Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkürler,insanin herşey kendinde bitiyor.

Evet ben de aynada bakınca öyle bişey görüyorum korkutuyor beni küçük yere nasıl girecek diye daha çok korkmaya başlıyorum ne olacak böyle nasıl yeneceğiz
Korkma canım emin ol o esniyor ilişki esnasında sonra aynı geri kapanıyor bu şekilde düşün ve kendini öyle düşünüp korkutma bilinç altını ne kadar rahatlatırsan o kadar kasılman azalır şöyle düşün tamam ilişkiyi yapıyoruz ama gün gelecek bebek doğuracağız o nasıl çıkıyor dar dediğimiz yerden üstelik doğum sonrası geri küçülüyor tekrar bu şekilde düşün ve ürkütme kendini bu çok önemli hep olumlu şeyleri düşünün umutsuzluk mutsuz bir ruh hali sadece yerinizde saydırır korkmayın olacak sık sık denemeler egzersiZler yapın ve ben şunu öğrendim o yaşadığım acıyı sızıyı beyin bi kaç defa tattıktan sonra aslında şiddetsiz olduğunu görünce oda kayboluyor acı hissettim tamam bırakalım demeyin hiç bi zaman üstüne gittikçe kayboluyor direnin başaracaksınız inş hepiniz bir gün

Çok sağol kardeş rahatlattın bir nebze inşallah başarırız kendimi motive ediyorum hep ama sonrası yine hüsran artık eşler de bıkıyor çünkü benim eşim yeterince sabretti anlayışlı davrandı diye düşünüyorum 9 ay oldu yaşi da 40 herkes bebek beklentisi içine çoktan girmiş

Nasipten öte yol yok inşallah herkes tez zamanda atlatır
Her olumsuzlukta üstüne gidin herşeyi adım adım yaşayacaksınız ben bile hala yendiğim halde prüzlerle karşı karşıyayım onlarda gün gelecek bitecek geçecek ama biliyorum
İlk başlarda olmayacak üstüne gideceksiniz yine olmayacak pes etmeyeceksiniz olmuyor demekki deyip
Üstüne gide gide adım adım olmaya başlayacak
Başı girecek sevineceksiniz sonra devamı olmayacak onun üstüne gideceksiniz olmayacak devam edeceksiniz sonra onu aşacaksınız mutlu olacaksınız git gellere alışacaksınız yine olmayacak üstüne yine gideceksiniz başaracaksınız
Ben bile yendim bazen ilk başladığımda girmiyor n’oluyo diyorum paniğe kapılıyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum gerekirse pozisyon değiştiriyorum olduruyorum zaten hepimizin ortak korkusu acıyacak hissi bi müddet sonra o acının şiddetini öğrenince beynimiz onu bile umursamıyor ne derece sızladığını biliyor takmıyoruz sonra yavaş yavaş beyin alıştıkça o sorunları aşıyoruz üstüne gidin kızlar o sızılar saniyelik korkuyu küçültün beyninizde Üstüne gittikçe bitiyor yılmayın bi olur ken bi olmaz pes etmeyin

Teşekkür ederim yardım eden herkese,şu an musayit değilim bitsin deneyeceğim însallah:)

Çok haklısınız aynılarını ben de yaşıyorum şu an ve çok yoruldum girmiyor ümitsizliğe kapılıyorum eşim benden biraz kilolu korkuyorum da kiloyla alakası var mıdır vajina da dar girmeyecek diye korkutuyorum kendimi başı azıcık giriyor acıyor hissine kapılıp devam edemiyorum eşim de diyo daha girmeden acıdı diyosun gerçekten de öyle duvar var sanki bişeye çarpıyor canım yanıyor duygusuna kapılıyorum devam etmek istemiyorum beynime bu telkinleri gönderip bi an önce başarmam lazım anlık cesaret geliyor sonra o esnada sönüyor ve sil baştan en başa dönüyoruz

Hepimiz aynıyız bende öyle sanki delik minnacık penis başı büyük girmiyor gibi yani popoya dopru hemen yekın gibi acıyor ya sanki ordaki şey yırtılcak gibi offff resmen kafayı yedim yedim yedimmm

Hepimiz aynıyız bende öyle sanki delik minnacık penis başı büyük girmiyor gibi yani popoya dopru hemen yekın gibi acıyor ya sanki ordaki şey yırtılcak gibi offff resmen kafayı yedim yedim yedimmm
Kuzum şunu bilin biz Türk milletinde zar yırtılması diye adlandırılır halbuki yırtılma yok ortası zaten delik adet kanı geliyor ve penis içine girerken hafifçe esneyecek yanlara açılacak benim ödüm patlardı zar geriliyor geriliyor devam etsem çarşaf gibi yırtılacak ölecem o ağrıdan ye :)) ama değilmiş ama gel gör ki beynimize bu telkinleri veremiyoruz çok zor bana da saatlerce anlatırdı eşim mi cesaret gelirdi hadi deneyelim derdim oraya değdiği an korkudan ölürdüm kalp ritmim artıyor sanki ölecem o an :) geçiyor üstüne üstüne gidin bi olacak bi olmayacak umutsuzluğa kapılmayın o dinlediğimiz yırtıldı çok kanadı günlerce oturamadım hurafeleri gerçek değil afedersiniz eşleri bodoslama dalmıştır oraya o zaman yırtılırda günlerce acı da çeker eşler sabırlı ve yavaş olması gerekir

