- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.621
ayy ne guzell inşallah bızde tamamen yenerız senın gbı canımBir zamanlar az takılmadım az ağlamadım burlarda. Hepsi geçiyo kızlar kendinize güvenin
Spreyle mi denedinYien olmadı canım cok yanıyor ya ağldm resmen olöadı allah belamı versn
Lütfen söyleynKızlar meraba forumda sürekli görüyorum bu topigi baya kişi var heralde vajinismus olan. Ben 1 senedir evliyim ilk evlendim 3 gün bizimde olmadı sonra bi yöntemle denedik ve hic hissetmedim o şekilde oldu. Suan bile iliski sırasında biraz acı oluyor geçenlerde o yöntemi tekrar denedik ve bu sefer hic hissetmedim isterseniz söyleyebilirim belkide denemişsinizdir ama birazda kafada bitiyor bu is çok abartmayın dişinizi sıkın bi kaç dakikalığına bende hic olamicak sanmıştım ama aslında o kadarda korkulcak bişey yokmuş.
Evet hem sprey hem pomadla denedim bol kayganlaştırıcı eşimde sertleştirivi kullandı herşey olması geeektiği gibiydi yine kastım eşimle dokundm uyuşmştu ama girer gibi oldu girmedi cok acısı ağldm cokSpreyle mi denedin
Pes etme hemen olmayabilir, spreyi ic tarafa dogru sıkmaya çalış, hatta esin prezervatif taksin ucuna sık sprey o ilerledikce uyustrarak ilerler ve rahatlarsin, ben yenemedim, ama yenenleri okuduğumda hepsi ic kismi da ya parmakla ya dilatorle bir sekilde uyusturmus, pes etme dene, olacak bir sekilde, cok dua et, Allah belami versin deme, Allah sifami versin de mubarek günde, hepimiz birbirimize dua edelim, pes etmek yok, bu is hemen olsaydi yıllarımız bosa gecmezdi, cabalayacagiz, once cabalayacagiz sonra Allaha tevekkül edecegiz, toparlan hadi, pes etmek yok arkadasimEvet hem sprey hem pomadla denedim bol kayganlaştırıcı eşimde sertleştirivi kullandı herşey olması geeektiği gibiydi yine kastım eşimle dokundm uyuşmştu ama girer gibi oldu girmedi cok acısı ağldm cokben altta açtm tam açamyırsn bacaklarını dedi eşim zorladık ama olmadı yine girdi gibi geliyor bana ama olmadı işl defa bu ladar ilerledk ama yine olmadı
Öncelikle ön sevişmenizi uzun tutun ve istekli olun o an aklından ilişkiye girmek değilde sadece sevişmek geçsin. Sonra duşa girin bi 10 dkda duşta sevişin eğer banyo müsaitse banyoda değilse yatağa bişey serip ıslak ıslak hemen ilişkiye girin eşin kayganlaştırıcı kullansın ama muhakkak inan hiç bişey hissetmiyosun zaten sıcak suda rahim 2 cm kadar açılıyor o yüzden çok rahat oluyor.Lütfen söyleyn
Deneme canımDeneme mi egzersiz mi
canim benim cok cok cok sevindim kasmayinca nasim oluyor dimi insan inanamiyor :) gecmis olsun insaallah artik sorun cikmaz..seni cok iyi anliyorum bende almanyadanim ve doktorlara anlattigimda zamaninda güldüler ama cok sükür yendik :)Merhaba arkadaslar, ben yeni katildim hep takip ediyordum ama üye olmamistim utaniyordum,
Hem size tsk etmek istiyorum hemde hikayemi paylasmak istiyorum..
Ben 26 yasindayim ve üc senelik evliyim, cok büyük zorluklar gördük ailem karsi cikti evlenmemize ve genede pes etmedik bekledim. Sonunda ailemin rizasini alarak allahin izli ile evlendik cok severek evlendim, ama malesef olmadi ne gerdek gecesi ne sonrasi dünyam basima yikildi almanyada kaliyorum kac doktora danistim ve anormal geldi anlatiklarim baslarina hic gelmemis önemsemediler yani.
