Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bize egzersizler ogretildi. Ev odevi verildi. Esimle ayni gun tekrar ettik. 2.gun tedavisi sonunda basarmistik. 3.gun biraz daha calistik ve tedaviyi sonlandirdik. Ben bu klinigi daha once arastirmistim zaten. Gittigim kadin dogum doktoru da burayi tavsiye edince randevu alip gorusmeye gittim. Yalniz da tedavi olabilirsiniz. Ama esinizle gitmeniz kendinizi guvende hisssettiriyor. Biz 1 haftalik evliydik gittigimizde, esimin yanimda olmasi o kadar mutlu etti ki beni... aramizdaki bagin daha da guclendigini hissettim.

Canım ben ilk ilişki yi yaşadım ama devamı gelmiyor ikinci de çok alamıyorum biraz ilerliyor baskı ve acı oluyor
Canım muhtelemelen kendini kasmandan kaynaklanıyor ilişki sırasında biraz ilerledikten sonra bende de ufak bir acı oldu acıyı hissettiğinde ilerlemeyi durdur nefer egzersizi ile kas bırak yap rahatlatmaya odaklan sakın geri adım atma rahatladiginı hissettiğinde zaman milim milim ilerle zamanla olucak birde kendine inan senden başka senin çareni biz cozemeyiz biz ancak sana destekçi ve yardımcı oluruz deneme yapana kadar kendi kendine gün içinde ben bunu yapabilirim orası bebek çıkabilecek kadar geniş gibi kendi ifadelerinle kendine cesaret ver birde denemeden önce eşinle ön sevişmeyi uzun tut eşin seni rahatlarsın önce sonrasında dene olucaktır

Kitabin adi ne cnmm

Fiyat ne kadar kuzum

Kitabin adi ne cnmm
Bu amerikadan siparıs ettim vajinusmussitesi var ordan kitap+eğitici cd+aparatlar geldi boy boy cok sukur 1 ay gibi bir sürede 3. Aparata gectigimde yendim kendinize güvenin bu işin sırrı bu problemin üzerne gitmek pes etmemek her pes etmeye basladıgımda burda yorumları tekrar okurdum umarım sizlerde kurtulursunuz

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 142
Canım ne güzel yenmişsin bende ilk ilişkiyi yaşadım acı olmadı parmak egzersizleri yapıyorum ama ikinci yi yapamıyorum biraz alıyorum acı ve baskı oluyor yardım eder mısın
Ben yeneli neredeyse 9 ay oluyor ama sizlere yardım etmek icin buraya yazıyorum arada. Bende doktora gittiginde bana parmak egzersizi vermisti ama ben korkup yapamamıstım daha sonra bu aparatları siparıs ettim ve evde kendim yaptım doktorada gitmedim. Aparatlarla egzersize basladım. Aparatları yaptıktan sonra artık korkmadan parmak egzersizide yapabılıyordum 3 parmaga kadar gelmistim baskı ilk baslarda hep olacak o baskıyı görmezden gel ve umursama o ılıskıye alısınca gecıyor dusuncrne ilk iliski zamanları bile oluyordu baskı cok normal korkma. Acı duydugun yerde demekki kasılıyorsun kasıldıgın yerde parmagını beklet bir dkk yada rahatlayana kadar sonra parmagın oradayken vajinanı kas ve gevset kas gevset bunları vajinaya öğrettiginde kasılmalarının azaldıgını goreceksın. KEGEL egzersizini mutlaka arastır ve yazılanlar gibi uygula cok ama cok faydası oldu

Arkadaslar kitap aparat ve cd takımı pahalıydı oyüzden kitabı size sayfalarını tek tek cekip atmayı cok isterdim ama burda fotograf yuklemek zor boyutları kabul etmiyor kolay bir yolu bilen varsa bana yazsın bende size yardımcı olaym

Canım ne güzel yenmişsin bende ilk ilişkiyi yaşadım acı olmadı parmak egzersizleri yapıyorum ama ikinci yi yapamıyorum biraz alıyorum acı ve baskı oluyor yardım eder mısın
Bu arada ilk iliskiyi yasamıssın bizde ilk iliskide bir anda hepsi olmadı 3. Eşli denemede tamamı oldu. Zatsn kitaptada oyle yazıyor esli denemede once bir kısmı baska bir denemede birazdaha ilerleyin diyor yani normal cok ara vermeden ikinci denemede birazdaha ilerletirsin

Bende alkol içtim
Alkol olarak ne içtiniz acaba bende içtim ama biz yapamadık malesef

Kegel egzersizlerinin tam anlamıyla anlatıldığı ve kaç dakika kaç set olarak net bir şekilde yazılan bir site var mı kızlar önerebileceğiniz?

Aslındacok basit bir egzersiz ve gün icinde tv izlerken yemek yaparken bile yapabılırsnz cunku dısardan belli olan bir sey değil vajinayı kasıp gevsetme islemi buda pelvis kaslarınızı yani o bizim korkudan kasılan kaslarımızı güclendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…