- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.921
Canim asilama yaptircagina nedeb bu hastalik icin tedavi görmeyi düsünmüyosun.bence cocuktan önce bu sıkıntıyı yenmelisin cocukla bitmiyo hersey.cinsellik gercekten evlilikte önemli cünkü tamam cocugunda olsun yine hersey yarim olacak bide o yönden düsün.Ben bu ayda yapamazsam anestezili aşılama yaptırmayı düşünüyorum yasımız geçmeden evladımız olsun en azından
Ben yeneli 3 sene filan oldu bu hastalığı. İnanın tamamen psikolojik. Yazık ediyosunuz kendinize de eşinize de. Biran önce uzman desteği alın hiç olmadı buradaki yenenlerle konuşun. Konuştukça açıldıkça geçen bişi. Tamamen kafada bitio. 9 yıl ne demek bir ömür ne kadarki zaten. Ben de 3 sene filan çektim ama aptallığımdan. Ben yaptım siz yapmayın. Konuşun paylaşın paylaştıkça gçer.Allah dua eden kullarına uç şekilde cevap verir
Elbet der istediğini verir
Hayır der daha iyisini verir
Bekle der en iyisini verir İnsallah beklemelerimizin karşılığını alırız
en kısa sürede doktora gidin ve durumunuzu izah edin bitmeyen adet kanaması bende de oluştu karnınızdan ultrasonla ve tahlillerle işi çözebilirler lütfen benim gibi ihmal etmeyin ihmalkarlığımın acısını çekiyorum geçmiş olsun
Insallah dertlerimiz bitmiyor Allah beterinden saklasinEvet canım doktora git zaten durumunu izah ettiğinde alttan bakmaz ki
Canim asilama yaptircagina nedeb bu hastalik icin tedavi görmeyi düsünmüyosun.bence cocuktan önce bu sıkıntıyı yenmelisin cocukla bitmiyo hersey.cinsellik gercekten evlilikte önemli cünkü tamam cocugunda olsun yine hersey yarim olacak bide o yönden düsün.
Acaba Cem keçenin kitabı ise yaradı mı , beğendin mi kitabı .İnşallah o günleri de görürüz canim . Cem keçenin de kitabını aldım bugün yarın ona da başlayacağım herkes faydasını gördüğünü söyledi sende al istersen okursun
Size de cok gecmis olsun sizin rahatsizliginiz ne cikti nasil tani konuldu?
ultrason ve tahlillerle sonucum çıktı miyom ve kistler var ilaç verildi öncelikle kanamanın durdurulması gerekiyormuş kanama durunca operasyona giricem parça alıp biyopsiye gidicek ve ondan sonrada tedavi süreci başlıycak o yüzden lütfen ihmal etmeyin
Evet hastane ortaminda doktorla yapilan bisey.dogal gebelik gibi deilAşılama tüp bebek gibi bir sey mi arakdaslar bilgisi olan yazabilirmi
Canim zamanla düzelicektir kafan takma.2 ay olmus yeneli ve hala o korkuyu tedirginligi üstünden atmamis olabilirsin.zamanla düzelicektir hic strese girmeKafayi yiycem. Vajinismusu yeneli 2 ay oldu. Sifir istek var bende. Toplam 5-6 kez denedik ve hep basarili olduk. Amaaaa istegim
yok. Ön sevismede olsa istegim
yok zevk yok. Bu normali bu ne böyle? Kafayi yicem. Ben evlenmeden önce öpüstügümüzde heycandan ölürdüm onu arzulardim. Simdi basarmamama ragmen hiic istek ve arzulamak yok. Kimler bu durumu yasiyor veya yasadi? Napabilirim??
Ise yaradimi canimBen aldim ellerinde olmuyor ama depoda var mi arayip getirtiyorlar canim
Cok cok gecmis olsun bende ilk defa bu durum oldu ama ne yapacagimi sasirdim korkuyorum. Peki bu neden olurmus ve tedavisi filan nasil olacak? Siz aksattinizda mi bu raddeye geldi? Insallah en kisa surede atlatirsiniz
SodaLemon [/QUOTE
Zannediyorum miyom ve kistlerin bir sebebi yok bünye yapıyor daha önce yine adetim 3 gün gecikti ve yaklaşık 12 gün kanamam oldu çok önemsemedim doktora gittim kontrol muayene vs. rahim filmi istedi doktorum fakat ben kaçtım yaklaşık 7 ay sonra yine aynı şikayet oluştu 3 gün geciken adet ve 17 gün süren az az kanama kanama ilaçla yeni durdu operasyon yapılacak şu anda ,siz panik yapmayın ama ihmalde etmeyin dediğim gibi doktora durumunuzu izah edin muayene esnasında korkacağınız panik yapıcağınız bir durum yok.
Canim.herseyi kafaya taktigimizdanda kaynaklanabilir hemen de alttan bakcaklarini sanmiyorumBenim tek korkum alttan muayene olursa diye cunku vajinusmusum daha iliski bile yasayamadimkendi kendime egzersizler yapiyordum. Ama su an bu cikti basima. Ilk kez oldu. Durmazsa mecburen giderim de durursa tekrari olursa mi gideyim yoksa her halukarda gideyim mi? Alttan muayene olayi yoksa hemen giderim zaten bu durumlar normal karindan ultrason ve kan tahlilleri ile cikar mi yoksa mutlaka alttan muayene gerekli midir? SodaLemon
durup durmamasını beklemeyin bir an önce gidin doktora durumunuz izah ederseniz alttan muayene olmadan ultrason emar ve kan tahlillerinde de çıkıyo sonuçlar korkmayın ve gidinBenim tek korkum alttan muayene olursa diye cunku vajinusmusum daha iliski bile yasayamadimkendi kendime egzersizler yapiyordum. Ama su an bu cikti basima. Ilk kez oldu. Durmazsa mecburen giderim de durursa tekrari olursa mi gideyim yoksa her halukarda gideyim mi? Alttan muayene olayi yoksa hemen giderim zaten bu durumlar normal karindan ultrason ve kan tahlilleri ile cikar mi yoksa mutlaka alttan muayene gerekli midir? SodaLemon
durup durmamasını beklemeyin bir an önce gidin doktora durumunuz izah ederseniz alttan muayene olmadan ultrason emar ve kan tahlillerinde de çıkıyo sonuçlar korkmayın ve gidin
Canim.herseyi kafaya taktigimizdanda kaynaklanabilir hemen de alttan bakcaklarini sanmiyorum
Kadın doğumcu var burcu ungan turan ona gitme sakın doğru düzgün ilgilenmiyor ama tanıyı gozle bakıp koyuyor ve gerçekten doğru tanı koymuş oluyorVan da bildiğiniz iyi bir doktor var mı kızlar
Benim tek korkum alttan muayene olursa diye cunku vajinusmusum daha iliski bile yasayamadimkendi kendime egzersizler yapiyordum. Ama su an bu cikti basima. Ilk kez oldu. Durmazsa mecburen giderim de durursa tekrari olursa mi gideyim yoksa her halukarda gideyim mi? Alttan muayene olayi yoksa hemen giderim zaten bu durumlar normal karindan ultrason ve kan tahlilleri ile cikar mi yoksa mutlaka alttan muayene gerekli midir? SodaLemon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?