- 14 Mart 2017
- 42
- 16
- 8
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.881
Benim adımdan da anlaşılacağı gibi cokkk uzun yıllar oldu artık söylemeye utanıyorum sen ne kadar lık evlısınHimmm anladimm bende.ikizim.olsin isterdim hep rabbim hayirlisini versin ne kdrlik evlisinz
İnşallah an kısa zamanda atlatırız bende bu gruba girdiğimde 3 aylık evliydim1 bucuk canim bende burda 6 aylik evliyim demisdim simdi bucum diyorum malesef
Tabi canım bi kurtulayım zaten avaz avaz bağırasım varDene canim her yolu deniyoruz yeterki kurtulalım diye bir ara bende denemeye karar verdim ama ilaçların hepsini alamadım ve parmak egzersizini biraz yapmışken bununla devam edeyim dedim ama olursa bana da haber verir misin
1 bucuk canim 22 yasindayimmmBenim adımdan da anlaşılacağı gibi cokkk uzun yıllar oldu artık söylemeye utanıyorum sen ne kadar lık evlısın
İnşallah o günleri de görürüz canim . Cem keçenin de kitabını aldım bugün yarın ona da başlayacağım herkes faydasını gördüğünü söyledi sende al istersen okursunTabi canım bi kurtulayım zaten avaz avaz bağırasım var
Ben 9yıl oldu ama çok boşladım umursamadım bir zaman sonra ya düşünmek istemiyor insan yada kabulleniyor bu siteyi buldum tesadüfen sora bi istek kafam dannn etti dedim kendi kendime ne bekliyorsun hadi şimdi olacak diyorum yapacağım uğraşıyorum olacak insallah1 bucuk canim 22 yasindayimmm
Haydar dümen reçetesini bi deneyim olmazsa alır bide onu denerim canım deneme tahtasına döndük zatenİnşallah o günleri de görürüz canim . Cem keçenin de kitabını aldım bugün yarın ona da başlayacağım herkes faydasını gördüğünü söyledi sende al istersen okursun
Olabilor kmsenbuyuk konusmasin nabalim derdi veren allah dermanı da verir bizimde bu sınavimiz bu gunlerimize şükürler.olsun sadece geçmişe canimiz yanacakBen 9yıl oldu ama çok boşladım umursamadım bir zaman sonra ya düşünmek istemiyor insan yada kabulleniyor bu siteyi buldum tesadüfen sora bi istek kafam dannn etti dedim kendi kendime ne bekliyorsun hadi şimdi olacak diyorum yapacağım uğraşıyorum olacak insallah
Bende haydar dumenin recetesini denemek isdiyorum.ama o spreyi bulamadim bide sicak su seyini nerden aldin emla kremi var almisdik ondeden 5 tüpHaydar dümen reçetesini bi deneyim olmazsa alır bide onu denerim canım deneme tahtasına döndük zaten
Aynen öyle oldu kimden ne duyarsam onu yapıyorumHaydar dümen reçetesini bi deneyim olmazsa alır bide onu denerim canım deneme tahtasına döndük zaten
Sıcak su seyıni almadım canım evde sıcak su torbası var aynı işlevi görüyor oda oysa bi şişeye sıcak su koy üzerini de bi bezle sar aynı şey zaten spreyi hemen buldum emla yerinde anestol pomat aldım ekonomık paket yaptım biraz yarın deneyeceğim insallahBende haydar dumenin recetesini denemek isdiyorum.ama o spreyi bulamadim bide sicak su seyini nerden aldin emla kremi var almisdik ondeden 5 tüp
Emlanin etkisi iyi bende wencaine spreyo bulamıyorum böyle bi spreu yok diyolar alan nasil aliyoe ki ya yarinda sorucam recete ile yenen cok rabbim insallah yuzunu güldürür 9 yilin acisini rabbim ikizler 3uzlerin olur insallaaaahhhSıcak su seyıni almadım canım evde sıcak su torbası var aynı işlevi görüyor oda oysa bi şişeye sıcak su koy üzerini de bi bezle sar aynı şey zaten spreyi hemen buldum emla yerinde anestol pomat aldım ekonomık paket yaptım biraz yarın deneyeceğim insallah
Valla hocaya bile gittim ama tık yok bunlar olmazsa yine gitçem diyeceğim hocam varmı başka reçete bu olmadıAynen öyle oldu kimden ne duyarsam onu yapıyorum
Aminnnnn canım çok sağol sağlık ocağına yazdırdım ben Epilasyon icin olduğunu söyledim o ilaç yoksa bi benzerini yazar yada eczacıya bu şekilde sor rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah nerede oturuyorsunEmlanin etkisi iyi bende wencaine spreyo bulamıyorum böyle bi spreu yok diyolar alan nasil aliyoe ki ya yarinda sorucam recete ile yenen cok rabbim insallah yuzunu güldürür 9 yilin acisini rabbim ikizler 3uzlerin olur insallaaaahhh
Saglik ocağı yazmazsa vermiyolarmi canim peki hocaua gitmissin bende gtmek isdiyorum da hoca bu konuda bisiler diomuAminnnnn canım çok sağol sağlık ocağına yazdırdım ben Epilasyon icin olduğunu söyledim o ilaç yoksa bi benzerini yazar yada eczacıya bu şekilde sor rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah nerede oturuyorsun
Sağlık ocağı yazmadan da veriyorlar eczaneye anestezik sprey istiyorum etkili olsun vajinaya Epilasyon için dedim verdi hoca bişey demedi zeytinyağı nın içine dua yazdı bunu içine at sür falan dedi ama zeytinyağı bana alerji yaptı mantar oldu 1-2ay zor geçti anlıycan olmadı işteSaglik ocağı yazmazsa vermiyolarmi canim peki hocaua gitmissin bende gtmek isdiyorum da hoca bu konuda bisiler diomu
Birde meraktan soruyorum nerede oturursun sprey YÖK dedin ya o yüzden soruyorumSaglik ocağı yazmazsa vermiyolarmi canim peki hocaua gitmissin bende gtmek isdiyorum da hoca bu konuda bisiler diomu
Dedigin gibi diyim canim umarim verirler spreyi bende kullaniyorum zeytinyağı bende mi gitsem hocaya ya oy anam.oySağlık ocağı yazmadan da veriyorlar eczaneye anestezik sprey istiyorum etkili olsun vajinaya Epilasyon için dedim verdi hoca bişey demedi zeytinyağı nın içine dua yazdı bunu içine at sür falan dedi ama zeytinyağı bana alerji yaptı mantar oldu 1-2ay zor geçti anlıycan olmadı işte
Balikesir canimBirde meraktan soruyorum nerede oturursun sprey YÖK dedin ya o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?