınca açılmam olmuyor kendimi her türlü kasıyorum. Her pozisyonda denedik ama olmuyor bıktım artık yapma isteği egzersiz falan hiç bişey kalmadı bende
Birazcık Şeyi aldım çok denedik ama devamı olmuyor sanki giriş çok dar gitmiyor . Artık bıktım yapmaktanbence biraz almakta basarı neden bu kadar umutsuzsun..denmeleri bile olmayacak diye yapıyorsun..aslında basarmıssın.2 cm bile basarı...buundan sonrası içn 2 güne 1 aynı sekilde eşli denemelere devam et.. zaten en büyük sorun eşli denemelerin arasını cok uzun tutmak..2 güne bir 2 cm bile olsa devam et. sonra bak farkı görceksin...
Var canım fakat kitapta aparatla değil parmak egzersizleriyle yönlendirme yapılıyor önce nefes egzersizinin nasıl yapılması gerektiğinden bahsediyor sonrasında parmak egzersizinde boğum boğum işaret parmağı sonrasında orta parmak yine ilk boğum sonra 2. Boğum bu aşamadan sonra iki parmak ilk boğum 2. Bogumlar sonra tmammı daha sonra eşli parmak egzersizleri eşin isaret parmağı orta parmağı ve 2 parmağı sonrasında sınırlı penis grisi tam penis girişi ve haz alma aşamalarını anlatıyor bu asamalarda kendimizin ve eslerimizin nasıl davranması gerektiğinden bahsediyor
Ben genital bolgeme bakamiyodum bile ve 4 sene cektim bu illeti. Cok sukur simdi bebegim yanimda uyuyo ustelik normal dogumla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Lutfen pes etme zaten yenmissin sayilir. Psikolojin iyi olmali, kendine inanmalisin bundan sonrasi icin. Penis girisi sirasinda da kontrol sende olmali. Ben baslarda o kadar zor almistim ki birlesme cok uzun suruyodu ve esim ereksiyonu uzun sure koruyabilmek icin ilac kullandi :) belinin altina yastik koyarsan ya da sen yatagin ucunda esin disinda olursa daha kolay olabilir. Bende ise yaramisti. seni kendime benzettim ustelik ben de afyonluyum ve yenmeni kalpten istiyorum. Allah cabalayan tum kardeslerime acil sifa versin.Kızlar bana yardımcı olun lütfen bı akıl verin. Ben 4 yillik evliyim parmak egzersizleri yapıyorum eş parmağınida alabiliyorum dilatorlerlede yapıyorum hatta direk en büyük boyla başlıyorum penisin bı kısmınıda alabiliyorum.ama devamı gelmiyor nefes ikinma bütün herşeyi yapiyorum ama devamı gelmiyor.2 gün önce kadın doğum doktoruna gittik esimle doktor 2 parmağını vajinama soktu.sonra vajinal ultrason cihazıylada muayene etti.sen hastalığın çoğunu atlatmışsin dedi rahmin de 2 3 tane çocuk doğurmuş gibi geniş dedi.Birde hipnoterapi al dedi . tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba hipnoterapiyle ilgili yardım olursanız çok sevinirim bu arada eşimle aramız iyice kotulesmeye başladı çok uzun oldu ama kusura bakmayın
Canim Jel den aldim nasil kullanicam anlatir misin?Hanimlar Merhaba. Geçen gün yazmıştım yendim diye hatta doktorla yenmistim. Biz sadece bir kez yapmıştık sonra ben adet oldum 10 gün ara verdik. Bugün korka korka acaba yapabilir miyim diyerek başladım ve yine oldu hamd olsun. Artik korkum tamamiyle gitti. Doktora gittiğimde bana vemcaine sprey ve ultrason jeli vermisti. Bu ikisiyle yine bugün denedim. Size de oneririm. Sprey ilk basta cok yakıyor ama 2 dk içinde geçiyor. Ultrasn jeli de yeterince kayganlastiriyor zaten. Kizlar herkes demisti önceden bende kesinlikle katılıyorum bu muymus diyeceksiniz yapinca. Emin olun ki. Biz gözümüzde o kadar büyütmüsüz ki yani dedim bunun icin mi zehir oldu 1.5 senem. Simdi dualarimdasiniz. Rabbim bir an once kurtarsin bu dertten muzdarip olan bacilarimi. Insaallah bir çıkış yolu gostersin. Sorulariniz olursa yardim etmeye hazirim. Elimden ne geliyorsa yaparim. Yani yanimda olsanız size birebir yardim etmek isterdim. Çünkü herkes kurtulsun istiyorum.
