- 3 Nisan 2018
- 70
- 13
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.901
Korkulcak bisey yok ilk kez iliskiye giriyorsun tabiki hafif kanama olabilir ben vajinismusluyken bakireligim gitmisti parlak 3 4 damlalik kan geliyor hatta ben de acaba adet kanimi diye dsunmustum ki 1 hafta sonra hastalanmistim. O kanama 1kez olur zaten. . hadi gecmis olsunKızlar parmak egzersızı olmadan yendım ben aynada ınceleyın orayı
Esnek bısey açılıyormuş meğer
Ama ılışkı sonrası ılk kez kan geldı benden
Normal mı bu durum azıcık kırmızı kan
Arkadaslar vajinismusu atlatipta hamile kalanlar var mi ve nekadar surede kaldiniz ?
Peki istiyerek ovulasyon gununu takip ederek mi kaldin ben ilk denemem oldu kafaya takarsaniz hamile kalmak zor olyr diyolar.sen hergangi birsey yaptin mi canim? Bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Ben yendigim ay hamile kaldim
Bende Bebek istiyorum yeni yendim oncelıkle kafaya çok takmayalım hemen olcak dıyePeki istiyerek ovulasyon gununu takip ederek mi kaldin ben ilk denemem oldu kafaya takarsaniz hamile kalmak zor olyr diyolar.sen hergangi birsey yaptin mi canim? Bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Ben de bu son gunler ovulasyon gunumdu denedik ama sabirsizlaniorum acaba gebelik olusur mu diye. Acaba nasil bir ruh halinde olmak lazim sonucta o an cocuk icin girisimde bulundugumuzdan ister istemez cocuk aklinda oluyo nasil takmiycam bilmiorum.Yumurtlama günü takıbındeyım ama ben
Peki istiyerek ovulasyon gununu takip ederek mi kaldin ben ilk denemem oldu kafaya takarsaniz hamile kalmak zor olyr diyolar.sen hergangi birsey yaptin mi canim? Bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Aynen oyle . Nasip aslinda ama ister istemez heyecan yapip sabirsizlaniyoruz iste.Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Açıkçası ben daha yenmeden yarım alabiliyordum o zaman çok takiyordum içe boşalma oluyor diye acaba olcak mı olcak mı diye. Yendikten sonra pek aklıma gelmedi. Ovulasyonda denedik ama toplamda 5 6 kez birliktelik ya oldu ya olmadi. Rabbim ol dedikten sonra her türlü oluyor
Aynen oyle . Nasip aslinda ama ister istemez heyecan yapip sabirsizlaniyoruz iste.
Ne yapsak ta beynimizin oyunlarına güç yetirebilsek☹Ben aldım o kitabı sonlara doğru az kaldı okuyorum,ama yinede psikolojime etki etmiyor
Bir bilsem, kâinatta tek bizim canımız tatlı galiba.Ne yapsak ta beynimizin oyunlarına güç yetirebilsek☹
Kızlar parmak egzersızı olmadan yendım ben aynada ınceleyın orayı
Esnek bısey açılıyormuş meğer
Ama ılışkı sonrası ılk kez kan geldı benden
Normal mı bu durum azıcık kırmızı kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?