Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar aylik 300 lira sigaraya para verenler var yazik havaya uçup gidiyor . Ben 17 bekledim doktora sonra gittim. Sigara icseydim aylik 300 liradan 5100 lira ederdi. Parasal hesap yapan arkadaslar birde bu yönden düşünün inanin 5 bin liraya evliliginiz kurtuluyor resmen

Bende yeni evliyim cnm yenemezsek gitmeyi düşünüyorum uygun vir.vakitte

Uzun aradan sonra egzersizlere tekrar başlamaya karar verdim . Bugün arkadaşımın birinin daha hamile olduğunu öğrendim . Onun adına çok sevindim ama kendim için üzüldüm resmen kendime acıdım . Arkadaş grubumuzda tek hamile olmayan kişiyim. Parmak egzersizlerine başladım acıyı bile önemsemiyorum ama gitmiyor . Kasınca anlıyorum parmağım da sıkışıyor anlıyorum kendimi rahat bırakıyorum ama ilerleyemiyorum

Arkadaşlar merhaba. Profesyonel yardım almak daha doğru olur diye düsünuyorum ben. Psikolojik bir olay zaten tek basına halletmek bazen zor olabiliyor. Cözumsuz degil tabii ama daha fazla emek gerektiriyor. Lutfen imkani olan arkadaslar destek almayi dusunsunler her sehirde bu konuda uzman bir psikolog vardir mutlaka.

Her kisinin farkli travmalari veya farkli vajinismus sebebi olabilir. Parmak egzersizi ise yaramayabilir mesela. Ben hic parmak egzersizi yapmadim fallusla calistik. Eger cevap vermeseydim de psikolog farkli yontemler denerdi muhtemelen. Lutfen destek alin korkmadan, çekinmeden.

Ve internetten bu hastalıgı arastirin lutfen bir suru video, makale bulabilirsiniz. Mesela kacinci seviyedesiniz? Ne kadar zamandir bu korkunuz var? Sebepleri ne olabilir? Belki de fiziksel bir rahatsizliginiz vardir, psikolojik degildir. Ama icinizi karartmayin lutfen. Inanin olacagina. Buyuk bir kismini atlatmis oluyorsunuz zaten

Arkadaşlar zeytin yağı birisi diyo kullanin birisi diyor kullanmayin sizce zarari var mi dir dogal zeytin yagi marketten alcam ben onereceginiz marka var mi ki oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…