Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben bu ayda yapamazsam anestezili aşılama yaptırmayı düşünüyorum yasımız geçmeden evladımız olsun en azından
Canim asilama yaptircagina nedeb bu hastalik icin tedavi görmeyi düsünmüyosun.bence cocuktan önce bu sıkıntıyı yenmelisin cocukla bitmiyo hersey.cinsellik gercekten evlilikte önemli cünkü tamam cocugunda olsun yine hersey yarim olacak bide o yönden düsün.

Allah dua eden kullarına uç şekilde cevap verir
Elbet der istediğini verir
Hayır der daha iyisini verir
Bekle der en iyisini verir İnsallah beklemelerimizin karşılığını alırız
Ben yeneli 3 sene filan oldu bu hastalığı. İnanın tamamen psikolojik. Yazık ediyosunuz kendinize de eşinize de. Biran önce uzman desteği alın hiç olmadı buradaki yenenlerle konuşun. Konuştukça açıldıkça geçen bişi. Tamamen kafada bitio. 9 yıl ne demek bir ömür ne kadarki zaten. Ben de 3 sene filan çektim ama aptallığımdan. Ben yaptım siz yapmayın. Konuşun paylaşın paylaştıkça gçer.

Size de cok gecmis olsun sizin rahatsizliginiz ne cikti nasil tani konuldu?

Evet canım doktora git zaten durumunu izah ettiğinde alttan bakmaz ki
Insallah dertlerimiz bitmiyor Allah beterinden saklasin

İnşallah o günleri de görürüz canim . Cem keçenin de kitabını aldım bugün yarın ona da başlayacağım herkes faydasını gördüğünü söyledi sende al istersen okursun
Acaba Cem keçenin kitabı ise yaradı mı , beğendin mi kitabı .
Bilgi verir misin canım .ben de herşeyi araştırıyorum , bir de kitabı mi alsam

Kafayi yiycem. Vajinismusu yeneli 2 ay oldu. Sifir istek var bende. Toplam 5-6 kez denedik ve hep basarili olduk. Amaaaa istegim
yok. Ön sevismede olsa istegim
yok zevk yok. Bu normali bu ne böyle? Kafayi yicem. Ben evlenmeden önce öpüstügümüzde heycandan ölürdüm onu arzulardim. Simdi basarmamama ragmen hiic istek ve arzulamak yok. Kimler bu durumu yasiyor veya yasadi? Napabilirim??

Canim zamanla düzelicektir kafan takma.2 ay olmus yeneli ve hala o korkuyu tedirginligi üstünden atmamis olabilirsin.zamanla düzelicektir hic strese girme

Cok cok gecmis olsun bende ilk defa bu durum oldu ama ne yapacagimi sasirdim korkuyorum. Peki bu neden olurmus ve tedavisi filan nasil olacak? Siz aksattinizda mi bu raddeye geldi? Insallah en kisa surede atlatirsiniz

SodaLemon

Benim tek korkum alttan muayene olursa diye cunku vajinusmusum daha iliski bile yasayamadim kendi kendime egzersizler yapiyordum. Ama su an bu cikti basima. Ilk kez oldu. Durmazsa mecburen giderim de durursa tekrari olursa mi gideyim yoksa her halukarda gideyim mi? Alttan muayene olayi yoksa hemen giderim zaten bu durumlar normal karindan ultrason ve kan tahlilleri ile cikar mi yoksa mutlaka alttan muayene gerekli midir? SodaLemon

Canim.herseyi kafaya taktigimizdanda kaynaklanabilir hemen de alttan bakcaklarini sanmiyorum

durup durmamasını beklemeyin bir an önce gidin doktora durumunuz izah ederseniz alttan muayene olmadan ultrason emar ve kan tahlillerinde de çıkıyo sonuçlar korkmayın ve gidin

Canım ben de çeşitli rahatsizligimdan dolayı kadın doguma gittigimde önce durumumu izah etmistim. Çünkü evli olup olmadığımızı soruyorlar alttan bakmak için.e o zaman vaji olduğum için ultrasona mr a falan yonlendirmisti en son geçen hafta gittim başka kadın dogumcuya bu sefer çok şükür yenerek gittim ama yine tüm hikayemi anlattım alttan muayene ettiğinde kasilabilecegimi söyledim o kadar anlayisliydi ki doktor , alttan muayene olmak korktuğum gibi geçmedi bu muymus dedim kendi kendime. Malum alttan muayene genelde kadınların korkulu rüyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…