- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.901
Ben de bu son gunler ovulasyon gunumdu denedik ama sabirsizlaniorum acaba gebelik olusur mu diye. Acaba nasil bir ruh halinde olmak lazim sonucta o an cocuk icin girisimde bulundugumuzdan ister istemez cocuk aklinda oluyo nasil takmiycam bilmiorum.Yumurtlama günü takıbındeyım ama ben
Peki istiyerek ovulasyon gununu takip ederek mi kaldin ben ilk denemem oldu kafaya takarsaniz hamile kalmak zor olyr diyolar.sen hergangi birsey yaptin mi canim? Bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Aynen oyle . Nasip aslinda ama ister istemez heyecan yapip sabirsizlaniyoruz iste.Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Açıkçası ben daha yenmeden yarım alabiliyordum o zaman çok takiyordum içe boşalma oluyor diye acaba olcak mı olcak mı diye. Yendikten sonra pek aklıma gelmedi. Ovulasyonda denedik ama toplamda 5 6 kez birliktelik ya oldu ya olmadi. Rabbim ol dedikten sonra her türlü oluyor
Aynen oyle . Nasip aslinda ama ister istemez heyecan yapip sabirsizlaniyoruz iste.
Ne yapsak ta beynimizin oyunlarına güç yetirebilsek☹Ben aldım o kitabı sonlara doğru az kaldı okuyorum,ama yinede psikolojime etki etmiyor
Bir bilsem, kâinatta tek bizim canımız tatlı galiba.Ne yapsak ta beynimizin oyunlarına güç yetirebilsek☹
Kızlar parmak egzersızı olmadan yendım ben aynada ınceleyın orayı
Esnek bısey açılıyormuş meğer
Ama ılışkı sonrası ılk kez kan geldı benden
Normal mı bu durum azıcık kırmızı kan
Diz dirsek pozisyonunda ikin cok ikin acilacak o duvar. Pozisyon cok onemli cunku asagiya dogru gitmesi gerekiyor.Kızlar merhaba ben kendimi aylardır vajinusmus sanıyorum cünkü ilşki sırasında o duvar dediğini yerden ben de hiç ileri gidemedim. Geçen haftalarda doktora gittim ve kızlık zarımın kalın ve etli olduğunu söyledi cerrahi işlemle alalım dedik fakat eşim istemedi. Sürekli deniyoruz o duvarda acıya dayanıp çok zorluyorum itiyorum ama yok geçmiyor oradan ne yapmam lazım ne olur yardım edin
BEnim üstte mi olmam lazım canım evet yönünü bir tülü bulamıyoruz başka yerlere kayıyor hepDiz dirsek pozisyonunda ikin cok ikin acilacak o duvar. Pozisyon cok onemli cunku asagiya dogru gitmesi gerekiyor.
Bunlari cok acikca soylemek gercekten cok rahatsiz edici ama bu sorunu yasayanlar biaran once atlatsin diye yardimci olmamiz gerekir. Oyuzden lutfen okuyanlardan ozur diliyerek basliyorum . Kol dirsek ve dizlerinin uzerinde durarak popo kismini biraz yukselterek dene cnm. O aciyan duvar kisminda da cok ikin icten ve kendini rahat birakarak yap kayganlastirici kullan ve duvar kisminda ikindiginda ayni zamanda saga sola dogru kendini ittirebilirsin ki dogru yone yonelsin. Ben bu sekilde astim. Sen de dene belki faydasini gorursun ins cnmBEnim üstte mi olmam lazım canım evet yönünü bir tülü bulamıyoruz başka yerlere kayıyor hep
Bende Yeşim yerçok da tedavi oldum 6 yıllık evliyim,şükürler olsun ki dün bitti ve oldu,gerçekten işini mükemmel yapan bir doktor asistanı Hülya hanım da çok sıcak ve samimiler.15 Yıllık evliyim. Bir türlü ilişkiye giremiyorduk. Sürtünme yolu ile 7 ay sonra hamile kaldım. Şu an 14 yaşında oğlum var. Yıllar geçmesine rağmen bir türlü birlikte olamıyorduk. İkimizde bu duruma alışmıştık ama evde sürekli bir tartışma birbirimize karşı bir öfkemiz vardı. Ben bu işi çözmeye karar verdim. Adı duyulmuş bir hastanenin jinekologuna gittim. Beni anestezi altında muayene etti ve vajinamın çok dar olduğunu ameliyat ile keserek genişletilmesi gerektiğini söyledi. Neredeyse ameliyat olacaktım ki araştırmalarım sayesinde JINOKOMED YEŞİM YERÇOK Hanım ı buldum. Hemen randevu alıp görüştüm. İlk görüşmememizde sadece gözle muayene etti. Kesinlikle ameliyat olmana gerek yok. Sen 5. derece vajinusmus hastasısın dedi. Ve sadece 4 seansta bu hastalıktan kurtulacağımın garantisini verdi. Eşim ilk başta inanmadı seni tanımıyor ki dedi, mümkün değil dedi. Ben Yeşim Hanım a inanmıştım. Seansa başladım. İlk seans benim için çok zordu. Ama biz sohbet ederken bir yandan da seans devam ediyordu. Hiç bir şey anlamadım. ilk seansın sonunda(1,5 saat sonra) 1 nolu maketi içime almıştım. İnanılır gibi değildi ama gerçekti.
2. 3. ve 4 seans çok daha kısa ve kolay geçti. 4. seans sonunda hazır olduğumu ve eşimle birlikte olabileceğimi söyledi. İlk denememizde eşimle birlikte olduk. Ben sevinçten hüngür hüngür ağlıyordum. İnanamıyordum. Eşim in mutluluğu ise anlatılmazdı. Sevinçten havalara uçuyordu. 15 yıllık hasretimiz sona ermişti. JINOKOMED Ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki varsınız.
VAJİNUSMUS SORUNU OLANLAR LÜTFEN 1 GÜN BİLE BEKLEMEYİN. TEK ADRES YEŞİM YERÇOK (JİNEKOMED) BENİM GİBİ SONRA GEÇEN YILLARINIZA ACIRSINIZ. ÇÜNKÜ ZAMAN ÇOK ACIMASIZ. SEVGİLERİMLE.
Ikınma mucizevi gibi bişey ya bende onunla aştım o duvarları deneyin mutlaka açılma sağlar pnsi itmez deneyin arkadaşlar olmuyorsa paniksinizdir ıkındığınızı düşünüyorsunuzdur derin bi nefes alın yeniden yapınteşekkürler cevap yazdiğiniz için,ıkınılmaz diye duymuştum ama!! Böylede uygulayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?