- 30 Ocak 2018
- 151
- 72
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.941
Kuzum şunu bilin biz Türk milletinde zar yırtılması diye adlandırılır halbuki yırtılma yok ortası zaten delik adet kanı geliyor ve penis içine girerken hafifçe esneyecek yanlara açılacak benim ödüm patlardı zar geriliyor geriliyor devam etsem çarşaf gibi yırtılacak ölecem o ağrıdan ye :)) ama değilmiş ama gel gör ki beynimize bu telkinleri veremiyoruz çok zor bana da saatlerce anlatırdı eşim mi cesaret gelirdi hadi deneyelim derdim oraya değdiği an korkudan ölürdüm kalp ritmim artıyor sanki ölecem o an :) geçiyor üstüne üstüne gidin bi olacak bi olmayacak umutsuzluğa kapılmayın o dinlediğimiz yırtıldı çok kanadı günlerce oturamadım hurafeleri gerçek değil afedersiniz eşleri bodoslama dalmıştır oraya o zaman yırtılırda günlerce acı da çeker eşler sabırlı ve yavaş olması gerekirHepimiz aynıyız bende öyle sanki delik minnacık penis başı büyük girmiyor gibi yani popoya dopru hemen yekın gibi acıyor ya sanki ordaki şey yırtılcak gibi offff resmen kafayı yedim yedim yedimmm
canim eger aciyacak diye cok korkuyorsam uyusturucu sprey satiliyor eczaneden ben kullanmistim cok faydasini gordum sana da tavsiye ederim dis hekimleri kullaniyor genelde bi fıs dış kisma iki kere de icine sık 5 dk da uyusuyor hissizlik oluyor ilk zamanlar kullan sonra alisir kullanmazsinHepimiz aynıyız bende öyle sanki delik minnacık penis başı büyük girmiyor gibi yani popoya dopru hemen yekın gibi acıyor ya sanki ordaki şey yırtılcak gibi offff resmen kafayı yedim yedim yedimmm
Mrblar bizde yasadık bu durumu hatta hala yasiyoruz biraz.
Aslinda oluyor ama ben zevk alamiyorum kendimi istem dışı kastigimdan sadece acı hissediyorum
Ilk 6-7 ay hic olmadigindan yeterki esim mutlu olsun diye düsündüm hep ama artik bende o duygulari hissetmek istiyorum.. bebek de düsünüyoruz bu egserzisleri deniycem insallah faydasi olur.
Bir de hic olmuyorken ben olmasi icin kendim evde parmak egserzislerni yapiyordm cok faydasi oldu bilginize kizlar
Evet valla bende de aynı durum yönünü mü bulamıyoruz yoksa acı hissi daha mı kuvvetli valla bilemiyorum tükendim artıkHepimiz aynıyız bende öyle sanki delik minnacık penis başı büyük girmiyor gibi yani popoya dopru hemen yekın gibi acıyor ya sanki ordaki şey yırtılcak gibi offff resmen kafayı yedim yedim yedimmm
Bende şuan alamıyorum bir ay oldu yeneli hastalığı doktorum bi süre zevk alamayacağımı bunın normal bişey olduğunu kegel egzersizleri yapmamı söyledi bunun baya faydası olacaktırBende aralikda yendim. Ama kesinlikle iliskiye girmekden zevk alamiyorum. Cok cok agrim oluyor. Ön sevismede birsey hissetmeme duygusu olustu. Zevk yok yani. Zevk olmayinca da hosuma gitmiyor. Napcagimi bilmiyorumokadar sevinmistimki yendigime. 3 senedir savasip yendikden sonra birde bu geldi basima. Arkadaslar ayni durumda olan varmi?
Peki agrin varmi? benimBende şuan alamıyorum bir ay oldu yeneli hastalığı doktorum bi süre zevk alamayacağımı bunın normal bişey olduğunu kegel egzersizleri yapmamı söyledi bunun baya faydası olacaktır
İlk başlarken tedirgin oluyorum biraz daha tabi ama sonra geçiyor can acısı değilde bi baskı hissi oluyor kendini rahat bırak biraz kuzumPeki agrin varmi? benim
cok agrim oluyor.
