Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım eşim ile deneye cem ilk ilişkiyi yaşadık devamı gelmedi emla sürmeyi düşünüyorum inşallah eşimi etkilemez
Etkiliyor canım, uyuşma ikinizde de olur. 10 dk kadar devam eder.
Alışana kadar kullan sonrası kolay oluyor inan korkulacak bir şey yok canım

İnşallah canım ilk ilişki de canım çok yanmadı ama ikinci yi bi türlü yapamıyorum niye bende bilemiyorum
Sadece biraz cesaretli ol canım, gerisi çorap söküğü gibi geliyor. daha bebek için uğraşacaksın :) Kasılma sakın yoksa ağrılı geçer

1.5 yıllık evliyim ve artık kabullendim galiba bu durumu. En son 4 ay önce yazmışım, değişen hiçbir şey yok.. Ara ara ağlama krizlerine giriyorum ama içimden artık bir şey yapmak gelmiyor. Eşimle de çok iyi değiliz.. Bazı şeyler benim için hayalden ibaret olarak kalacak..

Hiç bir egzersiz denemesi yada doktor tedavisi gibi birşeyler denedinizmi ne durumdasiniz belki hep beraber size yardımcı olabiliriz bende yaklaşık 1.5 yılık evliyim bu siteyi bulana kadar egzersiz denemelerim oluyordu fakat buraya üye olduktan 1 ay sonra ilk denememi yaptım yeni yendim umarım size hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Ben bi eczaci tanidigimdan aldim ama normalde doktorlarin alabildigi bi ilacmis . Bu arada disciler kullaniyor bunu vemcaine ve xylogine dye bi sprey ikiside ayni etki gosteriyomus ayni tip ilacmis . Ama artik eczane vermiyo dye biliyorum. Bi sekilde disciden temin et yada tanidik eczaci dene yada bi doktor vasitasiyla dene

Ben 2.5 yillikevliyim bende hep okurdum yapamazdim deneyemezdum umudum gtmisti ama esim destekcimdi. Cok erteledim ama simdi karar verdik 2 kitap aldim iyice okudum biraz rahatladim beyin olarak 1.5 ay da prmak egzersizlerini denicem oda olmazsa doktora gidcem. Birde online terapiler var camera esliginde yapiliyo cok daha ucuz . Dolunay kadioglu onu bulmustum arastirip. Bukdar umutsuzluga dusup vazgecmektense bence bi doktor dene evlilik bu vazgecmeye gerek yok

Canım ben de bir çok dolaştım en son siparis üzerine getirttim. Sipariş et gelir canım

Gerçekten insan bu illeti yenince imkansız olmadığını anlıyor. Vazgecmeyin üzerine gidin. Yol belli yöntem belli.burdaki msjlari okuyun yol katedeceginizi umuyorum

Merhaba kızlar bende 9 aylık evliyim.Hepinizi çok iyi anlıyorum. Bende çok kararlıyım yenmek istiyorum.Dün egzersiz yapmadan denedik ağrılı bı acı hissettim.Olmadi ama girişte bile bu acıyı hissedince korkup bıraktım.Her zamanki gibi güvenim kırıldı.Ama sabah yine kararlı olduğumu hissettim.Çunku çevremdeki evli mutlu çiftleri gördükçe git gide tükeniyorum.Eşim olmasa da olur dese de biliyorum içten içe o da bu durumdan şikayetçi.Ne zaman birisinin hamile olduğunu çocuğu olduğunu duysam kendimdeki eksiklik daha çok üzüyor.Eşimle aramız iyi şükür.Ama istiyorum ki bizim de gerçek bir evliligimiz olsun.Sizin yorumlarinizi gorunce yalniz olmadigimi hissettim.Sanki tek benim basima gelmis gibi hissediyordum.Gelelim tedaviye.Egzersizlere nasıl başlayayim. Bu konu da yenen başarılı olanlar yardımcı olabilir mi ?

Canım merhaba :) öncelikle bu bir süreç sabır gerektiren bol dualı bir süreç.. ben2 yıl 2 aydan sonra atlattım elhamdülillah. Dün de ilk alttan muayenemi oldum. İlk iş iyi anlayışlı bir kadın doğum doktoruna gitmen.gerci senin tercihin ( ben evliligimin 5.ayinda gittigimde zor olabilir ama olur demişti ama dün gittiğim doktor esnek zara sahip olduğumu söyledi.ilk gittiğim o açıklamayı yapmasaydi belki bu kadar kafamda buyutmicektim korkmayacaktim) eğer evde yapabilirim diyorsan muhakkak cem keçe'nin 10 adımda vajinismus tedavisi adlı kitabıni al orada yapman gereken her şeyi bulacaksın başaran her arkadaşım gibi ben de soyleyim, olacağına inan vazgeçme erteleme

Merhaba hanimlar nasilsiniz?
Ben hâla reglim daha dogrusu baya gecikmem oldu sonra garip bi sekilde baslayip yeni söktu. Bitsin insallah tekrar egzersize gececegm hemen.

Artik herkes bebek sorup duruyor.
Ve esim de bebek gorse heveslenmeye basladi bizim de olsun diye. Tabiki ben de istiyorum Allahim bizi bu illetten bi an once kurtarsin ve hayirlisiyla evlat versin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…