- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.341
Ya anlamadıgm şey arkadan ilişki daha zoe diyolar ona nasıl dayandın alıştın bu cok daha kolay ve senınde zevk alcagın bi durumSende arkadan iliski yasiyorsun anladığım kadarıyla doğru mu anladım bende hiç vajinaya giriş olmadi denemelerdede ben ustte olduğum pozisyonda yapıyoruz esim artık okadar bikmiski ben denerken aniden sokmaya çalışıyor bunu birkaç defa yapıp beni korkuttu bu sefer artık guvenimide kaybettim galiba nabicam bilmiyorum benim eşsiz kendim egzersizlerle yapmam lazim sizin durumunuz ne derecede
Hiçmi yanaşmıyor sana yoksa sadcee birleşmemi olmuyor
Sarılıyor öpüyor kokluyor vs. Hadi bakalım deyince p... gidiyor sevişmede sıkıntı yok ama deneyeceğimiz Zaman p... gidiyor Allahım ben sorunu çözdüm diye sevinirken bu çıktı bir de
Arkadan one doğru bir kısmı giriyor.ama bozulan bisey olmuyor.onden defalarca denedigimizde oldu ama bendeki bu korku ittirme önden yapmamızı engelliyor.yani tam diyorum tamam olcak olmuyor yani bian korkudan vazgeçiyorum.yani ileriye kadar olamıyor.arkadan öne olunca açıldığını anlıyorum.hani hissediyorum yani.heyecan korku beni geriyor.bende bu durumu asanlar gibi oh sonunda oldu demek çok istiyorum.ama asamiyorum bu durumu.kendimi her gün telkin ediyorum ama yok o duruma gelince olmuyor.Canım arkadan öne oluyorsa giriş açıktır zaten bi denemede öndende olur kapalı olsa diger türlüde olmaz önce arkadan öne deneyin sonra brqz açılınca direk önünü dön öyle dene hemen olur
Hem zaten olmuş kanama olmazki yoksa hiç mi olmadı anlamadm
Asabilsem Bende keşkeKanama diyerek sizi ürküttüğüm için özür dilerim gerçekten. Korkulacak birşey değil anlıkmış bitti hemen yani ki vajinusmusu yenmenin yanında o kan hiçbirşey ağrı sızı yok tv izlerken akıntı hissettim kanmış oyüzden rahat olun sorusu olan olursa buradayım.
Canım üstte denedin mi hiç dün aynayla baktım da dizlerimin üstündeyken çok açılma vardıArkadan one doğru bir kısmı giriyor.ama bozulan bisey olmuyor.onden defalarca denedigimizde oldu ama bendeki bu korku ittirme önden yapmamızı engelliyor.yani tam diyorum tamam olcak olmuyor yani bian korkudan vazgeçiyorum.yani ileriye kadar olamıyor.arkadan öne olunca açıldığını anlıyorum.hani hissediyorum yani.heyecan korku beni geriyor.bende bu durumu asanlar gibi oh sonunda oldu demek çok istiyorum.ama asamiyorum bu durumu.kendimi her gün telkin ediyorum ama yok o duruma gelince olmuyor.
Denemeden olmuyor malesef bugun artık bu işi çözeceğim dedim. Denedim denerken olmadı ağladım ağladığım için sinirlendim neden bunu başaramıyorum diye sonra yeniden denedim ve sonuç Adak adamıştım o dereceAsabilsem Bende keşke
Ayyy benim de var adağımDenemeden olmuyor malesef bugun artık bu işi çözeceğim dedim. Denedim denerken olmadı ağladım ağladığım için sinirlendim neden bunu başaramıyorum diye sonra yeniden denedim ve sonuç Adak adamıştım o derece
Aparat denemelisin insana acayip güven geliyor ondan sonra hatta aparatı farklı pozisyonlarda dene hepsine alışırsınArkadan one doğru bir kısmı giriyor.ama bozulan bisey olmuyor.onden defalarca denedigimizde oldu ama bendeki bu korku ittirme önden yapmamızı engelliyor.yani tam diyorum tamam olcak olmuyor yani bian korkudan vazgeçiyorum.yani ileriye kadar olamıyor.arkadan öne olunca açıldığını anlıyorum.hani hissediyorum yani.heyecan korku beni geriyor.bende bu durumu asanlar gibi oh sonunda oldu demek çok istiyorum.ama asamiyorum bu durumu.kendimi her gün telkin ediyorum ama yok o duruma gelince olmuyor.
