- 3 Nisan 2018
- 70
- 13
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.921
Canım bussuru sebebı olabılır bende geçen ılk kez yaptım kan geldi ama çok almadı yataga bulaştı falan birdaha beraber olurken yine kan gelırse doktora git ben öyle yapcam devamlı bu olursa ertelemeyın doktora gıdın dıyor doktorlar ama ıkıncıyı bır deneyın bakalım ben denendikten sonra bakıcam o kan bır kere gelırmıs kızlık zarı ıcınArkadaslar merhaba size bir sorum olacak yardiminiza ihtiyacim var biz bugun denedik cok kararliydim pes etmeden neredeyse her pozisyonu denedik en son esim ustteyken biraz girdi ama tam girdi mi anlayamadim canim cok yandi girerken de cok zorlandi olmadigini dusundumve ellerimi yikamaya gittigimde kan vardi sonra peceteyle slince cok kan oldugunu gordum esimde de vardi ona da bulasmis ve birkac saattr de ara ara kan geliyo sizce kizlik zarim gitmis midir yani iliski olmus mudur tahristen bu kadar kan gelmez diue tahmin ettim ama sizlerin de fikrini almak istedm birkac arkadasima sordugumda kesin olmustur dediler ama emin olamadm
Cok tesekkur ederim peki iliski olmus mu yani ben hala inanamiyorum o kadar ugrastik ki olmadigini dusunmustum kani gorene kadar bundan sonra daha rahat mi olur iliski acabaCanım bussuru sebebı olabılır bende geçen ılk kez yaptım kan geldi ama çok almadı yataga bulaştı falan birdaha beraber olurken yine kan gelırse doktora git ben öyle yapcam devamlı bu olursa ertelemeyın doktora gıdın dıyor doktorlar ama ıkıncıyı bır deneyın bakalım ben denendikten sonra bakıcam o kan bır kere gelırmıs kızlık zarı ıcın
Teşekkürler:)Ikınma mucizevi gibi bişey ya bende onunla aştım o duvarları deneyin mutlaka açılma sağlar pnsi itmez deneyin arkadaşlar olmuyorsa paniksinizdir ıkındığınızı düşünüyorsunuzdur derin bi nefes alın yeniden yapın
Ben kanı görünce inandım canm valla olmuşCok tesekkur ederim peki iliski olmus mu yani ben hala inanamiyorum o kadar ugrastik ki olmadigini dusunmustum kani gorene kadar bundan sonra daha rahat mi olur iliski acaba
Evet ben de aynada bakınca öyle bişey görüyorum korkutuyor beni küçük yere nasıl girecek diye daha çok korkmaya başlıyorum ne olacak böyle nasıl yeneceğizkızlar yine aynayla baktım oraya cok açılmıyor elimle açtırdım azcık delik var çok büyümüyor bide deliğin orda sanki vajina dili gibi et parçası var gibi ay iyice kafam karıştı sizdede öylemi
Bilgisi olan var mıBen egzersiz yapabiliyorum. Esimin parmaginda biraz kasiliyordum. Ama yapabildim. Fakat Bi suredir denemedik. Merak ettigim simdi esimle parmak egzersizi yapsak sonra denesek esli denemede cok zorlanir miyim?
Cok tesekkur ederim peki sonrasi daha rahat mi olur artik iliski esnasinda problem yasamam dimi?bir de kizlik zari bozulduktan kac gun snra tekrar denemek gerekir bende bir hassasiyet oldu sanki aciyor gibi geliyorBen kanı görünce inandım canm valla olmuş
Evet ben de aynada bakınca öyle bişey görüyorum korkutuyor beni küçük yere nasıl girecek diye daha çok korkmaya başlıyorum ne olacak böyle nasıl yeneceğiz[/QUOTE
Ben onu da göremiyordum. Hiç yok delik gibi geliyordu. Dilatorle çalışınca anladım öyle olmadığını gerçekten gittikçe gidiyor.
