- 31 Mayıs 2017
- 131
- 81
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.641
Öncelikle ön sevişmenizi uzun tutun ve istekli olun o an aklından ilişkiye girmek değilde sadece sevişmek geçsin. Sonra duşa girin bi 10 dkda duşta sevişin eğer banyo müsaitse banyoda değilse yatağa bişey serip ıslak ıslak hemen ilişkiye girin eşin kayganlaştırıcı kullansın ama muhakkak inan hiç bişey hissetmiyosun zaten sıcak suda rahim 2 cm kadar açılıyor o yüzden çok rahat oluyor.
Sagol canim insallah yendim, ama beyinde bitiyor aci yok baski var o neden oluyor anlamis degilim, evet banada güldüler ibu 600 al dedi kadin doktoru dalga gecer gibi, zaten senden okudum emla aldim eczanedeki kadin ama gerek yok dedi 5gr verdi o bile cok pahali 10€ ama sanki hisettim ben uyusmadi ama tabi böylesi daha iyi yarin gene denicez ara birakmicam biliyorum ramazan ayi ama yapmak zorundayim ara giriyor ve tekrar korku girmesin beynime ice alisana kadar.. eczanedeki kadin ile 30 dk konustuk bide cok utangacim malesef esimdede öyle, kadina acik acik dordum almanlarda hic karsilasmadim neden acimiyormu sizlerde dedim doch aciyor dedi ama jel kulanmalisin kadin cok kuru olursa cok acir dedi oda dogru kayganlastirici bol sürdüm..
Canim bende danimarkada kaliyorum bende 3 senelik evliyim, gecen sene bende yendim parmak egzersiziyle, sonra iki kez yaptim, 2. de esimle kavga ettik sürekli ay dur yavas falan diyomusum, neyse bunun üzerine ben tekrar vaji oldum ne parmak egzersizi yaptim ne baska birsey. simdi mayisa gireli tekrar denedik ilk denedigimizde oldu cok sükür.. bu ay hep iliski oldu tek sorun sadece yarisini sokabiliyorum hala kasiyorum yani ama en azindan artik iliski oluyor bunuda atlatirim inshallah
Şütfen bana mesaj atarmısınız benim cok acıyor egserszi yapmadan deniyorum dayanılcak gibiArkadaslar merhaba 9 ay önce evlendım cok ugrastm bu illetle. Her gecem aglamak ile gecıyodu gıttıkce umdudumu kaybetmeye baslamstm. Burdakı basaran arkadasları gorunce ben asla onlar gbı olamıcm dıe kndımı kahredıyodum. Taaki 153ü arayıp psıkolojık danısmanlıktan randevu alana kadardı. Parmk egzersizleri bni cok korkuotudu ama baska carem yoktu esım ıcın ypmk zorundaydm. Vee basardımm ınandm cesaretımı topladmm sakın korkmaynn gıdıp mılyarlarca para vermeyn. Ben daha rahat olsun dıe dilatör aldm bu rahatszlık ıcın kullanılıyor en kucuktn baslayp aşama aşama gttm en kucugnu yapınca cesaretm geldıı hedefımı dahada yukseltp bır byugune gectm oldgnu gorunce o kdr cok motıfe olup mutlu oluosnz kıı tarıfsız bıseyy o andan ıtıbaren mutluluk gozyası dokuyosunuz bızı yaşamayan hıc kmse bılemez kndınıze ınanın korkularınızn ustune gıdın yardmcı olmamı ısteyen arkadslarm olursa ozelden msj atsnlar seve seve olurm inanın benm gbi bır korkak yaparsa herkz yapar
Benimde cok acı oluyor girmiş gibi ama girdiğini tam anlamıyor eşimde bendeKızlar merhaba tam 1.5 yıllık vajinismus hastasydm bebek istyordö ama ilişkiyr gremiyodm eşim anlayışlı davrandı sağolsun sabretii ben de burayı takip ettim sürekli yazılanları okudum Dr a gdemedim alttan bile baktramam dyodum o derece ileriydi eşime dokundrtmyodum siz düşünün. sonra çook bunalfm aldım elime zeytinyapını(uyuşturucu kremler jellerden se en sağlıklısı)sürdüm vajinama yavaş yavaş ayna karşsnda inceledim okşadım biraz biraz parmağımı sokmayı başardm şükür sonra bikaö güne p....de alabldm ama kastmm ve çok kanamam oldu diğer günler yine yılmadım egzersiz yaptm eşli denemeye devam ettim yine kastğim için kanamalarm oldu .Öyle öyle derken en son nefes alıp vererek daha ileri aldm p...i şimdi daha iyyim demem o ki kendinizi nasıl rahat ediyorsanız yılmadan çalışın .Çok şükür çok mutluyum aştgm için darısı diğer arkadaşlara diyorum
Daha kızlık bile duruyorBenimde cok acı oluyor girmiş gibi ama girdiğini tam anlamıyor eşimde bendeoff cok ağdlm napcam bebek cok istyrm cokkkkk
Canm acele etme zamanla olur vücudunu kendini iyi tanı nasıl iyi hissediyosan o yöntemi kullan kimi kegel yapar kimi dilatör kullanır kimi bişey kullanmaz ama egzersiz yapmadan olmaz psikolojik bir rahatszlk bı çünkü yavaş yavaş ısınacaksn kasmamayı öğreneceksn ve zamanla acı çekmeyi. unutma Rabbim acı çekesin dye değil zevk alasn dye vermiş bu duyglarıBenimde cok acı oluyor girmiş gibi ama girdiğini tam anlamıyor eşimde bendeoff cok ağdlm napcam bebek cok istyrm cokkkkk
