- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.741
Bende yeni evliyim cnm yenemezsek gitmeyi düşünüyorum uygun vir.vakitteArkadaslar aylik 300 lira sigaraya para verenler var yazik havaya uçup gidiyor . Ben 17 bekledim doktora sonra gittim. Sigara icseydim aylik 300 liradan 5100 lira ederdi. Parasal hesap yapan arkadaslar birde bu yönden düşünün inanin 5 bin liraya evliliginiz kurtuluyor resmen
Çok sevindim senin adına canım nasıl yendin ? Neler yaptın ?Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar allahıma sukurler olsun ben dun aksamm yendimmm :)))))))))))))(
Valla hicbirsey yapmadım gayrett ettim oldu canımmm krem falan olmadannn yaptımmmÇok sevindim senin adına canım nasıl yendin ? Neler yaptın ?
Parmak ve nefes egzersizleri de mi yapmadınValla hicbirsey yapmadım gayrett ettim oldu canımmm krem falan olmadannn yaptımmm
Hadi gözünaydın canım darısı bizlerin başınaKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar allahıma sukurler olsun ben dun aksamm yendimmm :)))))))))))))(
Sen hangi aşamadasın canimHadi gözünaydın canım darısı bizlerin başına
Canım evde komili vardı ben onu kullandımArkadaşlar zeytin yağı birisi diyo kullanin birisi diyor kullanmayin sizce zarari var mi dir dogal zeytin yagi marketten alcam ben onereceginiz marka var mi ki oyle
Dogal zeytin yağı dimi cnm dun bi marketteCanım evde komili vardı ben onu kullandım
Peki krem yada jelkulllandoniz miKızlar parmak egzersizi yaptım mmm tsbiii
Canım ben ilk zaman market ten aldığımı kullandım şimdi doğal kullanıyorumDogal zeytin yağı dimi cnm dun bi markette
Peki krem yada jelkulllandoniz mi
bende alcam birisi zararli yazmış insan ikilemde kaliyorCanım ben ilk zaman market ten aldığımı kullandım şimdi doğal kullanıyorum
Canım jel aldım pek fayda görmedim yeni doğan çocuğa bile zeytin yağı sürüyorlarbende alcam birisi zararli yazmış insan ikilemde kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?