Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cook teşekkür ederim,uzun uzun aciklamissiniz,Emladan dolayi uyusumuydu icerisi, yani krem etkilimi bu egzesizerde, yapabilirmiyim bilmiyorum çok korkuyorum, psikolojim bozuldu iyice

Cook teşekkür ederim,uzun uzun aciklamissiniz,Emladan dolayi uyusumuydu icerisi, yani krem etkilimi bu egzesizerde, yapabilirmiyim bilmiyorum çok korkuyorum, psikolojim bozuldu iyice
Emla bende hiç uyusturmadi mesala. Önemli olan gerekli kayganligi sağlamak o da bepantol ile oldu elmayı yine de dene. Aslında acı yok bizim oluşturduğumuz acı bu kasmaktan dolayı. R Rumuz9 çok güzel açıklamış onun yaptıklarını yaparsan atlatırsın inşallah. Dilatorle bi egzersize başla gerisi gelir zaten.

Rica ederim insallah faydasını gorürsun. Evet emla uyuşturuyor ben paketini almıştım eczaneden 8 tüp vardı içinde 118tlye ama anestol pomad krem de aynı görevi görüyor 18tl o da, fazla para vermenize gerek yok. Krem çok etkili bepantol kremi şiddetle tavsiye ederim 12tlye aldım eczaneden ama ustunde el ve cilt için yazan olacak cok iyi geldi kuru kuru girmiyor sonuçta egzersiz yapıyoruz orayı uyaran bişey yok ilişki olsa ıslanacak vajina ve alışacağız kremler olmadan ama egzersizte krem bebeyagi bu tür şeylere ihtiyacımız var korkma ben de senin gibiydim korkudan bi türlü baslayamiyordum hep erteliyordum ama sonunda artık vazgeçmek yok sona yaklaşıyorum bu iş olacak 32 yaşındayım benden küçükler yapıyor ben neden yapamıyorum bu kadar korkak miyim herkesin zevk aldığı biseyi ben neden yapamıyorum diye diye aldım dilator setini aynı gün başladım ve çok güzel sonuçlar aldım kutunun üstünde yazıyor zaten vajinusmus hastalığının tedavisinde yani bunun için üretilmiş o yüzden bekleme psikolojini düzeltmek bile kendi elinde ben bacağımı bile açamıyordum düşün artık şimdi kalın dilatorleri sokuyorum yaparsın sen de internetten düşünme hemen siparişini ver erteleme yazık etme bugünlere yeterince bekledik ve beklettik eşlerimizi onlara da yazık bence çabalayalım ve yenelim şu illeti herşeyin hayırlısı canım inşallah yeneceğiz ama emek olmadan asla yemek olmaz oturup düşünme kara kara ben napcam diye, naparsan yine kendin yaparsın gerçekten insan istedikten sonra olmayacak hiçbişey yok tabiki Allah'a inanmak dua etmek en önemlisi sabır lakin caba harcamadan tevekkül olmaz elinden geleni yapacaksın sonuna kadar korkma yine takildigin bişey olursa elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım seve seve ama sen de adım at yerinde sayma

L Lacivert711 haklısın aslında acı yok biz beynimizde yaratıyoruz ben bizzat yaşadım beynime o sinyalleri gönderince bak acıyor o oraya girmez zorlama yoksa kötü şeyler olur tarzında sanki beyinden gelen bir komut var ve ben de hemen ona uymaya başlıyordum en başlarda onu aslında kendimiz yaratıyoruz şimdi ise hiç aldirmiyorum o seslere ben de deli gibi karşılık veriyorum:) hayır acı yok haz var ona odaklan sacmalama diyorum beynime ve gülüyorum kendi kendime ilk boyu tamamen aldiğimda farklı bir duygu karmaşası vardı icim gidiklaniyordu sanki aci yoktu kesinlikle bende kafamda büyüttügumü anlamıştım, penis te böyle mi olacak bu dilator sert sonuçta ama penis sünger gibi zevk alır miyim diye düşündüm durdum ve inşallah onu gorecegin günler yakindir dedim kendi kendime hayal değil bunları yapabildigime göre rüya asla değil dedim ve devam ettim. Orası genişleyince kremlere de ihtiyaç duymayacaksin yavaş yavaş kullanmayı bırakacaksın bebeyagina veya belki bepantol devam edebilirsin vajinaya ilk giriş için sonra ilişki rayına oturunca gerek kalmıyor kurban olduğum Rabbim öyle mükemmel yaratmış ki orası yeterli ıslaklığı kendisi sağlıyor zaten bu kremlere hiç ihtiyacımız kalmayacak o zaman ama şimdi alışmamız için araç olarak düşün kendini asla şartlandırma beyinde ben yapamam edemem ölürüm gibi gibi... çünkü ben öyle yaptım ve pişmanım belki de erken alsaydım bu kadar beklemeyecektim ne vardı bu kadar korkacak diyorum şimdi de tamamen yenince ise ardımızda koca bir gülümseme bırakacağız Allah'ın izniyle

korkacak durum yok herkes rahat olsun tedavileri adım adım deneyin bende yasadım benim psiklojikti doktor yardımıyla kurtuldum ama sonucta kurtuldum mutluyum herkese bol sans

