Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başla başla canım. Ben ki hep benim canım kıymetli orası küçük girmez diye diye 2 senemi geçirdim halbuki imkansız degilmis. Düşün alttan bile muayene oldum çarşamba günü
Alttan muayene olduysan çok iyi bence tamamen sorun kalmamış ben olamıyorum . Benimde 7 ay oldu. Bitsin bende çocuk çalışmalarına başlayacağım .

Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir girmiyordum bu sayfaya. Ben mayista yendim 4,5yil sonra.
Ben yaptiysam inanin hepiniz yaparsiniz. Suan hamileyim dogumuma 2hafta kaldi Allah izin verirse.
Bunlari buraya yazma sebebim, sadece size umudunuzu yitirmeyin mesaji vermek. Ben profesyonel yardim aldim, onsuz asla yenemezdim insan kendini bilir. Imkaniniz varsa hic zaman kaybetmeyin, imkaniniz yoksa bu sayfada okudugum gibi parmak egzersizlerle vs surekli ugrasip kurtulun.
Ben 9aydir halen gecen 4,5 yilima aciyorum, neler yasadigimi bir Allah bilir.

İnsan yendikten sonra bu sefer de gecen zamana uzuluyor.ama yapacak bir şey yok onun da var bir hayri. Allah kucağınıza almayı nasıp etsin

Dogal zeytin yağı dimi cnm dun bi markette

Peki krem yada jelkulllandoniz mi
Hayırr kullanmadımm sadece parmak egzersizine basladıgım ililk gün zeytinyağı kullandim ama has zeytinyagı zeytin tarlalarımız var ordann has zeytin yağı bulunuyorr bizde bulabilir misinniz bilmiyorummm? ??

Birisi yazmıştı cnm yine mantar yapti diye kokulu sonucta yapabilir ama zeytin yağını bebekle
Hayırr kullanmadımm sadece parmak egzersizine basladıgım ililk gün zeytinyağı kullandim ama has zeytinyagı zeytin tarlalarımız var ordann has zeytin yağı bulunuyorr bizde bulabilir misinniz bilmiyorummm? ??
Izmirli arkadasim vardi onlaarda gercek kullanirdi marketlerdeki nenkaadR dogal bilemeyiz cnm cok sagol

İnsan yendikten sonra bu sefer de gecen zamana uzuluyor.ama yapacak bir şey yok onun da var bir hayri. Allah kucağınıza almayı nasıp etsin
Gecen zamana da ben su sekilde teselli ediyorum kendimi. Biz o zorluga ragmen esimle hep destek olduk birbirimize sevgimiz guclendi. Evlenirken soylenen hastalikta saglikta verilen sözün arkasinda oldugumuzu gostermis olduk

Kızlar 2 parmak alabiliyorum, eşimle de deniyorum parmak olayını öyle de oluyor ama iş penise gelince bir yerden sonra gitmiyor tıkalı gibi.. Jeller çok yakıyor biber yanığı gibi.. Ultrason jeli önerenler oldu, eczaneden alıp deneyeceğim.

Bir de kızlık zarını aldırıp bu hastalığı yenen oldu mu aranızda? Kızlık zarı aldırmak uzun bir işlem mi acaba?

Canim benim kizlik zarim septali oldugu icin ortadaki septayi aldi doktorum ama kizlik zari ve vajinismus ayni sey degil. Ben 3 seans da vajinismus tedavisi aldim. Yani oranin kasılması başka bir sey

Haram olan bir şeyle helal olan bir şeyi yapmayın bence yani haramdan medet ummayin. Oldu diyelim ya sonrası?

Haram olan bir şeyle helal olan bir şeyi yapmayın bence yani haramdan medet ummayin. Oldu diyelim ya sonrası?
Benim kafam da bir kere olursa hep olur düşüncesi var öyle yada böyle olmak zorunda bir sene tedavi gördüm parmak egzersizleri falan yapamadım diyelim ki parmak oldu benim sorunum bacaklarımı kasmam kıramp giriyo ilk saniyede başka pozisyon da olmuyo olmuyor yani

Parmak olunca aparat dene onlarin girdiğini gördükçe insan gevsiyor bacakları kasmamaya başlıyor. Evet biz yenenler birden mucize oldu da bacakları kapatmayı bıraktık diye bir şey yok. ilk etapta yine bir kasılıyor insan ama sonra serbest bıraktığında oluyor. Bu bir süreç her şey yavaş yavaş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…