- 14 Mart 2017
- 42
- 16
- 8
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.841
Çok sağol insallah canım artık ulaşmak zorundayım bebeğim olsun ıstıyorum hatta ikiz üçüz olsun ki aradaki yılların açığı kapansın allahım hepimizin yardımcısı olsunCanım benim Allah mutluluğunu taçlandırdı inşallah artık çözüme ulaşırsın ama rumuznuz dahi olumsuz kendine devamlı olumlu konuş olumlu dusunku olumlu olsun KOLAY GELSİN
Amin cnm dualarin kbul olsunnÇok sağol insallah canım artık ulaşmak zorundayım bebeğim olsun ıstıyorum hatta ikiz üçüz olsun ki aradaki yılların açığı kapansın allahım hepimizin yardımcısı olsun
Sert canim . Plastik sert bişeyYumsak olan mi biraz sert olandabn mi canim
Hmm tmm bnmkinden o zamn bizde almistkSert canim . Plastik sert bişey
Ama benimkinin içinden tutacak şeyi çıkmadı . Seninkinde var miydi canim . Ve nasıl yendin biraz anlatır misin ? Ve bu dilatörleri nasıl kullandınHmm tmm bnmkinden o zamn bizde almistk
Hyir cnm tutacak yok arkasindan tutup ittiriyordum simdi yere koyup oturuyom ve guluyom kndime kim bazenAma benimkinin içinden tutacak şeyi çıkmadı . Seninkinde var miydi canim . Ve nasıl yendin biraz anlatır misin ? Ve bu dilatörleri nasıl kullandın
İnşallah benimde güleceğim günler gelirHyir cnm tutacak yok arkasindan tutup ittiriyordum simdi yere koyup oturuyom ve guluyom kndime kim bazen
Insaallh cnm ortalikta acik acik anlatilmaz ki cnmİnşallah benimde güleceğim günler gelir
Canim en zor pozisyon o bn yendigim hlde yapamiyim onuSelam bayanlarr bir bucuk yillik evliyim ilk evliligimde surekli buralardaydim ama uzun bi sure sonra geri döndüm arada sizi takip ediyordum okadar ben benisin bas kismini alabiliyorum devami gelmiyorum afedersinz ama esim bosaldiginda tum sivilar icimede gidiyor ama tamamen bir birlesne olmuyor kimileri yazmis bacaklarimi acmakdan korkuyirun die birde benim dedigim pozisyon ile deneyin belki sizde tamamen olur yataga yan nir sekilde yatiyosunz popo ya yastik koyunki kalksin hafifde domalmis bir sekilde esinizde arkanizda bu sekilde deyenin kusura bakmayin biraz acik yazdim.ama baska bi turlu anlatamazdim sanirim bende cok anne olmak isdiyorum 1 bucuk yiksir gozlerim hep yaşlı rabbim tez zamanda bize yardim eder insallah
Cnm penis tam girmesse icine gitmez spermlerMilletin bana cocuk.sormasi ay yok daha düşünmüyorum demem yokmuuu icim.agliyor eve geliyorum hungur hungur agliyorum yıprandım tedavi gorucem bu ayda tam birlesme olmaz ise
Bende en rahay bu pozisyonda rahay ediyorum yan yatip yapmayi korkmuyorum aslinda hep yapalim isdiyorum.girsin die cabaliyorum siz nasil bi.pozisyonda yendinzCanim en zor pozisyon o bn yendigim hlde yapamiyim onu
İsterseniz özelden yazın nasıl yendiğinizi merak ettimInsaallh cnm ortalikta acik acik anlatilmaz ki cnm
Bas kısmı giriyor sanirim 5 aydir bu sekilde yapıyoruz gebelikde yokkk yani tamamen girmiş olsaCnm penis tam girmesse icine gitmez spermler
Ben ustde esim altda esim sadecw penisin inmemesini sagladi bn tuttum yavas yavs ittimBende en rahay bu pozisyonda rahay ediyorum yan yatip yapmayi korkmuyorum aslinda hep yapalim isdiyorum.girsin die cabaliyorum siz nasil bi.pozisyonda yendinz
Canm ucu girmekle olmaz o oyleBas kısmı giriyor sanirim 5 aydir bu sekilde yapıyoruz gebelikde yokkk yani tamamen girmiş olsa
Bende o sekilde ustte rahat edemiyorum malesefCanm ucu girmekle olmaz o oyle
Pozisyonunuz daiyice alisana kadar devam edin o zaman tamami girmiyor muBende o sekilde ustte rahat edemiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?