Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Beraber olurken oranın esnek olduğunu düşünün kendımızı hazır edın ama bu kan gelişi benı çok korkuttu oysa zorlamadık yaparken çok yavaş yaptık esım bıdahakınr kan gelırse doktora gıdelm dıyor

Korkulcak bisey yok ilk kez iliskiye giriyorsun tabiki hafif kanama olabilir ben vajinismusluyken bakireligim gitmisti parlak 3 4 damlalik kan geliyor hatta ben de acaba adet kanimi diye dsunmustum ki 1 hafta sonra hastalanmistim. O kanama 1kez olur zaten. . hadi gecmis olsun

Peki istiyerek ovulasyon gununu takip ederek mi kaldin ben ilk denemem oldu kafaya takarsaniz hamile kalmak zor olyr diyolar.sen hergangi birsey yaptin mi canim? Bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Açıkçası ben daha yenmeden yarım alabiliyordum o zaman çok takiyordum içe boşalma oluyor diye acaba olcak mı olcak mı diye. Yendikten sonra pek aklıma gelmedi. Ovulasyonda denedik ama toplamda 5 6 kez birliktelik ya oldu ya olmadi. Rabbim ol dedikten sonra her türlü oluyor

Aynen oyle . Nasip aslinda ama ister istemez heyecan yapip sabirsizlaniyoruz iste.

Adini bilmedigim , yuzunu gormedigim kader arkadslarim, sizlere bir umut yazisizi da ben yazmak istedim.umarim faydali olur.ben de burayi gizli gizli okuyup sessiz kalanlardandim.birgun ben de basardim yendim bu illeti diye yazabilcek miyim diye dusunur dururdm.kimi zaman cok umutlu oluyrdm kimi zamn tamamen umutsz karamsar...herkesin bi hikayesi var ben de kisaca ozetliyim hikayemi belki bir faydasi olur . Vajinusmusla ilk evliligimde ilk haftalarda tanistim.arastirmalrm sonucu vajinismus oldugumu anladim ama cozum neydi nasil olmaliydi hicbi sey bilmiyrdum.ve ustune ustelik hayattaki en buyuk sanssizlik bu sorunu yasarken yaninzda anlayissz bir es olmasi.uzatmiyim ilk evliligm 4 yil surdu ama bizim en buyuk sorunmz esimin yanimda olmamasi ilgisiz davranmasi ve kabul etmemesi bu sorunun kaynagi ben olsam da cozumun iki kisilik oldugunu....bu yuzden ben kemdi cabalrimla bir cok psikolg jinekolg vs.gittim ama esle uysmadiktn sonra hic yol katedemdik.velhasil 4 yil arkds gibj yasadk iliski bile denemiyrduk sonra bosanmaya karar verdik.ama ben bu surecte cok guclndim okudum arstrdim en mantikli karari verdim.zaten gittigmz drlarin bircogu partner uyusmazligi var diyordu.hakkaten oyleydi ve bu okadr onemliymis ki... sonra anldim.neyse ayrildm aradan 3 yil gecti bu surecte gayet mutlydum evlnmesem evlnmezdm ama nereye kadar defim ve cocuk icin evliligi dusundm.sorunumla yuzlesip ustune gidip yenecgm ve anne olcgm dedim kendi kendime.sonra tavsiye uzerine esimle tanistm durumu amlattim ackca yslnsz dolnsz bana destk olcksn cklim bu yola dedim kabul etti bana guven verdi ve evlndim ikinci evliligimi yaptim.cok kaygiliyfim tabi ayni seyleri yasamk istemiyrdum .evlndm yine yapamadm haliyle ama hic oyalnmdn 15 gun sonra dr arayisna girdim.cunku ben kemdim cozebilck yapida biri degildm.parmak asla yapamiyrdim ve aparat da .uzun arstmlrim sonucu adana da ebru unal var jinekolg ona gittim botoks uygulamasi yapiyor.yaptrdm ama basarili olamadim yine.sonra tekrar gittim ayni dra egzersz calismasi yaptrdilar bana aparatla orda gayet guzel yaptim ama eve geldm yok esim anlayiiydi ama ben cok strese girmistm ve umudumu kaybetmeye baslmistm ki esimi ikna edip son sans olark psikolga cinsel terapiste gitmeye karar verdim.maddi olrk sarstgi icin esim cok sicak bakmiyrdi ama kendm cozemiyrdum ve vakit geciyordu ve bu arada evleneli 1 yil da olmustu herkes cocuk bekliyrdu .bi sekilde parayi buldk bulustrduk ve sizlerede kesinlikle tavsiye ediyorum ozellikle ege de izmir de yasayanlar icin bayram simsek uzman psikolg cinsel terapist gidin vakit kaybetmeyin.gecen hafta cumartesj gitti pazar iliskiyi yasadim ve kemdime inanamdim hayretler icerisnde kaldim.su an 1 hafta oldu yeneli icime alabiliyrm rahat ama git gellerde daha anca yavas yavas alisyrum.arkadslar cok uzattim belki ama sunu soylmk istyrum.eger kendinz deneyip yapamiyrsaniz ve ozellikle gevmiste yasadiginz bi taciz ya da baska bi olay tramva varsa kesinlikle gitmelisnz bayram beye benim kucukkn yasadgm bi olay varfi ondanmis tum sebep onu cozdu tramva bitti gerisi geldi.ama cok siddetli vajinusms degilseniz dokundarabiliyr basini alip devmi vs.gelmiyrsa da ebru unali tavsiye ederm botoks da aci vermedigi icin cok rahat oluyr.cok kisylede konustm bu da altenatif.ama benimki tamamen psikolgluktu ve cozdu.dogru es dogru hekim cok onemli.cok sukur ben yendim daha yuzde yuz diyemem zamnla alisiliyr ama cok cok rahatm artik.sizi cok iyi anliyorum ve cani gonulden dua ediyrum.allah hepinz yardimcisi olsun.sormk istedgnz olursa ozelden yardmci olurm seve seve.cok uzun yazdm hakkinzi helal edin.

Kızlar hallettik giriyor penıs hatta kan böle geldı kıxşık zarım bozuldu amma çok yatıp bır hıs o ıcındeyken ona nasıl alıscam bırde hamıle kalmak ıcın önerınız varmı

Kızlar merhaba ben kendimi aylardır vajinusmus sanıyorum cünkü ilşki sırasında o duvar dediğini yerden ben de hiç ileri gidemedim. Geçen haftalarda doktora gittim ve kızlık zarımın kalın ve etli olduğunu söyledi cerrahi işlemle alalım dedik fakat eşim istemedi. Sürekli deniyoruz o duvarda acıya dayanıp çok zorluyorum itiyorum ama yok geçmiyor oradan ne yapmam lazım ne olur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…