- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.001
Ay inanmiyorumCanım tam aksıne ben istiyorum esim sogudu artık o cok isteksizz senin esin nasıl bu konuda
Kıyamam yaaaAy inanmiyorum
ya. Esim
istiyor ama ben sifir. Hic yaklasmiyorumdaben 3 senedir evliyim 2 ay önce yendim. ve cinsellik sifir. Evlenmeden önce cok istiodum
arzuluyodum. Fakat tam vajinismusu yendim
tam tersi oldu bende. Esimde üzülüyor. Onu istemiyorum saniyor. Cokkkk seviyorum esimi ama hic istek yok ben napcam ya
Kesinlikle pes etmek yok eşli deneme de kendin yerleştir. Eşini sen yönlendir. Özellikle üste olduğun pozisyonda kendini daha rahat hissedersin. Kesinlikle orası sonsuz boşluk. Bebek bile çıkacak kadar büyüyor sürekli bunu tekrarla. Ben bi de küçücük çocuklar bile yapıyor ben mi yapamayacağım diye kendimi gaza getiriyordum. Sıkıntın olursa yazabilirsin. Oğlumdan zaman buldukça yardımcı olmaya çalışıyorumBende parmak egzersizleri yapmaya çalışıyorum eşli deneme de yapıyorum ama istediğim sonuca ulaşamayınca moralim çabuk bozuluyor
Canim
merak ediyorum,sende basarmissin. Isteklimisin zevk aliyormusun? ben iki ay oldu yeneli ama hic zevk alamadim robot gibiyim. Sadece esim icin yapiyorum. Ön sevismeyi uzun tut dediler.
Uzun tutsam bile istek gelmiyor ve zevk alip tadini hiiic cikartamiyorum(((
Merhaba canım. Kızlık zarını vajinaya gerilmiş davul misali düşünme ki öyle değilArkadaşlar bende bi şey sorucam vajina girişi var ya kızlık zarı içinde diyorlar onu görebiliyor musunuz orası bende boşluk kızlık zarı bozulanda boşluk mu oluyor
Merhaba aparatı doğru yöne ittiğinden emin misinKizlar parmak egzersizinde yuzuk ve orta parmagi yan yana hepsini alabiliyorum ama ayni kalinlikta aparata geldigimde giristen biraz sonrasında cok degisik bir aci hissediyorum neden olabilirsizde de oldu mu ve zamanla geciyor mu
Benim kızlık zarım yırtıldı zaten yırtıldıktan sonra orası boş görünüyor kızlık zarı yırtilmadsn önce nasıl görünürMerhaba canım. Kızlık zarını vajinaya gerilmiş davul misali düşünme ki öyle değil
Kenarlarda damarlardan oluşmuş bi doku düşün ki bu dokunun ortasında delik var.
Düşünsene senin dediğin gibi olsa adet kanı nerden gelecek.
Hatta ben söyle söyleyim. Ben küs işareti ile üç boğum soktum yine de herhangi bi kanama olmadı
Kızlık zarı olanlarda orası kapalı küçük bir delik mi varMerhaba canım. Kızlık zarını vajinaya gerilmiş davul misali düşünme ki öyle değil
Kenarlarda damarlardan oluşmuş bi doku düşün ki bu dokunun ortasında delik var.
Düşünsene senin dediğin gibi olsa adet kanı nerden gelecek.
Hatta ben söyle söyleyim. Ben küs işareti ile üç boğum soktum yine de herhangi bi kanama olmadı
Öyle demiyelimde benim düşüncem orada evet küçük bir yada bir kaç delik var biz bunu kendimi gidemiyoruz fakat ilişki yaşamayalarda vajina girişinin esneklik yapısını az görüyoruz o yüzdende olan boşluğu farkedemiyoruz aslında kızlık zarının ortadan kalkınca da o boşluğu daha rahat görebiliyoruzKızlık zarı olanlarda orası kapalı küçük bir delik mi var
canim ben 3 senedir evliyim. 2 sene sürdü yenmem.ve 2 ay önce tamamen yendim.İstekliyim zevk alıyorum canım. Ne kadar sürede yendin ki vajinismusu?
