Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende tam heveslenip. Cesaretleniyorum ovulasyon dönemi geliyor korunmadığı m için 1 hafta ilişkiye girmiyoruz yumurtlama dönemi olduğu için öyle olunca da eczacı çok ara verirsen denemeye rahim kendini kapatıyor tekrar başa dönüyor dedi of of hem ben problemli yim hem eşim onun da sertleşme problemi var

Kızlar, yakmayan kayganlaştırıcı tavsiyesi istiyorum. Durex, O.K denedim çok yakıyorlar. Kadın doğum doktorunun önerisi ile eczaneden Sedoxx aldım ama o da çok fena biber gibi yakıyor. Bana cidden yakmayan bir jel önerir misiniz?

Ben zeytin yağı kullanıyorum durex aldık beğenmedik o yüzden durex beni yakmamıştı

Iyide kayganlastiricilar yakmazki sende bi sıkınti olmasin.yada ultrason jeli al kullan su bazli

Ben doktorla yendiğim icin bu hastalığı bana doktorum vermisti. Ama eczanelerde satilir diye düşünüyorum. Oyle cok pahali da degil diye biliyorum internetten baktim 1 litresi 5 lira falan. Ama 1 litre de cok fazla zaten

Kizlar ne zeytinyagi lütfen yapmayin.vajinanin ph na uygun deil bi kere zeytinyagi.enfeksiyon kaparsiniz.su bazli jeller kullanmaya dikkat edin

1. Ben de 6 aydır evliyim , hala başaramadık. Yardım edin lütfen . Ne yapmam lazım . Hep okuyorum burada , birbirine destek olup da yenen arkadaşları Yardım ve destek istiyorum ben de

Merha ba arkadaslar ben parmak egzersizi yapabiliyorum ama daha iliskiye giremedikk parmak egzersizi yapıpta bu hastalığı yenen biri bana yardımcı olabilir mii

Merha ba arkadaslar ben parmak egzersizi yapabiliyorum ama daha iliskiye giremedikk parmak egzersizi yapıpta bu hastalığı yenen biri bana yardımcı olabilir mii
Cnm çogumuz parmak egzersizini yaparak yendik. Sen istedigin sorulari sor biz elimizden geldigince yardim etmeye calisalim. P... birazini olsa da alabiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…