Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2.5 yaşında kızınız var ve 13 sene vajinusmus?
Nasıl oldu ki biraz anlatır mısınız yani sezeryan mi oldu yoksa hiç çabalamadınız mi çünkü 13 sene hiç normal değil
Aslında ileri derecede değildi.
Çünkü ilk gece ilişki yaşadım .
Coookkk cabaladim. Zaten hiç kaçmadim esimden. Az az oluyodu. İşte bu denemelerde kızım a hamile kaldım..
Sezeryanla doğum yaptım..
Hee bu arada ben alttan muayene olabiliorum ve fitil falan kullanabiliorum.
İmtihan yaa Rabbim neyle sinayacak bilmiyoruz.

Gecen sene bizde basardik sandik türkiyede oldu ama sonra almanyaya gelince bir defa daha oldu sonra kendimi kastim hep ama o iki iliskide de kendimi cok kastim korkarak girdim simdi bu dört gün icinde ikinci kez oldu hic öyle korku felan olmadi kasilmadim hic, sadece beynimde iliskiye girmezsek gene vajinismus olcam diye korku var... bende öyle düsündüm SIK SIK yapilmasi lazim beyine ice alismasi icin tsk ederim
Inan üstümde o yükü anlatamam cok morelsiz mutsuzdum kendim öz güvenimi tamamen kaybettiydim..

Şaşırdım ama Allah yardımcınız olsun alttan muayene de oluyor ama ilişki olmuyor bi yardim falan alın uzmandan iyi olur inşallah sizin için

Şaşırdım ama Allah yardımcınız olsun alttan muayene de oluyor ama ilişki olmuyor bi yardim falan alın uzmandan iyi olur inşallah sizin için
Amin..şuan egzersizlerimi yapıyorum..
Ve p.nis boyutunda aparat alabiliorum.. yolu öğrendim yani.. kendime güvenim geldi..

Turkiyede doktorlami yendiniz

Sizde durum nedir, baya ilérlemistiniz, birde siz uyusturucu herhangi bir sey kullaniyormuydunuz
Evet ben 3.boyla rahat çalışıyorum 4.boyun da yarısına kadar alıyorum penisle denemelerde de yarısı giriyor az kaldı tamamen olmasına fakat ramazandan dolayı fazla olmuyor eşim de malum oruç tutuyor zaten işten geç geliyor sahura kadar uyumuyor ikimizde yorgun oluyoruz inşallah ramazan sonrası tamamen girecek diye inatla beynime kabul ettiriyorum acı yok bundan emin olalım sadece baskı var ki o da normal doktorun dediğine göre.
Ben emla ve anestol pomad kullanıyorum dilatorun ucuna da bepantol sürüyorum çok iyi oluyor

Ben kastığımı hissettiğimde hemen nefes alıp veriyorum nefes verirken ıkınıyorum normale dönüyorum tavsiye ederm canım

ayy ne guzell inşallah bızde tamamen yenerız senın gbı canım
Merhaba tecrübelerini yazarmisin demiştin unutmadım 29 mayısta sezaryan dogum yaptım eski vajinusmuslu yum biliyosun epudral olacaktım o gün sabah kontrollerimi yapıp ameliyathaneye götürdüler fakat bana epudral anestezi tutmadığı için genele dönüldü ve sonda da orda takıldı onuda hissettim sonuç genel anestezi oldum uyanması kötü oldu ama yinede çabuk ayıldım bebeğime kavuştum

Ben kastığımı hissettiğimde hemen nefes alıp veriyorum nefes verirken ıkınıyorum normale dönüyorum tavsiye ederm canım

Canim ben o ikinmayi tam yapamiyorum beceremiyorum ama icimden acimicak diyorum ve derin nefes alip veriyorum oluyor, bu ikinmayi anlayamadim, veya o kegel olayini youtube de cok baktim anlamadim ciddi ciddi :)))

sagol canım allah razı olsun..hayırlı olsun gözun aydın bebeğine kavustun darısı başıma artık.. spinal düşünüyorum bende epuduralın bıraz ağırı oda ama belden aşağı yıne tutar ınsallah ..şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…