- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.601
Nasıl peki canım bende istiyorum hamile kalmak üstünemi boşaldı geçen öyle denedim sonra ayaklarmı diktim inş içine kaçmştırkızlar merabaa ben 1,5 senelık evlıyım vajinismusum ve daha yenmeden bır mucıze oldu ve hamıle kaldım ..hamıleyken yenebılırmıyız sızce cunku bayadan berı artık ıkıncı bplanda kaldı bu sorun hıc denemıyoruz bıle
Ben sana bi kaygnlastirici ismi vereyim su bazli guzelNasıl peki canım bende istiyorum hamile kalmak üstünemi boşaldı geçen öyle denedim sonra ayaklarmı diktim inş içine kaçmştır
Kıslarrr bu gece denicez pomad aldım uyuşturucu kayganlaştırıcı ne alıyım evde okey var beğenmiyorum onu durex çilekli iyi diyolar siz me kullandınız ayıca pomad yakan bişeymi ne kadar ve nasıl sürmyelim
Kıslarrr bu gece denicez pomad aldım uyuşturucu kayganlaştırıcı ne alıyım evde okey var beğenmiyorum onu durex çilekli iyi diyolar siz me kullandınız ayıca pomad yakan bişeymi ne kadar ve nasıl sürmyelim
Evet canım başı girmişti biraz bide takip ettım yumurtlama zmanımdı bıraz uzandım sonra mucizem olduNasıl peki canım bende istiyorum hamile kalmak üstünemi boşaldı geçen öyle denedim sonra ayaklarmı diktim inş içine kaçmştır
Merhaba canım ben salı günü sezaryan olucam dediğin gibi uyustuktan sonra takın diyeceğim o zaman bişey anlaşılmıyormus bi de lavman yapiliyomu onu sormadım bana aç gelmemi söyledi sadece.canım meraba bende yenı kaltıldım ve aynı durumdayız bende 29, haftamdayım... sondayı uyustuktan sonrada takabiliyolarmış doktorundan rica et
Onu bnde bilmiyorum işte canım.. Sezeryandan sonra tecrubelerını yazarmısın peki benı bı korku sardıdaMerhaba canım ben salı günü sezaryan olucam dediğin gibi uyustuktan sonra takın diyeceğim o zaman bişey anlaşılmıyormus bi de lavman yapiliyomu onu sormadım bana aç gelmemi söyledi sadece.
Yazarım tabi bende hiç alttan muayene olmadım şükür olacak bi durumda olmadı sezaryanda zaten gerek yok biran önce olup biter inşallah doktor 20 25 dakika sürer sonra 4 saat kadar uyuşukluk süresi varmış yatiyosun epudral olacak bu arada sonra sondayı çekip yürütüyorlarmis bu kadar çok kolay hiç korkma dediOnu bnde bilmiyorum işte canım.. Sezeryandan sonra tecrubelerını yazarmısın peki benı bı korku sardıda
nasil gecti oldumu canim?Kıslarrr bu gece denicez pomad aldım uyuşturucu kayganlaştırıcı ne alıyım evde okey var beğenmiyorum onu durex çilekli iyi diyolar siz me kullandınız ayıca pomad yakan bişeymi ne kadar ve nasıl sürmyelim
Kayınvalideme gitmek zorunda kaldım olmadı yinenasil gecti oldumu canim?
Kayınvalşdeme gitmek zorunda kaldım olmadımyinebende merak ettim, nasil gitti canim
Deneme mi egzersiz miHayır yenme asamasindayim suan :)
Kızlar meraba. Dilator set aldım ve hepsini alabiliyorum eşime gelince giriş de çok zorlanıyorum baskı mi desem acı mi desem ikiniyorum nefes alıp veriyorum olmuyo yine de ne yapmam lazim
kızlar merabaa ben 1,5 senelık evlıyım vajinismusum ve daha yenmeden bır mucıze oldu ve hamıle kaldım ..hamıleyken yenebılırmıyız sızce cunku bayadan berı artık ıkıncı bplanda kaldı bu sorun hıc denemıyoruz bıle
Kızlar sağlık ocağı emla kremi yazıyormu reçete olarak bide pomad emlayla aynı işlevi görüyormu
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım ama sayfadaki yorumları hep okudum takip ettim benim sorunum 37 haftalik hamileyim ve vajinusmusum doktor haftaya gün verdi sezaryan icin epudral olacak alttan muayene yok ama sonda takiyolarmis ve takılması gerekiyormuş çok korkuyorum varmı böyle tecrübe yaşayan yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?