- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.641
Merhaba herkese. Ben de ayni dertten sikayetciydim. Hic tedavi olamam saniyordum ve depresyona girmistim yillarca kendimi uzmusum bosu bosuna. Evlendim ve esimle beraber hera klinik'e gittik. Daha onceden arastirmistim bu hastaligi. 4 seviye var. Ben 3.seviyede oldugumu tahmin ediyordum ve dogru tahmin etmisim. Ankara hera klinikteki Didem Hanim cok kibar ve guleryuzlu bir hanimefendi. Hic korkutmadan muayene etti. Daha sonra klinikteki psikologlar ilgilendi benimle. Onlarin yaklasimi beni rahatlatti. Ilk gorusme ve sonrasinda da 3 gun tedavi icin gittim ve o 3 gunde basardik esimle. Bizim yardimcimiz Ayla Hanim'di. Kendisi cok tatli bir hanimefendi. Cok yardimci oluyor tedavi sirasinda utanmayi kolaylikla atlatiyorsunuz zaten. Tedaviden sonra da bizi arayarak durumumuzu takip etti. Fiyatlar bazi ciftlere yuksek gelebilir ama inanin bir sekilde imkanlarinizi zorlayip tedavi olmalisiniz.biz kredi kartiyla taksit yaptirmistik mesela. Zaten tekrarlama diye bir sey yokmus. Hayat boyu bir kez tedavi yeterliymis. Ertelemek cozum degil. Esiniz ne kadar anlayisli olursa olsun, ozguveniniz acisindan cok olumsuz bir durum. Tedaviye gittigim ilk gun hastalarin kendi mektuplarindan olusan bir klasor var onu inceledim klinikte. Yazilanlar bana o kadar uzak geliyordu ki... ama daha ilk yarim saatte tedavi olacagima inanmistim. Zaten toplamda 5 ya da 6 saatlik bir tedavi. Gun boyunca 1 ya da 1,5 saat klinikte kaldik. Korkmak, çekinmek ya da utanmak çözum degil. Bir sekilde gidin ve bu olayi halledin arkadaslar. Sonrasinda iyi ki yapmisim diyorsunuz. Bu yaziyi cok onceden yazacaktim fakat dugun telasi, ev tasima derken erteledim. Bize konum olarak Ankara yakindi. Gunubirlik gidip geldik. Ama istanbul ve izmir'de de subeleri var. Uzak sehirlerden gelen ciftler de mutlaka uygun fiyatli apart, otel vs. bulup tedavi olabilir. Kendinizi ve esinizi daha fazla uzmeyin lutfen ve bir an once basarin bunu. Hayat daha anlamli geliyor inanin. Iyi gunler dilerim herkese. Herhangi bir soru icin ozelde ulasabilirsiniz , elimden geldigince cevaplamaya calisirim .
Canım muhtelemelen kendini kasmandan kaynaklanıyor ilişki sırasında biraz ilerledikten sonra bende de ufak bir acı oldu acıyı hissettiğinde ilerlemeyi durdur nefer egzersizi ile kas bırak yap rahatlatmaya odaklan sakın geri adım atma rahatladiginı hissettiğinde zaman milim milim ilerle zamanla olucak birde kendine inan senden başka senin çareni biz cozemeyiz biz ancak sana destekçi ve yardımcı oluruz deneme yapana kadar kendi kendine gün içinde ben bunu yapabilirim orası bebek çıkabilecek kadar geniş gibi kendi ifadelerinle kendine cesaret ver birde denemeden önce eşinle ön sevişmeyi uzun tut eşin seni rahatlarsın önce sonrasında dene olucaktırCanım ben ilk ilişki yi yaşadım ama devamı gelmiyor ikinci de çok alamıyorum biraz ilerliyor baskı ve acı oluyor
Kisiye ozel tedavi gibi dusunun. Sizin seviyenize gore tedavi suresi kisalip uzayabilir de. Onu ilk muayenede Didem Hanim'la gorusmeniz daha dogru olur.Nasıl bı tedavi uyguluyorlar napıyolar cok merak edıom herkes o klınikten bahsediyo çünkü
Kisiye ozel tedavi gibi dusunun. Sizin seviyenize gore tedavi suresi kisalip uzayabilir de. Onu ilk muayenede Didem Hanim'la gorusmeniz daha dogru olur.
