Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bence isteyenler sana mail adresini versinler ordan gonderebilirsin

İyi akşamlar arkadaşlar ben de 7 aylik evliyim ve henüz bir ilişki yasayamadık neler hissettiğimi sanırım uzun uzun anlatmama gerek yok çünkü sizlerle aynı şeyleri yaşıyorum.. parmak egzersizleri falan hiç bana göre değil onun yerine p...tercih ederim. Burayi sürekli takip ediyorum ve geçen gece yatağın ucunda ikinarak kayganlastirici jel yardımıyla denedim sadece 5 saniye daha sabretseydim olmuştu ama ben yarıda bırakmayı seçtim şimdi soracaksınız acidan dolayı mı diye ama hayır sanırım ben hala bekaretimi korumak istiyorum hala küçük bir kız çocuğu gibi ona zarar gelmesin istiyorum bunu farkettim kendimde çünkü birakmasaydim gidiyordu.. arkadaşlar tamamen psikolojik gerçekten bunun için yazıyorum bunları.. bakın ne tedavi görüyorum ne egzersiz hiç bir şey.. beynimizi dusuncelerimizi kontrol edebilsek gerçekten olabiliyormus.. o gece 2 saat sonra regl oldum ve şuan deneme şansımız yok o yüzden 4 gözle bitmesini bekliyorum ve yine bu şekilde deneyip sizlere yazacağım. İnşallah hepimiz bu süreci atlatırız çok kolaymış gibi yazdım ama o kadar tükendim ve yorgunum ki bu olaydan artık gerçekten evli gibi olmak ve mutlu olmak istiyorum

İnsallah mutlu haberlerini alırız canım aynı durumdayız maalesef ve ben hiç okadar yaklasamadım bende bi yatakucunu deneyeyim anestezil krem ve sprey eşliğinde

Fiyatı Ne kadardı acaba yazar mısınız?

Vemcaıne spreyin adı henüz denemedim bu hastalığın bir diğer Adı da erteleme ya bir türlü kendimi hazırlayamadım son çarem alkol bi o kaldı
Aynen oyle bir sure sonra denemeye bile korkuyorsun bir an once kurtulmaya calismaliyiz zaman geciyor.. bir de ben bu spreyi yine burada okumustum hatta arkadas bununla yenmisti ama eczanelere sordum satmadiklarini soylediler nereden temin edebilirim

Ben eczaneden aldım. Farkli eczaneye sor birisinde vardır mutlaka.

Vemcaine pump gayet etkili,, ben düğün günümde burdan bi arkadaşın tavsiyesi ile aldım.. Tavsiye ederim sizlere kızlar. En önemlisi cesaret.. Kendinizi kasmayın sakın.. Sevgiyle kalın ♡♡

Ben eczaneden aldım reçetesiz bişey sormadılar alırken ne için diye sordu eczacı Epilasyon için dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…