- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.861
Kasiliyorum mu ne oluyor anlamiyorum ki yuz yuze tek bacak esimin beline atiyorum oylede yapabiliyoruz hatta oyle daha giriyor sanirim arkadaşlar sizlerde deneyim.belki sizinde.olurPozisyonunuz daiyice alisana kadar devam edin o zaman tamami girmiyor mu
Nerwye kadar yapabiliykrsun yariya kadar oluyor muKasiliyorum mu ne oluyor anlamiyorum ki yuz yuze tek bacak esimin beline atiyorum oylede yapabiliyoruz hatta oyle daha giriyor sanirim arkadaşlar sizlerde deneyim.belki sizinde.olur
Tam anlamiyorum yani basindan biraz daha fazla sanirimNerwye kadar yapabiliykrsun yariya kadar oluyor mu
İçime sanki bende biraz alabiliyorum ama devamı gelmiyor . Eşim sonrasında sanki duvar gibi bişey var diyorTam anlamiyorum yani basindan biraz daha fazla sanirim
Ben bu ayda yapamazsam anestezili aşılama yaptırmayı düşünüyorum yasımız geçmeden evladımız olsun en azındanMilletin bana cocuk.sormasi ay yok daha düşünmüyorum demem yokmuuu icim.agliyor eve geliyorum hungur hungur agliyorum yıprandım tedavi gorucem bu ayda tam birlesme olmaz ise
Aynen o duvarlar ne zaman kalkar aradan ya nabicaz bizİçime sanki bende biraz alabiliyorum ama devamı gelmiyor . Eşim sonrasında sanki duvar gibi bişey var diyor
Ben yeni aldım canım İstanbul da oturuyorumBu wemcaine pump spreyi eczanelerde bulamıyorum ben bulan varmi
O nasil oluyor ilk defa duydum nerde yapılıyorBen bu ayda yapamazsam anestezili aşılama yaptırmayı düşünüyorum yasımız geçmeden evladımız olsun en azından
Hadi yaaaa faydasi varmi canim.pekiBen yeni aldım canım İstanbul da oturuyorum
Ben yeni aldım caBu wemcaine pump spreyi eczanelerde bulamıyorum ben bulan varmi
hastanelerde canım eşinin soermlerini enjekte ediyorlar yumurtalıklarında sorun yoksa hamile kalma olasılığı yüksek hatta ikiz olma ihtımalıde insallah benim tutar hatta ikiz çok istiyorumO nasil oluyor ilk defa duydum nerde yapılıyor
bende daha önce parmak egzersizi yapamıyordum canim ama doktora gittim parmak egzersizi verdi bana. Nasıl yapacağım ben diye düşündüm. Elime etten bir vajina verdi incelememi söyledi . Parmağımı sokmamı istedi ama girmedi . Sonra parmağıma bir sıvı sıktı ve tekrar sokmamı istedi parmağım hemen girdi . Seninde vajinan böyle dedi bana . Kendini sıkınca kuruyken girmez dedi. Bunları sana anlatmam sebebim nasıl sokacağım diye düşünürken bu beni rahatlattı eve gittim ve denemeye karar verdim gerçekten biraz girdi . Bende daha başarmış değilim değilim ama küçükte olsa parmak egzersizi yapabiliyorum . Şimdi sende dene. Ya kayganlaştırıcı Yada bebeyağı sür parmağına dene . Çok az girse bile mutlu oluyorsunBen hiç bir yol katedemiyorum malesesef parmak egzersizi yapamıyorum olmuyor bi türlü anestezik ilaçlar aldım duruyor bi kenarda eşim de bende çok sıkıldık denemekten yarın bir şişe votka alıp onu denemeyi planlıyorum
Himmm anladimm bende.ikizim.olsin isterdim hep rabbim hayirlisini versin ne kdrlik evlisinzBen yeni aldım ca
hastanelerde canım eşinin soermlerini enjekte ediyorlar yumurtalıklarında sorun yoksa hamile kalma olasılığı yüksek hatta ikiz olma ihtımalıde insallah benim tutar hatta ikiz çok istiyorum
Ah bir bilsem dilatör aldım onunla denemeye çalışacağım belki faydasını görürümAynen o duvarlar ne zaman kalkar aradan ya nabicaz biz
Sem ne kdrlik.evlisim egzersizi hc yapamam sanirimAh bir bilsem dilatör aldım onunla denemeye çalışacağım belki faydasını görürüm
Çok sağol canım desteğin için şimdilik parmak egzersizini sildim kafamdan çok denedim stres yaptım falan şimdi haydar dümen reçetesini yapmaya karar verdim aldım bütün ilaçları insallah bunlarla yapabılırımbende daha önce parmak egzersizi yapamıyordum canim ama doktora gittim parmak egzersizi verdi bana. Nasıl yapacağım ben diye düşündüm. Elime etten bir vajina verdi incelememi söyledi . Parmağımı sokmamı istedi ama girmedi . Sonra parmağıma bir sıvı sıktı ve tekrar sokmamı istedi parmağım hemen girdi . Seninde vajinan böyle dedi bana . Kendini sıkınca kuruyken girmez dedi. Bunları sana anlatmam sebebim nasıl sokacağım diye düşünürken bu beni rahatlattı eve gittim ve denemeye karar verdim gerçekten biraz girdi . Bende daha başarmış değilim değilim ama küçükte olsa parmak egzersizi yapabiliyorum . Şimdi sende dene. Ya kayganlaştırıcı Yada bebeyağı sür parmağına dene . Çok az girse bile mutlu oluyorsun
6 aylık evliyim sen ne kadarlık evlisin canim. Egzersizi dene bence burda yenenlerin çoğu bu yolla başarmışSem ne kdrlik.evlisim egzersizi hc yapamam sanirim
Daha denemedim yarın insallahHadi yaaaa faydasi varmi canim.peki
Dene canim her yolu deniyoruz yeterki kurtulalım diye bir ara bende denemeye karar verdim ama ilaçların hepsini alamadım ve parmak egzersizini biraz yapmışken bununla devam edeyim dedim ama olursa bana da haber verir misinÇok sağol canım desteğin için şimdilik parmak egzersizini sildim kafamdan çok denedim stres yaptım falan şimdi haydar dümen reçetesini yapmaya karar verdim aldım bütün ilaçları insallah bunlarla yapabılırım
1 bucuk canim bende burda 6 aylik evliyim demisdim simdi bucum diyorum malesef6 aylık evliyim sen ne kadarlık evlisin canim. Egzersizi dene bence burda yenenlerin çoğu bu yolla başarmış
Faydasini gorursen mutlaka yaz buraya bende denemek.isdiyorum.o receteyi umarim ise yararDaha denemedim yarın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?