Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle öyle 1 gün bile güvenini getiricek bak gör
bencede canım zaten ben o takıldıgım yerı gecmeyı bır ogrensem o zaman ınanıcam olacagına cunku bu kadar bıle gırmıyordu 1 gunde deneyerek basarmıstım ama o zaman baya ıcerı gırmıstı sımdı neden boyle oldugunu anlamıyorum hoş bu aparatlar benım çalıştıklarıma göre kalın yada uyusturmadan denedıgım ıcın tamamen kendımı serbest bırakmıyorum o zamankınde kan gelene kadar denedıklerımın ucuna hep uyusturucu krem surmustum oyle denemıstım ama aparatla uyusturup çok denemedim hep sade denedim alışmak için ama her ıkı denemede de aynı yerde kaldım bu galıba uyusma ıle ılgılı degıl ben rahat degılım o yuzden olmuyor

o nasılsa hıssettıgı an ya da ben elımle cok ugrastıgımda yıtırıyor sertlıgını yıtırmedıgı zaman cok nadırdır bende sürsem o yine serttlıgını kaybedecek ben yarın nasıp olursa z.yağı kayganlastırıcı uyusturucu evde ne varsa hepsiıyle o takıldıgım yerı gecmeye calısıcam ve hangısınden fayda gorursem esımı ona ıkna edıcem baska yolu yok bunun ama çalışmadan olmuyor dedıgın gıbı nefes alıp vermede de sorunum var evet esımle denerken nefes olayı aklıma bıle gelmıyor acıkcası

Canım se
canım sende ne kadar kan geldi ? Acaba Zara mı takılıyorsun? Bu takıldığınız yer muhtemelen rahatlıkla ilgili çünkü bende de nir yerden sonra gitmedi

Canım se

canım sende ne kadar kan geldi ? Acaba Zara mı takılıyorsun? Bu takıldığınız yer muhtemelen rahatlıkla ilgili çünkü bende de nir yerden sonra gitmedi
çok aşırı kan gelmedi ama belli bir süre devam etti özellikle ben ertesi gün falan da aparatla denedim ve oraya değdikçe kan geliyordu bu yer benım karsıma aynı gece cıktı ben zarı yırttım kan geldı dıye sevınıp esıme soyledıgımde kan durunca denemıstık ve o yerde takılmıştık eşim o zaman bişey olur diye ugrasmamıstı ama bız o gunden berı orada takılıyoruz zar gıbı gelmıyor cunku o kan gelmeden once asırı bır yanma acı hıssederdım asla tahammul edemezdım ama sımdı bellı bır yere kadar oyle rahat gırıyorkı hıcbısey hıssetmıyorum ama o takıldıgımız yerde baskı cok hıssedıyorum ve kendımı serbest bırakamıyorum mesela ben hatırlıyorum aparatla denerken bır kere orada kalmıştım ve tık dıye ses duymustum bıseyden gectım gıbı gelmıstı ama o zamanda kan olayı yenı dıye korkmustum ve ardından kan gelıyordu sımdı o tık sesı gelmıyor bır yerden gectıgımı esımle denerken hıssetmıyorum ben aparatla denerken o aparatın gıdısını hıssedıyorum gıtmese bıle gıdıor gıbı bır hıs olusuyor ama esımle denerken o hıs bıle olmuyor

KAsların yogun oldugu bi yer var orda nefesle bi geçsen gerisi Zaten 3+1 ev zar degil zar kenarlarda oldugu için takılınmıuo ona pek
3+1 ev hahah o zaman takıldığım yer orasıdır izin almam şart oldu :) elimde aparat var herşey var bu işi yapmalıyım yiter :) 3+1 e kavusmak istiyorum :) eşimde hala çok dar diyor en büyük aparatın bile yarısı oraya girmişken onun dar sözü bana vız gelip tırıs gidiyor çünkü öyle olmadığını biliyorum

Aparatla denerken uyuşturucu kullanıyormusun . Uyuşturucu krem etkisi geçerken çok kaşındırıyor . O olmadanda denemeye korkuyorum napsam bilemedim ben de

Aparatla denerken uyuşturucu kullanıyormusun . Uyuşturucu krem etkisi geçerken çok kaşındırıyor . O olmadanda denemeye korkuyorum napsam bilemedim ben de
ben denerken uyuşturucu kullanmamaya dikkat ediyorum canım çünkü uyuşturduğumda vajına dudaklarım o gırıs degısıyor gıbı gelıyor bana uyusturmadan denerken daha kolay o takıldıgım yere gelıyorum

Dün iki parmak soktum ve orda halka şeklinde sanki bi lastiği elime sarmışım gibi sımsıkı bi hissiyat var artık kendimi nasıl kasıyorsam parmakları bile plastik lastikle sıkmışım gibi bir his vardı bıktım kendmi kasmaktan

inşallah alışıcaz ve yenicez canım bende çok kasıyorum kendimi rahatlığımı sonuna kadar koruyamıyorum malesef ama basarıcaz baska yolu yok bunun bende bır ızın alsam sansıma yıne ısyerınde kımse kalmadı suc bende bastan kullanmalıydım gerı kalan gunlerı de dahıl edıp sımdıde boyle beklerım

Evet eşim tam sertleşemedi benim Sabrım kalmadı bir şekilde olur dedim ama sonuç kötü oldu. Yani bilemiyorum acımıyor şu anda ama ilk denemeden sonra böyle açılma olur mu ki normalde

Benimde kızarıklık olmuştu geçen orda bephanten kullandım sabah akşam 3 güne falan geçmişti ama bence iyileşene kadar ara vermelisin ve orayı mutlaka temiz tutmalısın canım

bu dert bitmiyor mu ya bende izin almaya çalışıyorum yarını evde çalışarak geçirmek istiyorum ama eleman yok dıye yanasacaklarını pek sanmıyorum ne desem de ızın alsam dıye düşünüyorum banka ısıde askıda kaldı

Inşallah ben hiç apart denemedim.arkdan öne doğru girdiği için ama önden sıkıntı oluyor bende de işte.korkumu yenebilsem keşke ya..

Biz eşimle alıştırma yaparak o duruma kadar gelebildik.yoksa bende hiç yanasamiyodum.yani arkadan olma işi beni öne alıştırmak için iyi oluyorda bende biktim ertelemekten aşmak istiyorum.ama korku çekinme itme kasma durumları yüzünden yapamıyorum.

Inşallah ben hiç apart denemedim.arkdan öne doğru girdiği için ama önden sıkıntı oluyor bende de işte.korkumu yenebilsem keşke ya..
biz dün gece her şekli denedik ama yok ilerleme olmadı hiç yarısı giriyor devamı yok bazı pozisyonlarda özellikle arkadan öne de pe.. çıkıyordu yapamadık yani.. inşallah yeneriz valla artık oturup işi mişi bırakıp buna yoğunlasacak kıvama geldım yada dırek doktor gıdenler cozuyor onları gordukce ben neden yapamadım dıyorum tamamını almak lazım her sekılde denemek lazım kı alısalım o korku bıtsın gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…