Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar, biz de hala yapamadık yoğun bi işimiz var eve girince saat 8 oluyo sonra yemek çay meyve derken yorgunluk çöküyo.. denediğimiz zaman da ön sevişmeyi uzun tuttuğumuz zaman bile eşimde sertleşme olmuyo ama bi bakıyorum başka zaman da semsert.. yani sorunu olduğunu düşünmüyorum ama neden tutarlı değil.. bi de ben sanırım girişi bulamıyorum kendimi kasmıyo değilim ama girişi bulsam rahatlıycam p.. aşağı kayıp gidiyo popoma doğru.. yerini bulamıyoruz yani..

Canim p.....nin ucu biraz v.... girince popoya dogru ittirwceksin

Canim benim kizlik zarim septali oldugu icin ortadaki septayi aldi doktorum ama kizlik zari ve vajinismus ayni sey degil. Ben 3 seans da vajinismus tedavisi aldim. Yani oranin kasılması başka bir sey
Kızlık zarı olmadığını bilsem kafam daha rahat olur benim diye düşünüyorum.

inşallah canım ya.. sadece yeri sıkıntı p.. kayıp gidiyo aşağıya deliği bulamıyoruz ve ilk başta nasıl olacak birden açılıyo mu küçücük delik..
Deligi onceden ben de bulamiyordum. P.. oraya koydugun zaman derin nefes Al ver. Verirken de esin itsin. Giriyorsa iceriye dogru yoldasin. Zaten baska yere giremez. O yuzden nefes verirken esin de itsin. Kolay gelsin cnm

Canim yakar mi bilmiyorum ama gleitgelen diye bir kayganlastirici var hatta h.dumenin sihirli recetesinde vardi dun sordum 50 tl nerdeyse o yuzden almadim 27 tlye durex aldim cilekli ama yakabilecegini hic dusunmedim ya cok mu yakiyor

Canim yakar mi bilmiyorum ama gleitgelen diye bir kayganlastirici var hatta h.dumenin sihirli recetesinde vardi dun sordum 50 tl nerdeyse o yuzden almadim 27 tlye durex aldim cilekli ama yakabilecegini hic dusunmedim ya cok mu yakiyor
Kizlar neden ultrason jelini denemiyorsunuz? Litresi 5tl.

Merhaba kızlar yaklaşık üç sene önce bu platformdan hiç çıkmazdım. Tüm yaşadıklarınızı ben de fazlasıyla yaşadım. Evliliğimin ilk üç ayı zindan oldu. Önce devlet hastanesinden destek aldım. Fakat bu grup sayesinde yendim şimdi herşey çok rahat ve yolunda. Buradalar mı bilmiyorum AdaNis kkaderim o kadar yardımcı olmuşlardı ki allah razı olsun.
Bunları buraya niye yazıyorum. Beyninizde bitirin İnan’ın hiç zor değil. Profosyonel desteği bırakıp burdan aldığım motivasyonla başardım ben. Kafam da bitirdim ve Bir gün o kadar kolay oldu ki ben inanamadım olduğuna. Cok ağladım cocuklara bakıp üzülürdüm benim hiç olmayacak diye ama şimdi 2 yasında dünyalar tatlısı bi oğlum var
Rabbim yardımcınız olsun. Sormak istediğiniz bişey olursa severek yardımcı olurum.

Kız kardeşim 5 ay önce evlendi kocasıyla birlikte olamadı çünkü vajinusmus. Şimdi boşanıyorlar kocasının ailesi ve kocası bitirmek istedi. Kardeşim çok üzgün onu nasıl toparlıycamızı bilmiyoruz. Hayatım mahvoldu diyor. Yardım edin nasıl teselli edicez onu nasıl mutlu edicez çok üzgünüz

Canım bence bu bir boşanma sebebi değil üstelik 5 ay bu sebeb olmazsa başka sebeb bulurlar

Kardeşine destek ol

İnanmıyorum ya ne kadar kolay boşanmak! Evet insan çook uzuluyor boşanmak bile istiyor ama eşin desteği o kadar önemli kii.. bu sadece biz bayanların sorun değil eşimizle bizim sorunumuz! Her şey yatak mı yaa ! Bunu yapan eşe hiç üzülmeye değmez. Ben 2 yıllık evliyim. Defalarca eşime boşanmayı teklif ettim ( bunu her vajili yapıyor genelde) asla kabul etmedi hep destek tam destekti.cok sukur ki sonra da yendim bu illeti.Allah bin kere razı olsun eşimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…