Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah razı olsun canım darısı inş başıma yapamıyorum ya hergün bi mucize olsun diyorum ama inş allahım nasip eder kaç aylık canım maşşalah dikket et kendine

mucizeye ihtiyacınız yok
çaresiz mağdur hissini yenin önce
sizden öte başka guclerin magduru değilsiniz. kendi psikolojiniz bu etkiyi yapıyor ve ona hukmetmeniz aslında çok kolay
öncelikle bence acele etme hissini yenin. bu aklınıza geliyo olabilir. ama yapmanız gereken öncelikle tamamen kafanızı boşaltmak. önce bi rahatlayın. çocuk sahibi olmayı çok isteyip olamayanlari düşünün ne zaman vazgeçerler kafaya takmazlar o zaman olur genelde... sizin bu sıkıntınız da öyle. önce bi dert gibi görmekten vazgeçin. kendinize acımayın. kendinize zaman tanıyın.
eşinize de çok geçmiş olsun . evladınız olacaksa mutlaka bi sebep olur ve dünyaya gelir. siz sadece sebeplere sarılın elinizden geleni yapın ama bunu dertlenerek değil ferah bi kafayla yapmaya calisin. moralinizi yuksek tutun . yoksa yaptığınız şeylerden de verim alamazsınız.
bi de bu konu tamamen eşinizle sizin özeliniz. ailelere arkadaşlara kimseye hesap vermiyorsunuz. kendinizi mahcup hissetmeyin. eksik hissetmeyin. insanlık hali olabilir. bu sizin konunuz kimseye açıklama yapmanız gerekmiyor

Allah razı olsun canım darısı inş başıma yapamıyorum ya hergün bi mucize olsun diyorum ama inş allahım nasip eder kaç aylık canım maşşalah dikket et kendine
Kafanda ne kadar buyutursen o kadar zor halledersin canim once bi basit bisey oldugunu dusun. İnan simdi iliski neymis ki diyorum korkularim cok daha fazla nasil dogurucam vajinal muayene bile olamadim dusun. Parmak egzersizine baslamadiysan ona mutlaka basla ben onunla epey yol katettim yenmek uzereydim ki bebegi ogrendim. Cok tesekkur ederim Allah dileyen herkese nasip etsin. 2 aylık olucaz bikac gune ama 4 ay olunca iliskiyi halledicem insallah

Ben de aparatla deniyorm en buyuk boy icin o kadar cok ugrastimki hala yapamadim saatlerce denedm en ufacik sekilde azicik oldu ama cok fazla agri duydum kendimi serbest biraktigim halde baya cok agri yasadim oyle bekledim bir sure devam etmeye calstim. Ben zara ayna ile baktigimda gercekten de ortasi haricinde zar gibi degilde et tabakasi gibi duruyor korktugumdan dr gidemedim ama benimki de kalin ve o yuzden mi zorlaniyorum diye dusunmeye basladim.

Canim mucize bekleme bende öleydim her iliskiye girdigimizde bu defa olur belki diyordum ama biseyler yapmak gerekiyor.. parmak egsersizleri bana cok iyi gelmisdi onu dene ayna karsisina gec bi sandalye koy otur ve parmak egserizlerine basla önce en kücükle.. Vajinan nekadar derin oldugunu unutma yani orayi öyle kücük dar bisey olarak düsünme. Bu düsünceler bile korkmamizi sagluyor. Allah esine acil sifalar versin insallah sende yenersin ben yendim sayilir iliski oluyor ama zevk alamiyorm ve hafif kasiyorm hala kendmi onlar icinde biseyler yapmam gerkiyor kendi kendine gecmiyor malesef..

Aparati nerden aldin cnm doktordanmi

Bende de aynı sorunlar var aparatla nasıl denenecek ki . Parmak egzersizi çok itici geliyor. Eşimi sevdiğim halde bunu bir görev gibi algıladığım için isteksizim zerre kadar istek Yok. Evlenmeden önce daha istekliydim . Şimdi de dr bakıyorum aşırı pahalı çoğu yer . Bende çikolata kistide var bu işi halledip çocuk olayına girmem lazım ama asıl sorunu çözemediğim için tıkanıp kalıyorum

Vajinal muayneden hic korkmayin arkadaslar ben gittimm cok şükür ama ozele gittim hic cekinmeyin arkdaslar

Aletler cok buyuk mu aci oluyor mu
Hayir kuzum hic korkma bende yeni yendim bu hastaligi 6.5 aylik evliyim sızı coktu doktora gittim sistit dedi enfeksiyon yani ilac kullaniyorum aonra özele kadin doğuma gititm özel yerde bakti zaten ilk cekiniyosun tabi ama aliscaz arkadaslar birde ultrasyonda bakti jel döktü bakacagi alete vajinaya bakti temiz dedi mantar baslangici dedi en azindan icim rahatladi kendini hic kasma dedi birde vajinaji duzenleyici krem verdi cesaretli olalim hic bisey yok aci hiccc yok

Cok sagolasin canim cok gecmis olsun sana da

Benden kendimden mantar şüpheleniyorum cok akıntın var ıydı canım bende cok var araştrdm mantar gibi cıktı ama belirtileri nelerdi rica etsem

Benden kendimden mantar şüpheleniyorum cok akıntın var ıydı canım bende cok var araştrdm mantar gibi cıktı ama belirtileri nelerdi rica etsem
Kuzum aslinda ben tahriş icin gittim bende aşırı mantar yok baslangic dedi od idrar yolu enfekssiyonu için ilaac vermişti doktor o yapiyo dedi antibiyotik ya ama akinti az oldu bende suan yok şükür krem ve hap verdi kuzum

Kuzum aslinda ben tahriş icin gittim bende aşırı mantar yok baslangic dedi od idrar yolu enfekssiyonu için ilaac vermişti doktor o yapiyo dedi antibiyotik ya ama akinti az oldu bende suan yok şükür krem ve hap verdi kuzum
Birde aşırı kasintin varsa mantar vaardir birde eşlerden de gecebiliyormuss korkma herkesste olaan biseymis

Kızlar iyi akşamlar
Doktor muayenesi fobim vardı mecbur gittim ve korkulacak gibi değil,hatta doktora fobim dedim o yönlendiriyor
Spekulum u vajinaya sokacağı zaman nefes alıp verdim acı falan hissetmedim hatta bumuymuş dedim

Burayı o kadar çok okudum ki aylardır... o kadar çok istedim ki bende buraya başardım diye yazmayı... kızlar ekim ayında evlendim şubat başında eşimle birlikte cinsel terapi görüyoruz vajinismus için parmak egzersizlerinde hiç sorun yaşamadım doktor 1 parmak 1 boğum dediğinde bile ben daha fazlasını yapabildim. 2 parmak 2 boğum çok rahat alabiliyorum 2 parmak 2 boğum makas olarak da rahatım Şimdi pns başı egzersizindeyiz ama olmuyor canım çok yanıyor zorluyorum hani olsun diye biraz ilerlediğinde eşim bir şeye değiyor bunu eşimde hissediyor kadın Doğuma gittim hiç bir sorun yok o değen zar dedi kızlar ne yapabilirim ne olur yardım edin bana penis de neden böyle oluyor parmakla hiçbir sıkıntım yokken ağlamaktan gözlerim acıyor artık

Canim esli denemeden once en son yaptigin denemeyi az daha kalinlastirarak yapsan yani yavas yavas acsan zari o zaman daha az zorlanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…