Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ust
ustelik dun denedigimiz de esimin parmagini icime tamamini alabilmistim once parmagini soktu oluyomu diye tamami girdi ve aci hissetmedim ama olay penise gelince canim yaniyo niye boyle oluyo napicam ben

ust

ustelik dun denedigimiz de esimin parmagini icime tamamini alabilmistim once parmagini soktu oluyomu diye tamami girdi ve aci hissetmedim ama olay penise gelince canim yaniyo niye boyle oluyo napicam ben
Canim sen nerdeyse sonuna gelmişsin. Hic pes etme yaparsin. Ben de yenmeden bir gun once tam senin psikolojindeydim. Esimin parmagini almama ragmen p..s yapamamistim. Esimle kusmustuk o gun bir birimize. Aglayarak yatmistim. Ama ertesi gun hirs yaptim. Kendi parmaklarimla yaptim. Sen parmak egzersizi yaptinmi canim? Sen pes etmezsen en kisa zamanda atlatmana yardimci olcam ama nolur hirs yap. Parmak egzersizleri yapmiyorsan hemen bugun basla. 1 parmak yap. Hemen 2 parmaga gecme. 1 parmakta git gel yap. 1 parmagi ben ayakta dururken bile yaptim. Iyice guven geldikten sonra 2 parmaga gectim. Yine ayni sekulde git gel yaptim. Yapabildigini gorunce daha da guveniyorsun kendine. Sonra zaten parmakla yaptiktan sonra baya bi guven geliyor. Meraktan bile esine hadi deneyelim dersin. Ama acele etme. Ne zaman artik hazirim dersen o zaman yap. Ama fazla uzatma. Canim gor bak parmaklarin rahat girdigini ve oranin esnek oldugunu gorunce cok rahatlicaksin

ust

Bir de parmakla yapinca vajina yonunu de ogrenmis oluyorsun. Hani penisin yarisi giriyo diyosun ya tam o yarisi girdigi zaman biraz durun. Hemen cikarmayin. Ve deriiin nefes al, verirken de esin biraz popo yonune itsin. Bol kayganlastirici surun. Kendisi kayip gidecek. Yapacaksin canim. Az kalmis

Tek anlayamadığım şey alkollüyken yapıp dün yapamamış olmam parmak egzersizini sorunsuz bi şekilde yapıyordum hala da öyle asla ama asla pes etmek yok pes etmiycem ağlamıycam da çevremdeki yeni evli arkadaşlarım bana övünerek anlatırken benim yalan söylemem onların yanında sanki ezik eksik bi kadınmış gibi olmam çok zoruma gidiyo sanırım kendimi kasıyorum çok fazla hem de resmen baktığımız da bacaklarım zangır zangır titriyodu eşimin de penisi dayanamadı ve ereksiyonu kayboldu ve yapmayı bıraktık parmağımla yaptığım zaman vajinanın yönünü tam anlayamadım bir türlü parmağımı sokunca bir et parçası geliyo önce elime sonra nefes alınca başka bir yöne gidiyo acaba biz yön konusunda mı becereksiziz

Kizlar bir de ben hic nefes egzersizlerine inanmiyordum. Sacma geliyordu. Yenmem de cok buyuk rolu vardi. Kizlar kastiginiz anda hemen deriiin nefes alip verin hem sakinleseceksiniz hem vajina biraz daha acilacak.
Benim bazi korkularim vardi aklimda. Ama arastirdim ve gercegini ogrenmem de bana buyuk yardimci oldu. Burda da yazmak istiyorum belki benim gibi olanlariniz vardir. Ben orda baska delik var ve esim yanlis delige giriyor diye dusunuyordum. Kizlar orda baska delik yok. Idrar deligi cok kucuk oraya hic bisey sigmaz. Penis iceriye girdikten sonra baska yerlere gidecek falan filan oyle bisey de yok sadece tek yolu var vajinanin penisin rahatca girip cikabilecegi. Cok rahat olun biz kasmadigimiz surece orda bi engel yok. Kasip kendimize zorlastirmayalim

nolur bana dua edin bu sefer başarmak istiyorum senelerim bu rahatsızlıkla heba olup gitti eşimin bile artık sabrı kalmadı dün bana sinirlenip surat yaptı yapmıycaz dedi iyice moralim bozuldu

