Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah dua eden kullarına uç şekilde cevap verir
Elbet der istediğini verir
Hayır der daha iyisini verir
Bekle der en iyisini verir İnsallah beklemelerimizin karşılığını alırız

Aynen sürekli araştırıyorum başka başka seyler okuyorum bu reçete olmazsa alkol ile deneyeceğim başka yol kalmadı
Alkolle yapani hic duymadim eger oyle yapam varsada alkolle yapmam agzima surmem bence sende surme olmazsa da en iyi doktorlara gder tedavi olursun canim.

Maşallah Rabbim oğlunuzu size bağışlasın. Şimdi biz uğraşıyoruz bu sorunla ama bitmiyor
Kesinlikle bitmeyecek bisey değil. Ben şimdi o günleri hiç yaşamamış gibi hissediyorum. Halbuki balayım evliliğimin en güzel ilk günleri zehir oldu. Beynimizde bitirmeliyiz bir şekilde bu korkuyu edinmişiz. Yani nasıl anlatsam bilemiyorum. Bazen düşünüyorum ben o kaşları sanki sıkıyormuşum kasıyırmusım gibi bekarken merak ederdim nerde bu delik nereye ne girecek diye. Demekki o zamandan beri böyle bir problemim vardı. Ben ilk serce parmağımın ilk boğumunu aldığımda şok olmustum.
P... i aldığımda tarif edemiyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Ama asla pes etmeyin. Ben etmedim allah razı olsun eşim de etmedi. Sürekli tekrar edin orda bi delik var ve sonsuz boşluk. P... de bir et parçası ve Çanımı yakmayacak. Oradan Bebek çıkacak kadar büyük bi yer. Önce beynimizi Zihni’mizi buna inandırmalıyız. Parmak egzersizleri ile de bunun olduğunu kanıtlamalıyız kendimize pes etmeyin evliliğiniz için ilerdeki tatlı bebekleriniz için

Ben bu ayda yapamazsam anestezili aşılama yaptırmayı düşünüyorum yasımız geçmeden evladımız olsun en azından
Canim neden vajinismus tedavisi olmayi düşünmüyorsun. Maddiyat yüzünden mi . Hanimlar lütfen yazik etmeyin evliliklerinize bir hekimden yardim alin. Neden sağlıklı bir iliski yasamayasiniz. Ben 1.5 sene ardindan doktora gittim ustelik sınırlı pns girişi yapacak seviyedeydim ama yapamadim yalniz basima iyi ki de hekime gitmisim. Benim esime bakışım onun bana bakışı değişti. Evet hep seviyoruz birbirimizi ama omuzdaki yük azaliyor. Bedeninize aşılamayla falan zulmetmeyin tedavi olun insaallah atlatirsiniz

Cocugunuz var mi peki? Bazilari bu halde de hamile kaliyor cunku

Kizlar parmak egzersizinde yuzuk ve orta parmagi yan yana hepsini alabiliyorum ama ayni kalinlikta aparata geldigimde giristen biraz sonrasında cok degisik bir aci hissediyorum neden olabilir sizde de oldu mu ve zamanla geciyor mu

Bende parmak egzersizleri yapmaya çalışıyorum eşli deneme de yapıyorum ama istediğim sonuca ulaşamayınca moralim çabuk bozuluyor

Kizlar parmak egzersizinde yuzuk ve orta parmagi yan yana hepsini alabiliyorum ama ayni kalinlikta aparata geldigimde giristen biraz sonrasında cok degisik bir aci hissediyorum neden olabilir sizde de oldu mu ve zamanla geciyor mu

İşte tam orda dur kendini sıkma gevşer ve it aşağıya popoya doğru kayıp gidiyor

Kizlar ben 10 - 11 gundur reglim.
Biliyorsunuz 3 gun gecikmisti simdi de bitmiyor az az devam ediyor bi ara yogun pihtili oldu suanda da az az devam ediyor. Doktora gitmeye de cok korkuyorum alttan muayene filan eder mi malum daha birliktelik bile yasamadik ben ne yapayim fikri olan var mi?

en kısa sürede doktora gidin ve durumunuzu izah edin bitmeyen adet kanaması bende de oluştu karnınızdan ultrasonla ve tahlillerle işi çözebilirler lütfen benim gibi ihmal etmeyin ihmalkarlığımın acısını çekiyorum geçmiş olsun

Evet canım doktora git zaten durumunu izah ettiğinde alttan bakmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…