- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #232.941
Dimi AmaAy inşallah tam yendik derken bi de wc sıkıntısı mi cekicez
Allah sizden razı olsun öyle içimi rahatlattınız ki ben hep çok kalın olmayacak diye şartladım kendimi yarın hastalığım bitiyor deneyeceğim önümüzdeki ay evleneli iki ay olacak Rabbimherkesi kurtarsın bu illettenSize sadece şunu söylemeliyim ki, her yapıda kızlık zarı ilişkide bozulur. Yani hiçbir kızlık zarı, ve vajina yapısı ilişkiye engel değildir. Yapınız ne olursa olsun. Böyle ameliyatlara aldırmayın derim ben. Yine de her zaman en az 3 doktor taraftarıyım. Başka hastanelere de baktırabilirsiniz. Ama söylediğim gibi. Vajina ister dar olsun ister olmasın, kızlık zarı ister öyle olsun ister böyle (siz beni anliycaksınızdır açık yazmak istemedim) ilişkiye engel olamaz. Vajinismusta kişi vajinasını dar bulur. Eşinin penisini çok büyük görür. Öyle gelir gözüne. Halbuki bi penis ne kadar büyük olabilir ki ? Bebeğin başı ve bedeni kadar büyüyebilir mi ? Asla..! Bizlerin psikolojik durumundan faydalanıp para kazanmaya çalışan birçok doktorlarımız var ne yazık ki. Ben sizi ve doktorunuzu asla zan altında bırakmak için söylemiyorum sakın sakın beni yanlış anlamayın. Ama anlattığım gibi. Beni anliycağınıza hiç şüphem yok. Umarım açık ve net anlatabilmişimdir. Vajina kızlık zarı hiçbir şekilde ilişkiye engel olamaz. Çok çok özür dileyerek söylüyorumki oraya ne sokarsanız sokun girer. Yani bu kadar esnek bir organdır orası. Biz kendimizi kasınca orası çelikten koruma gibi oluyor. Penisin başı bile giremiyor yani ordaki kaslar bu kadar duyarlı. Bu kadar beyin psikolojikmen oraya odaklamış. Beyninize kabul ettirin. Saf zeytinyağı bulabilirseniz hem kendinize hem eşinize sürün bolca sürün korkmayın damlarsa damlasın bulaşsın her yere hiç problem değil. Siz yeterki bu sıkıntınızı aşın. Hiçbir şekilde acı ağrı sızı olmiycak. Bize anlatılanlar gibi kan akmiycak. En fazla 3 damla bakın siz bile hissetmiyceksiniz bunu. Penis oraya girdiğinde nasıl rahatça girdiğini görünce şaşırıp kalıcaksınız.. Lütfen bana bu söylediklerime inanın. Eskiden yok çok kanamış yok şöyle böyle acı çekmişler falan anlatırlardı hep. Neden ? Neden acı ve kan olurmuş söyliyim hemen. Cahillik. Yanlış yapılan şeyler. Kadınların zevkini beklemeden yapılan hoyratça davranışlar. Tabiki tahriş olur ve acı olur. Oysaki orası yeterince kayganlaşsa. Kadın kendini kasmasa bunlar olmazdı. Yurt dışında vajinismus yok çünkü herkes bilinçlendiriliyor. Türkiyede de keşke olsa. Ben her şekilde destek vermeye ve yardımcı olmaya hazırım. Tüm bildiklerimi her şeyi anlatırım her şekilde yardımcı olabilirim. Yeterki sorular sorun. Benden destek olmamı isteyin. Her şekilde yapıcaz biticek bu illet kurtulucaz ben inanıyorum herkese. Ben de 1 saat önce aştım :) Fazla konuştum yine kusura bakmayın afedersiniz çok çok özür dilerim
