- 30 Ocak 2018
- 151
- 72
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.961
Onlarda kadının mahremi kendini koruması hakkında bi çekingenlik yaşamıyorlar yasakları olmadığı için ondandır bi arkadaşım daha var Almanya’da orda 16 yaşındakiler bile ilişki yaşayabiliyorlarDün doktorla
görüstüm. Ben yurtdisinda yasiyorum. Doktor da türk degil Bana diyorki hep türkler ve araplarda bu sorun var cok üzülüyorum dedi((
Banada normal dedi. Cocukdan sonra daha kolay olcak senin icin dedi. Ilac verdi istegimi getirsin diye. Denemeye baslicam. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cok kötü birsey
Bana tarif edermısınız lütfenOnlarda kadının mahremi kendini koruması hakkında bi çekingenlik yaşamıyorlar yasakları olmadığı için ondandır bi arkadaşım daha var Almanya’da orda 16 yaşındakiler bile ilişki yaşayabiliyorlar
İlk çocuğa kadar sürmeyecek canım kegel nefes egzersizini yap biliyor musun yoksa tarif etmemi ister misin ilaç geçici bi çözüm sürekli kullanacak halin yok ki
Tabi kiBana tarif edermısınız lütfen
benim vajinismus değildi. ama burda okuduklarımdan dolayı biraz korkmuş ve acıya dikkat etmiştim. kendimi kastigim için de acı duyuyordum başta. sonra acı da gitti ama zevk almıyordum. o dönemde zevke odaklanmaya hissetmeye çalıştım. biraz kendinizi motive edin o bölgeye odaklanın. gözlerinizi kapatın belki.. bunun geçeceğine emin olun. moralinizi bozmayın. cinsellik yaşandıkça öğreniliyor . medyadaki gibi de değil. kendi tecrübemiz kendimize özel. canınızı sıkmayın geçmiş için.
ben de zevk alamadığım dönemde eşimi biraz suçluyor gibiydim o zevk alsin diye yapiyorum hepsini diye bazen kötü düşünce yokluyordu ama öyle değil aslında. beraber nefes nefese olmak onu o halde görmek de aslında bi zevk. benim için de yeni bisi sonuçta öğreniyorum diye motive ediyorsun kendimi. belki faydası olur
Bende şuan alamıyorum bir ay oldu yeneli hastalığı doktorum bi süre zevk alamayacağımı bunın normal bişey olduğunu kegel egzersizleri yapmamı söyledi bunun baya faydası olacaktır
Peki agrin varmi? benim
cok agrim oluyor.
Ve sen isteklimisin? bende istekde hic olmamaz oldu. Saskinlik icindeyim.
Sagolasin cnm düsüncelerni paylasmissin benimle :) benim ilk önce kendimi rahat birakmayi ögrenmem gerekiyor hatta o anda bile diyorm smdi rahat birakcam kendmi böyle esim icindeyken o an bile birakamiyorm nasil biseyse dediginiz gbi ögrenmek gerekiyor gercekten. Gencken bizi hep korkutmuslar cinsellik yasak kötü bisey cok aci verici gibi lanse edildigi icin belkide böyle oldu..
Tabikide evlenmeden olmamali ama bukadar baskı kurulmamali bence.
Insallah zamanla bende ögrenebilirim kendimi kasmadan rahat birakmayi ozaman zevk de alabillirm belki :)
saat cok değilmi bu hareket bile zorluyor beni nasıl biTabi ki
İdrarın gelmiş onu tutar gibi 3 saniye tut bırak 6 saniye say bunu günlük 2 saat yap bir yapışta en az yarım saat olsun
Bu hem isteğimizi zamanla arttırıyor hemde şuan atlatmaya çalışan arkadaşlar yapın kaslarımızı yönetebilmemizi sağlıyor kasmıyorsunuz ilişkide
Her yerde yapabiliyorsun otururken işteyken misafirlikteyken , hayır canım doğru yapmadığın için zorlanıyorsundur şu şekilde öğrenebilirsin lavaboya girdiğinde idrarını yaparken birden tut sonra sal anlarsın sen kendini sıkmayacaksın öyleYarım
saat cok değilmi bu hareket bile zorluyor beni nasıl bi
Şeyim varmış ya siz yendinizmi
eşiniz de size yavaş ve sakın bir tonda bu yönde telkin verebilirse iyi olur.
ben ne kadar kendime hatırlatsam da eşimin söylemesi iyi bi takviye oluyordu
bi de bunu başarmak için çizgi gibi hedef görmeyin. asıl fıtri olan bu sıkıntının olmaması zaten. sadece dogala dönmeye fazlaliklari atmaya çalışıyorsunuz. rahat bırakın kendinizi
Vajinismus hakkında çok bilgim yok sadece korku ve isteksizlik diye biliyorum.Birşey soracağım kızlar eşleriniz sizi heycanlandırmıyor mu ? Öncesinde bir ön sevişme olmuyor mu ne bilim ateşli öpüşmeler, boynunuzun öpülmesi koklanması vs. Ön sevişme olduktan sonra zevk suyunuz geliyor zaten erkek girdiğinde zorlanmamış oluyorsunuz yani acımıyor. Evliliğinizin ilk aylarında acıma hissi çok normal çünkü bekarken sevişmediniz normal ama evlendikten belirli süre sonra düzene girmesi lazım.Korkularınızı yeni, zevk almaya çalışın.
Aynen o an eşler istekli olsa bile biz o gerginlikle öyle bi ruh haline giriyoruz ki saatlerce uğraşsalarda bizde tık olmuyor rabbim herkesin atlatmasına tez zamanda yardım etsinHaklisin deniycem cnm önerilerini bazen söylendigi kadar kolay olmuyor ama insallah birgün tamamen yenerim bende :)
Öyle degil cnm korku ve isteksizlik degil aksine ben baslarda cok istekli oluyordm sevistigimiz zamanlar.. ama o istem dışı kasilma oluyor senin elinde olmuyor o an birakamiyorsun kendini iste ondan sonra iyice korkar oldum hatta isteksizlestm zaten gene olmiycak diye.. yavas yavas bu egzwrsizlerle yendim bnu ama hala hafif kasiyorm kendmi tamamen birakamiyorm ama elimde degl ayaklarm bile kaskati kesiliyor. Bence bu duyguyu yasamiyan anliyamaz. Allah kimseye yasatmasin cok zor bir durum.
Merhaba canim yarim iliskiyle oldu cok sukur ama yendikten sonra kalmak daha iyi vajinin ustune git hemen nasip olur insallahMerhaba canım sen nasıl kaldın bende çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?