- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.941
Kafayi yiycem. Vajinismusu yeneli 2 ay oldu. Sifir istek var bende. Toplam 5-6 kez denedik ve hep basarili olduk. Amaaaa istegim
yok. Ön sevismede olsa istegim
yok zevk yok. Bu normali bu ne böyle? Kafayi yicem. Ben evlenmeden önce öpüstügümüzde heycandan ölürdüm onu arzulardim. Simdi basarmamama ragmen hiic istek ve arzulamak yok. Kimler bu durumu yasiyor veya yasadi? Napabilirim??
Kafayi yiycem. Vajinismusu yeneli 2 ay oldu. Sifir istek var bende. Toplam 5-6 kez denedik ve hep basarili olduk. Amaaaa istegim
yok. Ön sevismede olsa istegim
yok zevk yok. Bu normali bu ne böyle? Kafayi yicem. Ben evlenmeden önce öpüstügümüzde heycandan ölürdüm onu arzulardim. Simdi basarmamama ragmen hiic istek ve arzulamak yok. Kimler bu durumu yasiyor veya yasadi? Napabilirim??
bende istek ama hic yok. seviniodum vajinismusu yendim, iki de bir iliskiye gireriz biseyler yasariz hayaller kurdum. cinsellik cok bos bizde. okadar severek evlenmemize ragmenBir de şöyle bir şey var insan elde edemediği şeyi hep arzular bu her şey için geçerli. Elde edince ne oluyor büyüsü bozuluyor.istek bazen çok olur bazen olmayabilir kafaya takma canım
Canım ben de çeşitli rahatsizligimdan dolayı kadın doguma gittigimde önce durumumu izah etmistim. Çünkü evli olup olmadığımızı soruyorlar alttan bakmak için.e o zaman vaji olduğum için ultrasona mr a falan yonlendirmistien son geçen hafta gittim başka kadın dogumcuya bu sefer çok şükür yenerek gittim ama yine tüm hikayemi anlattım alttan muayene ettiğinde kasilabilecegimi söyledim o kadar anlayisliydi ki doktor , alttan muayene olmak korktuğum gibi geçmedi bu muymus dedim kendi kendime. Malum alttan muayene genelde kadınların korkulu rüyası
Canım al istersen ben neredeyse o kitabın sayesinde de yendim çok faydası oluyorAcaba Cem keçenin kitabı ise yaradı mı , beğendin mi kitabı .
Bilgi verir misin canım .ben de herşeyi araştırıyorum , bir de kitabı mi alsam
canim doktor gayet iyi tedavi ediyor evet elinde sihirli bir degnek yok ama sihirli degnek varmışcasına mutlu sonla bitiyor tedaviYaaa umudum bitiyor artık , ne yapacagimi bilmiyorum . Asamiyorum bir türlü , olmuyor olmuyor .
Doktor da bir işe yarayacak mı bilmiyorum. Herşey gayet normal olabilirdi . Ama olmuyor
Bilmiyorum umudum bitiyor diye korkuyorum artik.canim doktor gayet iyi tedavi ediyor evet elinde sihirli bir degnek yok ama sihirli degnek varmışcasına mutlu sonla bitiyor tedavi
Ay ayni durumdayim.. olsun bitsin artikKızlar 2 parmak alabiliyorum, eşimle de deniyorum parmak olayını öyle de oluyor ama iş penise gelince bir yerden sonra gitmiyor tıkalı gibi.. Jeller çok yakıyor biber yanığı gibi.. Ultrason jeli önerenler oldu, eczaneden alıp deneyeceğim.
Bir de kızlık zarını aldırıp bu hastalığı yenen oldu mu aranızda? Kızlık zarı aldırmak uzun bir işlem mi acaba?
bende de ayni durum. 2 ay önce yendim. Bende istek de yok,esimi arzulamakda yok,zevk de yok. ve icindeyken evet cok degisik bir his. benim hosuma gitmiyor. 5-6 kez denedik ve yaptik oldu da. ama istiycem ve özlüycem birsey degil yani. ve bende gaz cikcak gibi oluyorArkadaslar ben de bikac hafta once buraya yazmistim yapamiyorum diye. Cok sukur artik atlattim. Cok rahat olmasa da yapabiliyorum. Pns icerde hareket edince rahatsiz oluyorum degisik bi his sizde de boyle oldu mu
Ben 2 parmağı içeride tuttukça öyle bir his oluyor, değişik anlatılmıyor.Arkadaslar ben de bikac hafta once buraya yazmistim yapamiyorum diye. Cok sukur artik atlattim. Cok rahat olmasa da yapabiliyorum. Pns icerde hareket edince rahatsiz oluyorum degisik bi his sizde de boyle oldu mu
Evet benim de oyle. Zevk almayi falan gectim pns icerde hareket ederken rahat oluyum yeterbende de ayni durum. 2 ay önce yendim. Bende istek de yok,esimi arzulamakda yok,zevk de yok. ve icindeyken evet cok degisik bir his. benim hosuma gitmiyor. 5-6 kez denedik ve yaptik oldu da. ama istiycem ve özlüycem birsey degil yani. ve bende gaz cikcak gibi oluyor
Evet aci gibi degil de huylanma gibi tuhaf bi sey bi an once ciksin istiyorumBen 2 parmağı içeride tuttukça öyle bir his oluyor, değişik anlatılmıyor.
bende rahat degilim ve hosuma da gitmiyor. Vajinismusu yendim hüngür hüngür agladim sevincten. 3 sene evliligim den gecti dedim. Simdi de bu sorunla bas basayizEvet benim de oyle. Zevk almayi falan gectim pns icerde hareket ederken rahat oluyum yeter
Evet benim de oyle. Zevk almayi falan gectim pns icerde hareket ederken rahat oluyum yeter
bende rahat degilim ve hosuma da gitmiyor. Vajinismusu yendim hüngür hüngür agladim sevincten. 3 sene evliligim den gecti dedim. Simdi de bu sorunla bas basayiz
zevk almak ama önemli canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?