- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.781
Ne yapti Doktor ? Neler söyledi Ben almanyada yasiyorum. Bizim burda yokDurumuna göre 3-5 bin arasi. 3 seansta bitti. Ama hic degmedi 17 ayimi zehir etmisim bos yere.
Yarin esli deneme yapicaz aslinda hic istemiyorum Ama esim deneyelim dedi..sen artık sonuna gelmişsin, biraz daha gayret
Bende Yarin esli deneme yapacagim Ama korkuyorum olmicak diye. Uzun zamandir esli deneme yapmadik. Egsersiz yapiyordum.. Yarin 1‘ci evlilik yildönümümüz.insaAllah olur Dua edin nolur.
Alttan muayene olduysan çok iyi bence tamamen sorun kalmamış ben olamıyorum . Benimde 7 ay oldu. Bitsin bende çocuk çalışmalarına başlayacağım .başla başla canım. Ben ki hep benim canım kıymetli orası küçük girmez diye diye 2 senemi geçirdim halbuki imkansız degilmis. Düşün alttan bile muayene oldum çarşamba günü
Hangi pozisyonda yendinbaşla başla canım. Ben ki hep benim canım kıymetli orası küçük girmez diye diye 2 senemi geçirdim halbuki imkansız degilmis. Düşün alttan bile muayene oldum çarşamba günü
Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir girmiyordum bu sayfaya. Ben mayista yendim 4,5yil sonra.
Ben yaptiysam inanin hepiniz yaparsiniz. Suan hamileyim dogumuma 2hafta kaldi Allah izin verirse.
Bunlari buraya yazma sebebim, sadece size umudunuzu yitirmeyin mesaji vermek. Ben profesyonel yardim aldim, onsuz asla yenemezdim insan kendini bilir. Imkaniniz varsa hic zaman kaybetmeyin, imkaniniz yoksa bu sayfada okudugum gibi parmak egzersizlerle vs surekli ugrasip kurtulun.
Ben 9aydir halen gecen 4,5 yilima aciyorum, neler yasadigimi bir Allah bilir.
Hangi pozisyonda yendin
Eger bugün yapamazsam yarin kadin doktoruna gitmeyi düsünüyorum Ve kizlik zarini yok etmis olsa acaba orasi genisler mi?Canım bebe yağı sur kolay giriyor
Hayırr kullanmadımm sadece parmak egzersizine basladıgım ililk gün zeytinyağı kullandim ama has zeytinyagı zeytin tarlalarımız var ordann has zeytin yağı bulunuyorr bizde bulabilir misinniz bilmiyorummm? ??Dogal zeytin yağı dimi cnm dun bi markette
Peki krem yada jelkulllandoniz mi
Birisi yazmıştı cnm yine mantar yapti diye kokulu sonucta yapabilir ama zeytin yağını bebekle
Izmirli arkadasim vardi onlaarda gercek kullanirdi marketlerdeki nenkaadR dogal bilemeyiz cnm cok sagolHayırr kullanmadımm sadece parmak egzersizine basladıgım ililk gün zeytinyağı kullandim ama has zeytinyagı zeytin tarlalarımız var ordann has zeytin yağı bulunuyorr bizde bulabilir misinniz bilmiyorummm? ??
Eger bugün yapamazsam yarin kadin doktoruna gitmeyi düsünüyorum Ve kizlik zarini yok etmis olsa acaba orasi genisler mi?
Gecen zamana da ben su sekilde teselli ediyorum kendimi. Biz o zorluga ragmen esimle hep destek olduk birbirimize sevgimiz guclendi. Evlenirken soylenen hastalikta saglikta verilen sözün arkasinda oldugumuzu gostermis oldukİnsan yendikten sonra bu sefer de gecen zamana uzuluyor.ama yapacak bir şey yok onun da var bir hayri. Allah kucağınıza almayı nasıp etsin
Canim benim kizlik zarim septali oldugu icin ortadaki septayi aldi doktorum ama kizlik zari ve vajinismus ayni sey degil. Ben 3 seans da vajinismus tedavisi aldim. Yani oranin kasılması başka bir seyKızlar 2 parmak alabiliyorum, eşimle de deniyorum parmak olayını öyle de oluyor ama iş penise gelince bir yerden sonra gitmiyor tıkalı gibi.. Jeller çok yakıyor biber yanığı gibi.. Ultrason jeli önerenler oldu, eczaneden alıp deneyeceğim.
Bir de kızlık zarını aldırıp bu hastalığı yenen oldu mu aranızda? Kızlık zarı aldırmak uzun bir işlem mi acaba?
Ben hiç bir yol katedemiyorum malesesef parmak egzersizi yapamıyorum olmuyor bi türlü anestezik ilaçlar aldım duruyor bi kenarda eşim de bende çok sıkıldık denemekten yarın bir şişe votka alıp onu denemeyi planlıyorumSen hangi aşamadasın canim
Ben hiç bir yol katedemiyorum malesesef parmak egzersizi yapamıyorum olmuyor bi türlü anestezik ilaçlar aldım duruyor bi kenarda eşim de bende çok sıkıldık denemekten yarın bir şişe votka alıp onu denemeyi planlıyorum
Benim kafam da bir kere olursa hep olur düşüncesi var öyle yada böyle olmak zorunda bir sene tedavi gördüm parmak egzersizleri falan yapamadım diyelim ki parmak oldu benim sorunum bacaklarımı kasmam kıramp giriyo ilk saniyede başka pozisyon da olmuyo olmuyor yaniHaram olan bir şeyle helal olan bir şeyi yapmayın bence yani haramdan medet ummayin. Oldu diyelim ya sonrası?
Benim kafam da bir kere olursa hep olur düşüncesi var öyle yada böyle olmak zorunda bir sene tedavi gördüm parmak egzersizleri falan yapamadım diyelim ki parmak oldu benim sorunum bacaklarımı kasmam kıramp giriyo ilk saniyede başka pozisyon da olmuyo olmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?