Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah kurtuluruz birgün bizde buraya sevincimizi yazarız canim . Bende alıyım saf zeytinyağını. Egzersizler nasıl gidiyor
İnşallah cnm Allah'in izni ile hepimiz yenecegiz vakti gelince suan hasta oldum ben egzersiz yapamiyorum ama hersey kafada bitiyor cnmm yoksa aslinda bisey yok yapanlar nasil yapuyor

İnşallah cnm Allah'in izni ile hepimiz yenecegiz vakti gelince suan hasta oldum ben egzersiz yapamiyorum ama hersey kafada bitiyor cnmm yoksa aslinda bisey yok yapanlar nasil yapuyor
Benimde hastalığım yaklaştı artık kendimi kasmamaya çalışıyorum ama yine de girmiyor . Giriş dar galiba . Parmak egzersizlerinde yapabildiğim yere kadar bazen penisi alabiliyorum ama devamı gelmiyor

Merhaba kızlar bende jel kullanılmasından yanayım. Dr. Bebe yagi önerdi uygulamaları onunla yapıyordum. Kontrole gittim vajinal mantar dedi şu sıralar bu hastalıkla uğraşıyorum uygulamada yapamıyorum. Bebeyağından olmuş olabilir mi diye sordum Dr da olabilir dedi. Siz de de böyle etki eden oldu mu

Benimde hastalığım yaklaştı artık kendimi kasmamaya çalışıyorum ama yine de girmiyor . Giriş dar galiba . Parmak egzersizlerinde yapabildiğim yere kadar bazen penisi alabiliyorum ama devamı gelmiyor

Dar değil canım yendiğinde bu muymus diceksin. Ama malesef beynimiz bize orası dar oraya girmez diye kabul ettirdiği için ona inanıyoruz. Ama öyle değilmiş giriyor açılıyor

Dar değil canım yendiğinde bu muymus diceksin. Ama malesef beynimiz bize orası dar oraya girmez diye kabul ettirdiği için ona inanıyoruz. Ama öyle değilmiş giriyor açılıyor
Ahhh ahhh o açılacağı günleri bizde görürüz artık bıktım bundan ya inşallah atlatırız canim

Birisi yazmıştı cnm yine mantar yapti diye kokulu sonucta yapabilir ama zeytin yağını bebeklere bile sürüyorlar

Ahhh ahhh o açılacağı günleri bizde görürüz artık bıktım bundan ya inşallah atlatırız canim

Bıktım yok olmayacak yok. Olumsuz cümleleri atın hayatınızdan kızlar.cocuk istememe ragmer ele karşı mecburen istemiyorum diyordum. çocuk istiyorum demeye başladım yenmememe rağmen , olacak diyin gibi gibi... Olumlu etkisini gördüm

Deneyip sonunda olmaması çok kötü sonra sinirimden ağlıyorum . Acı bile artık umrumda değil yeterki girsin istiyorum . Bende senin gibi çocuk istemiyorum demek zorunda kalıyorum ama o kadar çok istiyorum ki . Arkadaşlarım arasında tek hamile olmayan benim ve hepsini hergün görüyorum çok üzülüyorum kendime. Aşırı derecede kuruluk var bende

Canimm hepimiz aynı şeyleri yaşadik. İşte ben o süreçte daha yenmedigim zamanda çocuk istiyorum demeye başladım ki olumlu mesaj olmasi adına. Olumlu düşündükçe çorap söküğü gibi geldi Allah'in izniyle

O zaman bende başlayım çocuk istiyorum diye . İnşallah kurtulacağız bu sorundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…