Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim tam olarak genislememis cunkü o yüzden biseye degiyo gibi hissediyosun sana tavsiyem aparat yapmaya calis parmakla cok ilerleme kaydedemezsin

Ya kızlar parmak egzersizsizöyqda aparatsız yenen varmı ben direk rahatlayıp hemen eşimle denemek istiyorum suan resmen hayal kuruyorım ama:)off allahım ya kafayı yememek elde değil

Makas derken anlamadım canım kızlar afedersiniz ama ben orayı elledğimde hemen orgazm tarzı oluyorum eşimle artık yapamadığız için kendi kendmizi tatmşn ediyoruz benim hemen oluyor sizin nasıl

Kadın doğum değen şeyin zarın diğer kısmı olduğunu söyledi bende şubatın başından beri doktora gidiyorum ama aparat vermedi hiç
Canim ben cinsel terapist yardimiyla yendim onunla beraber yapmsistik aparat egzersizini.kadin doguma bende gitmistim o ilgilenmedi bile.sen neye gidiosun bilmiyorum ama.

Canım ekteki jeli al internette daha uygun
Ferahlık veriyor benim de yanma oluyordu ileriye gitmiyordu bunla kaydı gitti
Birde vajina girişten içe doğru hafif eğimli
İlişki esnasında popoyu hafif kaldır derim rahat edersin

Eklentiler

• 8E314C2D-0AC5-4FD1-9C41-3EE311BB5F81.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 44
Jel olarak sedeoxx kullanıyorum su bazlı çok güzel dediğim gibi parmakla sıkıntım Yok eşimin 2 parmak 2 boğum onu bile çok rahat alıyorum ama eşli deneme hüsran...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…