Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba tebrikler darısı başımıza peki sizin zar gitmiş iydi benim hala duruyor parmak egserizde zar gider diye yapmıyprum nasıl yapmam lazım bilgi alabilimriuim
Evet benim zar çoktan gitti :)ilişki denedik ama zevk alırız umuduyla başladık penis girdi çıktı öyle aman aman bir acı yoktu ama farketmeden oldu bunlar kalktım baktım kan olmuştu yatak korktum ağladım eşim sakinleştirdi o günden sonra aylarca korku arttı bende resmen o bölgeyi koruma altına almıştım bi daha kanamasın diye gerçekten psikolojik:)
Canım parmak egzersizi ben yapamam hayatta yapabiliyorsan eşin de yanında olsun en azından kanı çok görmek istiyorsa ama kendimizi çok kastigimiz için kan geliyor aslında gevşek bıraksak gelmez tabuları yıkamadık hiçbir zaman kızlığa takılırsan egzersiz yapamayacaksın ve sorunun günden güne artacak devam edecek seninle birlikte yaşayacak bu illet sakın buna izin verme eşinle uygun bir dille konuş diretirse illâ kanı görcem diye onun yanında yap egzersizi boşuna vakit kaybı güven önemli görse nolur görmese nolur toplumun hepimize dayattığı basmakaliplar ne yazık ki !

Rica ederim ne demek inşallah olacak ben de aynıydım çok iyi anlıyorum ellerim soğuyordu avucum terliyordu kalbim atıyordu panik oluyordum bacaklarımı açmayı bırak titriyordu korkudan gerçekten zor ama imkansız hiç değil bunu benim gibi korkak bir insan söylüyor eminim tamamen yeneceğiz zerresi kalmayacak korkunun vallahi düşündüğümüz gibi değil kafamızda kurduğumuz gibi değil orada sanki bir uzay boşluğu var:) gittikçe gidiyor dilator, eminim penis te öyle olacak her zaman olumlama yap negatife odaklanma birseyi kırk kere söylersen olur olmayacak yerine o halde hemen şimdi olacakkkk deeee gör bak yenenlerden olacağız inşallah:)
Mutlu günler diliyorum şimdiden hayırlı iftarlar

Cok Teşekkürler destegin icin, siparis verecegim deneyecegim INSALLAH, birbirimize cok dua edelim, yine aklkma gelen bir sey olursa rahatsiz ederim, cok sagolun, hayirli ramazanlar, hayirli iftarlar, Allahim hepimizin yardimcisi olsun INSALLAH

Cok Teşekkürler destegin icin, siparis verecegim deneyecegim INSALLAH, birbirimize cok dua edelim, yine aklkma gelen bir sey olursa rahatsiz ederim, cok sagolun, hayirli ramazanlar, hayirli iftarlar, Allahim hepimizin yardimcisi olsun INSALLAH
Ne demek canım hiç önemli değil inşallah yeneceğiz tabiki sorabilirsin estağfurullah rahatsızlık ne demek elimden geldigince seve seve yardımcı olurum Allah hepimizn yardımcısı olsun inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur inşallah yeter ki vazgeçmeyelim pes etmeyelim

Kendim yendim çok sukur2 biraz sabir cok ca dua ve inanarak yendim evde aparrat yaptım ultrason jeli ile burdakileri okuyarak cok Şükür Allahin izni ile yendim birde amaliayt oldum düşün
Cok sevindim, darisi bizlere, evde nasil yaptiniz aparati, ben onu cok arastirdim bulamadim nasil yapilacagini, gecmis olsun bu arada ne ameliyati oldunuz

Kendim yendim çok sukur2 biraz sabir cok ca dua ve inanarak yendim evde aparrat yaptım ultrason jeli ile burdakileri okuyarak cok Şükür Allahin izni ile yendim birde amaliayt oldum düşün
Aparat nasil yaptiniz, bununla ilgili cok arastirdim ama bulamadim, gecmis olsun bu arada ne ameliyatı oldunuz

Bi doktora gittiniz mi muayene oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…