Sağol canım psikolojik olarak iyi değilim esimle aramız çok kötü.Dedigin şeylerin çoğunu yaptım belimin altına yastık koymak benim üstte olduğum pozisyon denedim bunları bir türlü sonuca varamadik.Ben genital bolgeme bakamiyodum bile ve 4 sene cektim bu illeti. Cok sukur simdi bebegim yanimda uyuyo ustelik normal dogumla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Lutfen pes etme zaten yenmissin sayilir. Psikolojin iyi olmali, kendine inanmalisin bundan sonrasi icin. Penis girisi sirasinda da kontrol sende olmali. Ben baslarda o kadar zor almistim ki birlesme cok uzun suruyodu ve esim ereksiyonu uzun sure koruyabilmek icin ilac kullandi :) belinin altina yastik koyarsan ya da sen yatagin ucunda esin disinda olursa daha kolay olabilir. Bende ise yaramisti. seni kendime benzettim ustelik ben de afyonluyum ve yenmeni kalpten istiyorum. Allah cabalayan tum kardeslerime acil sifa versin.
Jeli kayganlastirmak icin kullaniyosun zaten . Bolca vajinaya sürmüştüm benCanim Jel den aldim nasil kullanicam anlatir misin?
Canim oncelikle sakin ol. Haram seylerden sifa aramamak daha dogrusu. Canim ilk once bi doktora git. Baksin. Insallah bi problem yoktur en azindan kendin rahat olursun. Belki tahris olmustur. Kayganlastirci kullaniyormusun? Seni cok iyi anliyoruz. Ben de cok agladim yenmeden once. Ama gececek inan bana. Bi doktora gorun. Alkolle denemeni tavsiye etmem Allah korusun baska problemlere yol acabilir. Sorun varsa sor canim yenmis biri olarak elimden geldigince yardim edecegim.Ya kızlar suan moralim okadar bozuk ki anlatamam size en son 6-7 gun once esimle beraber alkol icip iliskiye girmeyi denedik oldu kan da geldi hatta kizligim bozuldu canimda oyle cok yanmamisti dun denedik canim asiri derecede yanmaya basladi nerde hata yapiyorum bilmiyorum dun denedik kac kere denedik her seferinde canim yandi ve tahris oldu kanadi ben napicam niye ikinci sefer olmadi ben her seferinde alkol icemem ki ama suan agliyorum hungur hungur
Canim oncelikle sakin ol. Haram seylerden sifa aramamak daha dogrusu. Canim ilk once bi doktora git. Baksin. Insallah bi problem yoktur en azindan kendin rahat olursun. Belki tahris olmustur. Kayganlastirci kullaniyormusun? Seni cok iyi anliyoruz. Ben de cok agladim yenmeden once. Ama gececek inan bana. Bi doktora gorun. Alkolle denemeni tavsiye etmem Allah korusun baska problemlere yol acabilir. Sorun varsa sor canim yenmis biri olarak elimden geldigince yardim edecegim.
Aynen. Hissedince daha az korkarsiniz zamanla. Cunku acimadigini kendimizin abarttigimizi goruyoruzKatılıyorum sana. Önemli olan bizzat hissederek basarabilmek.yoksa kalıcı çözüm olmuyor
Aynen. Hissedince daha az korkarsiniz zamanla. Cunku acimadigini kendimizin abarttigimizi goruyoruz
ya cok sagolun tesekkur ederim doktora gittim bana herseyin normal oldugunu soyledi vajinismus oldugumu bile soylemedi nolursunuz bana yardim edin bu sorunu 3 senedir yasiyorum alkol son caremdi artik asla agzima vurmazdim yoksa alkolun etkisiyle oldu cokta sarhos degildim aslinda bilincim acikti oldu ve canim fazla yanmadi ama dun denedigimizde olmadi 1 saat ugrastik kayganlastirici denedik on sevisme yaptik hersey normaldi kendimi de cok kasmamaya calistim ama yinede istemsiz olarak kasiliyorum ve vajina kaslarim kendini kapatiyo esimi itmiyorum penisin yarisini aliyorum ama devami gelmiyo napicam ben nolursunuz yardim edinCanim oncelikle sakin ol. Haram seylerden sifa aramamak daha dogrusu. Canim ilk once bi doktora git. Baksin. Insallah bi problem yoktur en azindan kendin rahat olursun. Belki tahris olmustur. Kayganlastirci kullaniyormusun? Seni cok iyi anliyoruz. Ben de cok agladim yenmeden once. Ama gececek inan bana. Bi doktora gorun. Alkolle denemeni tavsiye etmem Allah korusun baska problemlere yol acabilir. Sorun varsa sor canim yenmis biri olarak elimden geldigince yardim edecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?