- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.621
canım ben de çocuk istiyorum. kim ne derse desin bir iki aydır deniyoruz şırınga yöntemini. özellikle yabancı forumlarda bu yöntemle çok hamile kalan var. bence siz de deneyebilirsiniz.Okadar kötü bir durum ki çocuğum olsun istiyorum artık acaba diyorum anestezi altında aşılama olurmu ilişkiyi beceremiyorum artık beynim bunu kabul ediyo ama direniyorum sprey ve anestol pomat aldım haydar dümen reçetesini deneyeceğim
Nasıl yapıyorsunuz acabacanım ben de çocuk istiyorum. kim ne derse desin bir iki aydır deniyoruz şırınga yöntemini. özellikle yabancı forumlarda bu yöntemle çok hamile kalan var. bence siz de deneyebilirsiniz.
ayıp olmazsa biraz açık anlatacağım. eşim steril bir kaba boşalıyor. saniyelerin önemi olduğu için hemen iğnesiz şırıngayla çekip olabildiğince derine boşaltıyoruz spermi. tabi vajinusmus olduğum için ancak 2-3 cm içeri boşaltabiliyoruz. Kaderde varsa bakarsınız olur. En azından bi ihtimal doğuyor. bir de okuduğuma göre vajina içinin kesinlikle nemli olması lazımmış, bunun için de öncesinde kadının mast. yapmasını öneriyorlar. kusura bakmayın bu kadar açık anlattım.Nasıl yapıyorsunuz acaba
ben henüz o aşamaya gelemedim ama belki zamanla esniyordur cnmYardim kızlar ilk ilişkiyi yaşadım öyle aman bi acım olmadı ama gerisi gelmiyor çok azı nı alabiliyorum git gel yapan arkadaşlar ya da hepsini alan arkadaşlar nasıl oluyor yardım edin parmak egzersizi yapabiliyorum parmağı alabiliyorum
İnşallahben henüz o aşamaya gelemedim ama belki zamanla esniyordur cnm
Bu şekilde hiç duymamıştım insallah pozitif sonuçlanır bende denemek isterim...bu arada rica ederim birbirimize en özelimizi açıyoruz insallah şifada olabiliriz birbirimizeayıp olmazsa biraz açık anlatacağım. eşim steril bir kaba boşalıyor. saniyelerin önemi olduğu için hemen iğnesiz şırıngayla çekip olabildiğince derine boşaltıyoruz spermi. tabi vajinusmus olduğum için ancak 2-3 cm içeri boşaltabiliyoruz. Kaderde varsa bakarsınız olur. En azından bi ihtimal doğuyor. bir de okuduğuma göre vajina içinin kesinlikle nemli olması lazımmış, bunun için de öncesinde kadının mast. yapmasını öneriyorlar. kusura bakmayın bu kadar açık anlattım.
ben bu forumda birinden okumuştum sanki ama daha çok yabancı forumlarda var. inşallah :) vajinusmusu yenmeyi çok istiyorum ama yenemeyenlerin de çocuk sahibi olmaya hakkı var.Bu şekilde hiç duymamıştım insallah pozitif sonuçlanır bende denemek isterim...bu arada rica ederim birbirimize en özelimizi açıyoruz insallah şifada olabiliriz birbirimize
Tabikii var ama önce bu illetten kurtulmamız lazım parmak egzersiz yapamıyorum asıl sorunum bacaklarımı kasmam kramp giriyor resmen 2kas gevşetici içiyorum tık yok nasıl olacak bu iş inanırmışım hocaya bile gittimben bu forumda birinden okumuştum sanki ama daha çok yabancı forumlarda var. inşallah :) vajinusmusu yenmeyi çok istiyorum ama yenemeyenlerin de çocuk sahibi olmaya hakkı var.
Kuzum insallah hamile kalirsin ama sperm hücreleri Ölür diye biliyorum o sekilde yinede insallah olur olursa bizde denerizayıp olmazsa biraz açık anlatacağım. eşim steril bir kaba boşalıyor. saniyelerin önemi olduğu için hemen iğnesiz şırıngayla çekip olabildiğince derine boşaltıyoruz spermi. tabi vajinusmus olduğum için ancak 2-3 cm içeri boşaltabiliyoruz. Kaderde varsa bakarsınız olur. En azından bi ihtimal doğuyor. bir de okuduğuma göre vajina içinin kesinlikle nemli olması lazımmış, bunun için de öncesinde kadının mast. yapmasını öneriyorlar. kusura bakmayın bu kadar açık anlattım.
sagol canım benim inşallah hep beraber mutlu olalım :)cnm benim çok sevindim senin adına. rumuzun gibi hep mutlu ol :) darısı başımıza diyelim. ne güzel bir örneksin...
inşallah kuzum, öyle bir haber alırsam hemen gelir yazarım :) evet süre çok kısa, acil bi şekilde vajinaya aktarılması lazım o yüzden. normal ilişkiden daha düşük ihtimal olduğu kesin.Kuzum insallah hamile kalirsin ama sperm hücreleri Ölür diye biliyorum o sekilde yinede insallah olur olursa bizde deneriz
Ben 1 senelik evliyim hala basaramadim..Ben tam 11 ay bu sorunu yaşadım daha yeni yendim allah yardımcınız olsun hepinizin
sen artık sonuna gelmişsin, biraz daha gayretBen 1 senelik evliyim hala basaramadim..Nasil olcak nasil devam edecek böyle bilmiyorum. Egsersizleri yapiyorum penis boyutuna kadar geldim ama esli denemelerde basarisiz oluyor..
Canım ben ilk ilişki yi yaşadım ama devamı gelmiyor ikinci de çok alamıyorum biraz ilerliyor baskı ve acı oluyorKızlar sanırım bende artık yendim diyebilirim 2. Denememde de başarıyla tamamladım
Canım ne güzel yenmişsin bende ilk ilişkiyi yaşadım acı olmadı parmak egzersizleri yapıyorum ama ikinci yi yapamıyorum biraz alıyorum acı ve baskı oluyor yardım eder mısınHanımlar benım yenmeme hem burası hemde elimdeki bir kitap ve kitapla birlıkte gelen aparatlar vesile oldu. Ktabı tekte cekip buraya atmayı hepınızın faydalanmasını istiyorum ama kolay bir yolu varmı fotografları tektek yülemek biraz sıkıntılı? Kitap amerikada yazılmıs orda vajinusmus olanlar icin ve türkceye cevrilmis hersey ayrıntılı tek tek ne yapılması gerektigi yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?