- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.941
Teşekkürler,insanin herşey kendinde bitiyor.Hanımlar size yardımcı olmak adına tekrar yazmak istiyorum bu sefer daha detaylı :) Öncelikle eşinizle birlikte duş alıp rahatlayın daha sonra odanıza geçip loş bir ışık yakın ve güzel rahatlatıcı bir müzik açın. Daha sonra eşiniz size siz eşinize ufak ufak masajlar yapın ve birbirinize güzel şeyler söyleyin.buraya kadar hepsini rahat bir şekilde yapabilirsiniz bence :) pozisyonunuz, Siz altta eşiniz üstte olmalı siz yatağa uzanın bepanthol diye bir krem var kesinlikle hiçbir zararı yok her zaman kullanabilirsiniz biraz siz kendinize biraz da eşiniz kendine sürsün ve siz bacaklarınızı kendinize doğru çekin. Eşinizi siz yönlendireceksiniz bunu unutmayın. Siz vajinanızı ıkınarak açın ve eşiniz o esnada hafif bir şekilde girsin ve beklesin sonra siz yine ıkının. Burda ıkınmak çok önemli siz ısındıkça eşiniz giricek ve sonrası bitiyor nasıl olduğunu bile anlamıyorsunuz İnanın bana sadece 2 dk sürüyor bunun gerçekleşmesi. acı hissi yok canınız kesinlikle yanmıycak. Diyorlar ya sinek ısırığı kadar diye emin olun o bile yok Sonrasında gelen o mutluluk inanın hiç bir şeye değmez dediğim gibi sadece 2 dk birde bu şekilde deneyin. Umarım az da olsa yardımcı olmuşumdur hanımlar
Korkma canım emin ol o esniyor ilişki esnasında sonra aynı geri kapanıyor bu şekilde düşün ve kendini öyle düşünüp korkutma bilinç altını ne kadar rahatlatırsan o kadar kasılman azalır şöyle düşün tamam ilişkiyi yapıyoruz ama gün gelecek bebek doğuracağız o nasıl çıkıyor dar dediğimiz yerden üstelik doğum sonrası geri küçülüyor tekrar bu şekilde düşün ve ürkütme kendini bu çok önemli hep olumlu şeyleri düşünün umutsuzluk mutsuz bir ruh hali sadece yerinizde saydırır korkmayın olacak sık sık denemeler egzersiZler yapın ve ben şunu öğrendim o yaşadığım acıyı sızıyı beyin bi kaç defa tattıktan sonra aslında şiddetsiz olduğunu görünce oda kayboluyor acı hissettim tamam bırakalım demeyin hiç bi zaman üstüne gittikçe kayboluyor direnin başaracaksınız inş hepiniz bir günEvet ben de aynada bakınca öyle bişey görüyorum korkutuyor beni küçük yere nasıl girecek diye daha çok korkmaya başlıyorum ne olacak böyle nasıl yeneceğiz
Çok sağol kardeş rahatlattın bir nebze inşallah başarırız kendimi motive ediyorum hep ama sonrası yine hüsran artık eşler de bıkıyor çünkü benim eşim yeterince sabretti anlayışlı davrandı diye düşünüyorum 9 ay oldu yaşi da 40 herkes bebek beklentisi içine çoktan girmişKorkma canım emin ol o esniyor ilişki esnasında sonra aynı geri kapanıyor bu şekilde düşün ve kendini öyle düşünüp korkutma bilinç altını ne kadar rahatlatırsan o kadar kasılman azalır şöyle düşün tamam ilişkiyi yapıyoruz ama gün gelecek bebek doğuracağız o nasıl çıkıyor dar dediğimiz yerden üstelik doğum sonrası geri küçülüyor tekrar bu şekilde düşün ve ürkütme kendini bu çok önemli hep olumlu şeyleri düşünün umutsuzluk mutsuz bir ruh hali sadece yerinizde saydırır korkmayın olacak sık sık denemeler egzersiZler yapın ve ben şunu öğrendim o yaşadığım acıyı sızıyı beyin bi kaç defa tattıktan sonra aslında şiddetsiz olduğunu görünce oda kayboluyor acı hissettim tamam bırakalım demeyin hiç bi zaman üstüne gittikçe kayboluyor direnin başaracaksınız inş hepiniz bir gün
