Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben de çocuk istiyorum. kim ne derse desin bir iki aydır deniyoruz şırınga yöntemini. özellikle yabancı forumlarda bu yöntemle çok hamile kalan var. bence siz de deneyebilirsiniz.

kızlar bugün egzersizden sonra orası yanıyodu, şimdi tuvalette çok ama çok küçük bi kan gördüm, bir milim kadar küçük. kızlık zarı denilen şeyle mi ilgili acaba? :)

Yardim kızlar ilk ilişkiyi yaşadım öyle aman bi acım olmadı ama gerisi gelmiyor çok azı nı alabiliyorum git gel yapan arkadaşlar ya da hepsini alan arkadaşlar nasıl oluyor yardım edin parmak egzersizi yapabiliyorum parmağı alabiliyorum

Nasıl yapıyorsunuz acaba
ayıp olmazsa biraz açık anlatacağım. eşim steril bir kaba boşalıyor. saniyelerin önemi olduğu için hemen iğnesiz şırıngayla çekip olabildiğince derine boşaltıyoruz spermi. tabi vajinusmus olduğum için ancak 2-3 cm içeri boşaltabiliyoruz. Kaderde varsa bakarsınız olur. En azından bi ihtimal doğuyor. bir de okuduğuma göre vajina içinin kesinlikle nemli olması lazımmış, bunun için de öncesinde kadının mast. yapmasını öneriyorlar. kusura bakmayın bu kadar açık anlattım.

ben henüz o aşamaya gelemedim ama belki zamanla esniyordur cnm

Bu şekilde hiç duymamıştım insallah pozitif sonuçlanır bende denemek isterim...bu arada rica ederim birbirimize en özelimizi açıyoruz insallah şifada olabiliriz birbirimize

Bu şekilde hiç duymamıştım insallah pozitif sonuçlanır bende denemek isterim...bu arada rica ederim birbirimize en özelimizi açıyoruz insallah şifada olabiliriz birbirimize
ben bu forumda birinden okumuştum sanki ama daha çok yabancı forumlarda var. inşallah :) vajinusmusu yenmeyi çok istiyorum ama yenemeyenlerin de çocuk sahibi olmaya hakkı var.

ben bu forumda birinden okumuştum sanki ama daha çok yabancı forumlarda var. inşallah :) vajinusmusu yenmeyi çok istiyorum ama yenemeyenlerin de çocuk sahibi olmaya hakkı var.
Tabikii var ama önce bu illetten kurtulmamız lazım parmak egzersiz yapamıyorum asıl sorunum bacaklarımı kasmam kramp giriyor resmen 2kas gevşetici içiyorum tık yok nasıl olacak bu iş inanırmışım hocaya bile gittim

Kuzum insallah hamile kalirsin ama sperm hücreleri Ölür diye biliyorum o sekilde yinede insallah olur olursa bizde deneriz

Kuzum insallah hamile kalirsin ama sperm hücreleri Ölür diye biliyorum o sekilde yinede insallah olur olursa bizde deneriz
inşallah kuzum, öyle bir haber alırsam hemen gelir yazarım :) evet süre çok kısa, acil bi şekilde vajinaya aktarılması lazım o yüzden. normal ilişkiden daha düşük ihtimal olduğu kesin.

Hanımlar benım yenmeme hem burası hemde elimdeki bir kitap ve kitapla birlıkte gelen aparatlar vesile oldu. Ktabı tekte cekip buraya atmayı hepınızın faydalanmasını istiyorum ama kolay bir yolu varmı fotografları tektek yülemek biraz sıkıntılı? Kitap amerikada yazılmıs orda vajinusmus olanlar icin ve türkceye cevrilmis hersey ayrıntılı tek tek ne yapılması gerektigi yazıyor

Canım ne güzel yenmişsin bende ilk ilişkiyi yaşadım acı olmadı parmak egzersizleri yapıyorum ama ikinci yi yapamıyorum biraz alıyorum acı ve baskı oluyor yardım eder mısın

Merhaba herkese. Ben de ayni dertten sikayetciydim. Hic tedavi olamam saniyordum ve depresyona girmistim yillarca kendimi uzmusum bosu bosuna. Evlendim ve esimle beraber hera klinik'e gittik. Daha onceden arastirmistim bu hastaligi. 4 seviye var. Ben 3.seviyede oldugumu tahmin ediyordum ve dogru tahmin etmisim. Ankara hera klinikteki Didem Hanim cok kibar ve guleryuzlu bir hanimefendi. Hic korkutmadan muayene etti. Daha sonra klinikteki psikologlar ilgilendi benimle. Onlarin yaklasimi beni rahatlatti. Ilk gorusme ve sonrasinda da 3 gun tedavi icin gittim ve o 3 gunde basardik esimle. Bizim yardimcimiz Ayla Hanim'di. Kendisi cok tatli bir hanimefendi. Cok yardimci oluyor tedavi sirasinda utanmayi kolaylikla atlatiyorsunuz zaten. Tedaviden sonra da bizi arayarak durumumuzu takip etti. Fiyatlar bazi ciftlere yuksek gelebilir ama inanin bir sekilde imkanlarinizi zorlayip tedavi olmalisiniz.biz kredi kartiyla taksit yaptirmistik mesela. Zaten tekrarlama diye bir sey yokmus. Hayat boyu bir kez tedavi yeterliymis. Ertelemek cozum degil. Esiniz ne kadar anlayisli olursa olsun, ozguveniniz acisindan cok olumsuz bir durum. Tedaviye gittigim ilk gun hastalarin kendi mektuplarindan olusan bir klasor var onu inceledim klinikte. Yazilanlar bana o kadar uzak geliyordu ki... ama daha ilk yarim saatte tedavi olacagima inanmistim. Zaten toplamda 5 ya da 6 saatlik bir tedavi. Gun boyunca 1 ya da 1,5 saat klinikte kaldik. Korkmak, çekinmek ya da utanmak çözum degil. Bir sekilde gidin ve bu olayi halledin arkadaslar. Sonrasinda iyi ki yapmisim diyorsunuz. Bu yaziyi cok onceden yazacaktim fakat dugun telasi, ev tasima derken erteledim. Bize konum olarak Ankara yakindi. Gunubirlik gidip geldik. Ama istanbul ve izmir'de de subeleri var. Uzak sehirlerden gelen ciftler de mutlaka uygun fiyatli apart, otel vs. bulup tedavi olabilir. Kendinizi ve esinizi daha fazla uzmeyin lutfen ve bir an once basarin bunu. Hayat daha anlamli geliyor inanin. Iyi gunler dilerim herkese. Herhangi bir soru icin ozelde ulasabilirsiniz , elimden geldigince cevaplamaya calisirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…