Ben hep burdayım her türlü soru sorabilirsiniz özelden sormak isteyenler de yazabilir her türlü yardımcı olurum Allah'ın izniyle herkes gelin olucak :) Allah hepimizden razı olsun gülüm burdaki yardımı bilgileri motivaayonu hiçbir şeyi doktorlar veremiyor. Hepimiz birbirimize desteğiz burda. Yapıcaksın bak gör hiçbir şekilde acımayınca şaşırıp kalıcaksın. Olduğuna inanamayıp eşine sorucaksın emin misin girdi mi diye. İnanın ne acı ne sızı hiçbir şey olmiycak. Zeytinyağını bol bol sürün sürüştürün bayağı abartın yani. Bolca ıkının ki nasıl kayıp gittiğini anlamiycaksınız hayretler içinde kalıcaksınız. Çok güveniyorum siz bunu yapabilirsiniz :)Allah sizden razı olsun öyle içimi rahatlattınız ki ben hep çok kalın olmayacak diye şartladım kendimi yarın hastalığım bitiyor deneyeceğim önümüzdeki ay evleneli iki ay olacak Rabbimherkesi kurtarsın bu illetten
Tabii kii gelişme olmaz olur mu bakın başarmış sayılırsınız bile hiçbir şey kalmadı artık azcık daha büyüğü kaldı. Nerdeyse yendiniz bitti işte. Yaa çok sevindimm :)Kizlar bugun aparatlardan 3.boyunu denedim biraz zor oldu ama hepsi girdi.sizce bu bir gelisme mi umarim bende basaririm
Zeytinyağı orayı kayganlaştırdığı için hafif his azaltıyor uyuşturmuyor ama hai kuru kuruya ten değer rahatsız oluruz ya o hissi ortadan kaldırıyor mutlaka denemelisiniz :)Kizlar ben egzersiz yaparken herhangi bir uyusturmak icin krem kullanmadim burda yazan kremden almak icin baktim yalniz eczanede yoktu.tamamen uyysturmayan sadece hissi azaltan birsey istiyorum oyle birsey kullanan varmi cunku tamamen uyusturursa rahatsiz olurum
Kizlar ben egzersiz yaparken herhangi bir uyusturmak icin krem kullanmadim burda yazan kremden almak icin baktim yalniz eczanede yoktu.tamamen uyysturmayan sadece hissi azaltan birsey istiyorum oyle birsey kullanan varmi cunku tamamen uyusturursa rahatsiz olurum
Canım nasıl yenebildin nasıl kafaya koydun neler yaşadın nasıl kolay yenebildin ? Çok soru sordum da çok merak ediyorum burdakiler aydınlansın isterim ben de yeni yendim :)arkadaşlar merhaba ben sizleri sürekli buradan takip ettim gizliden gizliye:) 5 yıllık vajinismus hastasıydım taa ki iki gün önceye kadar:) şimdi çok mutluyum bu illetten kurtuldugum için bende sizinle aynı duyguları fazlasıyla paylaştım çok yıprandım çok yoruldum özellikle çevrenin çocuk beklentileri işin içine girince herkesten kaçtım diyebilirim bunu kimseyle paylaşamadım en yakınlarım da dahil olmak üzere kendime söz vermiştim bu durumdan kurtulursam bu durumda olan herkese yardımcı olacagıma dair inanın bir gram agrım sızım olmadı inanın çok açık ve net söylüyorum dünyanın en kolay şeyiydi:) şimdi eşimle tüm yıllarımıza acıyoruz ve gülüp geçtik bu muydu diyorum iki gündür bunun için mi 5 yıldır bekledik inşallah en kısa zamanda hepiniz atlatırsınız mutlu günler :)
merhabalar bende zamanında kendime çok sorular sordum burdaki herkes diledigi kadar soru sorabilir bana asla geri çevirmeyecegimden emin olun :)inan ben bile kendime hayret ederek yendim 5 yıl dile kolay tabiki öncelikle bunu kafama koydum kendime kota verdim 1 ay süre forumu resmen hatim ettim hepsini okudum vajinama bile bakamıyordum hatta şunu söyleyeyim delik nerde nasıl olacak bilmiyordum(biraz açık oldu ama:) öncelikle kendimi keşfettim kendime dokundum sonra parmak egzersizlerine geçtim uzunca bi süreden sonra baş parmagı iki bogum aldım ama eşimle denememde yine başarısız oldum umutlarım tükendi bir gün eve geldim