Bu topiğin ilk sayfalarında yazıyor detaylı anlatanlar olmuş, isterseniz bır bakin.Arkadaşlar lütfennnnnn allah rızası için yenen bi arkadaş bida anlatsın nolur uzun uzun detayşı nolurrrrrr hala tık yok bende nolurrrr allah aşkma
Teşekkürler,insanin herşey kendinde bitiyor.Hanımlar size yardımcı olmak adına tekrar yazmak istiyorum bu sefer daha detaylı :) Öncelikle eşinizle birlikte duş alıp rahatlayın daha sonra odanıza geçip loş bir ışık yakın ve güzel rahatlatıcı bir müzik açın. Daha sonra eşiniz size siz eşinize ufak ufak masajlar yapın ve birbirinize güzel şeyler söyleyin.buraya kadar hepsini rahat bir şekilde yapabilirsiniz bence :) pozisyonunuz, Siz altta eşiniz üstte olmalı siz yatağa uzanın bepanthol diye bir krem var kesinlikle hiçbir zararı yok her zaman kullanabilirsiniz biraz siz kendinize biraz da eşiniz kendine sürsün ve siz bacaklarınızı kendinize doğru çekin. Eşinizi siz yönlendireceksiniz bunu unutmayın. Siz vajinanızı ıkınarak açın ve eşiniz o esnada hafif bir şekilde girsin ve beklesin sonra siz yine ıkının. Burda ıkınmak çok önemli siz ısındıkça eşiniz giricek ve sonrası bitiyor nasıl olduğunu bile anlamıyorsunuz İnanın bana sadece 2 dk sürüyor bunun gerçekleşmesi. acı hissi yok canınız kesinlikle yanmıycak. Diyorlar ya sinek ısırığı kadar diye emin olun o bile yok Sonrasında gelen o mutluluk inanın hiç bir şeye değmez dediğim gibi sadece 2 dk birde bu şekilde deneyin. Umarım az da olsa yardımcı olmuşumdur hanımlar
Korkma canım emin ol o esniyor ilişki esnasında sonra aynı geri kapanıyor bu şekilde düşün ve kendini öyle düşünüp korkutma bilinç altını ne kadar rahatlatırsan o kadar kasılman azalır şöyle düşün tamam ilişkiyi yapıyoruz ama gün gelecek bebek doğuracağız o nasıl çıkıyor dar dediğimiz yerden üstelik doğum sonrası geri küçülüyor tekrar bu şekilde düşün ve ürkütme kendini bu çok önemli hep olumlu şeyleri düşünün umutsuzluk mutsuz bir ruh hali sadece yerinizde saydırır korkmayın olacak sık sık denemeler egzersiZler yapın ve ben şunu öğrendim o yaşadığım acıyı sızıyı beyin bi kaç defa tattıktan sonra aslında şiddetsiz olduğunu görünce oda kayboluyor acı hissettim tamam bırakalım demeyin hiç bi zaman üstüne gittikçe kayboluyor direnin başaracaksınız inş hepiniz bir günEvet ben de aynada bakınca öyle bişey görüyorum korkutuyor beni küçük yere nasıl girecek diye daha çok korkmaya başlıyorum ne olacak böyle nasıl yeneceğiz
Çok sağol kardeş rahatlattın bir nebze inşallah başarırız kendimi motive ediyorum hep ama sonrası yine hüsran artık eşler de bıkıyor çünkü benim eşim yeterince sabretti anlayışlı davrandı diye düşünüyorum 9 ay oldu yaşi da 40 herkes bebek beklentisi içine çoktan girmişKorkma canım emin ol o esniyor ilişki esnasında sonra aynı geri kapanıyor bu şekilde düşün ve kendini öyle düşünüp korkutma bilinç altını ne kadar rahatlatırsan o kadar kasılman azalır şöyle düşün tamam ilişkiyi yapıyoruz ama gün gelecek bebek doğuracağız o nasıl çıkıyor dar dediğimiz yerden üstelik doğum sonrası geri küçülüyor tekrar bu şekilde düşün ve ürkütme kendini bu çok önemli hep olumlu şeyleri düşünün umutsuzluk mutsuz bir ruh hali sadece yerinizde saydırır korkmayın olacak sık sık denemeler egzersiZler yapın ve ben şunu öğrendim o yaşadığım acıyı sızıyı beyin bi kaç defa tattıktan sonra aslında şiddetsiz olduğunu görünce oda kayboluyor acı hissettim tamam bırakalım demeyin hiç bi zaman üstüne gittikçe kayboluyor direnin başaracaksınız inş hepiniz bir gün