Kitabin adi ne cnmmHanımlar benım yenmeme hem burası hemde elimdeki bir kitap ve kitapla birlıkte gelen aparatlar vesile oldu. Ktabı tekte cekip buraya atmayı hepınızın faydalanmasını istiyorum ama kolay bir yolu varmı fotografları tektek yülemek biraz sıkıntılı? Kitap amerikada yazılmıs orda vajinusmus olanlar icin ve türkceye cevrilmis hersey ayrıntılı tek tek ne yapılması gerektigi yazıyor
Fiyat ne kadar kuzumBize egzersizler ogretildi. Ev odevi verildi. Esimle ayni gun tekrar ettik. 2.gun tedavisi sonunda basarmistik. 3.gun biraz daha calistik ve tedaviyi sonlandirdik. Ben bu klinigi daha once arastirmistim zaten. Gittigim kadin dogum doktoru da burayi tavsiye edince randevu alip gorusmeye gittim. Yalniz da tedavi olabilirsiniz. Ama esinizle gitmeniz kendinizi guvende hisssettiriyor. Biz 1 haftalik evliydik gittigimizde, esimin yanimda olmasi o kadar mutlu etti ki beni... aramizdaki bagin daha da guclendigini hissettim.
Bu amerikadan siparıs ettim vajinusmussitesi var ordan kitap+eğitici cd+aparatlar geldi boy boy cok sukur 1 ay gibi bir sürede 3. Aparata gectigimde yendim kendinize güvenin bu işin sırrı bu problemin üzerne gitmek pes etmemek her pes etmeye basladıgımda burda yorumları tekrar okurdum umarım sizlerde kurtulursunuzKitabin adi ne cnmm
Ben yeneli neredeyse 9 ay oluyor ama sizlere yardım etmek icin buraya yazıyorum arada. Bende doktora gittiginde bana parmak egzersizi vermisti ama ben korkup yapamamıstım daha sonra bu aparatları siparıs ettim ve evde kendim yaptım doktorada gitmedim. Aparatlarla egzersize basladım. Aparatları yaptıktan sonra artık korkmadan parmak egzersizide yapabılıyordum 3 parmaga kadar gelmistim baskı ilk baslarda hep olacak o baskıyı görmezden gel ve umursama o ılıskıye alısınca gecıyor dusuncrne ilk iliski zamanları bile oluyordu baskı cok normal korkma. Acı duydugun yerde demekki kasılıyorsun kasıldıgın yerde parmagını beklet bir dkk yada rahatlayana kadar sonra parmagın oradayken vajinanı kas ve gevset kas gevset bunları vajinaya öğrettiginde kasılmalarının azaldıgını goreceksın. KEGEL egzersizini mutlaka arastır ve yazılanlar gibi uygula cok ama cok faydası olduCanım ne güzel yenmişsin bende ilk ilişkiyi yaşadım acı olmadı parmak egzersizleri yapıyorum ama ikinci yi yapamıyorum biraz alıyorum acı ve baskı oluyor yardım eder mısın
Bu arada ilk iliskiyi yasamıssın bizde ilk iliskide bir anda hepsi olmadı 3. Eşli denemede tamamı oldu. Zatsn kitaptada oyle yazıyor esli denemede once bir kısmı baska bir denemede birazdaha ilerleyin diyor yani normal cok ara vermeden ikinci denemede birazdaha ilerletirsinCanım ne güzel yenmişsin bende ilk ilişkiyi yaşadım acı olmadı parmak egzersizleri yapıyorum ama ikinci yi yapamıyorum biraz alıyorum acı ve baskı oluyor yardım eder mısın
Alkol olarak ne içtiniz acaba bende içtim ama biz yapamadık malesefYa kızlar suan moralim okadar bozuk ki anlatamam size en son 6-7 gun once esimle beraber alkol icip iliskiye girmeyi denedik oldu kan da geldi hatta kizligim bozuldu canimda oyle cok yanmamisti dun denedik canim asiri derecede yanmaya basladi nerde hata yapiyorum bilmiyorum dun denedik kac kere denedik her seferinde canim yandi ve tahris oldu kanadi ben napicam niye ikinci sefer olmadi ben her seferinde alkol icemem ki ama suan agliyorum hungur hungur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?