Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben kastığımı hissettiğimde hemen nefes alıp veriyorum nefes verirken ıkınıyorum normale dönüyorum tavsiye ederm canım

ayy ne guzell inşallah bızde tamamen yenerız senın gbı canım
Merhaba tecrübelerini yazarmisin demiştin unutmadım 29 mayısta sezaryan dogum yaptım eski vajinusmuslu yum biliyosun epudral olacaktım o gün sabah kontrollerimi yapıp ameliyathaneye götürdüler fakat bana epudral anestezi tutmadığı için genele dönüldü ve sonda da orda takıldı onuda hissettim sonuç genel anestezi oldum uyanması kötü oldu ama yinede çabuk ayıldım bebeğime kavuştum

Ben kastığımı hissettiğimde hemen nefes alıp veriyorum nefes verirken ıkınıyorum normale dönüyorum tavsiye ederm canım

Canim ben o ikinmayi tam yapamiyorum beceremiyorum ama icimden acimicak diyorum ve derin nefes alip veriyorum oluyor, bu ikinmayi anlayamadim, veya o kegel olayini youtube de cok baktim anlamadim ciddi ciddi :)))

sagol canım allah razı olsun..hayırlı olsun gözun aydın bebeğine kavustun darısı başıma artık.. spinal düşünüyorum bende epuduralın bıraz ağırı oda ama belden aşağı yıne tutar ınsallah ..şimdi nasılsın

Kızlar ben yeniyim burada, banada lütfen yardımcı olum, 1 sene 3 aylık evliyim hala olmadı bıgüne ladar sadece başını aldım sadece dün gece yarısına kadar girdi baya sızladı sızladıkca ıkındım bekledim ama tam yarısına gelince böyle gitmiyo itikleyemiyorum da acıyo orayı nasıl geçicem yardım edin lütfen

Eşim kızlıgın bozuldu ben zaten biliyorum canım beniöde acıyo daralıyo sonucta ama tam girmesi lazım tam açılması için diyo yarısından snra tam alamıyorum

Offf cok zor geliyor:girmiyor resmen

Wemcame sprey yazıyorum nete öyle birşey çıkmıyo kızlar cam sprey cıkıyo siz ne kullanıyorsunuz bende alayım deneyeyim. Ben kızlıgı geçtim yarısına kadar alıyorum ama tam girmıyo, şu pomad da nasıl kullanıyolar içine sürünce zararı varmı acaba yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…