Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1. Ben de 6 aydır evliyim , hala başaramadık. Yardım edin lütfen . Ne yapmam lazım . Hep okuyorum burada , birbirine destek olup da yenen arkadaşları Yardım ve destek istiyorum ben de
Cnm sen de en kisa zamanda atlatirsin insallah. Ben de 6 aylik evliyken yendim. Parmak egzersizleri yapiyor musun? Eger yapmiyosan hemen bugun basla. Nasil yapacagini bilmiyosan biz anlatalim. Ama kesinlikle erteleme.

Cnm çogumuz parmak egzersizini yaparak yendik. Sen istedigin sorulari sor biz elimizden geldigince yardim etmeye calisalim. P... birazini olsa da alabiliyor musun?
Canım belki bana yardım edebilir sin ben alabiliyorum hatta ilk ilişkiyi yaşadım parmak alabiliyorum ama devamı gelmedi 2. İlişki de alamıyorum çok az alıyorum ya da

Canım belki bana yardım edebilir sin ben alabiliyorum hatta ilk ilişkiyi yaşadım parmak alabiliyorum ama devamı gelmedi 2. İlişki de alamıyorum çok az alıyorum ya da
Cnm seninki o zmn cok kolay. Zaten ilkini yapmissin. 2 parmak aliyomusun. 2 parmagi iyice git gel yaparak alistir. Yani oyle yapinca kafandaki korku hissi gitmeye basliyor. Sonra esinle denerken p...si parmak diye hayal et. Eger eşin üstteyse p.. tut kendi elinle oraya yerlestirebilirsin sonra esin itsin. Boyle de biraz korkun azalabilir. Kendini rahat birak. Hiic kasma. Bol kayganlastirici surun. Sonra elinde yerlestirdikten sonra esin itsin nerde zorlanirsan hemen cikartmayin. Biraz bekle derin nefes al ve verirken de esin popo yonune itsin. Canim inan ne kadar rahat olursan o kadar acisiz ve rahat oluor. Zaten fiirt diye giryor kendisi sen rahat olursan. Korkma hiiiiiic aci maci yok. Orda yeni bi delik de acmiyosun. Zaten var olan bosluga pe..si alacaksin. Ve cok rahatlicaksin. Acimadigini goreceksin

Sorularin olursa sor cnm utanmadan. Aklindaki soru isaretlerini gider ki yaparken korkun olmasin

Canım zaten ilk ilişkim de de acı olmadı çok fazla 2 parmağı yeni yeni alıyorum bu ara ona calisacam bakalım hayırlısı

Canım zaten ilk ilişkim de de acı olmadı çok fazla 2 parmağı yeni yeni alıyorum bu ara ona calisacam bakalım hayırlısı
2 parmagi korkmadan rahat dene cnm. Sonra hic ara vermeden hergun yap egzersizlerini. Sonra iliskiyi de insallah hergun yap ki alişasin. Hergun yaptikca oldugunu goruyorsun ve kafandaki korku da kayboluyor. 2 parmagi da yaparsin. Ben 3 parmagin bile birazini almistim. Ama o şart deil. 2 parmagi dene hergun. Inan cok rahatlicaksin

Canım 2 parmağı nasıl alıyorsun yan yana mi üst üste mi peki başka ne gibi tavsiye verirsin ben pozisyon olarak üstte olamıyorum korkuyorum üste olmaya

Canım 2 parmağı nasıl alıyorsun yan yana mi üst üste mi peki başka ne gibi tavsiye verirsin ben pozisyon olarak üstte olamıyorum korkuyorum üste olmaya
2 parmagi üst üste koy canim. Küs isareti yap yani. Oyle olunca kolay alirsin. Iceri aldiktan sonra gitgel yap hemen cikma. Icerde daireler çiz. Ben de üstte olmaya korkuyordum. O tamamen sana kalmis. Ben de alttayken yendim. Kendini nasil rahat hissedersen oyle yap. Altta ol ama altta olurken bile eşinin penisini kendin yerlestirebilirsin vajinana. Cunku parmak egzersizi yaptigin icin nasil alacagini iyi biliyosun ve kendini guvende hissedersin korkmazsin. Sonra eşin itsin. Hic korkma. Dersin cok kolaymis diye

Sağol canım yarın deneyeceğim inşallah olur

Bir de nefes egzersizleri çooook onemli. Ne zaman korkarsan kasarkan hemen deriiiin nefes al ver cok rahatlicaksin. Olucak diyerek başla olur insallah
İnşallah canım sıkıntı ne anlamıyorum vajinismus olduğumdan bile emin değilim jinekolog a gittim açabildim eşim i itmiyorum parmak alabiliyorum eşim ile deniyorum sadece basınç hissettgim de devam edemiyorum kasılıyorum

Basınç hissi p tamami girene kadar biraz hissedersin tamami girdikten sonra kendini rahat birak bisey hissetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…