- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.681
Müzik aç, son ses olsun. Motive olursun hem de cesaretlendirir :)Kızlar bu akşam deneyecem inşallah şu ikinci ilişkiyi yaşarım da atlatırım tavsiye ve dua bekliyorum sizlerden
canım eşim ile deneye cem ilk ilişkiyi yaşadık devamı gelmedi emla sürmeyi düşünüyorum inşallah eşimi etkilemezMüzik aç, son ses olsun. Motive olursun hem de cesaretlendirir :)
Spreyi de bol sık. Allah yardımcın olsun :)
Etkiliyor canım, uyuşma ikinizde de olur. 10 dk kadar devam eder.canım eşim ile deneye cem ilk ilişkiyi yaşadık devamı gelmedi emla sürmeyi düşünüyorum inşallah eşimi etkilemez
İnşallah canım ilk ilişki de canım çok yanmadı ama ikinci yi bi türlü yapamıyorum niye bende bilemiyorumEtkiliyor canım, uyuşma ikinizde de olur. 10 dk kadar devam eder.
Alışana kadar kullan sonrası kolay oluyor inan korkulacak bir şey yok canım
Sadece biraz cesaretli ol canım, gerisi çorap söküğü gibi geliyor. daha bebek için uğraşacaksın :) Kasılma sakın yoksa ağrılı geçerİnşallah canım ilk ilişki de canım çok yanmadı ama ikinci yi bi türlü yapamıyorum niye bende bilemiyorum
Sağol canım inşallah atlatırım dua edin hepimiz içinSadece biraz cesaretli ol canım, gerisi çorap söküğü gibi geliyor. daha bebek için uğraşacaksın :) Kasılma sakın yoksa ağrılı geçer
Kesin uyuşma oluyor mu arkadaslarSağol canım inşallah atlatırım dua edin hepimiz için
Canım benim ki çok fazla uyuşmuyor kişiden kişiye değişirKesin uyuşma oluyor mu arkadaslar
Canım benim ki çok fazla uyuşmuyor kişiden kişiye değişir almayı düşünüyorum ama etki eder mi acaba en azindan denemis olurum
Hiç bir egzersiz denemesi yada doktor tedavisi gibi birşeyler denedinizmi ne durumdasiniz belki hep beraber size yardımcı olabiliriz bende yaklaşık 1.5 yılık evliyim bu siteyi bulana kadar egzersiz denemelerim oluyordu fakat buraya üye olduktan 1 ay sonra ilk denememi yaptım yeni yendim umarım size hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz1.5 yıllık evliyim ve artık kabullendim galiba bu durumu. En son 4 ay önce yazmışım, değişen hiçbir şey yok.. Ara ara ağlama krizlerine giriyorum ama içimden artık bir şey yapmak gelmiyor. Eşimle de çok iyi değiliz.. Bazı şeyler benim için hayalden ibaret olarak kalacak..
Allah yardımcın olsun canım yada allah yardımcımız olsun güzel haberlerle dönersin insallahKızlar bu akşam deneyecem inşallah şu ikinci ilişkiyi yaşarım da atlatırım tavsiye ve dua bekliyorum sizlerden
Ben bi eczaci tanidigimdan aldim ama normalde doktorlarin alabildigi bi ilacmis . Bu arada disciler kullaniyor bunu vemcaine ve xylogine dye bi sprey ikiside ayni etki gosteriyomus ayni tip ilacmis . Ama artik eczane vermiyo dye biliyorum. Bi sekilde disciden temin et yada tanidik eczaci dene yada bi doktor vasitasiyla deneAynen oyle bir sure sonra denemeye bile korkuyorsun bir an once kurtulmaya calismaliyiz zaman geciyor.. bir de ben bu spreyi yine burada okumustum hatta arkadas bununla yenmisti ama eczanelere sordum satmadiklarini soylediler nereden temin edebilirim
1.5 yıllık evliyim ve artık kabullendim galiba bu durumu. En son 4 ay önce yazmışım, değişen hiçbir şey yok.. Ara ara ağlama krizlerine giriyorum ama içimden artık bir şey yapmak gelmiyor. Eşimle de çok iyi değiliz.. Bazı şeyler benim için hayalden ibaret olarak kalacak..
Aynen oyle bir sure sonra denemeye bile korkuyorsun bir an once kurtulmaya calismaliyiz zaman geciyor.. bir de ben bu spreyi yine burada okumustum hatta arkadas bununla yenmisti ama eczanelere sordum satmadiklarini soylediler nereden temin edebilirim
1.5 yıllık evliyim ve artık kabullendim galiba bu durumu. En son 4 ay önce yazmışım, değişen hiçbir şey yok.. Ara ara ağlama krizlerine giriyorum ama içimden artık bir şey yapmak gelmiyor. Eşimle de çok iyi değiliz.. Bazı şeyler benim için hayalden ibaret olarak kalacak..
Merhaba kızlar bende 9 aylık evliyim.Hepinizi çok iyi anlıyorum. Bende çok kararlıyım yenmek istiyorum.Dün egzersiz yapmadan denedik ağrılı bı acı hissettim.Olmadi ama girişte bile bu acıyı hissedince korkup bıraktım.Her zamanki gibi güvenim kırıldı.Ama sabah yine kararlı olduğumu hissettim.Çunku çevremdeki evli mutlu çiftleri gördükçe git gide tükeniyorum.Eşim olmasa da olur dese de biliyorum içten içe o da bu durumdan şikayetçi.Ne zaman birisinin hamile olduğunu çocuğu olduğunu duysam kendimdeki eksiklik daha çok üzüyor.Eşimle aramız iyi şükür.Ama istiyorum ki bizim de gerçek bir evliligimiz olsun.Sizin yorumlarinizi gorunce yalniz olmadigimi hissettim.Sanki tek benim basima gelmis gibi hissediyordum.Gelelim tedaviye.Egzersizlere nasıl başlayayim. Bu konu da yenen başarılı olanlar yardımcı olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?