Nasipten öte yol yok inşallah herkes tez zamanda atlatırÇok sağol kardeş rahatlattın bir nebze inşallah başarırız kendimi motive ediyorum hep ama sonrası yine hüsran artık eşler de bıkıyor çünkü benim eşim yeterince sabretti anlayışlı davrandı diye düşünüyorum 9 ay oldu yaşi da 40 herkes bebek beklentisi içine çoktan girmiş
Teşekkür ederim yardım eden herkese,şu an musayit değilim bitsin deneyeceğim însallah:)Nasipten öte yol yok inşallah herkes tez zamanda atlatır
Her olumsuzlukta üstüne gidin herşeyi adım adım yaşayacaksınız ben bile hala yendiğim halde prüzlerle karşı karşıyayım onlarda gün gelecek bitecek geçecek ama biliyorum
İlk başlarda olmayacak üstüne gideceksiniz yine olmayacak pes etmeyeceksiniz olmuyor demekki deyip
Üstüne gide gide adım adım olmaya başlayacak
Başı girecek sevineceksiniz sonra devamı olmayacak onun üstüne gideceksiniz olmayacak devam edeceksiniz sonra onu aşacaksınız mutlu olacaksınız git gellere alışacaksınız yine olmayacak üstüne yine gideceksiniz başaracaksınız
Ben bile yendim bazen ilk başladığımda girmiyor n’oluyo diyorum paniğe kapılıyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum gerekirse pozisyon değiştiriyorum olduruyorum zaten hepimizin ortak korkusu acıyacak hissi bi müddet sonra o acının şiddetini öğrenince beynimiz onu bile umursamıyor ne derece sızladığını biliyor takmıyoruz sonra yavaş yavaş beyin alıştıkça o sorunları aşıyoruz üstüne gidin kızlar o sızılar saniyelik korkuyu küçültün beyninizde Üstüne gittikçe bitiyor yılmayın bi olur ken bi olmaz pes etmeyin
Çok haklısınız aynılarını ben de yaşıyorum şu an ve çok yoruldum girmiyor ümitsizliğe kapılıyorum eşim benden biraz kilolu korkuyorum da kiloyla alakası var mıdır vajina da dar girmeyecek diye korkutuyorum kendimi başı azıcık giriyor acıyor hissine kapılıp devam edemiyorum eşim de diyo daha girmeden acıdı diyosun gerçekten de öyle duvar var sanki bişeye çarpıyor canım yanıyor duygusuna kapılıyorum devam etmek istemiyorum beynime bu telkinleri gönderip bi an önce başarmam lazım anlık cesaret geliyor sonra o esnada sönüyor ve sil baştan en başa dönüyoruzNasipten öte yol yok inşallah herkes tez zamanda atlatır
Her olumsuzlukta üstüne gidin herşeyi adım adım yaşayacaksınız ben bile hala yendiğim halde prüzlerle karşı karşıyayım onlarda gün gelecek bitecek geçecek ama biliyorum
İlk başlarda olmayacak üstüne gideceksiniz yine olmayacak pes etmeyeceksiniz olmuyor demekki deyip
Üstüne gide gide adım adım olmaya başlayacak
Başı girecek sevineceksiniz sonra devamı olmayacak onun üstüne gideceksiniz olmayacak devam edeceksiniz sonra onu aşacaksınız mutlu olacaksınız git gellere alışacaksınız yine olmayacak üstüne yine gideceksiniz başaracaksınız
Ben bile yendim bazen ilk başladığımda girmiyor n’oluyo diyorum paniğe kapılıyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum gerekirse pozisyon değiştiriyorum olduruyorum zaten hepimizin ortak korkusu acıyacak hissi bi müddet sonra o acının şiddetini öğrenince beynimiz onu bile umursamıyor ne derece sızladığını biliyor takmıyoruz sonra yavaş yavaş beyin alıştıkça o sorunları aşıyoruz üstüne gidin kızlar o sızılar saniyelik korkuyu küçültün beyninizde Üstüne gittikçe bitiyor yılmayın bi olur ken bi olmaz pes etmeyin
Herkeste aynı düşünceler:)Hepimiz aynıyız bende öyle sanki delik minnacık penis başı büyük girmiyor gibi yani popoya dopru hemen yekın gibi acıyor ya sanki ordaki şey yırtılcak gibi offff resmen kafayı yedim yedim yedimmm
