Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benim Allah mutluluğunu taçlandırdı inşallah artık çözüme ulaşırsın ama rumuznuz dahi olumsuz kendine devamlı olumlu konuş olumlu dusunku olumlu olsun KOLAY GELSİN
Çok sağol insallah canım artık ulaşmak zorundayım bebeğim olsun ıstıyorum hatta ikiz üçüz olsun ki aradaki yılların açığı kapansın allahım hepimizin yardımcısı olsun

Selam bayanlarr bir bucuk yillik evliyim ilk evliligimde surekli buralardaydim ama uzun bi sure sonra geri döndüm arada sizi takip ediyordum okadar ben benisin bas kismini alabiliyorum devami gelmiyorum afedersinz ama esim bosaldiginda tum sivilar icimede gidiyor ama tamamen bir birlesne olmuyor kimileri yazmis bacaklarimi acmakdan korkuyirun die birde benim dedigim pozisyon ile deneyin belki sizde tamamen olur yataga yan nir sekilde yatiyosunz popo ya yastik koyunki kalksin hafifde domalmis bir sekilde esinizde arkanizda bu sekilde deyenin kusura bakmayin biraz acik yazdim.ama baska bi turlu anlatamazdim sanirim bende cok anne olmak isdiyorum 1 bucuk yiksir gozlerim hep yaşlı rabbim tez zamanda bize yardim eder insallah

Canim en zor pozisyon o bn yendigim hlde yapamiyim onu

Milletin bana cocuk.sormasi ay yok daha düşünmüyorum demem yokmuuu icim.agliyor eve geliyorum hungur hungur agliyorum yıprandım tedavi gorucem bu ayda tam birlesme olmaz ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…