Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Penisi elinle ittir canım. Sonra çek elini çok kolay olacak...

Vallahi onu da yaptım canım ıkınıyorum bolca artık psikolojik olarak tuvalet ihtiyacı hissediyorum ikinmaktan:)
Oynatıyorum yerini ayarlıyorum tamam diyorum yokkk gene durum aynı herşey giriyor demir çubuklar da var bende doktorum vermişti onlar sokuyorum dilatöru sokuyorum bi penisi tam sokamadım

Penis benim hakimiyetm de. O baskı hissi gidene kadar bırakmiyorum, sonra bırakıyorum gerisi kolay oluyo..
Ben de başlarda tutuyorum uğraşıyorum bayağı girsin diye sonra kolum ağrıyor yeminle eşime devrediyorum yani yensek bile sorunlar yakamızı bırakmıyor tam anlamıyla ne zaman sağlıklı bir ilişki yaşayacağız Allah bilir canım

Evet canım ben de öyle tahmin ettim acaba dedim mesaneye baskı yapıyor ondan mi psikolojik böyle sürekli de gelmez ki insanın tuvaleti vallahi şaka gibi
Evet evet aynen psikolojik o biraz yeni yendigimde bende oyle hissediyodum hep hatta diodum bu ne ya hep boylemi devam edicek diye.o baski zamanla geciyo korkmayın:)

Allah sizden razı olsun öyle içimi rahatlattınız ki ben hep çok kalın olmayacak diye şartladım kendimi yarın hastalığım bitiyor deneyeceğim önümüzdeki ay evleneli iki ay olacak Rabbimherkesi kurtarsın bu illetten

Ben hep burdayım her türlü soru sorabilirsiniz özelden sormak isteyenler de yazabilir her türlü yardımcı olurum Allah'ın izniyle herkes gelin olucak :) Allah hepimizden razı olsun gülüm burdaki yardımı bilgileri motivaayonu hiçbir şeyi doktorlar veremiyor. Hepimiz birbirimize desteğiz burda. Yapıcaksın bak gör hiçbir şekilde acımayınca şaşırıp kalıcaksın. Olduğuna inanamayıp eşine sorucaksın emin misin girdi mi diye. İnanın ne acı ne sızı hiçbir şey olmiycak. Zeytinyağını bol bol sürün sürüştürün bayağı abartın yani. Bolca ıkının ki nasıl kayıp gittiğini anlamiycaksınız hayretler içinde kalıcaksınız. Çok güveniyorum siz bunu yapabilirsiniz :)

Kizlar bugun aparatlardan 3.boyunu denedim biraz zor oldu ama hepsi girdi.sizce bu bir gelisme mi umarim bende basaririm
Tabii kii gelişme olmaz olur mu bakın başarmış sayılırsınız bile hiçbir şey kalmadı artık azcık daha büyüğü kaldı. Nerdeyse yendiniz bitti işte. Yaa çok sevindimm :)

Kizlar ayrica uyusturmak icin heehangi birsey kullanmadim yani aslinda burdaki mremleri alcaktim ama eczanede bulamadim. Sier ne kullaniyorsunuz yaniaslinda tam uyusturmayan ama.hissi azaltan birsey kullanan varmi.cunku ben hissetmezsem rahatsiz olurum

Kizlar ben egzersiz yaparken herhangi bir uyusturmak icin krem kullanmadim burda yazan kremden almak icin baktim yalniz eczanede yoktu.tamamen uyysturmayan sadece hissi azaltan birsey istiyorum oyle birsey kullanan varmi cunku tamamen uyusturursa rahatsiz olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…