Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Diz dirsek pozisyonunda ikin cok ikin acilacak o duvar. Pozisyon cok onemli cunku asagiya dogru gitmesi gerekiyor.

BEnim üstte mi olmam lazım canım evet yönünü bir tülü bulamıyoruz başka yerlere kayıyor hep
Bunlari cok acikca soylemek gercekten cok rahatsiz edici ama bu sorunu yasayanlar biaran once atlatsin diye yardimci olmamiz gerekir. Oyuzden lutfen okuyanlardan ozur diliyerek basliyorum . Kol dirsek ve dizlerinin uzerinde durarak popo kismini biraz yukselterek dene cnm. O aciyan duvar kisminda da cok ikin icten ve kendini rahat birakarak yap kayganlastirici kullan ve duvar kisminda ikindiginda ayni zamanda saga sola dogru kendini ittirebilirsin ki dogru yone yonelsin. Ben bu sekilde astim. Sen de dene belki faydasini gorursun ins cnm

Bende Yeşim yerçok da tedavi oldum 6 yıllık evliyim,şükürler olsun ki dün bitti ve oldu,gerçekten işini mükemmel yapan bir doktor asistanı Hülya hanım da çok sıcak ve samimiler.

Merhaba arkadaşlar aranıza bir yeni üye daha ben geldim. Aslında burayı ilk yazın keşfetmiştim ara ara girer yazdıklarınızı okurdum. Ama artık bende yazmak istedim. Eşekten düşeni yine eşekten düşen anlar misali. 3 buçuk senelik evliyim. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Kendime göre baya yol kattettim aslında ama bir türlü sonuca ulaşamadım. Hal böyle iken sıkıntı yaptıkça sağlığım bozulmaya başladı. Allah bana da sizlere de sabır versin inşallah bitsin gitsin bu sorun.

Arkadaslar merhaba size bir sorum olacak yardiminiza ihtiyacim var biz bugun denedik cok kararliydim pes etmeden neredeyse her pozisyonu denedik en son esim ustteyken biraz girdi ama tam girdi mi anlayamadim canim cok yandi girerken de cok zorlandi olmadigini dusundumve ellerimi yikamaya gittigimde kan vardi sonra peceteyle slince cok kan oldugunu gordum esimde de vardi ona da bulasmis ve birkac saattr de ara ara kan geliyo sizce kizlik zarim gitmis midir yani iliski olmus mudur tahristen bu kadar kan gelmez diue tahmin ettim ama sizlerin de fikrini almak istedm birkac arkadasima sordugumda kesin olmustur dediler ama emin olamadm

Ben egzersiz yapabiliyorum. Esimin parmaginda biraz kasiliyordum. Ama yapabildim. Fakat Bi suredir denemedik. Merak ettigim simdi esimle parmak egzersizi yapsak sonra denesek esli denemede cok zorlanir miyim?

teşekkürler cevap yazdiğiniz için,ıkınılmaz diye duymuştum ama!! Böylede uygulayım.
Ikınma mucizevi gibi bişey ya bende onunla aştım o duvarları deneyin mutlaka açılma sağlar pnsi itmez deneyin arkadaşlar olmuyorsa paniksinizdir ıkındığınızı düşünüyorsunuzdur derin bi nefes alın yeniden yapın

Canım bussuru sebebı olabılır bende geçen ılk kez yaptım kan geldi ama çok almadı yataga bulaştı falan birdaha beraber olurken yine kan gelırse doktora git ben öyle yapcam devamlı bu olursa ertelemeyın doktora gıdın dıyor doktorlar ama ıkıncıyı bır deneyın bakalım ben denendikten sonra bakıcam o kan bır kere gelırmıs kızlık zarı ıcın

Cok tesekkur ederim peki iliski olmus mu yani ben hala inanamiyorum o kadar ugrastik ki olmadigini dusunmustum kani gorene kadar bundan sonra daha rahat mi olur iliski acaba

kızlar yine aynayla baktım oraya cok açılmıyor elimle açtırdım azcık delik var çok büyümüyor bide deliğin orda sanki vajina dili gibi et parçası var gibi ay iyice kafam karıştı sizdede öylemi

Evet ben de aynada bakınca öyle bişey görüyorum korkutuyor beni küçük yere nasıl girecek diye daha çok korkmaya başlıyorum ne olacak böyle nasıl yeneceğiz

Arkadaşlar lütfennnnnn allah rızası için yenen bi arkadaş bida anlatsın nolur uzun uzun detayşı nolurrrrrr hala tık yok bende nolurrrr allah aşkma

Hanımlar size yardımcı olmak adına tekrar yazmak istiyorum bu sefer daha detaylı :) Öncelikle eşinizle birlikte duş alıp rahatlayın daha sonra odanıza geçip loş bir ışık yakın ve güzel rahatlatıcı bir müzik açın. Daha sonra eşiniz size siz eşinize ufak ufak masajlar yapın ve birbirinize güzel şeyler söyleyin.buraya kadar hepsini rahat bir şekilde yapabilirsiniz bence :) pozisyonunuz, Siz altta eşiniz üstte olmalı siz yatağa uzanın bepanthol diye bir krem var kesinlikle hiçbir zararı yok her zaman kullanabilirsiniz biraz siz kendinize biraz da eşiniz kendine sürsün ve siz bacaklarınızı kendinize doğru çekin. Eşinizi siz yönlendireceksiniz bunu unutmayın. Siz vajinanızı ıkınarak açın ve eşiniz o esnada hafif bir şekilde girsin ve beklesin sonra siz yine ıkının. Burda ıkınmak çok önemli siz ısındıkça eşiniz giricek ve sonrası bitiyor nasıl olduğunu bile anlamıyorsunuz İnanın bana sadece 2 dk sürüyor bunun gerçekleşmesi. acı hissi yok canınız kesinlikle yanmıycak. Diyorlar ya sinek ısırığı kadar diye emin olun o bile yok Sonrasında gelen o mutluluk inanın hiç bir şeye değmez dediğim gibi sadece 2 dk birde bu şekilde deneyin. Umarım az da olsa yardımcı olmuşumdur hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…