Doktorun bana en güzel cümlesi korkularımın üstüne gitmeme neden olan sözü şu “ nefes al o an o acıyı unut düşünme es geç eşin biraz daha devam etsin acı duyunca tekrar dur nefes al rahatla yine ilerlesin” her sızı da bunu yapın bu sözü düşünün o an acıdığını düşünmeyin acır

Size en büyük tavsiyem bunu günlük yapın en fazla bi gün ara verin geri başlayın üstüne gidin ben atlatma evresindeyken bi olup bir olmuyor dedim ya olmuyor olacak diye üst üste denerdim oldurana kadar o zaman beyniniz bunu kabulleniyor ve aşama aşama atlatıyorsunuz tahriş olasılığı kaçınılmaz olabiliyor bepanthol kullanabilirsiniz o esnada

canim eger aciyacak diye cok korkuyorsam uyusturucu sprey satiliyor eczaneden ben kullanmistim cok faydasini gordum sana da tavsiye ederim dis hekimleri kullaniyor genelde bi fıs dış kisma iki kere de icine sık 5 dk da uyusuyor hissizlik oluyor ilk zamanlar kullan sonra alisir kullanmazsin

Mrblar bizde yasadık bu durumu hatta hala yasiyoruz biraz.
Aslinda oluyor ama ben zevk alamiyorum kendimi istem dışı kastigimdan sadece acı hissediyorum
Ilk 6-7 ay hic olmadigindan yeterki esim mutlu olsun diye düsündüm hep ama artik bende o duygulari hissetmek istiyorum.. bebek de düsünüyoruz bu egserzisleri deniycem insallah faydasi olur.

Bir de hic olmuyorken ben olmasi icin kendim evde parmak egserzislerni yapiyordm cok faydasi oldu bilginize kizlar

benim vajinismus değildi. ama burda okuduklarımdan dolayı biraz korkmuş ve acıya dikkat etmiştim. kendimi kastigim için de acı duyuyordum başta. sonra acı da gitti ama zevk almıyordum. o dönemde zevke odaklanmaya hissetmeye çalıştım. biraz kendinizi motive edin o bölgeye odaklanın. gözlerinizi kapatın belki.. bunun geçeceğine emin olun. moralinizi bozmayın. cinsellik yaşandıkça öğreniliyor . medyadaki gibi de değil. kendi tecrübemiz kendimize özel. canınızı sıkmayın geçmiş için.
ben de zevk alamadığım dönemde eşimi biraz suçluyor gibiydim o zevk alsin diye yapiyorum hepsini diye bazen kötü düşünce yokluyordu ama öyle değil aslında. beraber nefes nefese olmak onu o halde görmek de aslında bi zevk. benim için de yeni bisi sonuçta öğreniyorum diye motive ediyorsun kendimi. belki faydası olur

Evet valla bende de aynı durum yönünü mü bulamıyoruz yoksa acı hissi daha mı kuvvetli valla bilemiyorum tükendim artık

Bende şuan alamıyorum bir ay oldu yeneli hastalığı doktorum bi süre zevk alamayacağımı bunın normal bişey olduğunu kegel egzersizleri yapmamı söyledi bunun baya faydası olacaktır

Bende şuan alamıyorum bir ay oldu yeneli hastalığı doktorum bi süre zevk alamayacağımı bunın normal bişey olduğunu kegel egzersizleri yapmamı söyledi bunun baya faydası olacaktır
Peki agrin varmi? benim
cok agrim oluyor.
Ve sen isteklimisin? bende istekde hic olmamaz oldu. Saskinlik icindeyim.

Peki agrin varmi? benim
cok agrim oluyor.
Ve sen isteklimisin? bende istekde hic olmamaz oldu. Saskinlik icindeyim.
İlk başlarken tedirgin oluyorum biraz daha tabi ama sonra geçiyor can acısı değilde bi baskı hissi oluyor kendini rahat bırak biraz kuzum
Zevk istek konusuna gelince o esnada bende olmuyor sadece eşimde var ama durup dururken bi istek heyecan geliyor bana ama yapmaya başlayınca yok oluyor

Dün doktorla
görüstüm. Ben yurtdisinda yasiyorum. Doktor da türk degil Bana diyorki hep türkler ve araplarda bu sorun var cok üzülüyorum dedi((
Banada normal dedi. Cocukdan sonra daha kolay olcak senin icin dedi. Ilac verdi istegimi getirsin diye. Denemeye baslicam. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cok kötü birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…