Ama sizler şanslısınız biz de benim hazır olmam yetmiyorAyyy benim de var adağım
Ne egzersizi nasıl bana da anlatır mısınız bende hiç etkilenme olmuyor ve kuruluk var bu şekilde egzersiz yapılabilir mi sıfır istekPenis boyutunda aparat çalış eşinle denerken de penisi kendin yerleştir aparatla yapıp eşinle yapamamın sebebi kontrolü eşine vermekten korkman bir de aparat kalınlığı ince olmasıdır.Ben de senin gibi hiç olmayacakmış sanıyordum çocuklu Kadınlara baktıkça vayyyyy be bu da yapabilmiş diyordum içimden ben beceriksizim ya diyordum.Buraları gizliden gizliye bi ay okudum ama egzersiz Saçma itici geldi parmak aparat sokan penis de sokar zaten sorun orda diyordum.hem buraları okuyor hem de Israrla Eşli deneme yapıyordum egzersiz olmadan yenecektim illa.Baktım vajinusmus derecem artmaya başladı bacaklarıma titreme geldi o gün dedim inat etmemeliyim egzersiz yapmalıyım ben de.Serçe parmak işaret parmak teker teker aldım baktım oraya giriyo bişeyler nasıl girdiğini de keşfettiğime göre pns de alabilirim denedim oldu git gel de yaptık eşim istediği zaman çıkardı.Regl girdi araya vs vs derken 10 gün sonra 2.yi yapalım dedim synı korku geri geldi yine ittim eşimi tartıştık bu sefer.o küslük zamanı fırsata çevirdim en son işaret parmağı tek olarak alan ben öyle bi sinir oldum ki inat ettim direkt pns kalınlığında aparat Yaptım soktum ve 2.yi yaptık barışınca.Canım kedine inan bize de güven özelden de yardımcı oluruz yenersin az kalmış bence yenmene çok az bi taktikle yeneceksin
Egzersizde zaten isteğe gerek yok kayganlaştırıcı ,vazelin vs kullancaksın forumu biraz oku cok anlatıldı egzersizlerNe egzersizi nasıl bana da anlatır mısınız bende hiç etkilenme olmuyor ve kuruluk var bu şekilde egzersiz yapılabilir mi sıfır istek
Parmak ya da aparat Egzersizi..uygun bir zamanda gğn içinde özelden açıklarım canımNe egzersizi nasıl bana da anlatır mısınız bende hiç etkilenme olmuyor ve kuruluk var bu şekilde egzersiz yapılabilir mi sıfır istek
Egzersizin amacı alıştırma yapmak tek parmak 2 parmak ve aparat ben / parmaktan sonra tamam artık dedim çünkü çok rahatım 2parmak sokup içinde çeviriyorum mesela . Aşama şu şekilde eldiven ,jel ,ayna ,pozisyon al,vajinanı okşayarak alıştır tek parmak dene şu his olacak çok acıdı girmez ama öyle değil biraz itince girdiğini göreceksin
Ah canııım inş. Yaa eskiden çok korkardım egzersizden sonra rahatladım . Çok inanıyorum kendime ama inş. Eşim düzelir bir an önce . Kelin ilacı olsa hesabı kendim yapamadım ama herkes başarsın istiyorumSen varya eşinle bi denemeye geçsen yeneceksin bence en kotu ihtimalini bile mutlaka ilerleme kaydediceksin olarak dusunuyorm ona eminim şuanda eşin usanmadan sıkılmadan denemeye devam ederse tekte yenersiniz hadi inşallah Rabbim yardimcin olsun eşinde bir an once duzelsin başarın mutlu olun insallahhh
Valla kanama çok olsun nolcakki yeterki olsun artık bence bende parmak egzersizleri ne basliycam artık deneyerek olmuyor anladımBiz bir süredir önden denemiyoruz.ama arkadan öne oluyor.yani bugün istedi denemek ama ben yine cesaret edemedim acaba diyorum sprey falan alsam denesek olur mu diye bide arkadaşların dediği kan konusu beni korkutuyor.oda ayrı bir sıkıntı yaratıyor bana.
Hiç bilmiyorum ya çok saçma mantiken anlamıyorum bnde zaten arkadan ilk esim parmağını soktu bu ilişki denemelerinde aniden oldu sonra ilişki olarak denemeye başladık ilk zamanlar zor oldu sonra alıştım parmak denemelerini ona yaptiriyorum bazen vajina da gene aniden parmagini sokmaya çalışıyor bu sefer ben korkup icime kapaniyorum pes ediyorum bıktım artık ciddenYa anlamadıgm şey arkadan ilişki daha zoe diyolar ona nasıl dayandın alıştın bu cok daha kolay ve senınde zevk alcagın bi durum
Parmak egzersizi yapın göreceksiniz ne kadar kolay lütfen daha fazla sağlığınıza zarar vermeyinHiç bilmiyorum ya çok saçma mantiken anlamıyorum bnde zaten arkadan ilk esim parmağını soktu bu ilişki denemelerinde aniden oldu sonra ilişki olarak denemeye başladık ilk zamanlar zor oldu sonra alıştım parmak denemelerini ona yaptiriyorum bazen vajina da gene aniden parmagini sokmaya çalışıyor bu sefer ben korkup icime kapaniyorum pes ediyorum bıktım artık cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?