Evet ama neden bı kadar acıyor sizdede öylemiydi bide kegeli beceremiyorum o esnada kasamıyorım ya lütfen biraz yardım edin cok kötüyümCanm acele etme zamanla olur vücudunu kendini iyi tanı nasıl iyi hissediyosan o yöntemi kullan kimi kegel yapar kimi dilatör kullanır kimi bişey kullanmaz ama egzersiz yapmadan olmaz psikolojik bir rahatszlk bı çünkü yavaş yavaş ısınacaksn kasmamayı öğreneceksn ve zamanla acı çekmeyi. unutma Rabbim acı çekesin dye değil zevk alasn dye vermiş bu duygları
Canm benm de acıyordu ama esinle ön sevişmeyi uzun tutun yeteri kadar ıslanmn lazm zeytinyağı ya da bebeyapı sür ıslanamyorsan dediğim gbi kafandam acıyacak düşüncesini at.Zevk alacaksn eşini mutlu edeceksib bebeğin geçecek oradan bunları düşün hiç korkma .Eski vajinismus biri olarak dyprum her seti bi anda yapaöazsn yavaş yavaş önce aynanın karşsna geç dokun sonra az az parmağjno al acımadkça daha ileri sok parmağını esinle de deneyeblrsn bunları inan bı dediklrrimizi doktorlar bir ton PAra verince söylüyor farklı değil yeneceksn azim ve dua ile canm benmEvet ama neden bı kadar acıyor sizdede öylemiydi bide kegeli beceremiyorum o esnada kasamıyorım ya lütfen biraz yardım edin cok kötüyüm
Kızlar vajinismusu yeneli 1 ay oldu ilişki sırasında yanmalar acılar oluyor normal mi ?
İnşallah biter bu ağrılar. İlk birkaç denememde öyle oldu ama doktorum bir kere girerse yenersin o korkuyu hep girer kasılmaz dedi gerçektende öyle oldu korksamda bazen bacağımla yitsemde giriyor artık çok şükür ama sürekli ilişkiye girmemi önerdi senin dediğin gibi hem esnemesi için hemde kasılmaları azalıp artık penisten korkmaz hale gelmesi içinBende bu gün vajinismusu yeneli üc gün oldu ikinci denemede ilk agri oldu girerken sonrasi olmadi bende,
Ama ben doktora sordum aciyor diye gecen sene denemelerde 1 seneye kadar bazi insanlarda sürer dedi esneyene kadar demisti.
Insallah en yakin zamanda agri sizlama biter
Benimde sana bir sorum olcak, peki o korku geliyormu yoksa bitiyormu, bu gün ben denemek istedim kafamda korku var gene kabus olcak diye vajinismus olcam diye SIK SIK mi yapmaliyiz yoksa
Bitince tekrarlanmiyormu artik o korku ???
Sadece girişte canım zarin yırtılmasini anlamıyorsun bile ben Emla krem kullanmıştım girdiğini hissetmedim dahi eşim girdi dedi ben inanmadim tekrar çıkıp girince çok mutlu olmuştum... bide mecburi bu aksam olacak diye şartlanmadim vajinismus u yendiğiM gece. Sadece eşim in gönlünü yapmak için egzersiz gibi birsey di eşim çok yavaş gidip gidip geldi giriş kısmına sonrası krem den dolayi birsey hissetmedimKızlar bu akşam yine denicez bu sefer yine pomad ve wemcame spreyden kullancam tamamen uyuşuna kdar sürcem acısada denicemben egsersiz ve kegel yapamıyprım sizce eşimle denemye geçip egsersizsiz mümkünmü girdi gibi oluyor ya nasıl anlıcam tamamen girdiğini bide zar cok ileridemi benim hala kızlık duruyor da kızlık giderkende cok acıyormu yoksa sadece giriştemi oluyor o acı
2.5 yaşında kızınız var ve 13 sene vajinusmus?Selamlar canlar...
Bende bu bela hastalığı 13sne çektim.
Heee ilk gecem ve sonraki zamanlarda ilişki yaşadım..Ama ne hikmetse bir türlü olmuyordu, ne yaptıysak ne ettiysek olmadı..
Aslında birazda eşimin sonuca odaklı yaklaşması sonucu husrana ceviriodu.
Neyse bu 13. Senemize girerken
Eş kişisi üzerime kuma getirmek istediğini söyledi Allah razı olsun çok düşünceli , beni ortada birakmicak aklı sıra..
Çaresi olan birsey için bana nasıl böyle bir teklifle gelebilirdin..
Sırf param gitmesin diye.
En kolay olan yolu seçti ve 1aydir dini nikahli başka biriyle.
Ortada dönen dolaplar yalanlar. İnşaallah burunlarından gelir.
Hee bu arada 2bucuk yaşında kızım var.. ben onun istediği şeyi kabul etmeyince gidip dava da açtı sağolsun..Rabbim sorsun hesabını.
Ee bende kusurlu damgası yla ortada kaldım.
Bundan 4gun önce egzersiz yapmaya başladım.. işaret parmağı ve iki parmağı komple alabildim..
İki gündür de penis boyutunda aparatla deneme yaptım ve ilk denemede oldu..bebe yağı kullanarak tabii.
Her şer de bi hayr vardır. Öncesinde oraya dokunamiyordum bile..
Ben artık kusurlu değilim.
Bence ben yendim..
Eş kişisi için değil kendim için..
Çok rahat oluyor inanın kegel falan da yapmadım. Sadece nefes al nefes ver. Goruceksiniz. Nefes alıp verme sırasında ittirince oluyo.
Herşeyi ilk önce kendiniz için yapın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?