- 10 Nisan 2018
- 29
- 6
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.461
Insallah ama engel olamiyorum, dua edelim birbirimize, siz yendiniz miCnm o kadar kafaya takma takarasan olmazzz emin ol bir gun yeneceksin ve gülüp gececeksin bu olanalra bu muymus diceksin bol bol dua ett emin ol bitip gidecek
Evet benim zar çoktan gitti :)ilişki denedik ama zevk alırız umuduyla başladık penis girdi çıktı öyle aman aman bir acı yoktu ama farketmeden oldu bunlar kalktım baktım kan olmuştu yatak korktum ağladım eşim sakinleştirdi o günden sonra aylarca korku arttı bende resmen o bölgeyi koruma altına almıştım bi daha kanamasın diye gerçekten psikolojik:)Merhaba tebrikler darısı başımıza peki sizin zar gitmiş iydi benim hala duruyor parmak egserizde zar gider diye yapmıyprum nasıl yapmam lazım bilgi alabilimriuim
Rica ederim ne demek inşallah olacak ben de aynıydım çok iyi anlıyorum ellerim soğuyordu avucum terliyordu kalbim atıyordu panik oluyordum bacaklarımı açmayı bırak titriyordu korkudan gerçekten zor ama imkansız hiç değil bunu benim gibi korkak bir insan söylüyor eminim tamamen yeneceğiz zerresi kalmayacak korkunun vallahi düşündüğümüz gibi değil kafamızda kurduğumuz gibi değil orada sanki bir uzay boşluğu var:) gittikçe gidiyor dilator, eminim penis te öyle olacak her zaman olumlama yap negatife odaklanma birseyi kırk kere söylersen olur olmayacak yerine o halde hemen şimdi olacakkkk deeee gör bak yenenlerden olacağız inşallah:)Cok teşekkür ederim size, cesaret verdiniz bana,sizede hayirli ramazanlar, rabbim bayrama bu illetten Kurtulmuş olarak ulastirsin bizleri INSALLAH,eminim ki baslasam devami gelecek, ALLAHIMIN izniyle,bende 35 yasindayim,ayni seyleri bende düşünüyorum, ama su korkuma kalp carpintima engel olamıyorum, ellerim titriyo düşündükçe bile
Yendim cok. Şükür ama başka sorunlar oldu yüzden Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah üzülme birgün yeneceksin emin ol sadece sabırInsallah ama engel olamiyorum, dua edelim birbirimize, siz yendiniz mi
Insallah, siz nasil yendiniz, kendiniz mi doktorla miYendim cok. Şükür ama başka sorunlar oldu yüzden Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah üzülme birgün yeneceksin emin ol sadece sabır
Cok Teşekkürler destegin icin, siparis verecegim deneyecegim INSALLAH, birbirimize cok dua edelim, yine aklkma gelen bir sey olursa rahatsiz ederim, cok sagolun, hayirli ramazanlar, hayirli iftarlar, Allahim hepimizin yardimcisi olsun INSALLAHRica ederim ne demek inşallah olacak ben de aynıydım çok iyi anlıyorum ellerim soğuyordu avucum terliyordu kalbim atıyordu panik oluyordum bacaklarımı açmayı bırak titriyordu korkudan gerçekten zor ama imkansız hiç değil bunu benim gibi korkak bir insan söylüyor eminim tamamen yeneceğiz zerresi kalmayacak korkunun vallahi düşündüğümüz gibi değil kafamızda kurduğumuz gibi değil orada sanki bir uzay boşluğu var:) gittikçe gidiyor dilator, eminim penis te öyle olacak her zaman olumlama yap negatife odaklanma birseyi kırk kere söylersen olur olmayacak yerine o halde hemen şimdi olacakkkk deeee gör bak yenenlerden olacağız inşallah:)
Mutlu günler diliyorum şimdiden hayırlı iftarlar
Ne demek canım hiç önemli değil inşallah yeneceğiz tabiki sorabilirsin estağfurullah rahatsızlık ne demek elimden geldigince seve seve yardımcı olurum Allah hepimizn yardımcısı olsun inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur inşallah yeter ki vazgeçmeyelim pes etmeyelimCok Teşekkürler destegin icin, siparis verecegim deneyecegim INSALLAH, birbirimize cok dua edelim, yine aklkma gelen bir sey olursa rahatsiz ederim, cok sagolun, hayirli ramazanlar, hayirli iftarlar, Allahim hepimizin yardimcisi olsun INSALLAH
Kendim yendim çok sukur2 biraz sabir cok ca dua ve inanarak yendim evde aparrat yaptım ultrason jeli ile burdakileri okuyarak cok Şükür Allahin izni ile yendim birde amaliayt oldum düşünInsallah, siz nasil yendiniz, kendiniz mi doktorla mi
Cok sevindim, darisi bizlere, evde nasil yaptiniz aparati, ben onu cok arastirdim bulamadim nasil yapilacagini, gecmis olsun bu arada ne ameliyati oldunuzKendim yendim çok sukur2 biraz sabir cok ca dua ve inanarak yendim evde aparrat yaptım ultrason jeli ile burdakileri okuyarak cok Şükür Allahin izni ile yendim birde amaliayt oldum düşün
Cok sevindim, darisi bizlere, evde nasil yaptiniz aparati, ben onu cok arastirdim bulamadim nasil yapilacagini, gecmis olsun bu arada ne amel
Aparat nasil yaptiniz, bununla ilgili cok arastirdim ama bulamadim, gecmis olsun bu arada ne ameliyatı oldunuzKendim yendim çok sukur2 biraz sabir cok ca dua ve inanarak yendim evde aparrat yaptım ultrason jeli ile burdakileri okuyarak cok Şükür Allahin izni ile yendim birde amaliayt oldum düşün
Dış gebelik amaliyati oldum cnmm.Cevabinizi göremedim, sitedemi sorun var acaba, yeni kullaniyorum bu siteyi pek anlamiyorum da
Cok gecmis olsun, Allah beterinden saklasin,Dış gebelik amaliyati oldum cnmm.
Cok tesekkur ederim cok SağolCnm burdan bir arkadas mum aldim demisti banada sonra pecete ile sarip strecledim demisti bende öyle yaptim. İşe yaradi yanii ama herkes kendinbilir yapar yapmazz
Insallah işe yarar sizin icinde aşırı büyük mum almaSiniz düşünürseniz ultrasyon jeli ile baslamistim ben denemelereCok tesekkur ederim cok Sağol
size özelden mesaj attim, bakabilirmisiniz.Insallah işe yarar sizin icinde aşırı büyük mum almaSiniz düşünürseniz ultrasyon jeli ile baslamistim ben denemelere
Ben ikinmadim nefes alırken ittim dilatoru öncesinde biraz masaj yapın kremlerinizle iyi geliyoSurekli nefes al ver seklinde yapılacak yani, peki dilatörü iceri iterken nefes mi verecegiz nefes mi alacağız, birde ikinmak gerekiyormu
Bi doktora gittiniz mi muayene oldunuz mu?kızlar bıktım artık, yemin ederim dayanamıyorum. 4 senedir evliyim. 3 ay kadar önce egzersize başladım ama tek parmak tek boğumdan ileri gidemedim. bugün yine başlayayım dedim, kafamda hallettiğimi zannediyorum, korkum da geçti. ama parmağımı zorlasam da ilerlemiyo, öyle kalıyo girişte. ıkınmayı da denedim. ne yapmam gerek. ne olur yardım edin. oturarak deniyorum, ondan mı olmuyor acaba, çömelmek mi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?