- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.581
İnşallah canım. İlk önce Apartlar yaptım hepsini birer gün çalıştım sorunsuz alabildm sonra p.. gectik normal ilişkiye girer gibi yaptık oldu yaniCnm çok sevindim inşallah bende birgun buraya sonunda bende yendim yazarım.Nasil yendin cnm hangi pozisyonda basardin
Teşekkürler cnm bizede dua et artık bizde kurtulalım biran önceİnşallah canım. İlk önce Apartlar yaptım hepsini birer gün çalıştım sorunsuz alabildm sonra p.. gectik normal ilişkiye girer gibi yaptık oldu yani
Açi derken girisi mi kastettin canim?kızlar, ben de çok uzun süredir erteliyordum. dün bir kulak çubuğunun yarısını alabildim anca. bugün de parmağımla denicem. ama açısını bulamıyorum sanki. iç dudaklarım da hep kapalı, zor açılıyor. bana açıyı tarif edebilir misiniz?
aaa nasil yani yatak kenarinda oturur pozisyondami tam anlatirmisiniz lutfen
Kizlaarrrr
Bugün benim en mutlu günüm
Cook şükür bi kaç saat önce bitirdik bu işi. Sorunsuz şekilde aldım içime ve hepsi girdi. Bugün bize tam 7 ay oldu şükürler olsun ki yendim. Azmedin kızlar sakin pes etmeyin moralinizi bozmayın basarcam ben bu işi derseniz inanin oluyo. Ben bugun bu iş bitecek dedim ve bitti. Omuzlarimdaki yük kalktı. Mutluluktan saatlerce ağladık esimle sürekli oldu mu diye sorular sorduk biz esimle el ele verdik sabrettik bi gün olacak diye Rabbim de yardim etti oldu... Sorulariniz olursa yardimci olurum darısı sizin başınıza inşallah
kızlar, ben de çok uzun süredir erteliyordum. dün bir kulak çubuğunun yarısını alabildim anca. bugün de parmağımla denicem. ama açısını bulamıyorum sanki. iç dudaklarım da hep kapalı, zor açılıyor. bana açıyı tarif edebilir misiniz?
evet, yani ben dudakları ayıramıyorum zaten çok sıkışık, dudakların arasına sokmayı denedim biyere kadar gidiyo sadece gerisi yok, acaba yanlış yere mi sokuyorumAçi derken girisi mi kastettin canim?
Teşekkür ederim canımAy geçen hafta bugün gibi ben de bu durumdaydiminsan inanamiyor. Aglamalar gulmeler inanamamalar hepsini yaşıyor insan gözün aydın canım daim olsunn
Bana ameliyat gerektircek kadar kalin degil dedi doktor. Ama ben yapamiyorum ameliyatla aldirsam bile yapabilcegimi sanmiyorumBen ameliyat oldum
Canim parmagini koy oraya ve derin nefes al ve verirken parmagini yavasca it. Eger parmagini ittigin zaman orasi aciliyor gibi oluyorsa ve parmagin rahat giriyorsa dogru yoldasin demek. Internetten vajina girisi diye de aratabilirsin canim. Ve girdikten sonra yine bi yerde tikaniyor gibi olsan yine nefes alip verevet, yani ben dudakları ayıramıyorum zaten çok sıkışık, dudakların arasına sokmayı denedim biyere kadar gidiyo sadece gerisi yok, acaba yanlış yere mi sokuyorum
çok teşekkürler. az önce egzersiz yaptım ayıptır söylemesi :)) deliğin yerini daha yeni anladım, ne cahilim, sözde iki üniversite bitirdimCanim parmagini koy oraya ve derin nefes al ve verirken parmagini yavasca it. Eger parmagini ittigin zaman orasi aciliyor gibi oluyorsa ve parmagin rahat giriyorsa dogru yoldasin demek. Internetten vajina girisi diye de aratabilirsin canim. Ve girdikten sonra yine bi yerde tikaniyor gibi olsan yine nefes alip ver
Genelde zaten bu hastalik cok okumus insanlarda olurmus:)) sevindim senin adina cok guzel. Aynen boyle devam. Evet aynen orasi. Kayganlastirici sur parmagina. Tahris olmasin. Belki ondan yaniyorçok teşekkürler. az önce egzersiz yaptım ayıptır söylemesi :)) deliğin yerini daha yeni anladım, ne cahilim, sözde iki üniversite bitirdimsanırım iç dudakların alt kısmında delik, ama acayip küçük, dediğiniz gibi ıkınınca açılıyormuş. bir parmaktan biraz kalın bir şeyi iki parmak boğumunda sokabildim. 1 saattir çalışıyorum şimdi bıraktım bugünlük. ama içi çok yanıyor, normal mi sizce?
bunu söylemen çok iyi oldu. yani anladığım kadarıyla, o delik şu anda bende çok küçük. çalışma yaptıkça genişleyecek ve (yırtılmak dersek buna) yırtılmış olacak, öyle mi?Ben önemli bir detay belirtmek istiyorum arkadaşlar. Bi arkadaşımız da aparatlarla kızlık zarı delinmedi mi diye sormuş. Başta bnde yanlış biliyordum. Kızlık zarı delinmesi diye birşey yok. Idrar deliği iğne ucu kadar alt dudağın altında. Ve idrar deliğin altında toplu iğne başı kadar bi delik var. Toplumda delinme patlama diye adlandırılmış öyle kalmış. Ama kızlık zarı zaten bi delikten oluşuyor. Baskı ve penisin kalınlığı ile o delik daha da açılıp kenarlardan yırtılıyor. Kızlık zarı yırtılması. Içerde ayrı bi duvar herhangi birşey yok. Ben bunu bile bilmiyor tanımıyordum kendimi. Insan tam anlamıyla öğrendikçe daha da güveni geliyor..
çok iyi :) sen yendin mi bu illeti cnm?Aynen öyle cnm. Bende bunu bilmiyordum ve internetten bakıyordum tam anlamıyordum. Eşim benden daha bilgili çıktı. Onun sayesinde kendimi keşfettim araştırdım öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?