eşim aparatları almış sana hediyem var dedi diledigin zaman kullan kendini ne zaman hazır hissedersen ben bu konuda çok ama çok şanslıyım hiç zorlamadı beni aldıgı gün uyumaya gittim uyku tutmadı o gün denemeye başladım ve ilkini o kadar rahat aldım ki özgüvenim tawan yaptı tabi dile kolay 5 yıldan bahsediyorum :) sonra digerini denedim onu da zorlanarakta olsa aldım tabi bu denemelerimi video izleyerek yaptım vajinam ıslandıktan sonra aparatları da bebe yağıyla yaglıyordum 3 ve 4 ü bir gün sonra denedim 4 te ciddi manada sabır istiyor:) ümitsizlige kapılmadım degil yine sonra 4 ü aldım bu bahsettigim süre 2 gün toplamda araya zaman girsin istemedim çünkü yeterince zaman kaybetmiştim ve çocuk istiordum zamanım azalmıştı dogurganlık haftam geliyordu bu beni tetikledi diyebilirim sonra bir duş aldım odaya gidip hepsini sırasıyla denedim ve eşimi çagırdım önce ben üzerindeyken denedik olmadı çünkü aparatları ben uzanarak denemiştim sonra bu pozisyonda bacaklarımı açtım ve tamamen benim kontrolumde olması için onu uyardım defalarca uyarmış ve hatta yemin ettirmiş olabilirim :)ben elimle sokmaya çalıştım burda tüm yenenlerin bahsettigi harika bişey var NEFES kesinlikle nefes alıp vermek çok ama çok önemli ve kafanızı boşaltmak ilkinde az da olsa kastım kendimi ama yemin ediyorum en ufak bir ağrım olmadı tüm samimiyetimle söylüyorum ve olmuştu:) hepsi olmasa bile ucu girdi hatta eşim içime boşaldı:) tabi ikincide güwenim tam olsa da yılların korkusu kolay degil yine ben kendimi aparatlarla hazırlayıp eşimi çagırdım ve kendime inanamayacagım kadar rahattım yine tüm samimiyetimle söylüyorum ilişki sırasında zevk aldım:)Canım nasıl yenebildin nasıl kafaya koydun neler yaşadın nasıl kolay yenebildin ? Çok soru sordum da çok merak ediyorum burdakiler aydınlansın isterim ben de yeni yendim :)
Tebrikler Canim.merhabalar bende zamanında kendime çok sorular sordum burdaki herkes diledigi kadar soru sorabilir bana asla geri çevirmeyecegimden emin olun :)inan ben bile kendime hayret ederek yendim 5 yıl dile kolay tabiki öncelikle bunu kafama koydum kendime kota verdim 1 ay süre forumu resmen hatim ettim hepsini okudum vajinama bile bakamıyordum hatta şunu söyleyeyim delik nerde nasıl olacak bilmiyordum(biraz açık oldu ama:) öncelikle kendimi keşfettim kendime dokundum sonra parmak egzersizlerine geçtim uzunca bi süreden sonra baş parmagı iki bogum aldım ama eşimle denememde yine başarısız oldum umutlarım tükendi bir gün eve geldim eşim aparatları almış sana hediyem var dedi diledigin zaman kullan kendini ne zaman hazır hissedersen ben bu konuda çok ama çok şanslıyım hiç zorlamadı beni aldıgı gün uyumaya gittim uyku tutmadı o gün denemeye başladım ve ilkini o kadar rahat aldım ki özgüvenim tawan yaptı tabi dile kolay 5 yıldan bahsediyorum :) sonra digerini denedim onu da zorlanarakta olsa aldım tabi bu denemelerimi video izleyerek yaptım vajinam ıslandıktan sonra aparatları da bebe yağıyla yaglıyordum 3 ve 4 ü bir gün sonra denedim 4 te ciddi manada sabır istiyor:) ümitsizlige kapılmadım degil yine sonra 4 ü aldım bu bahsettigim süre 2 gün toplamda araya zaman girsin istemedim çünkü yeterince