- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.581
keske benimkini yollayabilsem ama gelene kadar yolda bozulurHadiya spreyde cok yakıyor beni ya napcam bilmyeö
Saolasın canım benim bi çözüm bulcam inşkeske benimkini yollayabilsem ama gelene kadar yolda bozulur
Anestol pomad al eczaneden aynı görevi görüyor ben de bilseydim 118tl verip almazdım diğeri 18tl ikisinin de uyuşturma oranı %5 değişen bişey yokEmla da cok pahalı ya suan maddi sıkıtmız var ra pomad var galiba o daha uygunö aynı görevi görürmüki
Kulak çöpüyle içine sür daha rahat olur ben de öyle yapıyorum saniyelik acı oluyor sızlıyor orası sonra geçiyor ben en başlarda yanlış yere sürüyordum ondan acıyordu saatlerce ve kaşınıyordu tam içine süreceksin kulak çöpünü içine doğru sür ve hareket ettir içine nüfuz etsin birkaç dk içinde de etkisini gösteriyorSaolasın canım benim bi çözüm bulcam inş
Sen ne durumdasin, egzersizlere devammi, gelisme var miKulak çöpüyle içine sür daha rahat olur ben de öyle yapıyorum saniyelik acı oluyor sızlıyor orası sonra geçiyor ben en başlarda yanlış yere sürüyordum ondan acıyordu saatlerce ve kaşınıyordu tam içine süreceksin kulak çöpünü içine doğru sür ve hareket ettir içine nüfuz etsin birkaç dk içinde de etkisini gösteriyor
Ramazan dolayısıyla fazla bi gelişme yok ama tamamen yenmek istiyorum inşallahSen ne durumdasin, egzersizlere devammi, gelisme var mi
Tamam canım alıcam denicem anastol pomadı inş olur delik resmen kapalı açamıyrm kitli bacaklarm ya kendö aynadan bile bakamyrm offfKulak çöpüyle içine sür daha rahat olur ben de öyle yapıyorum saniyelik acı oluyor sızlıyor orası sonra geçiyor ben en başlarda yanlış yere sürüyordum ondan acıyordu saatlerce ve kaşınıyordu tam içine süreceksin kulak çöpünü içine doğru sür ve hareket ettir içine nüfuz etsin birkaç dk içinde de etkisini gösteriyor
Kapalı falan değil tamamen aç bacaklarini ayaklı makyaj aynalarından bir tane al koy önüne goruceksin var orda delik ıkın nefes al ver açılıyorTamam canım alıcam denicem anastol pomadı inş olur delik resmen kapalı açamıyrm kitli bacaklarm ya kendö aynadan bile bakamyrm offf
merhaba bendede o sorun vardi inan p.. hissetmiyoruz girdigini o aci baski dedigin girise giriyor ama biz kasildigimizdan devam edemiyor sana önerim tam girmeden önce tüm kaslarini birak yani kasma kegel egzersizindeki gibi hani skip birakiyoruz ya sen tam p.. girecegi zaman birak bak nasil giriyor sok olursun hic bisey hissetmeden hemde :))Kızlar meraba. Dilator set aldım ve hepsini alabiliyorum eşime gelince giriş de çok zorlanıyorum baskı mi desem acı mi desem ikiniyorum nefes alıp veriyorum olmuyo yine de ne yapmam lazim
bir hafta falan ara verin denemeye sonra esinde olur yine simdi deneme amacli yapiliyor zevk icin yapilmadigi iicn sertlesme olmayabilir ondan bekleyin sonra sne güzel seyler giyin olur yine insaallah :))) skma canini cok gecmis olsunKızlarrrrrr bende dert bitmiyor ya ben daha düzelmedm bu sefer eşimdede erken boşalma ve sertleşme probleri cıktı deneme bile düzgün olmuyor kasık fıtığı var baya şişti ameliyat olması gerekşyor doktorda ameliyat sonrası sprmlere yakın geçtiğinden bebeğiniz ameliyat sonrası olmaya bilir felan dedi bizde. Vajinismusu yenelim hamile kalalm öyle amilayat olrsn dedik ama fıtık ilişkiyi etkliyor galiba iyice alt üst oldum eşi böyle olan kasık fıtığı olan varmı
İnş canımbir hafta falan ara verin denemeye sonra esinde olur yine simdi deneme amacli yapiliyor zevk icin yapilmadigi iicn sertlesme olmayabilir ondan bekleyin sonra sne güzel seyler giyin olur yine insaallah :))) skma canini cok gecmis olsun
canım meraba bende yenı kaltıldım ve aynı durumdayız bende 29, haftamdayım... sondayı uyustuktan sonrada takabiliyolarmış doktorundan rica etArkadaşlar merhaba yeni katıldım ama sayfadaki yorumları hep okudum takip ettim benim sorunum 37 haftalik hamileyim ve vajinusmusum doktor haftaya gün verdi sezaryan icin epudral olacak alttan muayene yok ama sonda takiyolarmis ve takılması gerekiyormuş çok korkuyorum varmı böyle tecrübe yaşayan yardım edin bana
canım meraba bende yenı kaltıldım ve aynı durumdayız bende 29, haftamdayım... sondayı uyustuktan sonrada takabiliyolarmış doktorundan rica et
Hoşbulduk tabiki sorun oluyor. Alttan muayene ettıremıyorum doktoruma söyledım normal dogumda zor dedi sezeryan olcan dedıMerhaba hosgeldin hayirli olsun bebis. Vajinusmusken hamile kalinca dogum doktorunda vs sıkinti oluyor mu yani alttan muayene filan ediliyor mu?
Hoşbulduk tabiki sorun oluyor. Alttan muayene ettıremıyorum doktoruma söyledım normal dogumda zor dedi sezeryan olcan dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?