Ve sen isteklimisin? bende istekde hic olmamaz oldu. Saskinlik icindeyim.
Dün doktorlaİlk başlarken tedirgin oluyorum biraz daha tabi ama sonra geçiyor can acısı değilde bi baskı hissi oluyor kendini rahat bırak biraz kuzum
Zevk istek konusuna gelince o esnada bende olmuyor sadece eşimde var ama durup dururken bi istek heyecan geliyor bana ama yapmaya başlayınca yok oluyor
Onlarda kadının mahremi kendini koruması hakkında bi çekingenlik yaşamıyorlar yasakları olmadığı için ondandır bi arkadaşım daha var Almanya’da orda 16 yaşındakiler bile ilişki yaşayabiliyorlarDün doktorla
görüstüm. Ben yurtdisinda yasiyorum. Doktor da türk degil Bana diyorki hep türkler ve araplarda bu sorun var cok üzülüyorum dedi((
Banada normal dedi. Cocukdan sonra daha kolay olcak senin icin dedi. Ilac verdi istegimi getirsin diye. Denemeye baslicam. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cok kötü birsey
Bana tarif edermısınız lütfenOnlarda kadının mahremi kendini koruması hakkında bi çekingenlik yaşamıyorlar yasakları olmadığı için ondandır bi arkadaşım daha var Almanya’da orda 16 yaşındakiler bile ilişki yaşayabiliyorlar
İlk çocuğa kadar sürmeyecek canım kegel nefes egzersizini yap biliyor musun yoksa tarif etmemi ister misin ilaç geçici bi çözüm sürekli kullanacak halin yok ki
Tabi kiBana tarif edermısınız lütfen
benim vajinismus değildi. ama burda okuduklarımdan dolayı biraz korkmuş ve acıya dikkat etmiştim. kendimi kastigim için de acı duyuyordum başta. sonra acı da gitti ama zevk almıyordum. o dönemde zevke odaklanmaya hissetmeye çalıştım. biraz kendinizi motive edin o bölgeye odaklanın. gözlerinizi kapatın belki.. bunun geçeceğine emin olun. moralinizi bozmayın. cinsellik yaşandıkça öğreniliyor . medyadaki gibi de değil. kendi tecrübemiz kendimize özel. canınızı sıkmayın geçmiş için.
ben de zevk alamadığım dönemde eşimi biraz suçluyor gibiydim o zevk alsin diye yapiyorum hepsini diye bazen kötü düşünce yokluyordu ama öyle değil aslında. beraber nefes nefese olmak onu o halde görmek de aslında bi zevk. benim için de yeni bisi sonuçta öğreniyorum diye motive ediyorsun kendimi. belki faydası olur
Bende şuan alamıyorum bir ay oldu yeneli hastalığı doktorum bi süre zevk alamayacağımı bunın normal bişey olduğunu kegel egzersizleri yapmamı söyledi bunun baya faydası olacaktır
Peki agrin varmi? benim
cok agrim oluyor.
Ve sen isteklimisin? bende istekde hic olmamaz oldu. Saskinlik icindeyim.
Sagolasin cnm düsüncelerni paylasmissin benimle :) benim ilk önce kendimi rahat birakmayi ögrenmem gerekiyor hatta o anda bile diyorm smdi rahat birakcam kendmi böyle esim icindeyken o an bile birakamiyorm nasil biseyse dediginiz gbi ögrenmek gerekiyor gercekten. Gencken bizi hep korkutmuslar cinsellik yasak kötü bisey cok aci verici gibi lanse edildigi icin belkide böyle oldu..
Tabikide evlenmeden olmamali ama bukadar baskı kurulmamali bence.
Insallah zamanla bende ögrenebilirim kendimi kasmadan rahat birakmayi ozaman zevk de alabillirm belki :)
saat cok değilmi bu hareket bile zorluyor beni nasıl biTabi ki
İdrarın gelmiş onu tutar gibi 3 saniye tut bırak 6 saniye say bunu günlük 2 saat yap bir yapışta en az yarım saat olsun
Bu hem isteğimizi zamanla arttırıyor hemde şuan atlatmaya çalışan arkadaşlar yapın kaslarımızı yönetebilmemizi sağlıyor kasmıyorsunuz ilişkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?