- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.961
Suam ağlamaktan göz pinarlarim kurudu sabahlari mutku uyanmak isdiyorum nabicam ne edicem rabbim yardim etsin bizlere tamamen neden girmez ya nabcam ya offd
Memleketim orası değil ama hastane için Van a gidebilirimCnm sen van da mı yaşıyorsun yoksa memleketin mi orasi
Anladim kuzum bizde van a tain olabiliriz de o yüzden sordum Allah yardimcimiz olsunMemleketim orası değil ama hastane için Van a gidebilirim
Dün elime ulaştı daha canim bugün birkaç sayfasını okuyabildik sadece eğer faydasını görürsem yazarımAcaba Cem keçenin kitabı ise yaradı mı , beğendin mi kitabı .
Bilgi verir misin canım .ben de herşeyi araştırıyorum , bir de kitabı mi alsam
Bizde tayinden dolayı doğudayız canimAnladim kuzum bizde van a tain olabiliriz de o yüzden sordum Allah yardimcimiz olsun
Canım ondan başka bildiğin doktor var mı ? Özelde olur farketmiyor . Bana tanı daha önceki doktorumdan kondu malesef kiKadın doğumcu var burcu ungan turan ona gitme sakın doğru düzgün ilgilenmiyor ama tanıyı gozle bakıp koyuyor ve gerçekten doğru tanı koymuş oluyor
Dün elime ulaştı daha canim bugün birkaç sayfasını okuyabildik sadece eğer faydasını görürsem yazarım
beyaz kitaplı kapak değil mi canim . İlk başta hep doktor stajyer Adnan ergün ve eşinin konuşmasını mı ? Bendeki kitap öyleCanım al istersen ben neredeyse o kitabın sayesinde de yendim çok faydası oluyor
Canım ondan başka bildiğin doktor var mı ? Özelde olur farketmiyor . Bana tanı daha önceki doktorumdan kondu malesef kivajinusmus
Eşim okumaya başladıkça kendimizi gördük bazı ŞaylerdeKitabı okudukça cogu yerde aaa bu benim biziz diyeceksin. Çok başarılı bir kitap bence
beyaz kitaplı kapak değil mi canim . İlk başta hep doktor stajyer Adnan ergün ve eşinin konuşmasını mı ? Bendeki kitap öyle
Bende iyi doktor İstiyorum canim artık bitsin bu sorun diye . Bu yüzden burdan sormak istedim belki gidip memnun kalanlar vardır . Ben alttan kontrol bile ettiremedimAhh canım ah ben evliligimin 4 ya da 5. Ayında gitmiştim alttan bile bakmasına izin vermiştim.halbuki tam vajinusmus olanlar ona bile izin vermiyor. Beni cesaretlendirmek yerine zor olur ama olur demesi benim bunu iyice problem haline getirmeme neden oldu belki de. Çok iyi araştır doktoru canim
Biran önce bitiriyim o zaman kitabı canim artık neyin faydası olursa her yolu deniyorumEvet o
Reyyan özcan temizkan ben onda yendim süper bi doktor bi arastir derim canimBende iyi doktor İstiyorum canim artık bitsin bu sorun diye . Bu yüzden burdan sormak istedim belki gidip memnun kalanlar vardır . Ben alttan kontrol bile ettiremedim
Nerde bu doktor canim ? Malesef her şehire gidemiyorumReyyan özcan temizkan ben onda yendim süper bi doktor bi arastir derim canim
Ankarada canim bende ankarada yasadigim icin iyi oldu ama sehir disindanda cok hastasi geliyodu 2 günde geri dönuyolardi ben tedavi görürkenNerde bu doktor canim ? Malesef her şehire gidemiyorum
2 günde tedavi için yeterli oluyor mu canim ? Birde eşinin yanında olması önemli miAnkarada canim bende ankarada yasadigim icin iyi oldu ama sehir disindanda cok hastasi geliyodu 2 günde geri dönuyolardi ben tedavi görürken
Canim gayretine bagli ben 4 günde yenmiştim ama biraz üsenerek yapmistim hatta bi ara pes etmeyi düsündüm doktorum.dişli.cikti izin vermedi :)) yenmeden birakmam dedi öylede oldu gercekten.eşin yaninda olmali evet seanslara onunla girmiyosun ama denemeler verdigi icin yaninda olmali2 günde tedavi için yeterli oluyor mu canim ? Birde eşinin yanında olması önemli mi
Eşim yanımda olursa en fazla 2 gün durabilirim . Benim icin o doktor olmaz canim . Ben evde çalışmaya devam edeyim o zaman. Sen atlatmışın bu rahatsızlığı inşallah bende atlatırım artıkCanim gayretine bagli ben 4 günde yenmiştim ama biraz üsenerek yapmistim hatta bi ara pes etmeyi düsündüm doktorum.dişli.cikti izin vermedi :)) yenmeden birakmam dedi öylede oldu gercekten.eşin yaninda olmali evet seanslara onunla girmiyosun ama denemeler verdigi icin yaninda olmali
Biran önce bitiriyim o zaman kitabı canim artık neyin faydası olursa her yolu deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?