Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet cnm pes etmemek çok önemli. Halbuki dayanılmayacak birşey olsa Allah o acıyı vermez bize. Çocuk çıkıyor ordan sonuçta. Kafamızda bitirmek önemli. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hanimlar merhaba ben de sonunda egzersizlere basladim dogim gunu mumunu rahatlikla alabiliyorken normal mumu bir turlu alamiyorum sadece ucu cok az giriyor gunlerdir naptiysam basaramadim yardim edin nolur

Ben de üni mezunuyum bi psikatyri uzmaniyla görüştüğümde okuma seviyesi yüksek olanlar da bunu daha çok görüyoruz demişti çoğumuzun sorunu bence o deliği bulduramamak başka yerlerde aramak.e deliği bulamayınca bı sefer daha çok gerilmek korkmak. neyse ki geç oldu ama sonunda bulduk

Canım hepimizde aynı durum var.adetken keşke olmasakta yapsak, adet değilken de hiç denemek istememek. Zor bir süreç ama imkansız değilmiş insan yapınca anliyor
Ben sadece bende o isteksizlik var saniyodum. demekkki herkes te ayni. Su cinsel istek arttirici ilaclar falan oluyo onlarin faydasi olurmuki. doktora gidim diyorum isteksizlik icin ama alttan muayene yapacak olursa diye gidemiyorum. of off

Ben sadece bende o isteksizlik var saniyodum. demekkki herkes te ayni. Su cinsel istek arttirici ilaclar falan oluyo onlarin faydasi olurmuki. doktora gidim diyorum isteksizlik icin ama alttan muayene yapacak olursa diye gidemiyorum. of off

canim o ilaclarin bi faydasi olurmu bu pidkolojide bilmiyorum kimine bi fayda vermemis. ama belki sende ise yarar. bu arada isteksiz olman o kadar normalki. beynimiz resmen artik yine olmicak demeye alismis. eger biraz da olsa ilerleme kaydettiysek istek geliyor gercekten. hergün azda olsa ilerlemeye bak ve hergün yap egzersizlerini yoksa olmuyor. insallah hepiniz yenersiniz. bu arada doktor muhtemelen alttan muayene etmek isticektir kacisinda olmicak malesef bende 12. ayda yendim simdi hamileyim alttan muayene etti cok korkuyordum ama o kadar korkulacak bisey yokmus atlattim cok sükür. tabi senin icin daha zor muayene onu cok iyi anlarim )

Merhaba arkadaşlar maalesef ben de bu hastalıktan muzdaribim çapa da yaklaşık 1 sene tedavi gördüm olmadı parmak egzersizi de yapamıyorum doktora muayene de olamıyorum egzersiz dışında başka bi çaresi yokmudur acaba yaa

Bende sen gibiyim Canim. Bende egzersiz yapamiyorum . Burda bi sprey demislerdi ondan aldim onu denicem. ona bile cesaret edemiyorum okadar kotuyum cesaretsizim. Uyusturucu sprey dediler aldim ama henuz onla bile denemeye cesaretim yok. Parmak egzersizide yapamiyorum napicam bilmiyorum

Cnm parmak egzersizi yapamiyorsan dilatorlerle yapmaya çalış cnm baska caresi yok maalesef

canim bende ayni durumdaydim ve senin kafanla ayni düsüne düsüne 1.5 senem bosa gitti. bunun baska cözümü yok egzersiz sart. yapamam diye düsünerek sadece zaman kaybediyorsun. önce kendi piskolojini düsün bu isi yapabildikte sonraki rahatlik gercekten tarif edilemez. esinide düsün oda cok zor bir sürecten geciyor. cesaret lütfen yapilamayacak bisey degil basarabilirsin

Jinekologla mi tedavi gördün? Parmak egzersizi konusunda dr yardimi oldu mu? Ben ilk olarak dr yardimi ile parmak egzersizi yapmistim. Kendim bakmaya bile cesaret edemiyodum ve nerden yapmam gerektigini de bilmiyordum. Bu alanda calisan jinekologlar var bence onlardan yardim almalisin. Cunku her jinekolog anlamiyor ve cok da can sikici okabiliyorlar.

aslında egzersizler hic can yakmiyor ilk iliski canini yakmis olabilir ama egzersizlerde kontrol sende olacagi icin rahat oluyorsun aci hissetmiyorsun uyusturucu kremlere hic gerek bile yok sadece kayanlik saglamasi icin bebe yagi yada kayganlastirici kullanabilirsin. kucukten buyuge dogru aparatlar yap sirayla dene mutlaka olacaktir.

Canim zaten can yakacak kadar itemedim hiç. Sadece oraya dokundugumda tuhaf bisey hissediyorum Ilerisine itemiyorum. Bilmiyorum ama degisik bisey hissediyorum oraya dokundugum anda

Canim zaten can yakacak kadar itemedim hiç. Sadece oraya dokundugumda tuhaf bisey hissediyorum Ilerisine itemiyorum. Bilmiyorum ama degisik bisey hissediyorum oraya dokundugum anda

bence biraz rahat olmalisin kendini cok kasma ve yaptigin egzersizin cok normal olagan bisey oldugunu dusun. parmak egzersizi yapamiyorsan aparatla deneyebilirsin. Icine dogru itmeye baslamadan once ikin iyice ve derin nefes al tam iterkende nefesini ver. Bende ilk zamanlar asla yapamam diyordum aparat yada parmak sokamam diye dusunuyordum. sonra kendime kulak cubugundan aparat yaptim rahatlikla girdi sonra apartlari kalinlastirip boyunu artirdim en buyuk aparatimin cevresi 12 cm uzunlugundaydi bence girmeyecek diye dusunme giriyor cunku sadece kendine inan.

Kızlar bu olayı atlatırken uyuşturucu krem kullanan var mı. Faydası oluyor mu. Eşimim serçe parmağı ile 2 boğum alabiliyorum sadece şuan. Ve yanma oluyor. Normal mi. Uyuşturucu kremlerin tam faydası ne?

Kızlar bu olayı atlatırken uyuşturucu krem kullanan var mı. Faydası oluyor mu. Eşimim serçe parmağı ile 2 boğum alabiliyorum sadece şuan. Ve yanma oluyor. Normal mi. Uyuşturucu kremlerin tam faydası ne?
Canim 1-2 sayfa geriye baksan cevabini bulacaksin. Sitede %70 uyusturucu kremler, kayganlastiricilar vs konusuluyor zaten. Yanman normal. Zeytinyagi, bebe yagi, kayganlastirici, ultrason jeli filan kullanabilirsin. Uyusturucu kreme gelince adi uzerinde uyusturuyor iste, hissizlesiyorsun ve canin yanmiyor. Cogunluk emla'dan memnun uyusturucu olarak. Kolay gelsin.

kızlar denemelere devam ediyorum. iki parmakla tek boğum, tek parmakla iki boğum alabildim. ama ikinci boğumdan sonra parmağımı her yönde denedim, gitmiyor, neden olabilir? tıkanıp kalıyor orda

Okadar kötü bir durum ki çocuğum olsun istiyorum artık acaba diyorum anestezi altında aşılama olurmu ilişkiyi beceremiyorum artık beynim bunu kabul ediyo ama direniyorum sprey ve anestol pomat aldım haydar dümen reçetesini deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…