Gecen sene 9cu ayda ilk defa oldu ve onun üstüne bir iki defa daha oldu ve sonra olmadi cünkü beynim acicak diye hükm ediyordu bedenime bildigim halde cok acimadigini sürekli kendimi kasiyordum. Ve utanarak söylüyorum bu gün oldu bir bucuk hafta önce tartistik allah esimden razi olsun bekliyordu ama artik sabri kalmadiydi cinselik diyince konusmak dahi istemiyordu benimle cünkü gene olmicak diyordu yaklasmiyordu.. bana göre hakliydi her neyse bir bucuk hafta önce büyük kavga ettik, ve ben bu konuyu acdigimda beklemeye sabrim kalmadi dedi.. cok agladim yapa bildigim seyi niye hala korkuyordum anlam veremiyordum sizin sayenizde bu parmak egsersizini denedim inanin kendi parmagimi sokmaya korkuyordum gene acicak diye ama inanin Bir iki üc derken alistim kafama yerlesti tamam bu oluyorsa oda oluyor dedim bu gün gittim emla diye crem aldim 5gr ve sürdüm ama bi faydasini görmedim herseyi hissetim belki yanlis kulandim bilmiyorum ama oldu girdi ve acimadi tabi basgi oluyor kaslarda ama raziyim hepsine yeterki artik korkmiyim ve bu gün basardim acimadi inanin hic acimiyor sadece ilk de biraz aciyor oda girince hissetmiyorsun.. tabi önce allahin izli ile sonra sizin sayenizde yendim hersey beyinde bitiyor onu anladim.. kendime cok basgi ve cok stress yapiyordum ama evliligim köprüde sallanma durumuna geldi kafama koydum ben bunu yencem dedim bu gün abdestimi aldim ve kuran okudum insallah bundan sonra rabbimin izli ile bu beynimdeki korku tamamen bitter.
Kimse anlamiyor bunu yasamayan bilemez kimseye anlatamiyorsun anlatigim arkadaslarimda hic bi zaman anlam veremedi cünkü anlamiyorlardi beni.
Istanbula bile gitmeyi düsündüm cok para istediler ama yencem kendim allahin izle ile yencem dedim..
bu gün ilk defa korkmayarak oldu ilk defa beynim kaslarimi yönlendirmedi bacaklarim kilitleniyordu resmen..
Dicem o ki bu eziyeti yapmayin kendinize inanin 3 seneme yazik oldu cok huzursuzluklar olmaya basladi bu bir sene icinde, rabbim kimseyi darda birakmasin..
Allahin izli ile ben yendim korkumu insallah sizlerde yenersiniz..
Hakkinizi helal edin uzun yazdim..
su an bulamadim milk shake di galiba ismi en cok senden allah razi olsun senin yazdiklarini hep okudum.. tabiki geri kalan ablalardan arkadaslardansa allah razi olsun yardiminiz cok dokundu sayenizde beynimdeki korkulari attim..
rabbim hepinizin yardimcisi olsun yasamayan icin kolay ama böyle madur olanlara cok zor kabus.
Hepinizi öpüyorum hayirli geceler..
o aci ne biliyomusun yarisi girmis oluyor basi ve sen kasdigin iicn devam girmiyi bi birak kendini kaslarini hemen giricek buraya kadar gelmissin pes etme olucakEvet hem sprey hem pomadla denedim bol kayganlaştırıcı eşimde sertleştirivi kullandı herşey olması geeektiği gibiydi yine kastım eşimle dokundm uyuşmştu ama girer gibi oldu girmedi cok acısı ağldm cokben altta açtm tam açamyırsn bacaklarını dedi eşim zorladık ama olmadı yine girdi gibi geliyor bana ama olmadı işl defa bu ladar ilerledk ama yine olmadı
canim benim cok cok cok sevindim kasmayinca nasim oluyor dimi insan inanamiyor :) gecmis olsun insaallah artik sorun cikmaz..seni cok iyi anliyorum bende almanyadanim ve doktorlara anlattigimda zamaninda güldüler ama cok sükür yendik :)
Süleyman beyden tedavi icin fiyat aldiniz miİyi akşamlar arkadaslar yazdıgınız herşeyi hep bastan sona okuyorum ama bende malesef hala cozemedım suleyman beye gittim kızlık zarımın yukarda oldugunu soyledı birqz zorlanır ama yapabılırsınız dedi ama bir turlı yontemı yapamıyoruz giremiyoruz hangi pozisyon denemeliyim bide dilaktorler aldım bugun onları kullanırsam kızlıgım bozulur mu? Cevap yazarmısımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?