Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Suam ağlamaktan göz pinarlarim kurudu sabahlari mutku uyanmak isdiyorum nabicam ne edicem rabbim yardim etsin bizlere tamamen neden girmez ya nabcam ya offd

Seni çok iyi anlıyorum. Ne durumdasin neler yapıyorsun bu durum için. Yolu belli bu illetin ne yazık ki. Eğer evde yapamayacağını biliyorsan canım işinde uzman olan doktorlar var ve burada gidip sorununu çözen arkadaşımız da var canım M mardic

Canım ondan başka bildiğin doktor var mı ? Özelde olur farketmiyor . Bana tanı daha önceki doktorumdan kondu malesef ki vajinusmus

Ahh canım ah ben evliligimin 4 ya da 5. Ayında gitmiştim alttan bile bakmasına izin vermiştim.halbuki tam vajinusmus olanlar ona bile izin vermiyor. Beni cesaretlendirmek yerine zor olur ama olur demesi benim bunu iyice problem haline getirmeme neden oldu belki de. Çok iyi araştır doktoru canim

Bende iyi doktor İstiyorum canim artık bitsin bu sorun diye . Bu yüzden burdan sormak istedim belki gidip memnun kalanlar vardır . Ben alttan kontrol bile ettiremedim

2 günde tedavi için yeterli oluyor mu canim ? Birde eşinin yanında olması önemli mi
Canim gayretine bagli ben 4 günde yenmiştim ama biraz üsenerek yapmistim hatta bi ara pes etmeyi düsündüm doktorum.dişli.cikti izin vermedi :)) yenmeden birakmam dedi öylede oldu gercekten.eşin yaninda olmali evet seanslara onunla girmiyosun ama denemeler verdigi icin yaninda olmali

Eşim yanımda olursa en fazla 2 gün durabilirim . Benim icin o doktor olmaz canim . Ben evde çalışmaya devam edeyim o zaman. Sen atlatmışın bu rahatsızlığı inşallah bende atlatırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…