Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Onlarda kadının mahremi kendini koruması hakkında bi çekingenlik yaşamıyorlar yasakları olmadığı için ondandır bi arkadaşım daha var Almanya’da orda 16 yaşındakiler bile ilişki yaşayabiliyorlar
İlk çocuğa kadar sürmeyecek canım kegel nefes egzersizini yap biliyor musun yoksa tarif etmemi ister misin ilaç geçici bi çözüm sürekli kullanacak halin yok ki

Bana tarif edermısınız lütfen

Bana tarif edermısınız lütfen
Tabi ki
İdrarın gelmiş onu tutar gibi 3 saniye tut bırak 6 saniye say bunu günlük 2 saat yap bir yapışta en az yarım saat olsun
Bu hem isteğimizi zamanla arttırıyor hemde şuan atlatmaya çalışan arkadaşlar yapın kaslarımızı yönetebilmemizi sağlıyor kasmıyorsunuz ilişkide

Sagolasin cnm düsüncelerni paylasmissin benimle :) benim ilk önce kendimi rahat birakmayi ögrenmem gerekiyor hatta o anda bile diyorm smdi rahat birakcam kendmi böyle esim icindeyken o an bile birakamiyorm nasil biseyse dediginiz gbi ögrenmek gerekiyor gercekten. Gencken bizi hep korkutmuslar cinsellik yasak kötü bisey cok aci verici gibi lanse edildigi icin belkide böyle oldu..
Tabikide evlenmeden olmamali ama bukadar baskı kurulmamali bence.
Insallah zamanla bende ögrenebilirim kendimi kasmadan rahat birakmayi ozaman zevk de alabillirm belki :)

Bende şuan alamıyorum bir ay oldu yeneli hastalığı doktorum bi süre zevk alamayacağımı bunın normal bişey olduğunu kegel egzersizleri yapmamı söyledi bunun baya faydası olacaktır

Peki agrin varmi? benim
cok agrim oluyor.
Ve sen isteklimisin? bende istekde hic olmamaz oldu. Saskinlik icindeyim.

Kìzlar bende ayni durumdayim evlendigimizden 5-7 ay sonra yenebildik ve suanda tam 2 senedir evliyiz ama ben hala zevk alamiyorm hatta kendimi tamamen rahat da birakamiyorum. Yani sadece esim icin biseylere katlaniyorum gibi oluyor. Nezaman düzelcek bu durum bilmiyorm. Esim bi Ameliyat gecirmisdi 2 ay iliskiye giremedik arkasindan olan iliskide sanki basa sarmis gbi cok zorlandim gene nerdeyse olmuyordu.. bu egzersizler cok iyi gelmisdi bana ilk zaman onlara basliycam gene insallah iyi gelir aslinda kendmi kasmasam zevk alicam cnkü 1 kere kendmi rahat birakabilmisdm ozaman az da olsa zevk almistim

eşiniz de size yavaş ve sakın bir tonda bu yönde telkin verebilirse iyi olur.
ben ne kadar kendime hatırlatsam da eşimin söylemesi iyi bi takviye oluyordu
bi de bunu başarmak için çizgi gibi hedef görmeyin. asıl fıtri olan bu sıkıntının olmaması zaten. sadece dogala dönmeye fazlaliklari atmaya çalışıyorsunuz. rahat bırakın kendinizi

Vajinismus hakkında çok bilgim yok sadece korku ve isteksizlik diye biliyorum.Birşey soracağım kızlar eşleriniz sizi heycanlandırmıyor mu ? Öncesinde bir ön sevişme olmuyor mu ne bilim ateşli öpüşmeler, boynunuzun öpülmesi koklanması vs. Ön sevişme olduktan sonra zevk suyunuz geliyor zaten erkek girdiğinde zorlanmamış oluyorsunuz yani acımıyor. Evliliğinizin ilk aylarında acıma hissi çok normal çünkü bekarken sevişmediniz normal ama evlendikten belirli süre sonra düzene girmesi lazım.Korkularınızı yeni, zevk almaya çalışın.

Yarım
saat cok değilmi bu hareket bile zorluyor beni nasıl bi
Şeyim varmış ya siz yendinizmi

Yarım

saat cok değilmi bu hareket bile zorluyor beni nasıl bi
Şeyim varmış ya siz yendinizmi
Her yerde yapabiliyorsun otururken işteyken misafirlikteyken , hayır canım doğru yapmadığın için zorlanıyorsundur şu şekilde öğrenebilirsin lavaboya girdiğinde idrarını yaparken birden tut sonra sal anlarsın sen kendini sıkmayacaksın öyle
Şuan zevk için artık normal ilişki için çabalıyorum ben ilk başlarda bi oluyor gibi sonra o his acıyacak mı diye bi aklım gidiyor kayboluyor

Haklisin deniycem cnm önerilerini bazen söylendigi kadar kolay olmuyor ama insallah birgün tamamen yenerim bende :)

Öyle degil cnm korku ve isteksizlik degil aksine ben baslarda cok istekli oluyordm sevistigimiz zamanlar.. ama o istem dışı kasilma oluyor senin elinde olmuyor o an birakamiyorsun kendini iste ondan sonra iyice korkar oldum hatta isteksizlestm zaten gene olmiycak diye.. yavas yavas bu egzwrsizlerle yendim bnu ama hala hafif kasiyorm kendmi tamamen birakamiyorm ama elimde degl ayaklarm bile kaskati kesiliyor. Bence bu duyguyu yasamiyan anliyamaz. Allah kimseye yasatmasin cok zor bir durum.

Aynen o an eşler istekli olsa bile biz o gerginlikle öyle bi ruh haline giriyoruz ki saatlerce uğraşsalarda bizde tık olmuyor rabbim herkesin atlatmasına tez zamanda yardım etsin

Eşim aferdesiniz ama boşalmak için değdiriyor ozaman bile korkuyorum gircek gibi geliyor sadece sürtünüp boşalıyorız o kadar gençliğim boşuna geçiyor bide eşim fıtık ameliyatı olcak spremelr sıkıntı görebilir edediler bebekte cok istiyorım ama nerde o güç hep aklımda 7aydır kötüyüm ailemedr yalan söyledim oldu dedim nasılsa yaparım dedim takmasınlar diye ama şimdi anlatıp tahatlamak istyrm birine

Ya su vaji hakkinda bilgisi olmayip burada ahlam kesenler bi uzaklasin nolur bende keyfimden bu sekilde hamile kaldim bilmiyordum o dediklerinizi yapıp kendimi salivermeyi..

Yenemiyorum canım eşim fıtık ameliyatı olcak acilmolması gerekiyor doktorda spremleri etkileyebilir dedi bebek olmayabilir dedi lütfen yardımcı olrmusun cnaım yarım ilişki nasıl yani allah rızası için

Penisin yarisini almistim yani. Kendini serbest birakmaya calisarak yavas yavas almaya calis canin acimiyor eger kendini sikmazsan. İnsallah hemen kalırsın esine cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…