- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.401
Vemcame sprey ise yarıyor mu cnnm uyuşturma konusunda acaba yoksa emla daha mi iyi acabaSu bazlı herhangi bir jel olur ben kendime jel eşime bebe yağı sürdüm vemcaine sprey kullandım . Kızlar girişimin altkısmında hafif bir çentik var ve de sızlıyor
Geçmiş olsun insalah kötü bişey olmamıştır.Canım lütfen korkutmak istemem hayır vajinsya giriş oldu. Girişin alt kısmına doğru yırtılma oldu sanırım anüsle alakası yok belki de değil bakacağız zamanla
Emla da uyusturuyor ama .sprey kdr degil sprey cok etkili.ayrica ilk iliskiden sonra ertesi gun tekrar yapmistim.ama 1 gun aralasan iyi olur.benim hemen deneme sebebim cesaretimi kaybetmemektiVemcame sprey ise yarıyor mu cnnm uyuşturma konusunda acaba yoksa emla daha mi iyi acaba
Sprey alıyım o zaman daha etkiliyse.ilk aşamayı atlatsam oda olur da işte önce ilki atlatmam lazım.Emla da uyusturuyor ama .sprey kdr degil sprey cok etkili.ayrica ilk iliskiden sonra ertesi gun tekrar yapmistim.ama 1 gun aralasan iyi olur.benim hemen deneme sebebim cesaretimi kaybetmemekti
Canım ben ilk zamanlar emlayla denedim his kaybı olmadı hem emla aşırı pahalı hiç gerek yok sprey al mutlakaVemcame sprey ise yarıyor mu cnnm uyuşturma konusunda acaba yoksa emla daha mi iyi acaba
Canım aynı durumdayiz.Allah yardımcımız olsun. Bu rahatsizkigi olanları tez zamnda hayırlı haberlerle sonuçlandırsin. Yaş ben hayır tohumuna başladım.Hormonlara yardımcı oluyormuş.İsteksizlik sorunlarına iyi geliyormugsonunda evimdeyim dün gece geldik eşim denemek daha doğrusu bu sorunu artık aşmak için çırpınıyor ama bende istek yok hiç yanaşmak bile istemiyorum misafirlikte daha çok istiyordum nedense ama korkuyorum.yine olmayacak diye aparatla da deneyemiyorum.kiziyor böylede olmuyor iste biktim artik gerçekten biktim bir şeyi yapamıyorum
Tebrikler canım inşallah güzel haberlerini de alırız. Bir kişi daha kurtuldu ne güzel :)Teşekkür canlar sayenizde inş.
O ne canım eşime yedirsemCanım aynı durumdayiz.Allah yardımcımız olsun. Bu rahatsizkigi olanları tez zamnda hayırlı haberlerle sonuçlandırsin. Yaş ben hayır tohumuna başladım.Hormonlara yardımcı oluyormuş.İsteksizlik sorunlarına iyi geliyormug
Canım bu bitki kadınlar için. Hayıt tohumu faydaları diye bir bak kadın hastalıklarına bir numara. Ama erkekte denenmemeli . çünkü cinsel isteği azaltiyormus.Cay şeklinde içiyorsun bunuO ne canım eşime yedirsem
Anusle vajinanjn arasında zaten bir mesajda var girdiyse vajinaya orasi yırtılmış tır anüs olsa anlarsın zatenCanım lütfen korkutmak istemem hayır vajinsya giriş oldu. Girişin alt kısmına doğru yırtılma oldu sanırım anüsle alakası yok belki de değil bakacağız zamanla
Teşekkür canlar sayenizde inş.
Erteledikce erteleme artık biraz egzersiz biraz irade hadiiiiiii !!!! Olmaz böyle ya böyle ömürmü geçer elinde aparat var imkan var eşinede yazk sanadasonunda evimdeyim dün gece geldik eşim denemek daha doğrusu bu sorunu artık aşmak için çırpınıyor ama bende istek yok hiç yanaşmak bile istemiyorum misafirlikte daha çok istiyordum nedense ama korkuyorum.yine olmayacak diye aparatla da deneyemiyorum.kiziyor böylede olmuyor iste biktim artik gerçekten biktim bir şeyi yapamıyorum
aparat var ama hiç vakit yokkiErteledikce erteleme artık biraz egzersiz biraz irade hadiiiiiii !!!! Olmaz böyle ya böyle ömürmü geçer elinde aparat var imkan var eşinede yazk sanada
Sprey etkiliyse tabiki onu almam daha iyi olur.Canım ben ilk zamanlar emlayla denedim his kaybı olmadı hem emla aşırı pahalı hiç gerek yok sprey al mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?