- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.601
sen erkenden başlamışsın iyi olmuş. benim 3,5 sene oldu evliliğim. ama eskiden oraya dokunamazken şimdi en azından başlamış olmak umut verici.Yok cnm henüz değil. Yenemedik. 6 aylık evliyiz bizde. Şuan parmak egzersizi yapıyoruz daha serçe parmak. Ilerisi gelir inşallah.
amin canım :)Evet cnm pes etmemek çok önemli. Halbuki dayanılmayacak birşey olsa Allah o acıyı vermez bize. Çocuk çıkıyor ordan sonuçta. Kafamızda bitirmek önemli. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
çok teşekkürler. az önce egzersiz yaptım ayıptır söylemesi :)) deliğin yerini daha yeni anladım, ne cahilim, sözde iki üniversite bitirdimsanırım iç dudakların alt kısmında delik, ama acayip küçük, dediğiniz gibi ıkınınca açılıyormuş. bir parmaktan biraz kalın bir şeyi iki parmak boğumunda sokabildim. 1 saattir çalışıyorum şimdi bıraktım bugünlük. ama içi çok yanıyor, normal mi sizce?
Ben sadece bende o isteksizlik var saniyodum. demekkki herkes te ayni. Su cinsel istek arttirici ilaclar falan oluyo onlarin faydasi olurmuki. doktora gidim diyorum isteksizlik icin ama alttan muayene yapacak olursa diye gidemiyorum. of offCanım hepimizde aynı durum var.adetken keşke olmasakta yapsak, adet değilken de hiç denemek istememek. Zor bir süreç ama imkansız değilmiş insan yapınca anliyor
Ben sadece bende o isteksizlik var saniyodum. demekkki herkes te ayni. Su cinsel istek arttirici ilaclar falan oluyo onlarin faydasi olurmuki. doktora gidim diyorum isteksizlik icin ama alttan muayene yapacak olursa diye gidemiyorum. of off
Bende sen gibiyim Canim. Bende egzersiz yapamiyorum . Burda bi sprey demislerdi ondan aldim onu denicem. ona bile cesaret edemiyorum okadar kotuyum cesaretsizim. Uyusturucu sprey dediler aldim ama henuz onla bile denemeye cesaretim yok. Parmak egzersizide yapamiyorum napicam bilmiyorumMerhaba arkadaşlar maalesef ben de bu hastalıktan muzdaribim çapa da yaklaşık 1 sene tedavi gördüm olmadı parmak egzersizi de yapamıyorum doktora muayene de olamıyorum egzersiz dışında başka bi çaresi yokmudur acaba yaa
Cnm parmak egzersizi yapamiyorsan dilatorlerle yapmaya çalış cnm baska caresi yok maalesefMerhaba arkadaşlar maalesef ben de bu hastalıktan muzdaribim çapa da yaklaşık 1 sene tedavi gördüm olmadı parmak egzersizi de yapamıyorum doktora muayene de olamıyorum egzersiz dışında başka bi çaresi yokmudur acaba yaa
Merhaba arkadaşlar maalesef ben de bu hastalıktan muzdaribim çapa da yaklaşık 1 sene tedavi gördüm olmadı parmak egzersizi de yapamıyorum doktora muayene de olamıyorum egzersiz dışında başka bi çaresi yokmudur acaba yaa
Jinekologla mi tedavi gördün? Parmak egzersizi konusunda dr yardimi oldu mu? Ben ilk olarak dr yardimi ile parmak egzersizi yapmistim. Kendim bakmaya bile cesaret edemiyodum ve nerden yapmam gerektigini de bilmiyordum. Bu alanda calisan jinekologlar var bence onlardan yardim almalisin. Cunku her jinekolog anlamiyor ve cok da can sikici okabiliyorlar.Merhaba arkadaşlar maalesef ben de bu hastalıktan muzdaribim çapa da yaklaşık 1 sene tedavi gördüm olmadı parmak egzersizi de yapamıyorum doktora muayene de olamıyorum egzersiz dışında başka bi çaresi yokmudur acaba yaa
aslında egzersizler hic can yakmiyor ilk iliski canini yakmis olabilir ama egzersizlerde kontrol sende olacagi icin rahat oluyorsun aci hissetmiyorsun uyusturucu kremlere hic gerek bile yok sadece kayanlik saglamasi icin bebe yagi yada kayganlastirici kullanabilirsin. kucukten buyuge dogru aparatlar yap sirayla dene mutlaka olacaktir.Bende sen gibiyim Canim. Bende egzersiz yapamiyorum . Burda bi sprey demislerdi ondan aldim onu denicem. ona bile cesaret edemiyorum okadar kotuyum cesaretsizim. Uyusturucu sprey dediler aldim ama henuz onla bile denemeye cesaretim yok. Parmak egzersizide yapamiyorum napicam bilmiyorum
Canim zaten can yakacak kadar itemedim hiç. Sadece oraya dokundugumda tuhaf bisey hissediyorum Ilerisine itemiyorum. Bilmiyorum ama degisik bisey hissediyorum oraya dokundugum andaaslında egzersizler hic can yakmiyor ilk iliski canini yakmis olabilir ama egzersizlerde kontrol sende olacagi icin rahat oluyorsun aci hissetmiyorsun uyusturucu kremlere hic gerek bile yok sadece kayanlik saglamasi icin bebe yagi yada kayganlastirici kullanabilirsin. kucukten buyuge dogru aparatlar yap sirayla dene mutlaka olacaktir.
Canim zaten can yakacak kadar itemedim hiç. Sadece oraya dokundugumda tuhaf bisey hissediyorum Ilerisine itemiyorum. Bilmiyorum ama degisik bisey hissediyorum oraya dokundugum anda
Canim 1-2 sayfa geriye baksan cevabini bulacaksin. Sitede %70 uyusturucu kremler, kayganlastiricilar vs konusuluyor zaten. Yanman normal. Zeytinyagi, bebe yagi, kayganlastirici, ultrason jeli filan kullanabilirsin. Uyusturucu kreme gelince adi uzerinde uyusturuyor iste, hissizlesiyorsun ve canin yanmiyor. Cogunluk emla'dan memnun uyusturucu olarak. Kolay gelsin.Kızlar bu olayı atlatırken uyuşturucu krem kullanan var mı. Faydası oluyor mu. Eşimim serçe parmağı ile 2 boğum alabiliyorum sadece şuan. Ve yanma oluyor. Normal mi. Uyuşturucu kremlerin tam faydası ne?
Okadar kötü bir durum ki çocuğum olsun istiyorum artık acaba diyorum anestezi altında aşılama olurmu ilişkiyi beceremiyorum artık beynim bunu kabul ediyo ama direniyorum sprey ve anestol pomat aldım haydar dümen reçetesini deneyeceğimBende sen gibiyim Canim. Bende egzersiz yapamiyorum . Burda bi sprey demislerdi ondan aldim onu denicem. ona bile cesaret edemiyorum okadar kotuyum cesaretsizim. Uyusturucu sprey dediler aldim ama henuz onla bile denemeye cesaretim yok. Parmak egzersizide yapamiyorum napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?