Merhaba tebrikler darısı başımıza peki sizin zar gitmiş iydi benim hala duruyor parmak egserizde zar gider diye yapmıyprum nasıl yapmam lazım bilgi alabilimriuim

Cok teşekkür ederim size, cesaret verdiniz bana,sizede hayirli ramazanlar, rabbim bayrama bu illetten Kurtulmuş olarak ulastirsin bizleri INSALLAH,eminim ki baslasam devami gelecek, ALLAHIMIN izniyle,bende 35 yasindayim,ayni seyleri bende düşünüyorum, ama su korkuma kalp carpintima engel olamıyorum, ellerim titriyo düşündükçe bile

Cnm o kadar kafaya takma takarasan olmazzz emin ol bir gun yeneceksin ve gülüp gececeksin bu olanalra bu muymus diceksin bol bol dua ett emin ol bitip gidecek

Merhaba tebrikler darısı başımıza peki sizin zar gitmiş iydi benim hala duruyor parmak egserizde zar gider diye yapmıyprum nasıl yapmam lazım bilgi alabilimriuim
Evet benim zar çoktan gitti :)ilişki denedik ama zevk alırız umuduyla başladık penis girdi çıktı öyle aman aman bir acı yoktu ama farketmeden oldu bunlar kalktım baktım kan olmuştu yatak korktum ağladım eşim sakinleştirdi o günden sonra aylarca korku arttı bende resmen o bölgeyi koruma altına almıştım bi daha kanamasın diye gerçekten psikolojik:)
Canım parmak egzersizi ben yapamam hayatta yapabiliyorsan eşin de yanında olsun en azından kanı çok görmek istiyorsa ama kendimizi çok kastigimiz için kan geliyor aslında gevşek bıraksak gelmez tabuları yıkamadık hiçbir zaman kızlığa takılırsan egzersiz yapamayacaksın ve sorunun günden güne artacak devam edecek seninle birlikte yaşayacak bu illet sakın buna izin verme eşinle uygun bir dille konuş diretirse illâ kanı görcem diye onun yanında yap egzersizi boşuna vakit kaybı güven önemli görse nolur görmese nolur toplumun hepimize dayattığı basmakaliplar ne yazık ki !

Rica ederim ne demek inşallah olacak ben de aynıydım çok iyi anlıyorum ellerim soğuyordu avucum terliyordu kalbim atıyordu panik oluyordum bacaklarımı açmayı bırak titriyordu korkudan gerçekten zor ama imkansız hiç değil bunu benim gibi korkak bir insan söylüyor eminim tamamen yeneceğiz zerresi kalmayacak korkunun vallahi düşündüğümüz gibi değil kafamızda kurduğumuz gibi değil orada sanki bir uzay boşluğu var:) gittikçe gidiyor dilator, eminim penis te öyle olacak her zaman olumlama yap negatife odaklanma birseyi kırk kere söylersen olur olmayacak yerine o halde hemen şimdi olacakkkk deeee gör bak yenenlerden olacağız inşallah:)
Mutlu günler diliyorum şimdiden hayırlı iftarlar

Cok Teşekkürler destegin icin, siparis verecegim deneyecegim INSALLAH, birbirimize cok dua edelim, yine aklkma gelen bir sey olursa rahatsiz ederim, cok sagolun, hayirli ramazanlar, hayirli iftarlar, Allahim hepimizin yardimcisi olsun INSALLAH

Cok Teşekkürler destegin icin, siparis verecegim deneyecegim INSALLAH, birbirimize cok dua edelim, yine aklkma gelen bir sey olursa rahatsiz ederim, cok sagolun, hayirli ramazanlar, hayirli iftarlar, Allahim hepimizin yardimcisi olsun INSALLAH
Ne demek canım hiç önemli değil inşallah yeneceğiz tabiki sorabilirsin estağfurullah rahatsızlık ne demek elimden geldigince seve seve yardımcı olurum Allah hepimizn yardımcısı olsun inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur inşallah yeter ki vazgeçmeyelim pes etmeyelim

Kendim yendim çok sukur2 biraz sabir cok ca dua ve inanarak yendim evde aparrat yaptım ultrason jeli ile burdakileri okuyarak cok Şükür Allahin izni ile yendim birde amaliayt oldum düşün
Cok sevindim, darisi bizlere, evde nasil yaptiniz aparati, ben onu cok arastirdim bulamadim nasil yapilacagini, gecmis olsun bu arada ne ameliyati oldunuz

Kendim yendim çok sukur2 biraz sabir cok ca dua ve inanarak yendim evde aparrat yaptım ultrason jeli ile burdakileri okuyarak cok Şükür Allahin izni ile yendim birde amaliayt oldum düşün
Aparat nasil yaptiniz, bununla ilgili cok arastirdim ama bulamadim, gecmis olsun bu arada ne ameliyatı oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…