Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende de oluyor canım ya. Ama bu durumu etkileyen çeşitli nedenler olabiliyor. Kalici bir şey değildir

Bir de şöyle bir şey var insan elde edemediği şeyi hep arzular bu her şey için geçerli. Elde edince ne oluyor büyüsü bozuluyor.istek bazen çok olur bazen olmayabilir kafaya takma canım

Bir de şöyle bir şey var insan elde edemediği şeyi hep arzular bu her şey için geçerli. Elde edince ne oluyor büyüsü bozuluyor.istek bazen çok olur bazen olmayabilir kafaya takma canım
bende istek ama hic yok. seviniodum vajinismusu yendim, iki de bir iliskiye gireriz biseyler yasariz hayaller kurdum. cinsellik cok bos bizde. okadar severek evlenmemize ragmen gercekden normal degil ve cok cok cok üzgünüm

Aynen canim anlayissiz bir doktora gelmem insallah moralim cok bozuk egzersiz yapayim diye beklerken bu cikti basima

Arkadaşlar bende bu rahatsızlık yokta sadece şunu merak ediyorum ıkınma dediğimiz şey ve de popoya doğru itin diyorlar nasıl yani

Yaaa umudum bitiyor artık , ne yapacagimi bilmiyorum . Asamiyorum bir türlü , olmuyor olmuyor .
Doktor da bir işe yarayacak mı bilmiyorum. Herşey gayet normal olabilirdi . Ama olmuyor

Kizlar bende yarim yamalak yapabiliyorum basindan bir kismi giriyor bu sekilde hamile kalablrmiyimki ya

Yaaa umudum bitiyor artık , ne yapacagimi bilmiyorum . Asamiyorum bir türlü , olmuyor olmuyor .
Doktor da bir işe yarayacak mı bilmiyorum. Herşey gayet normal olabilirdi . Ama olmuyor
canim doktor gayet iyi tedavi ediyor evet elinde sihirli bir degnek yok ama sihirli degnek varmışcasına mutlu sonla bitiyor tedavi

Ay ayni durumdayim.. olsun bitsin artik

Arkadaslar ben de bikac hafta once buraya yazmistim yapamiyorum diye. Cok sukur artik atlattim. Cok rahat olmasa da yapabiliyorum. Pns icerde hareket edince rahatsiz oluyorum degisik bi his sizde de boyle oldu mu

Arkadaslar ben de bikac hafta once buraya yazmistim yapamiyorum diye. Cok sukur artik atlattim. Cok rahat olmasa da yapabiliyorum. Pns icerde hareket edince rahatsiz oluyorum degisik bi his sizde de boyle oldu mu
bende de ayni durum. 2 ay önce yendim. Bende istek de yok,esimi arzulamakda yok,zevk de yok. ve icindeyken evet cok degisik bir his. benim hosuma gitmiyor. 5-6 kez denedik ve yaptik oldu da. ama istiycem ve özlüycem birsey degil yani. ve bende gaz cikcak gibi oluyor

Ben 2 parmağı içeride tuttukça öyle bir his oluyor, değişik anlatılmıyor.

Evet benim de oyle. Zevk almayi falan gectim pns icerde hareket ederken rahat oluyum yeter

Suam ağlamaktan göz pinarlarim kurudu sabahlari mutku uyanmak isdiyorum nabicam ne edicem rabbim yardim etsin bizlere tamamen neden girmez ya nabcam ya offd

Evet benim de oyle. Zevk almayi falan gectim pns icerde hareket ederken rahat oluyum yeter

bende rahat degilim ve hosuma da gitmiyor. Vajinismusu yendim hüngür hüngür agladim sevincten. 3 sene evliligim den gecti dedim. Simdi de bu sorunla bas basayiz
zevk almak ama önemli canim.

Kızlar aynı durum bende de var.ama.henuz coook yeniyiz yenmekte. Söyle bir şey de ilk evlendigimiz gibi değiliz sonuçta evliliğin ilk zamanlarindaki heyecan illaki geçiyor.bir de bizim durumlar malum. Zevkten ziyade oluyora odaklanıyoruz tek sebep bu bence ve bu da gecicek kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…