Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm bende yeni duydum araştırıyorum buraya yazdım belki doktor önerisi olan vardır diye bende çok kötüyüm esimle aram çok bozuk çok yoruldum artık

Birazini alabiliyorum diyen arkadaslar ordan sonrasinda penisi biraz popo yonunde ilerletmeye calissin esiniz, siz de nefes alip verip. Kayganlastirici surun hemen girecektir. Kizlar pes eden arkadaslari gorunce uzuluyorum. Nolur pes etmeyin. Ve kendinize guveniniz gelmedigi surece esinizle denemeyin. Hayal kirikligi olur denemek de istemezsiniz sonra. Egzersizlerle kendinizi iyice hazirladiktan sonra artik yapabilirim dediginizde yapin. Ve parmak yapiyorsaniz penisi de parmaginiz diye dusunun. Ve vajina yonunu bilmiyor olabilirsiniz. Benim buraya koydugum resim vardi ona bakin ya da internetten bakin vajina yonune. Kafanizdaki bazi soru isaretleri gider. Ben hep duvar var zannederdim orasi bosluk arkadaslar. Lutfen hirs yapin

Var canım fakat kitapta aparatla değil parmak egzersizleriyle yönlendirme yapılıyor önce nefes egzersizinin nasıl yapılması gerektiğinden bahsediyor sonrasında parmak egzersizinde boğum boğum işaret parmağı sonrasında orta parmak yine ilk boğum sonra 2. Boğum bu aşamadan sonra iki parmak ilk boğum 2. Bogumlar sonra tmammı daha sonra eşli parmak egzersizleri eşin isaret parmağı orta parmağı ve 2 parmağı sonrasında sınırlı penis grisi tam penis girişi ve haz alma aşamalarını anlatıyor bu asamalarda kendimizin ve eslerimizin nasıl davranması gerektiğinden bahsediyor

Cnm bende yeni duydum araştırıyorum buraya yazdım belki doktor önerisi olan vardır diye bende çok kötüyüm esimle aram çok bozuk çok yoruldum artık
Hipnoterapi nedir bilmiyorum ama arkadaslar kendiniz yipratmayin baktiniz asamiyorsunuz kendi basiniza lutfen aylarca beklemeyin. Bulun buluşturun biriktirin paranizi ne olur güzel bir doktordan destek alin. Benim doktorumdan cok memnundum düşünürseniz reyyan ozcan temizkan. Yazik etmeyin kalbinize eslerinize kendinize ve gunlerinize

bence biraz almakta basarı neden bu kadar umutsuzsun..denmeleri bile olmayacak diye yapıyorsun..aslında basarmıssın.2 cm bile basarı...buundan sonrası içn 2 güne 1 aynı sekilde eşli denemelere devam et.. zaten en büyük sorun eşli denemelerin arasını cok uzun tutmak..2 güne bir 2 cm bile olsa devam et. sonra bak farkı görceksin...

çünkü hiç kullanmadıgın birr organını kullanmayı ögreniyorsun...bunlar cok normal.. gerçekten bak 2 cm bile başarı ya.. bol kayganlaştırıcı sür..aç müziği bangır bangır dikkatini dagıtsın.bütün dikkatimizi oraya veriyoruz yanlış oda... unut müziğe odaklanmaya çalış ... gelmişsin bak sonuna

Birazcık Şeyi aldım çok denedik ama devamı olmuyor sanki giriş çok dar gitmiyor . Artık bıktım yapmaktan

Çok teşekkürler

Ben genital bolgeme bakamiyodum bile ve 4 sene cektim bu illeti. Cok sukur simdi bebegim yanimda uyuyo ustelik normal dogumla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Lutfen pes etme zaten yenmissin sayilir. Psikolojin iyi olmali, kendine inanmalisin bundan sonrasi icin. Penis girisi sirasinda da kontrol sende olmali. Ben baslarda o kadar zor almistim ki birlesme cok uzun suruyodu ve esim ereksiyonu uzun sure koruyabilmek icin ilac kullandi :) belinin altina yastik koyarsan ya da sen yatagin ucunda esin disinda olursa daha kolay olabilir. Bende ise yaramisti. seni kendime benzettim ustelik ben de afyonluyum ve yenmeni kalpten istiyorum. Allah cabalayan tum kardeslerime acil sifa versin.