zaman kaybetmiştim ve çocuk istiordum zamanım azalmıştı dogurganlık haftam geliyordu bu beni tetikledi diyebilirim sonra bir duş aldım odaya gidip hepsini sırasıyla denedim ve eşimi çagırdım önce ben üzerindeyken denedik olmadı çünkü aparatları ben uzanarak denemiştim sonra bu pozisyonda bacaklarımı açtım ve tamamen benim kontrolumde olması için onu uyardım defalarca uyarmış ve hatta yemin ettirmiş olabilirim :)ben elimle sokmaya çalıştım burda tüm yenenlerin bahsettigi harika bişey var NEFES kesinlikle nefes alıp vermek çok ama çok önemli ve kafanızı boşaltmak ilkinde az da olsa kastım kendimi ama yemin ediyorum en ufak bir ağrım olmadı tüm samimiyetimle söylüyorum ve olmuştu:) hepsi olmasa bile ucu girdi hatta eşim içime boşaldı:) tabi ikincide güwenim tam olsa da yılların korkusu kolay degil yine ben kendimi aparatlarla hazırlayıp eşimi çagırdım ve kendime inanamayacagım kadar rahattım yine tüm samimiyetimle söylüyorum ilişki sırasında zevk aldım:)
hayatımın en berbat 5 yılıydı diyebilirimTebrikler Canim.
İnsan hayatini nasilda mahvediyo dimi..
Benimde 13sene sürdü..
Gerçi benden giden gitti. Psikolojim iyice bozuk..
Şimdi de yağsiz nasıl yaparım onu dusunuorum..
Benimde çok rahat oluyo şükür..hayatımın en berbat 5 yılıydı diyebilirimben ikinciyi yagsız yaptım ve artık kullanmayacagım hiç gerek yok ALLAH öyle güzel yaratmış ki bizi buna gerek bile kalmıyor sadece insanın kendini motive etmesi ve zevk almaya çalışması çok önemli acı agrı falan yok bunu yenenler çok iyi bilir ben asla inanmıyordum bunun olmadıgına ama cidden yok inşallah rabbim herkesi tez zamanda kurtarsın bunları buraya yazdıgıma dahi inanmıyorum yardım için bile yazamamıştım düşün:)
Hayır canım sen vajinismus olmadın tekrar. Sadece son zamanlar üst üste travmalar yaşadığın için kendini ilişkiye hazza ve zevke veremiyor olabilirsin. Tabi kayganlık olmayınca ya da aklında başka birşey olupta oranı kasıyor olabilirsin farkında olmadan..Kızlar merhaba
Ya benim büyük mü küçük mü bilmiyorum ama problemim var çünkü ben nisanda vajinismusu yenmiştim sonra tam atlattım bi ay sonra araya sıkıntılar girdi sistit oldum o bitti kız kardeşim kaza geçirdi günlerce komada kaldı kayınvalidem bende kaldı derken ben şuan tekrar acı hisseder oldum tekrar vajinismus mu oldum böylr bi durum yaşayan oldumu varsa yardımcı olabilir mi :/
Bilmiyorum ki deniyorum tam oraya gelince hastaykenki acı bi oluşuyor ister istemez bırakıyorum halbuki napmam gerekiyor çok iyi biliyorum ama uygulasamda geçmediHayır canım sen vajinismus olmadın tekrar. Sadece son zamanlar üst üste travmalar yaşadığın için kendini ilişkiye hazza ve zevke veremiyor olabilirsin. Tabi kayganlık olmayınca ya da aklında başka birşey olupta oranı kasıyor olabilirsin farkında olmadan..
Derin uzun nefes al ve derin uzun ver nefesini gevşe. Zeytinyağı bolca kullan bayağı bildiğin bol olucak. Tam giriş anında kuvvetli ıkın. Vajinanı içerden dışarı itiyomuş gibi hissetBilmiyorum ki deniyorum tam oraya gelince hastaykenki acı bi oluşuyor ister istemez bırakıyorum halbuki napmam gerekiyor çok iyi biliyorum ama uygulasamda geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?