- 20 Ocak 2018
- 89
- 70
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.661
Canim bence isteyenler sana mail adresini versinler ordan gonderebilirsinArkadaslar kitap aparat ve cd takımı pahalıydı oyüzden kitabı size sayfalarını tek tek cekip atmayı cok isterdim ama burda fotograf yuklemek zor boyutları kabul etmiyor kolay bir yolu bilen varsa bana yazsın bende size yardımcı olaym
Bu konunun ilk sayfasinda da anlatiliyorKegel egzersizlerinin tam anlamıyla anlatıldığı ve kaç dakika kaç set olarak net bir şekilde yazılan bir site var mı kızlar önerebileceğiniz?
Evet gördüm ama çok açıklayıcı gelmedi bana cnmBu konunun ilk sayfasinda da anlatiliyor
Canım ada psikoloji var oraya bak bi orda da anlatıyor egzersizleri falanEvet gördüm ama çok açıklayıcı gelmedi bana cnm
Teşekkürler cnm bakıyorum ona da hemenCanım ada psikoloji var oraya bak bi orda da anlatıyor egzersizleri falan
Mantıklı arkadaslar kitabın fotolarını isteyenler bana özelden mail adreslerini yazarlarsa atıcam InsaallahCanim bence isteyenler sana mail adresini versinler ordan gonderebilirsin
SahmetMantıklı arkadaslar kitabın fotolarını isteyenler bana özelden mail adreslerini yazarlarsa atıcam Insaallah
Mantıklı arkadaslar kitabın fotolarını isteyenler bana özelden mail adreslerini yazarlarsa atıcam Insaallah
Tabikiii kitap kalın oyuzden biraz bekleticem sizi sadeceSahmet
Zahmet olucak ama atarsan seviniriz.
İnsallah mutlu haberlerini alırız canım aynı durumdayız maalesef ve ben hiç okadar yaklasamadım bende bi yatakucunu deneyeyim anestezil krem ve sprey eşliğindeİyi akşamlar arkadaşlar ben de 7 aylik evliyim ve henüz bir ilişki yasayamadık neler hissettiğimi sanırım uzun uzun anlatmama gerek yok çünkü sizlerle aynı şeyleri yaşıyorum.. parmak egzersizleri falan hiç bana göre değil onun yerine p...tercih ederim. Burayi sürekli takip ediyorum ve geçen gece yatağın ucunda ikinarak kayganlastirici jel yardımıyla denedim sadece 5 saniye daha sabretseydim olmuştu ama ben yarıda bırakmayı seçtim şimdi soracaksınız acidan dolayı mı diye ama hayır sanırım ben hala bekaretimi korumak istiyorum hala küçük bir kız çocuğu gibi ona zarar gelmesin istiyorum bunu farkettim kendimde çünkü birakmasaydim gidiyordu.. arkadaşlar tamamen psikolojik gerçekten bunun için yazıyorum bunları.. bakın ne tedavi görüyorum ne egzersiz hiç bir şey.. beynimizi dusuncelerimizi kontrol edebilsek gerçekten olabiliyormus.. o gece 2 saat sonra regl oldum ve şuan deneme şansımız yok o yüzden 4 gözle bitmesini bekliyorum ve yine bu şekilde deneyip sizlere yazacağım. İnşallah hepimiz bu süreci atlatırız çok kolaymış gibi yazdım ama o kadar tükendim ve yorgunum ki bu olaydan artık gerçekten evli gibi olmak ve mutlu olmak istiyorum
Sprey hangi sprey acaba? İnsallah bir an once hepimiz halledebiliriz. O krem iyi gelmezse emlayi dene canim bana daha iyi etki etmistiİnsallah mutlu haberlerini alırız canım aynı durumdayız maalesef ve ben hiç okadar yaklasamadım bende bi yatakucunu deneyeyim anestezil krem ve sprey eşliğinde
Fiyatı Ne kadardı acaba yazar mısınız?Merhaba herkese. Ben de ayni dertten sikayetciydim. Hic tedavi olamam saniyordum ve depresyona girmistim yillarca kendimi uzmusum bosu bosuna. Evlendim ve esimle beraber hera klinik'e gittik. Daha onceden arastirmistim bu hastaligi. 