Kuzum şunu bilin biz Türk milletinde zar yırtılması diye adlandırılır halbuki yırtılma yok ortası zaten delik adet kanı geliyor ve penis içine girerken hafifçe esneyecek yanlara açılacak benim ödüm patlardı zar geriliyor geriliyor devam etsem çarşaf gibi yırtılacak ölecem o ağrıdan ye :)) ama değilmiş ama gel gör ki beynimize bu telkinleri veremiyoruz çok zor bana da saatlerce anlatırdı eşim mi cesaret gelirdi hadi deneyelim derdim oraya değdiği an korkudan ölürdüm kalp ritmim artıyor sanki ölecem o an :) geçiyor üstüne üstüne gidin bi olacak bi olmayacak umutsuzluğa kapılmayın o dinlediğimiz yırtıldı çok kanadı günlerce oturamadım hurafeleri gerçek değil afedersiniz eşleri bodoslama dalmıştır oraya o zaman yırtılırda günlerce acı da çeker eşler sabırlı ve yavaş olması gerekirHepimiz aynıyız bende öyle sanki delik minnacık penis başı büyük girmiyor gibi yani popoya dopru hemen yekın gibi acıyor ya sanki ordaki şey yırtılcak gibi offff resmen kafayı yedim yedim yedimmm
canim eger aciyacak diye cok korkuyorsam uyusturucu sprey satiliyor eczaneden ben kullanmistim cok faydasini gordum sana da tavsiye ederim dis hekimleri kullaniyor genelde bi fıs dış kisma iki kere de icine sık 5 dk da uyusuyor hissizlik oluyor ilk zamanlar kullan sonra alisir kullanmazsinHepimiz aynıyız bende öyle sanki delik minnacık penis başı büyük girmiyor gibi yani popoya dopru hemen yekın gibi acıyor ya sanki ordaki şey yırtılcak gibi offff resmen kafayı yedim yedim yedimmm
Mrblar bizde yasadık bu durumu hatta hala yasiyoruz biraz.
Aslinda oluyor ama ben zevk alamiyorum kendimi istem dışı kastigimdan sadece acı hissediyorum
Ilk 6-7 ay hic olmadigindan yeterki esim mutlu olsun diye düsündüm hep ama artik bende o duygulari hissetmek istiyorum.. bebek de düsünüyoruz bu egserzisleri deniycem insallah faydasi olur.
Bir de hic olmuyorken ben olmasi icin kendim evde parmak egserzislerni yapiyordm cok faydasi oldu bilginize kizlar
Evet valla bende de aynı durum yönünü mü bulamıyoruz yoksa acı hissi daha mı kuvvetli valla bilemiyorum tükendim artıkHepimiz aynıyız bende öyle sanki delik minnacık penis başı büyük girmiyor gibi yani popoya dopru hemen yekın gibi acıyor ya sanki ordaki şey yırtılcak gibi offff resmen kafayı yedim yedim yedimmm
Bende şuan alamıyorum bir ay oldu yeneli hastalığı doktorum bi süre zevk alamayacağımı bunın normal bişey olduğunu kegel egzersizleri yapmamı söyledi bunun baya faydası olacaktırBende aralikda yendim. Ama kesinlikle iliskiye girmekden zevk alamiyorum. Cok cok agrim oluyor. Ön sevismede birsey hissetmeme duygusu olustu. Zevk yok yani. Zevk olmayinca da hosuma gitmiyor. Napcagimi bilmiyorumokadar sevinmistimki yendigime. 3 senedir savasip yendikden sonra birde bu geldi basima. Arkadaslar ayni durumda olan varmi?
Peki agrin varmi? benimBende şuan alamıyorum bir ay oldu yeneli hastalığı doktorum bi süre zevk alamayacağımı bunın normal bişey olduğunu kegel egzersizleri yapmamı söyledi bunun baya faydası olacaktır
İlk başlarken tedirgin oluyorum biraz daha tabi ama sonra geçiyor can acısı değilde bi baskı hissi oluyor kendini rahat bırak biraz kuzumPeki agrin varmi? benim
cok agrim oluyor.
Ve sen isteklimisin? bende istekde hic olmamaz oldu. Saskinlik icindeyim.
Dün doktorlaİlk başlarken tedirgin oluyorum biraz daha tabi ama sonra geçiyor can acısı değilde bi baskı hissi oluyor kendini rahat bırak biraz kuzum
Zevk istek konusuna gelince o esnada bende olmuyor sadece eşimde var ama durup dururken bi istek heyecan geliyor bana ama yapmaya başlayınca yok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?