Arkadaslar kendi yapmaya calisanlar icin soyluyorum suan reglim bittigi gbi artik denemelere baslicam. Vajinusmusla ilgili 2 kitap aldim bu aradada onlar bter insallah Allah’in izniyle basarmak istiyorum zaten ilk parmak egzersizi denemem ve olmazsada 2 ay snra doktora gidicem. Ama deneyecekler icin kitap bu aksam geliyo ayrintili resimler varsa tekrar yazarim ama okudugum bu sitedekilerde ogrenmek bilgilenmek icin yeterli gibi

Yinede bakin bence ...
https://www.adapsikoloji.com/tr/m/cinsel-terapi/vajinismus-ve-cinsel-mitler.html

https://vajinismuscozum.wordpress.com/page/2/

Bu ikisinide okuyun yazilanlara gore doktordaki tedaviler bunlar ama tabiki bunu yapmakta pskikolojik belkide beynimiz bile illa para ver doktora git oyle basaricaksin diye zorluyo bizi. Ben oyleyim gibi geliyo olmazsa doktora gtcem dusuncesi var diye belki bunu bile beceremicem ama doktora gtsemde ayni parmak yada aparat egzersizi ysicsksam denemekte fayda var

Canim Jel den aldim nasil kullanicam anlatir misin?

Sağol canım psikolojik olarak iyi değilim esimle aramız çok kötü.Dedigin şeylerin çoğunu yaptım belimin altına yastık koymak benim üstte olduğum pozisyon denedim bunları bir türlü sonuca varamadik.

Ya kızlar suan moralim okadar bozuk ki anlatamam size en son 6-7 gun once esimle beraber alkol icip iliskiye girmeyi denedik oldu kan da geldi hatta kizligim bozuldu canimda oyle cok yanmamisti dun denedik canim asiri derecede yanmaya basladi nerde hata yapiyorum bilmiyorum dun denedik kac kere denedik her seferinde canim yandi ve tahris oldu kanadi ben napicam niye ikinci sefer olmadi ben her seferinde alkol icemem ki ama suan agliyorum hungur hungur

Canim oncelikle sakin ol. Haram seylerden sifa aramamak daha dogrusu. Canim ilk once bi doktora git. Baksin. Insallah bi problem yoktur en azindan kendin rahat olursun. Belki tahris olmustur. Kayganlastirci kullaniyormusun? Seni cok iyi anliyoruz. Ben de cok agladim yenmeden once. Ama gececek inan bana. Bi doktora gorun. Alkolle denemeni tavsiye etmem Allah korusun baska problemlere yol acabilir. Sorun varsa sor canim yenmis biri olarak elimden geldigince yardim edecegim.

Kızlar o günden sonra ilk kez akşam denedik yine oldu çok şükür.. arkadaşlar parmak alıyorsanız penisi de zamanla almaya baslicaksiniz.inanin penisi az da olsa almak bile o kadar motive edici bir şeydi ki benim için , lütfen sizin için de öyle olsun. Her şey vaktinde Rabbim nasip ettiğinde oluyor.

Katılıyorum sana. Önemli olan bizzat hissederek basarabilmek.yoksa kalıcı çözüm olmuyor

Aynen. Hissedince daha az korkarsiniz zamanla. Cunku acimadigini kendimizin abarttigimizi goruyoruz

Ya evet ben içimde olduğunu bile hissetmiyorum , belki de artık korkum kalmadığı için. Rabbim tez vakitte herkese nasip etsin ben çalıştığım için belki de bu kadar uzadı.. eğer evdeyseniz ihmal etmeyin hep deneyin egzersiz yapin

ya cok sagolun tesekkur ederim doktora gittim bana herseyin normal oldugunu soyledi vajinismus oldugumu bile soylemedi nolursunuz bana yardim edin bu sorunu 3 senedir yasiyorum alkol son caremdi artik asla agzima vurmazdim yoksa alkolun etkisiyle oldu cokta sarhos degildim aslinda bilincim acikti oldu ve canim fazla yanmadi ama dun denedigimizde olmadi 1 saat ugrastik kayganlastirici denedik on sevisme yaptik hersey normaldi kendimi de cok kasmamaya calistim ama yinede istemsiz olarak kasiliyorum ve vajina kaslarim kendini kapatiyo esimi itmiyorum penisin yarisini aliyorum ama devami gelmiyo napicam ben nolursunuz yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…