Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sonunda evimdeyim dün gece geldik eşim denemek daha doğrusu bu sorunu artık aşmak için çırpınıyor ama bende istek yok hiç yanaşmak bile istemiyorum misafirlikte daha çok istiyordum nedense ama korkuyorum.yine olmayacak diye aparatla da deneyemiyorum.kiziyor böylede olmuyor iste biktim artik gerçekten biktim bir şeyi yapamıyorum

Canım aynı durumdayiz.Allah yardımcımız olsun. Bu rahatsizkigi olanları tez zamnda hayırlı haberlerle sonuçlandırsin. Yaş ben hayır tohumuna başladım.Hormonlara yardımcı oluyormuş.İsteksizlik sorunlarına iyi geliyormug

Kızlar sadece kegel egzersizi yapıp denesek sonuç alır miyiz ? Kafama koydum artık bu ay sonuna kadar bu işi halletcem inşallah. Çünkü erteledikce yoruluyorum.Yani kadın olarak yaradılış fitratimiz bu işler için gayet doğal. Ama beynimiz neler düşünüyor .Kızlık zarım yırtıldığinda ben bı patlama bekliyodum.Beynimde öyle yerleşmiş çünkü.Yok kan kaybından giderim diyordum.Cok hafif bir ses duydum biraz da kanadi ama acı tahmin ettigim gibi yoktu. Çok hafif bı etkileşimdi.Eminim bu ilişki de böyledir ve bizim beynimiz abartiyor

Kızlar kendimize şöyle bir plan yapalım mı ? Belirli bir günü hedef koyup o güne kadar egzersizler yapıp bu işten kurtulmak.Biliyorum hepimiz çok yorulduk. Hatta ben her seferinde ağlaayarak burdaki yorumları okurdum.Ama bu rahatsızlık tamamen psikolojik ve bizim elimizde. Beyninize olumlu temkinleer verip bu işten kısa sürede kurtulalım.Hem eşimiz hem bizim için yıpratıcı bir süreç.Katilmak isterseniz bir Whatsapp grubu kuralım ve destek olup sorunumuzu çözelim. İnşallah :) Katılmak isteyenler özelden yazabilir

Umaycım tebrikler :) bence yendin resmen bi adım kalmıstır onuda bugun bitirirsin. Kızlıkdan glemiştir o kan tekrar denesende sıkıntı olmaz az bi yanma olabilir onada dayanırsın cok bişe degl bence ara verme veriyosan en fazla 1 gün :) hey hey heyyoooo
Cok sevindim senin için
Teşekkür canlar sayenizde inş.

Erteledikce erteleme artık biraz egzersiz biraz irade hadiiiiiii !!!! Olmaz böyle ya böyle ömürmü geçer elinde aparat var imkan var eşinede yazk sanada

Kızlar kötü haber perşembe tam birleşme yaşamış ve bu illetten kurtuldum demiştim ama kanamam düne kadar vardı die birşey yapmadım bugun tekrar denedim ama sonuç hüsran tekrar başa sarma ihtimalim varmı aksine parmak bile sokamadım bugün neden sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…