- 21 Mart 2014
- 127
- 37
- 98
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.801
Canim p.....nin ucu biraz v.... girince popoya dogru ittirwceksinKızlar, biz de hala yapamadık yoğun bi işimiz var eve girince saat 8 oluyo sonra yemek çay meyve derken yorgunluk çöküyo.. denediğimiz zaman da ön sevişmeyi uzun tuttuğumuz zaman bile eşimde sertleşme olmuyo ama bi bakıyorum başka zaman da semsert.. yani sorunu olduğunu düşünmüyorum ama neden tutarlı değil.. bi de ben sanırım girişi bulamıyorum kendimi kasmıyo değilim ama girişi bulsam rahatlıycam p.. aşağı kayıp gidiyo popoma doğru.. yerini bulamıyoruz yani..
inşallah sandığım kadar zor değildir şu iş yaCanim p.....nin ucu biraz v.... girince popoya dogru ittirwceksin
Hic zor degil gercek cnm keske bu mu imis dersininşallah sandığım kadar zor değildir şu iş ya
inşallah canım ya.. sadece yeri sıkıntı p.. kayıp gidiyo aşağıya deliği bulamıyoruz ve ilk başta nasıl olacak birden açılıyo mu küçücük delik..Hic zor degil gercek cnm keske bu mu imis dersin
Kızlık zarı olmadığını bilsem kafam daha rahat olur benim diye düşünüyorum.Canim benim kizlik zarim septali oldugu icin ortadaki septayi aldi doktorum ama kizlik zari ve vajinismus ayni sey degil. Ben 3 seans da vajinismus tedavisi aldim. Yani oranin kasılması başka bir sey
Deligi onceden ben de bulamiyordum. P.. oraya koydugun zaman derin nefes Al ver. Verirken de esin itsin. Giriyorsa iceriye dogru yoldasin. Zaten baska yere giremez. O yuzden nefes verirken esin de itsin. Kolay gelsin cnminşallah canım ya.. sadece yeri sıkıntı p.. kayıp gidiyo aşağıya deliği bulamıyoruz ve ilk başta nasıl olacak birden açılıyo mu küçücük delik..
Canim bende getirttim ama sadece afedersin disina sıktım denemek icin acayip yakti icine sıkmaya cesaret edemedim sen nasil yaptin dayanilmayacak bi aci oldu muCanım ben de bir çok dolaştım en son siparis üzerine getirttim. Sipariş et gelir canım
Canim yakar mi bilmiyorum ama gleitgelen diye bir kayganlastirici var hatta h.dumenin sihirli recetesinde vardi dun sordum 50 tl nerdeyse o yuzden almadim 27 tlye durex aldim cilekli ama yakabilecegini hic dusunmedim ya cok mu yakiyorKızlar, yakmayan kayganlaştırıcı tavsiyesi istiyorum. Durex, O.K denedim çok yakıyorlar. Kadın doğum doktorunun önerisi ile eczaneden Sedoxx aldım ama o da çok fena biber gibi yakıyor. Bana cidden yakmayan bir jel önerir misiniz?
Kizlar neden ultrason jelini denemiyorsunuz? Litresi 5tl.Canim yakar mi bilmiyorum ama gleitgelen diye bir kayganlastirici var hatta h.dumenin sihirli recetesinde vardi dun sordum 50 tl nerdeyse o yuzden almadim 27 tlye durex aldim cilekli ama yakabilecegini hic dusunmedim ya cok mu yakiyor
Eczaneden alabiliyor muyuz onu cok mantikli aslinda ya 27 tllik sey o kadar az ki 2 3 kerede bitecek gibi icim acidi vallaKizlar neden ultrason jelini denemiyorsunuz? Litresi 5tl.
Canım bence bu bir boşanma sebebi değil üstelik 5 ay bu sebeb olmazsa başka sebeb bulurlarKız kardeşim 5 ay önce evlendi kocasıyla birlikte olamadı çünkü vajinusmus. Şimdi boşanıyorlar kocasının ailesi ve kocası bitirmek istedi. Kardeşim çok üzgün onu nasıl toparlıycamızı bilmiyoruz. Hayatım mahvoldu diyor. Yardım edin nasıl teselli edicez onu nasıl mutlu edicez çok üzgünüz
Kardeşine destek olKız kardeşim 5 ay önce evlendi kocasıyla birlikte olamadı çünkü vajinusmus. Şimdi boşanıyorlar kocasının ailesi ve kocası bitirmek istedi. Kardeşim çok üzgün onu nasıl toparlıycamızı bilmiyoruz. Hayatım mahvoldu diyor. Yardım edin nasıl teselli edicez onu nasıl mutlu edicez çok üzgünüz
Kız kardeşim 5 ay önce evlendi kocasıyla birlikte olamadı çünkü vajinusmus. Şimdi boşanıyorlar kocasının ailesi ve kocası bitirmek istedi. Kardeşim çok üzgün onu nasıl toparlıycamızı bilmiyoruz. Hayatım mahvoldu diyor. Yardım edin nasıl teselli edicez onu nasıl mutlu edicez çok üzgünüz
Canim bende getirttim ama sadece afedersin disina sıktım denemek icin acayip yakti icine sıkmaya cesaret edemedim sen nasil yaptin dayanilmayacak bi aci oldu mu
Cnm eşi neden ailesine söylemiş ki sonucta özel bir durum bu cok seviyorsa yapmamali benceCanım bence bu bir boşanma sebebi değil üstelik 5 ay bu sebeb olmazsa başka sebeb bulurlar
Bilmiyorum belkide. Ama 5 ay çok kısa bir süreCanım bence bu bir boşanma sebebi değil üstelik 5 ay bu sebeb olmazsa başka sebeb bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?