Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kardeşiniz ve eşi bu durumun tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu biliyorlar mı acaba.. kardeşiniz sakinlesince bence eşiyle başbasa bu konuyu güzelce konuşsunlar maddi durumunuz elveriyorsa sonrasında da bir doktorla tedavi yolunu denesinler üzülmek çözüm değil bir yuva kolay kurulmuyor bence aklı başında bir araci bulup bu durumu biraz zorda olsa çözüme ulaştırabilirler.. Allah yardımcınız olsun

Maşallah Rabbim oğlunuzu size bağışlasın. Şimdi biz uğraşıyoruz bu sorunla ama bitmiyor

Eşinin destek olması çok önemli bu süreçte çünkü bizler içimizde bu durumdan dolayı yeterince zorluk çekiyoruz. Doktora gitsinler beraber en azından mutlaka yardımcı olacaktır

Ben 9senelik evliyim aranızda durumu en vahim benim sanırım bende eşime defalarca boşanalım dedim asla kabul etmedi allah a şükür bu durum harıcınde çık mutluyuz ama içten içe kendimi yiyorum bazen kaçıp gitmek istiyorum eşim için kendine belki sorunsuz ve kusursuz bi eş bulabilir diye ama çok ta seviyorum bırakamıyorum ama inat ettim çok boşladım çok uzattım ama bu iş bu ay olacak işte o kadar

İnşallah olur canim güzel haberlerini duyarız . Benim eşimde destekçim onun bu iyilikleri altında hergün ezilip kalıyorum

Canım benim Allah mutluluğunu taçlandırdı inşallah artık çözüme ulaşırsın ama rumuznuz dahi olumsuz kendine devamlı olumlu konuş olumlu dusunku olumlu olsun KOLAY GELSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…