yok göremezsinKızlık zarı olanlarda orası kapalı küçük bir delik mi var
Bebe yağı eşimde sertleği alıyor canim senin eşinde de öyle bir sorun oldu mu ? Kusura bakma biraz açık yazdım amaYok canın bebe yagından bahsediyorum anestol vesayri hic bir ise yaramıyorki zatennn
Teşekkür ederim canım üst pozisyonda deniyorum kendim yerleştiriyorum ama yarısından sonra gitmiyor ıkınmaya çalışıyorum ama yine olmuyor çık fazla yanmam oluyor eşim bile farkediyor bu yanmayı geri çekilmek zorunda kalıyor . Eğer bebe yağı veya kayganlaytırıcı kullanırsam da Eşimde ki sertlik gidiyor ne yapacağım inan bilmiyorumKesinlikle pes etmek yok eşli deneme de kendin yerleştir. Eşini sen yönlendir. Özellikle üste olduğun pozisyonda kendini daha rahat hissedersin. Kesinlikle orası sonsuz boşluk. Bebek bile çıkacak kadar büyüyor sürekli bunu tekrarla. Ben bi de küçücük çocuklar bile yapıyor ben mi yapamayacağım diye kendimi gaza getiriyordum. Sıkıntın olursa yazabilirsin. Oğlumdan zaman buldukça yardımcı olmaya çalışıyorum
Bunu da hep söylüyorum benden kaç yaş küçük insanlar yapıyor çevremde ben mi yapamayacağım diye düşünüyorum . Ve eşimde diyor hadi başaracaksın çocuklarımız bizim için diye ama yine olmuyor gitmiyor nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık acıyı da önemsemiyorum çok fazla da acı duymuyorum çok kuruluk var ve gitmiyorKesinlikle pes etmek yok eşli deneme de kendin yerleştir. Eşini sen yönlendir. Özellikle üste olduğun pozisyonda kendini daha rahat hissedersin. Kesinlikle orası sonsuz boşluk. Bebek bile çıkacak kadar büyüyor sürekli bunu tekrarla. Ben bi de küçücük çocuklar bile yapıyor ben mi yapamayacağım diye kendimi gaza getiriyordum. Sıkıntın olursa yazabilirsin. Oğlumdan zaman buldukça yardımcı olmaya çalışıyorum
canim ben 3 senedir evliyim. 2 sene sürdü yenmem.ve 2 ay önce tamamen yendim.
Yok canım olmadııBebe yağı eşimde sertleği alıyor canim senin eşinde de öyle bir sorun oldu mu ? Kusura bakma biraz açık yazdım ama
Canim benim calisanlarla neden ayni ortamda kaldin ki? Ben devlet hastanesine gitmeme ragmen baktim doktorun yanindaki calisan agzini ayirmis bizi dinliyor, doktora rica ettim ozel konusabilir miyiz diye ve muayene bolumune gectik. Ilac yazarken bile agzini acmis dinliyordu o gorevli kiz. Ben de cok rahatsiz oldum. Isine bak gibisinden isaret yaptim. Insanlar cok mesafesiz ve duyarsiz maalesef. Kendini uzme sen iyi olmaya bak.Gunaydin kizlar doktora gidip geldim biraz da aceleci bir tipti guya ozel hastane. Ben durumu soyledim evliyim ama birlikte olmadik dedim alttan baktirmak istemiyorum dedim ki zaten aglayacak gibi konusuyordum. O da ne yapmami istiyorsun yatmazsan dedi ben de ultrasonla filan baksaniz dedim. Mecburen karnimdan ultrasonla bakti su an ciddi bir sey yok gibi dedi ama hormon ilaci verdi sanirim. O adeti kesecekmis sonra tekrar baslayacakmis baslayinca 2. Gun gel tahlil yapalim dedi.
Esinle neden birlikte olamadiniz sorun sende mi onda mi dedi bende dedim. O da boyle kafasini cevirip yapacak bir sey yok tecavuz kacinilmazsa dedi gulumseyerek kalkti diger hastaya gitti.
O kadar moralim bozuk ki herkese bu durum sacma geliyor sanirim. Zaten aglayarak konustum doktorla. Buraya bile korkarak zor geldim dedim. Yaninda da 2 calisan var hepsi duydu bu durumu oyle baktilar...Allahimmm ne olur bizlere yardim et rabbim. Herkesin gule oynaya gittigi muayeneye bile gidemiyorum. Bu sekilde plansiz hamile kalsak korkumuzdan gidemicez kizlar. Allahim tez vakitte kurtarsin bu illetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?