Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Saolasın canım benim bi çözüm bulcam inş
Kulak çöpüyle içine sür daha rahat olur ben de öyle yapıyorum saniyelik acı oluyor sızlıyor orası sonra geçiyor ben en başlarda yanlış yere sürüyordum ondan acıyordu saatlerce ve kaşınıyordu tam içine süreceksin kulak çöpünü içine doğru sür ve hareket ettir içine nüfuz etsin birkaç dk içinde de etkisini gösteriyor

Sen ne durumdasin, egzersizlere devammi, gelisme var mi

Tamam canım alıcam denicem anastol pomadı inş olur delik resmen kapalı açamıyrm kitli bacaklarm ya kendö aynadan bile bakamyrm offf

Kızlar hiçbirşey imkansız değil bu mübarek günlerde inşallah başarırsınız benim yeneli 2 ay oldu rabbim sizede nasip etsin bende aylarca uğraştım egzersiz yapa yap sonunda peniside aldım şuan hala ilk kendim üsteyken skyrm sonra daha rahat olup alta geçiyorum eşim devam ediyor dayanılmaz bir acı yok hatta acı falan yok baskı var sadece bir kere olduktan sonra devamı gelicek Eminim devamlı pozitif olun başarıcağınıza İnan’ın bizim halimizden biz gibi olanlar anlar bunu her zaman derim hayırlı sahurlar :)

Tamam canım alıcam denicem anastol pomadı inş olur delik resmen kapalı açamıyrm kitli bacaklarm ya kendö aynadan bile bakamyrm offf
Kapalı falan değil tamamen aç bacaklarini ayaklı makyaj aynalarından bir tane al koy önüne goruceksin var orda delik ıkın nefes al ver açılıyor

Kızlar meraba. Dilator set aldım ve hepsini alabiliyorum eşime gelince giriş de çok zorlanıyorum baskı mi desem acı mi desem ikiniyorum nefes alıp veriyorum olmuyo yine de ne yapmam lazim

Kızlar meraba. Dilator set aldım ve hepsini alabiliyorum eşime gelince giriş de çok zorlanıyorum baskı mi desem acı mi desem ikiniyorum nefes alıp veriyorum olmuyo yine de ne yapmam lazim
merhaba bendede o sorun vardi inan p.. hissetmiyoruz girdigini o aci baski dedigin girise giriyor ama biz kasildigimizdan devam edemiyor sana önerim tam girmeden önce tüm kaslarini birak yani kasma kegel egzersizindeki gibi hani skip birakiyoruz ya sen tam p.. girecegi zaman birak bak nasil giriyor sok olursun hic bisey hissetmeden hemde :))

Kızlarrrrrr bende dert bitmiyor ya ben daha düzelmedm bu sefer eşimdede erken boşalma ve sertleşme probleri cıktı deneme bile düzgün olmuyor kasık fıtığı var baya şişti ameliyat olması gerekşyor doktorda ameliyat sonrası sprmlere yakın geçtiğinden bebeğiniz ameliyat sonrası olmaya bilir felan dedi bizde. Vajinismusu yenelim hamile kalalm öyle amilayat olrsn dedik ama fıtık ilişkiyi etkliyor galiba iyice alt üst oldum eşi böyle olan kasık fıtığı olan varmı

bir hafta falan ara verin denemeye sonra esinde olur yine simdi deneme amacli yapiliyor zevk icin yapilmadigi iicn sertlesme olmayabilir ondan bekleyin sonra sne güzel seyler giyin olur yine insaallah :))) skma canini cok gecmis olsun

kızlar merabaa ben 1,5 senelık evlıyım vajinismusum ve daha yenmeden bır mucıze oldu ve hamıle kaldım ..hamıleyken yenebılırmıyız sızce cunku bayadan berı artık ıkıncı bplanda kaldı bu sorun hıc denemıyoruz bıle

canım meraba bende yenı kaltıldım ve aynı durumdayız bende 29, haftamdayım... sondayı uyustuktan sonrada takabiliyolarmış doktorundan rica et

canım meraba bende yenı kaltıldım ve aynı durumdayız bende 29, haftamdayım... sondayı uyustuktan sonrada takabiliyolarmış doktorundan rica et

Merhaba hosgeldin hayirli olsun bebis. Vajinusmusken hamile kalinca dogum doktorunda vs sıkinti oluyor mu yani alttan muayene filan ediliyor mu?

Hoşbulduk tabiki sorun oluyor. Alttan muayene ettıremıyorum doktoruma söyledım normal dogumda zor dedi sezeryan olcan dedı

Hayirlisi olsun ins Allah bu durumdaki herkesi kurtarsin insallah hamileyken daha da zordur muayene gerekse yaptiramayiz bir suru stres Allah hayirli dogumlar versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…