- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.761
Zeytin yağı yerine bebe yağı kayganlıytırıcı olmaz mı
Banada zeytinyagi mantik li geliyor peki jel neden etkili olmuyor acabaCanım jel aldım pek fayda görmedim yeni doğan çocuğa bile zeytin yağı sürüyorlar
Kokusuz almak mantikli onu kokulu mantar yapiyor yazmıştı birisiZeytin yağı yerine bebe yağı kayganlıytırıcı olmaz mı
Bebe yağını bana doktor önermişti ama bir marka vermedi zararı olmaz dedi eczaneden herhangi birini al dedi. Bende mi zeytin yağı alsam marketlerde satılanlar olur mu kiKokusuz almak mantikli onu kokulu mantar yapiyor yazmıştı birisi
Kuzum Allah hepimize yardim etsin saf dogal zeytin yagi var marketlerde bende alcam denemekte fayda varBebe yağını bana doktor önermişti ama bir marka vermedi zararı olmaz dedi eczaneden herhangi birini al dedi. Bende mi zeytin yağı alsam marketlerde satılanlar olur mu ki
İnşallah kurtuluruz birgün bizde buraya sevincimizi yazarız canim . Bende alıyım saf zeytinyağını. Egzersizler nasıl gidiyorKuzum Allah hepimize yardim etsin saf dogal zeytin yagi var marketlerde bende alcam denemekte fayda var
İnşallah cnm Allah'in izni ile hepimiz yenecegiz vakti gelince suan hasta oldum ben egzersiz yapamiyorum ama hersey kafada bitiyor cnmm yoksa aslinda bisey yok yapanlar nasil yapuyorİnşallah kurtuluruz birgün bizde buraya sevincimizi yazarız canim . Bende alıyım saf zeytinyağını. Egzersizler nasıl gidiyor
Benimde hastalığım yaklaştı artık kendimi kasmamaya çalışıyorum ama yine de girmiyor . Giriş dar galiba . Parmak egzersizlerinde yapabildiğim yere kadar bazen penisi alabiliyorum ama devamı gelmiyorİnşallah cnm Allah'in izni ile hepimiz yenecegiz vakti gelince suan hasta oldum ben egzersiz yapamiyorum ama hersey kafada bitiyor cnmm yoksa aslinda bisey yok yapanlar nasil yapuyor
Benimde hastalığım yaklaştı artık kendimi kasmamaya çalışıyorum ama yine de girmiyor . Giriş dar galiba . Parmak egzersizlerinde yapabildiğim yere kadar bazen penisi alabiliyorum ama devamı gelmiyor
Ahhh ahhh o açılacağı günleri bizde görürüz artık bıktım bundan ya inşallah atlatırız canimDar değil canım yendiğinde bu muymus diceksin. Ama malesef beynimiz bize orası dar oraya girmez diye kabul ettirdiği için ona inanıyoruz. Ama öyle değilmiş giriyor açılıyor
Birisi yazmıştı cnm yine mantar yapti diye kokulu sonucta yapabilir ama zeytin yağını bebeklere bile sürüyorlarMerhaba kızlar bende jel kullanılmasından yanayım. Dr. Bebe yagi önerdi uygulamaları onunla yapıyordum. Kontrole gittim vajinal mantar dedi şu sıralar bu hastalıkla uğraşıyorum uygulamada yapamıyorum. Bebeyağından olmuş olabilir mi diye sordum Dr da olabilir dedi. Siz de de böyle etki eden oldu mu
Ahhh ahhh o açılacağı günleri bizde görürüz artık bıktım bundan ya inşallah atlatırız canim
Kızlar. Az önce denedik yarısı na kadar girip gel git yaptı eşim kademe kademe olcak inşallah bu gece yarısı sonra tamamı inşallah kurtulacagiz bu dertten
Deneyip sonunda olmaması çok kötü sonra sinirimden ağlıyorum . Acı bile artık umrumda değil yeterki girsin istiyorum . Bende senin gibi çocuk istemiyorum demek zorunda kalıyorum ama o kadar çok istiyorum ki . Arkadaşlarım arasında tek hamile olmayan benim ve hepsini hergün görüyorum çok üzülüyorum kendime. Aşırı derecede kuruluk var bendeBıktım yok olmayacak yok. Olumsuz cümleleri atın hayatınızdan kızlar.cocuk istememe ragmer ele karşı mecburen istemiyorum diyordum. çocuk istiyorum demeye başladım yenmememe rağmen , olacak diyin gibi gibi... Olumlu etkisini gördüm
Deneyip sonunda olmaması çok kötü sonra sinirimden ağlıyorum . Acı bile artık umrumda değil yeterki girsin istiyorum . Bende senin gibi çocuk istemiyorum demek zorunda kalıyorum ama o kadar çok istiyorum ki . Arkadaşlarım arasında tek hamile olmayan benim ve hepsini hergün görüyorum çok üzülüyorum kendime. Aşırı derecede kuruluk var bende
O zaman bende başlayım çocuk istiyorum diye . İnşallah kurtulacağız bu sorundanCanimm hepimiz aynı şeyleri yaşadik. İşte ben o süreçte daha yenmedigim zamanda çocuk istiyorum demeye başladım ki olumlu mesaj olmasi adına. Olumlu düşündükçe çorap söküğü gibi geldi Allah'in izniyle
O zaman bende başlayım çocuk istiyorum diye . İnşallah kurtulacağız bu sorundan
Bende Yarin esli deneme yapacagim Ama korkuyorum olmicak diye. Uzun zamandir esli deneme yapmadik. Egsersiz yapiyordum.. Yarin 1‘ci evlilik yildönümümüz.Ay hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?