4 seviye var. Ben 3.seviyede oldugumu tahmin ediyordum ve dogru tahmin etmisim. Ankara hera klinikteki Didem Hanim cok kibar ve guleryuzlu bir hanimefendi. Hic korkutmadan muayene etti. Daha sonra klinikteki psikologlar ilgilendi benimle. Onlarin yaklasimi beni rahatlatti. Ilk gorusme ve sonrasinda da 3 gun tedavi icin gittim ve o 3 gunde basardik esimle. Bizim yardimcimiz Ayla Hanim'di. Kendisi cok tatli bir hanimefendi. Cok yardimci oluyor tedavi sirasinda utanmayi kolaylikla atlatiyorsunuz zaten. Tedaviden sonra da bizi arayarak durumumuzu takip etti. Fiyatlar bazi ciftlere yuksek gelebilir ama inanin bir sekilde imkanlarinizi zorlayip tedavi olmalisiniz.biz kredi kartiyla taksit yaptirmistik mesela. Zaten tekrarlama diye bir sey yokmus. Hayat boyu bir kez tedavi yeterliymis. Ertelemek cozum degil. Esiniz ne kadar anlayisli olursa olsun, ozguveniniz acisindan cok olumsuz bir durum. Tedaviye gittigim ilk gun hastalarin kendi mektuplarindan olusan bir klasor var onu inceledim klinikte. Yazilanlar bana o kadar uzak geliyordu ki... ama daha ilk yarim saatte tedavi olacagima inanmistim. Zaten toplamda 5 ya da 6 saatlik bir tedavi. Gun boyunca 1 ya da 1,5 saat klinikte kaldik. Korkmak, çekinmek ya da utanmak çözum degil. Bir sekilde gidin ve bu olayi halledin arkadaslar. Sonrasinda iyi ki yapmisim diyorsunuz. Bu yaziyi cok onceden yazacaktim fakat dugun telasi, ev tasima derken erteledim. Bize konum olarak Ankara yakindi. Gunubirlik gidip geldik. Ama istanbul ve izmir'de de subeleri var. Uzak sehirlerden gelen ciftler de mutlaka uygun fiyatli apart, otel vs. bulup tedavi olabilir. Kendinizi ve esinizi daha fazla uzmeyin lutfen ve bir an once basarin bunu. Hayat daha anlamli geliyor inanin. Iyi gunler dilerim herkese. Herhangi bir soru icin ozelde ulasabilirsiniz , elimden geldigince cevaplamaya calisirim .
İnşallah hepimizin mutlu haberleri olur ben gleitgelen kayganlastirici jel kullandım faydası oluyorİnsallah mutlu haberlerini alırız canım aynı durumdayız maalesef ve ben hiç okadar yaklasamadım bende bi yatakucunu deneyeyim anestezil krem ve sprey eşliğinde
Vemcaıne spreyin adı henüz denemedim bu hastalığın bir diğer Adı da erteleme ya bir türlü kendimi hazırlayamadım son çarem alkol bi o kaldıSprey hangi sprey acaba? İnsallah bir an once hepimiz halledebiliriz. O krem iyi gelmezse emlayi dene canim bana daha iyi etki etmisti
Aynen oyle bir sure sonra denemeye bile korkuyorsun bir an once kurtulmaya calismaliyiz zaman geciyor.. bir de ben bu spreyi yine burada okumustum hatta arkadas bununla yenmisti ama eczanelere sordum satmadiklarini soylediler nereden temin edebilirimVemcaıne spreyin adı henüz denemedim bu hastalığın bir diğer Adı da erteleme ya bir türlü kendimi hazırlayamadım son çarem alkol bi o kaldı
Bende aldım Adet oldum deneyemedim henuz. Denersen yazar mısın canim. fayda edip etmediginiVemcaıne spreyin adı henüz denemedim bu hastalığın bir diğer Adı da erteleme ya bir türlü kendimi hazırlayamadım son çarem alkol bi o kaldı
Ben eczaneden aldım. Farkli eczaneye sor birisinde vardır mutlaka.Aynen oyle bir sure sonra denemeye bile korkuyorsun bir an once kurtulmaya calismaliyiz zaman geciyor.. bir de ben bu spreyi yine burada okumustum hatta arkadas bununla yenmisti ama eczanelere sordum satmadiklarini soylediler nereden temin edebilirim
Ben eczaneden aldım reçetesiz bişey sormadılar alırken ne için diye sordu eczacı Epilasyon için dedimAynen oyle bir sure sonra denemeye bile korkuyorsun bir an once kurtulmaya calismaliyiz zaman geciyor.. bir de ben bu spreyi yine burada okumustum hatta arkadas bununla yenmisti ama eczanelere sordum satmadiklarini soylediler nereden temin edebilirim
Tamam canım yazarım allah yardımcımız olsunBende aldım Adet oldum deneyemedim henuz. Denersen yazar mısın canim. fayda edip etmedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?