- 28 Temmuz 2017
- 195
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.361
Basliycam Allah'in izniyle sizler ne durumdasiniz baslangicta ne yapmalıyım yarın denemeye basliycam dilator setim de varParmak egzersizi yapın göreceksiniz ne kadar kolay lütfen daha fazla sağlığınıza zarar vermeyin
Önce tek parmak başla canım sonra 2 ye geç sonra da dilatör setine benim 2 parmaktan sonra cesaretim geldi acımadığını görünce belki sen de öyle olursunBasliycam Allah'in izniyle sizler ne durumdasiniz baslangicta ne yapmalıyım yarın denemeye basliycam dilator setim de var
Kaç aydır egzersiz yapıyorsun ve denemek yasakmi canimÖnce tek parmak başla canım sonra 2 ye geç sonra da dilatör setine benim 2 parmaktan sonra cesaretim geldi acımadığını görünce belki sen de öyle olursun
Daha 1 ay olmadı denemek yasak değil de eşimin psikolojisi bozuldu henüz denemek istemiyorKaç aydır egzersiz yapıyorsun ve denemek yasakmi canim
Seti nerde aldınız acaba?Basliycam Allah'in izniyle sizler ne durumdasiniz baslangicta ne yapmalıyım yarın denemeye basliycam dilator setim de var
Ben n11 de görmüştümSeti nerde aldınız acaba?
ben burda birinin tavsiyesiyle aldım tlfnla siparişi veriyosun geliyor numrasini bulursam yazarim ama istersen Google ye yaz dilator set diye çıkıyorSeti nerde aldınız acaba?
Benimde esim cok istekli aksine 1 hafta bile yapmadan duramiyor duramayinca da arkadan yapmak durumunda kaliyoruzDaha 1 ay olmadı denemek yasak değil de eşimin psikolojisi bozuldu henüz denemek istemiyor
Kadın olmak çok zor ben zamanında eşime çok çektirdim acıdı diye ağlaya ağlaya kalktık yataktan şimdi de o etkilenmiyor yatağa yatmak istemiyor resmenBenimde esim cok istekli aksine 1 hafta bile yapmadan duramiyor duramayinca da arkadan yapmak durumunda kaliyoruz
Canım o senin zar yapınla alakalı bazı zarlar esnek olur Doğumda yırtılır bazısı parmakla bazısı penisle bunu buradan biznildmeyiz yırtılırsa yırtılsın hem dizden kıymetli miTek parmak sokunca zar bozulur mu kanar mı ona dokunduğunu hisseden var mı ? Pe..si ne kadar sokmamız gerekki zar yırtılsın
Ya neden bütün çileyi sorumluluğu biz cekiyoruz isyan etmek istemiyorum ama hep bu böyle erkekler bize göre ne kadar rahatlarKadın olmak çok zor ben zamanında eşime çok çektirdim acıdı diye ağlaya ağlaya kalktık yataktan şimdi de o etkilenmiyor yatağa yatmak istemiyor resmen
Canım oradakini rabbim bir kapak gibi yaratmış parmağınla hafif it geriye doğru gidiyor hafif yanması normal ilk girişte benimki de yanıyor sonra düzeliyor mutlaka eldiven giy ve jel sür 3.günde rahat bir şekilde tüm parmağını alacaksınBu arada kadin dogumda alttan muayenemi oldum hic bir fizyolojik sorunum yok
Zeytinyağı sürdüm yaparken parmagima dilator de var ama hissederek yapmak daha iyi gibime geliyor bana canım bu arada sende oraya dikkatli baktinmi orda bisey var gibi gördün müCanım oradakini rabbim bir kapak gibi yaratmış parmağınla hafif it geriye doğru gidiyor hafif yanması normal ilk girişte benimki de yanıyor sonra düzeliyor mutlaka eldiven giy ve jel sür 3.günde rahat bir şekilde tüm parmağını alacaksın
Bu arada egzersiz i aynada bakarak mi yapıyorsun bakmadan mi ben bakarak yapamıyorum cunku hissederek yapabilirim ancakCanım oradakini rabbim bir kapak gibi yaratmış parmağınla hafif it geriye doğru gidiyor hafif yanması normal ilk girişte benimki de yanıyor sonra düzeliyor mutlaka eldiven giy ve jel sür 3.günde rahat bir şekilde tüm parmağını alacaksın
Bende emla almayi düşünüyorum emlayla mi yaptiniz egzersizleriBen de ilk parmagı soktugumda hiç ağrı olmadığını görüp ve parmağın girdiğini görüp sevinçten ağlamıştım ama iş 2 parmağa geçince cesaret edememiştim bunu emla krem ile aştım ama kızlık zarı olayına takmayın bence okadar parmak soktum birşey olmadı p.nis girince kanadı hakikaten herkesin yapısı farklı ama şunu söyleyeyim parmak soktum öyle zar falan hissetmiyorsun öyle birşey yok yani korkmayın damağımız gibi tırtıklı esneyen bir yapı.
Acaba yanma hissi mi bizi aciticak hissi yaratıyor da yapamıyoruz.yani biz bir kaç kere önden denedik o yanma hissi içimi çekti resmen belkide ondan korkuyorum bu kadar..Ben de ilk parmagı soktugumda hiç ağrı olmadığını görüp ve parmağın girdiğini görüp sevinçten ağlamıştım ama iş 2 parmağa geçince cesaret edememiştim bunu emla krem ile aştım ama kızlık zarı olayına takmayın bence okadar parmak soktum birşey olmadı p.nis girince kanadı hakikaten herkesin yapısı farklı ama şunu söyleyeyim parmak soktum öyle zar falan hissetmiyorsun öyle birşey yok yani korkmayın damağımız gibi tırtıklı esneyen bir yapı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?