Canim seni cok iyi anliyorum. Benim de 6 ayim oyle gecti. Her yeni evlilere imrenerek baktim. Yapacagim de. Hic bir eksik yonumuz yok. Alkolliyken biraz gevsemis olabilirsin ondan olmustur. Ama beynini kendin kontrol etmeye calis. Gucluyuz biz. Eger o aci verecek bisey olsaydi Allah bize niye aci cektirmek istesin ki. Hic korkma. Hiiic aci yok. Baslarken de korkma canim. Heyecan yapma. Eşini de anla. Onlar da kendini sucluyolar. Beceriksizlik psikolojisine giriyorlar. Baslamadan onca konus esinle. Ona guven ver. Sorunu beraber asacaginizi, onun sucu olmadigini, seninde elinden geleni yapmaya calistigini soyle. Nolursa olsun uzulmeyecegiz diye baslayin. Hic stres yapmayin.
Sorun yönde olabilir. Kasinca girmesi zorlasiyor. Rahat birak kendini. Zorlandigin an nefes egzsersizi yap.
Esine ara sira tesekkur et sana yardimci oldugu icin. Onun destegiyle yapacagini soyle. Boyle yaparsan o da sana yardimci olur.
Sana ve burdaki herkese dua edecem. Herkesin eeennn kisa zamanda yenmesini istiyorum

Bide O egzersizi Ben yapabilsem vajina girisine dokundugum anda kasiliyorum yapamiyorum.
Canim nolur korkma. Bu korkunun seni yenmesine izin verme. Ustune git. Korkulacak yer degil orasi. Agiz boslugu gibi bi yer. Aksine seveceksin. Ben vajina girisini bilmyordum. Oraya bi yere parmagimi koydum ve ittim. Nefes verirken orada bisey acildi ve parmagim iceriye girmeye basladi. Merak edip devam edeceksin. Eline et parcasi gibi bisey gelebilir korkma. Sadece bence oraya bakteri girmemesi icin onunu kapatan et diye dusunuyorum. O et parcasina takilma devam et. Bi bakmissin parmagin icerde:) sorularin varsa ozelden de sorabilirsin

cok tesekkur ederim beni dinleyip bana yardimci oldugunuz icin bu dediklerinizin hepsini yapicam kendimi telkin etmem gerekiyor beynime olacak aci cekmeyeceksin cok kolay olacak diye sinyal gondermem lazim bu nefes egzersizleri cok faydali gercekten ben kendi parmagi soktugumda bile nefes alip vermeden parmagim ilerlemiyo ne degisik bisey boyle bu ya

Allah bin kere razı olsun dualarinizi eksik etmeyin benden bizlerden ben de sizin icin dua edicem hep mutlu olun diye saglikli olun diye

Gelismelerden haberdar et canim. Duacinim.

nolur bana dua edin bu sefer başarmak istiyorum senelerim bu rahatsızlıkla heba olup gitti eşimin bile artık sabrı kalmadı dün bana sinirlenip surat yaptı yapmıycaz dedi iyice moralim bozuldu

Canım ben 2 defadir deniyorum ilki de 2.side ben yatak kenarındayım eşim ayakta.boyle bir deneyin istersen

Kizlar Bende hic cinsel istek yok. o istek olsa eminim o kasmam falan azalacak diye düşünüyorum. adet donemlerimde cok fazla istek oluyo ama normalde hic yok o istek . Olsa isim dahada kolaylasacak. Sanki o istek olsa onun acisi yaparken ki istekle kaybolur gider diye dusunuyorum. Istek olmadan deniyoruz belkide ondan yapamiyoruz bilmiyorum ofoff

Canım hepimizde aynı durum var.adetken keşke olmasakta yapsak, adet değilken de hiç denemek istememek. Zor bir süreç ama imkansız değilmiş insan yapınca anliyor

Kizlaarrrr
Bugün benim en mutlu günüm
Cook şükür bi kaç saat önce bitirdik bu işi. Sorunsuz şekilde aldım içime ve hepsi girdi. Bugün bize tam 7 ay oldu şükürler olsun ki yendim. Azmedin kızlar sakin pes etmeyin moralinizi bozmayın basarcam ben bu işi derseniz inanin oluyo. Ben bugun bu iş bitecek dedim ve bitti. Omuzlarimdaki yük kalktı. Mutluluktan saatlerce ağladık esimle sürekli oldu mu diye sorular sorduk biz esimle el ele verdik sabrettik bi gün olacak diye Rabbim de yardim etti oldu... Sorulariniz olursa yardimci olurum darısı sizin başınıza inşallah

Cnm çok sevindim inşallah bende birgun buraya sonunda bende yendim yazarım.Nasil yendin cnm hangi pozisyonda basardin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…