- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.381
Emla pahalı galiba ya ben biraz araştırırım.agridan ziyade acı dan korkuyorum ben.Ağrı dediğimiz şey yanma hissi ve baskı hissi yoksa öyle diğer türlü bir ağrı değil ben tek parmak egzersizleri kayganlaştırıcı ile yaptım ama iki parmak egzersizi ve ilk denemede emla kullandım. Emla o yanma hissini kaldırıyor
Ben aynayla yapıyorum canımBu arada egzersiz i aynada bakarak mi yapıyorsun bakmadan mi ben bakarak yapamıyorum cunku hissederek yapabilirim ancak
Ay gerçekten mi nasıl oldu herhangi bir krem bişey surdunuzmu denemeden önce bide hangi pozisyonda yaptınızKızlar biz az önce bi girişimde bulunduk eşim isteksiz olduğu için fazla sertleşme olmadan denedik giriş biraz zor olsa da girdi.Saniyeler sonra kan geldi fakat zarım mı yırtıldı yoksa girişim mi yırtıldı anlamadım. Giriş darsa yırtılma olabilir diyorlar hangisi sizceAllahımmm lütfen zar olsun nir de giriş yırtılmasıyla uğraşamam . Kan hafif kırmızı
Ne kadar sure egzersiz yaptiniz bide ilk denemeyi nasil yaptınız bayan ustte olan pozisyonda kolay diyorlar dogru muAğrı dediğimiz şey yanma hissi ve baskı hissi yoksa öyle diğer türlü bir ağrı değil ben tek parmak egzersizleri kayganlaştırıcı ile yaptım ama iki parmak egzersizi ve ilk denemede emla kullandım. Emla o yanma hissini kaldırıyor
Canım gergin olduğum için ıslanma olmadı jel sürüp bir iki fıs sprey sıktım ama uyuşmasını bekleyemedik eşiminki gidecek diye hemen müdahale ettik yarısından çoğu girdi içimde hafif sızı var ama girişim yırtıldı diye korkuyorum ben alttaydım bacaklarımı açıp eşimin bacaklarından destek aldım o da dizlerini kırıp p... vajinaya yaklaştırdıAy gerçekten mi nasıl oldu herhangi bir krem bişey surdunuzmu denemeden önce bide hangi pozisyonda yaptınız
2o gün falan her gece parmak egzersizi yaptım evet ben üstteyken vajinam daha çok açılıyor ama bir türlü rahat hissedemiyorum bir şeyin üzerine oturmak geriyorNe kadar sure egzersiz yaptiniz bide ilk denemeyi nasil yaptınız bayan ustte olan pozisyonda kolay diyorlar dogru mu
Herkesin dediği gibi ben yaptıysam herkes yapar. Ama maalesef henüz her şey bitmedi yılmadan devam etmek lazım2o gün falan her gece parmak egzersizi yaptım evet ben üstteyken vajinam daha çok açılıyor ama bir türlü rahat hissedemiyorum bir şeyin üzerine oturmak geriyorama sen deneyebilirsen mutlaka üstte dene
İns tamamen kurtulursun büyük bir basari elde etmişsin darisi başıma ins daha yolun basindayim ins herkes tez zamanda kurtulur ben 1 ay kadar kendim yenmeyi deniycem artik olmazsa gene doktora gidicem son çare ins milyarlar vermeden çözebiliriz bu işiCanım gergin olduğum için ıslanma olmadı jel sürüp bir iki fıs sprey sıktım ama uyuşmasını bekleyemedik eşiminki gidecek diye hemen müdahale ettik yarısından çoğu girdi içimde hafif sızı var ama girişim yırtıldı diye korkuyorum ben alttaydım bacaklarımı açıp eşimin bacaklarından destek aldım o da dizlerini kırıp p... vajinaya yaklaştırdı
Zardan gelen kanamadir.anladgim kadariyla baya bi icinize almissinz.bence cok iyi gidiyorsunz.bidakine daha rahat olursunz boyle boyle normale doneceksiniz.Herkesin dediği gibi ben yaptıysam herkes yapar. Ama maalesef henüz her şey bitmedi yılmadan devam etmek lazım
Giris yirtilmasi nedir.okdr icinize girmis tabiki kizlik zaridir.Kızlar biz az önce bi girişimde bulunduk eşim isteksiz olduğu için fazla sertleşme olmadan denedik giriş biraz zor olsa da girdi.Saniyeler sonra kan geldi fakat zarım mı yırtıldı yoksa girişim mi yırtıldı anlamadım. Giriş darsa yırtılma olabilir diyorlar hangisi sizceAllahımmm lütfen zar olsun nir de giriş yırtılmasıyla uğraşamam . Kan hafif kırmızı
Hangi jel ve spreyi kullanıyodun cnm ?Canım gergin olduğum için ıslanma olmadı jel sürüp bir iki fıs sprey sıktım ama uyuşmasını bekleyemedik eşiminki gidecek diye hemen müdahale ettik yarısından çoğu girdi içimde hafif sızı var ama girişim yırtıldı diye korkuyorum ben alttaydım bacaklarımı açıp eşimin bacaklarından destek aldım o da dizlerini kırıp p... vajinaya yaklaştırdı
Su bazlı herhangi bir jel olur ben kendime jel eşime bebe yağı sürdüm vemcaine sprey kullandım . Kızlar girişimin altkısmında hafif bir çentik var ve de sızlıyorHangi jel ve spreyi kullanıyodun cnm ?
Bu arada tebrik ederim.cok sevindim adına darısı benim başıma ınşallah.
Bizde bugün denedik ıslaklık normaldi hatta cok iyiydi ama çok yorulduk arkadan öne oldu yine öne geçemeden zaten sonuca vardık.insallah bir iki hafta ya cesaret edip bende sonuca ulamak istiyorumm.ama sprey ve jel ilk denemek istiyorum.
Kan belki de zardan geldi ama eğer yanlışım yoksa yırtılma da olmuş . Bugün tekrar deneyeceğim çok sızlarsa belli ki yırtılmışSu bazlı herhangi bir jel olur ben kendime jel eşime bebe yağı sürdüm vemcaine sprey kullandım . Kızlar girişimin altkısmında hafif bir çentik var ve de sızlıyor
Tebrikler canım büyük başarı. Acı oldumu zar yırtılırken bir de girişte yırtık derken benim korktuğum popoya doğru mu yırtığın olduKan belki de zardan geldi ama eğer yanlışım yoksa yırtılma da olmuş . Bugün tekrar deneyeceğim çok sızlarsa belli ki yırtılmış
Canım lütfen korkutmak istemem hayır vajinsya giriş oldu. Girişin alt kısmına doğru yırtılma oldu sanırım anüsle alakası yok belki de değil bakacağız zamanlaTebrikler canım büyük başarı. Acı oldumu zar yırtılırken bir de girişte yırtık derken benim korktuğum popoya doğru mu yırtığın oldu
İnşaallah değildir zar yırtılmıştırCanım lütfen korkutmak istemem hayır vajinsya giriş oldu. Girişin alt kısmına doğru yırtılma oldu sanırım anüsle alakası yok belki de değil bakacağız zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?