Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Pozisyonunuz daiyice alisana kadar devam edin o zaman tamami girmiyor mu
Kasiliyorum mu ne oluyor anlamiyorum ki yuz yuze tek bacak esimin beline atiyorum oylede yapabiliyoruz hatta oyle daha giriyor sanirim arkadaşlar sizlerde deneyim.belki sizinde.olur

Bu wemcaine pump spreyi eczanelerde bulamıyorum ben bulan varmi
Ben yeni aldım ca
O nasil oluyor ilk defa duydum nerde yapılıyor
hastanelerde canım eşinin soermlerini enjekte ediyorlar yumurtalıklarında sorun yoksa hamile kalma olasılığı yüksek hatta ikiz olma ihtımalıde insallah benim tutar hatta ikiz çok istiyorum

bende daha önce parmak egzersizi yapamıyordum canim ama doktora gittim parmak egzersizi verdi bana. Nasıl yapacağım ben diye düşündüm. Elime etten bir vajina verdi incelememi söyledi . Parmağımı sokmamı istedi ama girmedi . Sonra parmağıma bir sıvı sıktı ve tekrar sokmamı istedi parmağım hemen girdi . Seninde vajinan böyle dedi bana . Kendini sıkınca kuruyken girmez dedi. Bunları sana anlatmam sebebim nasıl sokacağım diye düşünürken bu beni rahatlattı eve gittim ve denemeye karar verdim gerçekten biraz girdi . Bende daha başarmış değilim değilim ama küçükte olsa parmak egzersizi yapabiliyorum . Şimdi sende dene. Ya kayganlaştırıcı Yada bebeyağı sür parmağına dene . Çok az girse bile mutlu oluyorsun

Ben yeni aldım ca

hastanelerde canım eşinin soermlerini enjekte ediyorlar yumurtalıklarında sorun yoksa hamile kalma olasılığı yüksek hatta ikiz olma ihtımalıde insallah benim tutar hatta ikiz çok istiyorum
Himmm anladimm bende.ikizim.olsin isterdim hep rabbim hayirlisini versin ne kdrlik evlisinz

Çok sağol canım desteğin için şimdilik parmak egzersizini sildim kafamdan çok denedim stres yaptım falan şimdi haydar dümen reçetesini yapmaya karar verdim aldım bütün ilaçları insallah bunlarla yapabılırım

Dene canim her yolu deniyoruz yeterki kurtulalım diye bir ara bende denemeye karar verdim ama ilaçların hepsini alamadım ve parmak egzersizini biraz yapmışken bununla devam edeyim dedim ama olursa bana da haber verir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…