- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.001
Canim tam olarak genislememis cunkü o yüzden biseye degiyo gibi hissediyosun sana tavsiyem aparat yapmaya calis parmakla cok ilerleme kaydedemezsinBurayı o kadar çok okudum ki aylardır... o kadar çok istedim ki bende buraya başardım diye yazmayı... kızlar ekim ayında evlendim şubat başında eşimle birlikte cinsel terapi görüyoruz vajinismus için parmak egzersizlerinde hiç sorun yaşamadım doktor 1 parmak 1 boğum dediğinde bile ben daha fazlasını yapabildim. 2 parmak 2 boğum çok rahat alabiliyorum 2 parmak 2 boğum makas olarak da rahatım Şimdi pns başı egzersizindeyiz ama olmuyor canım çok yanıyor zorluyorum hani olsun diye biraz ilerlediğinde eşim bir şeye değiyor bunu eşimde hissediyor kadın Doğuma gittim hiç bir sorun yok o değen zar dedi kızlar ne yapabilirim ne olur yardım edin bana penis de neden böyle oluyor parmakla hiçbir sıkıntım yokken ağlamaktan gözlerim acıyor artık
Eşli denemeden önce 2 parmak 2 boğum tamamen içerideyken makas yani parmaklarımı içeride açma işlemini yapıyorum ama sonuç yine aynıCanim esli denemeden once en son yaptigin denemeyi az daha kalinlastirarak yapsan yani yavas yavas acsan zari o zaman daha az zorlanirsin.
Eşli denemeden önce 2 parmak 2 boğum tamamen içerideyken makas yani parmaklarımı içeride açma işlemini yapıyorum ama sonuç yine aynı
Bir şeye değiyor o an acı hissediyorum sonra hemen geçiyor eşimde değdiğini hissediyor aparatı daha hiç denemedimCanim tam olarak genislememis cunkü o yüzden biseye degiyo gibi hissediyosun sana tavsiyem aparat yapmaya calis parmakla cok ilerleme kaydedemezsin
Ne yapacağım ben peki o kadar kötü hissediyorun ki kendimi hiç olmyacakmış gibi geliyorDedigim gibi ya tam esnememis ya da sen sıktigin icin olmuyor
O aci veren yer kaslarin işte. Kegel yap bol bol bide dedigim gibi aparat alirsan senin icin cok iyi olur ben doktorla yendim ama doktorda aparat yaptiriyoBir şeye değiyor o an acı hissediyorum sonra hemen geçiyor eşimde değdiğini hissediyor aparatı daha hiç denemedim
Makas derken anlamadım canım kızlar afedersiniz ama ben orayı elledğimde hemen orgazm tarzı oluyorum eşimle artık yapamadığız için kendi kendmizi tatmşn ediyoruz benim hemen oluyor sizin nasılBurayı o kadar çok okudum ki aylardır... o kadar çok istedim ki bende buraya başardım diye yazmayı... kızlar ekim ayında evlendim şubat başında eşimle birlikte cinsel terapi görüyoruz vajinismus için parmak egzersizlerinde hiç sorun yaşamadım doktor 1 parmak 1 boğum dediğinde bile ben daha fazlasını yapabildim. 2 parmak 2 boğum çok rahat alabiliyorum 2 parmak 2 boğum makas olarak da rahatım Şimdi pns başı egzersizindeyiz ama olmuyor canım çok yanıyor zorluyorum hani olsun diye biraz ilerlediğinde eşim bir şeye değiyor bunu eşimde hissediyor kadın Doğuma gittim hiç bir sorun yok o değen zar dedi kızlar ne yapabilirim ne olur yardım edin bana penis de neden böyle oluyor parmakla hiçbir sıkıntım yokken ağlamaktan gözlerim acıyor artık
Kadın doğum değen şeyin zarın diğer kısmı olduğunu söyledi bende şubatın başından beri doktora gidiyorum ama aparat vermedi hiçO aci veren yer kaslarin işte. Kegel yap bol bol bide dedigim gibi aparat alirsan senin icin cok iyi olur ben doktorla yendim ama doktorda aparat yaptiriyo
Makas 2 parmağı tamamen içerdeyken parmaklarını açmak oluyor doktor söylediMakas derken anlamadım canım kızlar afedersiniz ama ben orayı elledğimde hemen orgazm tarzı oluyorum eşimle artık yapamadığız için kendi kendmizi tatmşn ediyoruz benim hemen oluyor sizin nasıl
Canim ben cinsel terapist yardimiyla yendim onunla beraber yapmsistik aparat egzersizini.kadin doguma bende gitmistim o ilgilenmedi bile.sen neye gidiosun bilmiyorum ama.Kadın doğum değen şeyin zarın diğer kısmı olduğunu söyledi bende şubatın başından beri doktora gidiyorum ama aparat vermedi hiç
Yendin mi canımVajinal muayneden hic korkmayin arkadaslar ben gittimm cok şükür ama ozele gittim hic cekinmeyin arkdaslar
Canım ekteki jeli al internette daha uygunBurayı o kadar çok okudum ki aylardır... o kadar çok istedim ki bende buraya başardım diye yazmayı... kızlar ekim ayında evlendim şubat başında eşimle birlikte cinsel terapi görüyoruz vajinismus için parmak egzersizlerinde hiç sorun yaşamadım doktor 1 parmak 1 boğum dediğinde bile ben daha fazlasını yapabildim. 2 parmak 2 boğum çok rahat alabiliyorum 2 parmak 2 boğum makas olarak da rahatım Şimdi pns başı egzersizindeyiz ama olmuyor canım çok yanıyor zorluyorum hani olsun diye biraz ilerlediğinde eşim bir şeye değiyor bunu eşimde hissediyor kadın Doğuma gittim hiç bir sorun yok o değen zar dedi kızlar ne yapabilirim ne olur yardım edin bana penis de neden böyle oluyor parmakla hiçbir sıkıntım yokken ağlamaktan gözlerim acıyor artık
Bende mazhar Osman da gidiyorum terapiye cinsel terapi yaniCanim ben cinsel terapist yardimiyla yendim onunla beraber yapmsistik aparat egzersizini.kadin doguma bende gitmistim o ilgilenmedi bile.sen neye gidiosun bilmiyorum ama.
Jel olarak sedeoxx kullanıyorum su bazlı çok güzel dediğim gibi parmakla sıkıntım Yok eşimin 2 parmak 2 boğum onu bile çok rahat alıyorum ama eşli deneme hüsran...Canım ekteki jeli al internette daha uygun
Ferahlık veriyor benim de yanma oluyordu ileriye gitmiyordu bunla kaydı gitti
Birde vajina girişten içe doğru hafif eğimli
İlişki esnasında popoyu hafif kaldır derim rahat edersin
doktorunuzun adı ne acaba ben şubatın başından beri gidiyorum parmak egzersizleri sıkıntı Yok eşimin 2 parmağını tamamını alabiliyorum ama eşli deneme olmuyor benimBende mazhar Osman da gidiyorum terapiye cinsel terapi yani
Canim ben cinsel terapist yardimiyla yendim onunla beraber yapmsistik aparat egzersizini.kadin doguma bende gitmistim o ilgilenmedi bile.sen neye gidiosun bilmiyorum ama.
Cok şükür cnm sen naptin hamile idin sanirimYendin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?