Nasipten öte yol yok inşallah herkes tez zamanda atlatırÇok sağol kardeş rahatlattın bir nebze inşallah başarırız kendimi motive ediyorum hep ama sonrası yine hüsran artık eşler de bıkıyor çünkü benim eşim yeterince sabretti anlayışlı davrandı diye düşünüyorum 9 ay oldu yaşi da 40 herkes bebek beklentisi içine çoktan girmiş
Teşekkür ederim yardım eden herkese,şu an musayit değilim bitsin deneyeceğim însallah:)Nasipten öte yol yok inşallah herkes tez zamanda atlatır
Her olumsuzlukta üstüne gidin herşeyi adım adım yaşayacaksınız ben bile hala yendiğim halde prüzlerle karşı karşıyayım onlarda gün gelecek bitecek geçecek ama biliyorum
İlk başlarda olmayacak üstüne gideceksiniz yine olmayacak pes etmeyeceksiniz olmuyor demekki deyip
Üstüne gide gide adım adım olmaya başlayacak
Başı girecek sevineceksiniz sonra devamı olmayacak onun üstüne gideceksiniz olmayacak devam edeceksiniz sonra onu aşacaksınız mutlu olacaksınız git gellere alışacaksınız yine olmayacak üstüne yine gideceksiniz başaracaksınız
Ben bile yendim bazen ilk başladığımda girmiyor n’oluyo diyorum paniğe kapılıyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum gerekirse pozisyon değiştiriyorum olduruyorum zaten hepimizin ortak korkusu acıyacak hissi bi müddet sonra o acının şiddetini öğrenince beynimiz onu bile umursamıyor ne derece sızladığını biliyor takmıyoruz sonra yavaş yavaş beyin alıştıkça o sorunları aşıyoruz üstüne gidin kızlar o sızılar saniyelik korkuyu küçültün beyninizde Üstüne gittikçe bitiyor yılmayın bi olur ken bi olmaz pes etmeyin
Çok haklısınız aynılarını ben de yaşıyorum şu an ve çok yoruldum girmiyor ümitsizliğe kapılıyorum eşim benden biraz kilolu korkuyorum da kiloyla alakası var mıdır vajina da dar girmeyecek diye korkutuyorum kendimi başı azıcık giriyor acıyor hissine kapılıp devam edemiyorum eşim de diyo daha girmeden acıdı diyosun gerçekten de öyle duvar var sanki bişeye çarpıyor canım yanıyor duygusuna kapılıyorum devam etmek istemiyorum beynime bu telkinleri gönderip bi an önce başarmam lazım anlık cesaret geliyor sonra o esnada sönüyor ve sil baştan en başa dönüyoruzNasipten öte yol yok inşallah herkes tez zamanda atlatır
Her olumsuzlukta üstüne gidin herşeyi adım adım yaşayacaksınız ben bile hala yendiğim halde prüzlerle karşı karşıyayım onlarda gün gelecek bitecek geçecek ama biliyorum
İlk başlarda olmayacak üstüne gideceksiniz yine olmayacak pes etmeyeceksiniz olmuyor demekki deyip
Üstüne gide gide adım adım olmaya başlayacak
Başı girecek sevineceksiniz sonra devamı olmayacak onun üstüne gideceksiniz olmayacak devam edeceksiniz sonra onu aşacaksınız mutlu olacaksınız git gellere alışacaksınız yine olmayacak üstüne yine gideceksiniz başaracaksınız
Ben bile yendim bazen ilk başladığımda girmiyor n’oluyo diyorum paniğe kapılıyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum gerekirse pozisyon değiştiriyorum olduruyorum zaten hepimizin ortak korkusu acıyacak hissi bi müddet sonra o acının şiddetini öğrenince beynimiz onu bile umursamıyor ne derece sızladığını biliyor takmıyoruz sonra yavaş yavaş beyin alıştıkça o sorunları aşıyoruz üstüne gidin kızlar o sızılar saniyelik korkuyu küçültün beyninizde Üstüne gittikçe bitiyor yılmayın bi olur ken bi olmaz pes etmeyin
Herkeste aynı düşünceler:)Hepimiz aynıyız bende öyle sanki delik minnacık penis başı büyük girmiyor gibi yani popoya dopru hemen yekın gibi acıyor ya sanki ordaki şey yırtılcak gibi offff resmen kafayı yedim yedim yedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?