- 7 Şubat 2018
- 39
- 9
- 16
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.821
Neden söyleeğini inanın bende bilmiyorumCnm eşi neden ailesine söylemiş ki sonucta özel bir durum bu cok seviyorsa yapmamali bence
Kardeşiniz ve eşi bu durumun tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu biliyorlar mı acaba.. kardeşiniz sakinlesince bence eşiyle başbasa bu konuyu güzelce konuşsunlar maddi durumunuz elveriyorsa sonrasında da bir doktorla tedavi yolunu denesinler üzülmek çözüm değil bir yuva kolay kurulmuyor bence aklı başında bir araci bulup bu durumu biraz zorda olsa çözüme ulaştırabilirler.. Allah yardımcınız olsunKız kardeşim 5 ay önce evlendi kocasıyla birlikte olamadı çünkü vajinusmus. Şimdi boşanıyorlar kocasının ailesi ve kocası bitirmek istedi. Kardeşim çok üzgün onu nasıl toparlıycamızı bilmiyoruz. Hayatım mahvoldu diyor. Yardım edin nasıl teselli edicez onu nasıl mutlu edicez çok üzgünüz
Maşallah Rabbim oğlunuzu size bağışlasın. Şimdi biz uğraşıyoruz bu sorunla ama bitmiyorMerhaba kızlar yaklaşık üç sene önce bu platformdan hiç çıkmazdım. Tüm yaşadıklarınızı ben de fazlasıyla yaşadım. Evliliğimin ilk üç ayı zindan oldu. Önce devlet hastanesinden destek aldım. Fakat bu grup sayesinde yendim şimdi herşey çok rahat ve yolunda. Buradalar mı bilmiyorum @AdaNis @kkaderim o kadar yardımcı olmuşlardı ki allah razı olsun.
Bunları buraya niye yazıyorum. Beyninizde bitirin İnan’ın hiç zor değil. Profosyonel desteği bırakıp burdan aldığım motivasyonla başardım ben. Kafam da bitirdim ve Bir gün o kadar kolay oldu ki ben inanamadım olduğuna. Cok ağladım cocuklara bakıp üzülürdüm benim hiç olmayacak diye ama şimdi 2 yasında dünyalar tatlısı bi oğlum var
Rabbim yardımcınız olsun. Sormak istediğiniz bişey olursa severek yardımcı olurum.
Eşinin destek olması çok önemli bu süreçte çünkü bizler içimizde bu durumdan dolayı yeterince zorluk çekiyoruz. Doktora gitsinler beraber en azından mutlaka yardımcı olacaktırKız kardeşim 5 ay önce evlendi kocasıyla birlikte olamadı çünkü vajinusmus. Şimdi boşanıyorlar kocasının ailesi ve kocası bitirmek istedi. Kardeşim çok üzgün onu nasıl toparlıycamızı bilmiyoruz. Hayatım mahvoldu diyor. Yardım edin nasıl teselli edicez onu nasıl mutlu edicez çok üzgünüz
Korkulacak birsey yok cnm korkarsan bitmez bu hastalikMaşallah Rabbim oğlunuzu size bağışlasın. Şimdi biz uğraşıyoruz bu sorunla ama bitmiyor
Artık korkmuyorum canim bişey olur mu diye sadece bitmesini çok istiyorum çok yıprandım artık eşimde beni toplayacağım diye yıpranmaya başladıKorkulacak birsey yok cnm korkarsan bitmez bu hastalik
Baktım canim yatak ucunda bende yaptım ama olmuyor . Bişel sürdüğüm zaman ise eşimdeki sertlik gidiyorCanim adımı tıklayınca attığım mesajlara tıkla ordan inceleyebilirsin
Canim hngi asamadasinArtık korkmuyorum canim bişey olur mu diye sadece bitmesini çok istiyorum çok yıprandım artık eşimde beni toplayacağım diye yıpranmaya başladı
Parmak aşamasındayım . Cem keçenin kitabını ve dilator sipariş vermiştim bugün oda geldi . Onlara da başlamayı düşünüyorumCanim hngi asamadasin
Canim anlatilanlari yapsan zaten yeter sana buyuk mu dildator hngisindenParmak aşamasındayım . Cem keçenin kitabını ve dilator sipariş vermiştim bugün oda geldi . Onlara da başlamayı düşünüyorum
İnşallah olur canim güzel haberlerini duyarız . Benim eşimde destekçim onun bu iyilikleri altında hergün ezilip kalıyorumBen 9senelik evliyim aranızda durumu en vahim benim sanırım bende eşime defalarca boşanalım dedim asla kabul etmedi allah a şükür bu durum harıcınde çık mutluyuz ama içten içe kendimi yiyorum bazen kaçıp gitmek istiyorum eşim için kendine belki sorunsuz ve kusursuz bi eş bulabilir diye ama çok ta seviyorum bırakamıyorum ama inat ettim çok boşladım çok uzattım ama bu iş bu ay olacak işte o kadar
4 tane boy boy geldi . Her biri biraz daha büyük ve kalın.Canim anlatilanlari yapsan zaten yeter sana buyuk mu dildator hngisinden
Aynen bende öyle canımİnşallah olur canim güzel haberlerini duyarız . Benim eşimde destekçim onun bu iyilikleri altında hergün ezilip kalıyorum
Insaallh yaparsin en buyugu penisden daha buyuk zaten onu alorsan tamm zaten4 tane boy boy geldi . Her biri biraz daha büyük ve kalın.
Ultrason jeli dediğiniz bu mu kızlar
Deneyeceğim inşallah olur canim. Daha önce parmak ile denedim yarısına kadar alıyorum ama bazen kalem ile denediğimde onu yapamıyordum şimdi bunu yapalirim inşallahInsaallh yaparsin en buyugu penisden daha buyuk zaten onu alorsan tamm zaten
Canım benim Allah mutluluğunu taçlandırdı inşallah artık çözüme ulaşırsın ama rumuznuz dahi olumsuz kendine devamlı olumlu konuş olumlu dusunku olumlu olsun KOLAY GELSİNBen 9senelik evliyim aranızda durumu en vahim benim sanırım bende eşime defalarca boşanalım dedim asla kabul etmedi allah a şükür bu durum harıcınde çık mutluyuz ama içten içe kendimi yiyorum bazen kaçıp gitmek istiyorum eşim için kendine belki sorunsuz ve kusursuz bi eş bulabilir diye ama çok ta seviyorum bırakamıyorum ama inat ettim çok boşladım çok uzattım ama bu iş bu ay olacak işte o kadar
Yumsak olan mi biraz sert olandabn mi canimDeneyeceğim inşallah olur canim. Daha önce parmak ile denedim yarısına kadar alıyorum ama bazen kalem ile denediğimde onu yapamıyordum şimdi bunu yapalirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?