- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #230.981
Eşim yanımda olursa en fazla 2 gün durabilirim . Benim icin o doktor olmaz canim . Ben evde çalışmaya devam edeyim o zaman. Sen atlatmışın bu rahatsızlığı inşallah bende atlatırım artık
Yok canım bilmiyorum ama internetten bak lokman hekim hastanesi var doktorlarına iyi diyolarCanım ondan başka bildiğin doktor var mı ? Özelde olur farketmiyor . Bana tanı daha önceki doktorumdan kondu malesef kivajinusmus
Canim durumunu anlat doktor hanima ona göre ayarlar zaten. Bende Reyyan Hanima gittim yani inanilmaz mükemmeldi. Ben 2 günde de yenebilirdim ama adetimi durdurmaya çalıştık surekli ilac aldım adetim durur gibi olunca 3. Günde bitirdi. Benim için gün önemli degil istediğiniz kadar kalabilirim dedim ama Reyyan Hanim dediki olsun sen kisa surede hallet ki evliliginizin tadini çıkarın geri kalan gunlerde dedi. Yani mükemmel hastasi icin elinden geleni yapan bir hekim. Ama tabi hastanin da tam guvenmesi gerek hocamizaEşim yanımda olursa en fazla 2 gün durabilirim . Benim icin o doktor olmaz canim . Ben evde çalışmaya devam edeyim o zaman. Sen atlatmışın bu rahatsızlığı inşallah bende atlatırım artık
Kitaba bugün ağırlık vereyim inşallah faydasını görürümÖnemli olan yerleri işaretle orda senaryo olarak zaten uygulanacak yollar belli.kitabin sonunda da anlatılanları egzersizleri falan tablo şeklinde vermişler. Umarım faydalı olur
Lotman hekim hastanesini duymuştum bir aradım sekreter tedavi var dedi sonra birkaç gün sonra tekrar aradım böyle bir tedavimiz yok dedi öyle olunca gidemedimYok canım bilmiyorum ama internetten bak lokman hekim hastanesi var doktorlarına iyi diyolar
2 3 gün yeterli oluyor mu yanı canım. Bende adetimden sonra giderim kesin olur en azından . Aparatlar ile mi çalıştınız ?Canim durumunu anlat doktor hanima ona göre ayarlar zaten. Bende Reyyan Hanima gittim yani inanilmaz mükemmeldi. Ben 2 günde de yenebilirdim ama adetimi durdurmaya çalıştık surekli ilac aldım adetim durur gibi olunca 3. Günde bitirdi. Benim için gün önemli degil istediğiniz kadar kalabilirim dedim ama Reyyan Hanim dediki olsun sen kisa surede hallet ki evliliginizin tadini çıkarın geri kalan gunlerde dedi. Yani mükemmel hastasi icin elinden geleni yapan bir hekim. Ama tabi hastanin da tam guvenmesi gerek hocamiza
Ben iki parmakla deneme yaptıgım aksam esimle iliskiye girmeyi basarmıstım canımm sende eşli denemeye gec istersennKızlar bildiğiniz üzere penisin yarısını alabiliyordum kızlık olayını atlatmıştım ama tamamını alamıyorum bugün 2 parmakın tamamını alabildim sizce hangi aşamaya geçmem gerekiyor
Öyle yapayım canım bakalım hayırlısıBen iki parmakla deneme yaptıgım aksam esimle iliskiye girmeyi basarmıstım canımm sende eşli denemeye gec istersenn
Mutlaka krem kullan canımm ben krem kullanmadan yaptım yınede oldu ama kremle daha kolay olacaktırrrÖyle yapayım canım bakalım hayırlısı
Krem derken anestol ve emla var bendeMutlaka krem kullan canımm ben krem kullanmadan yaptım yınede oldu ama kremle daha kolay olacaktırrr
Anladım canım ben zeytin yağı kullanıyorum organikYok canın bebe yagından bahsediyorum anestol vesayri hic bir ise yaramıyorki zatennn
Bende iki parmak sonra yarisini alabiliyodumKızlar bildiğiniz üzere penisin yarısını alabiliyordum kızlık olayını atlatmıştım ama tamamını alamıyorum bugün 2 parmakın tamamını alabildim sizce hangi aşamaya geçmem gerekiyor
Canim sende basarmissin benimBen iki parmakla deneme yaptıgım aksam esimle iliskiye girmeyi basarmıstım canımm sende eşli denemeye gec istersenn
CanimArkadaşlar bende de aynı sorun vardı ilk ilişki sırasında felaket canım yandı eşimden kaçtım hatta bütün bedenim uyuştu sizinde dediğiniz gibi sanki duvar var gibiydi ama yapabileceğime inandım hep. Bir sonraki gün tekrar denedik yine aynı şey oldu ama bu sefer pes etmedim biraz sakinleştikten sonra bu sefer ben üste çıktım ve sakince derin derin nefes alarak oturmayı başardım. Canım acıdığında üstünden kalkmadım durdum acıya alıştım sakinleştikten sonra devam ettim bir kaç sefer daha acıyor ama kesinlikle ilki kadar değil. Ve biz sadece nemlendirici krem kullanmıştık. Şimdi çok rahatız Allaha şükür. Rabbim bu sorunu yaşayanların yardımcısı olsun inşallah
Canım tam aksıne ben istiyorum esim sogudu artık o cok isteksizz senin esin nasıl bu konudaCanim sende basarmissin benim
gibi. Iliski hayatin nasil? zevk aliyormusun? esini istiyormusun? Bende sifir zevk var,istek yok,heycan yok. Ha olmus ha olmamis. Gercekden moralim sifir. Vajinismusu yenenlerden baska bu sorunu yasayan varmi? Cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?