Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadan bizim denediğimiz vajınaya girmek içindi diğer türlü ters ilişki hiç yaşamadık sadece onu rahatlatma cabalarım oluyor o kadar ama o bıle zoruma gıdıyor sankı gorevımmıs gıbı gelıyor ben bişey hissetmiyorum da ve nasıl desem onun rahatlatma cabasına bosver deyıp yatıyorum cunku o sekılde olsun ıstemıyorum kı ben oyle davranınca o sekılde ona yaklasınca kendımı kotu hıssedıyorum o yatakta kıpırdasa kendı kendını tatmın edıyor dusuncesıne gırıyorum kötü oluyorum kendıme guvenım 1 haftada yok oldu regl tatıl derken hep erteledım ve sogudum herseyden bılmıyorum eger senın evde deneme sansın varsa aparat yap ve dene cunku bu ıs vakıt istiyor

Peki eşlerimize ne çözm bulucazz
sertlik hiç mi olmuyor yoksa oluyorda geçiyor mu hemen çünkü o sorunu bende vajına gırısını bulurken yasıyorum ama benım esımın gıcıklıgından oluyor cok dokundugumda ugrastıgımda daha dogrusu ve bısey surdugumde olan bısey ben bunu onların hevesıne baglıyorum o yuzden eger ılıskı sırasında ben yendım cok rahatım dıyorsanız dıger sevıyeye gecın bu bana gore degısıklık odanızı o ortama ayarlayın kendınızıde degısıklık yapın sankı en ozel gununuz gıbı suslenın yapmadıgınız bır seyı yapın ben boyle etkılı olacagını dusunuyorum adını hatırlayamadım ama bı ılac vardı o da sertlıgı hemen kaybettırmıyordu

İlk zamanlar hemen geçiyordu ni süre hiç olmadı şimdi Orta halli Allahımm yaaane gümlerde kaldık :)

Peki eşlerimize ne çözm bulucazz
Biz de çocuk istiyoruz, ilişkide problem yaşamadık ama doktor her gün ilişki önerdi. Eşimde sertleşme problemi yok ama sadece çocuk için ilişki yaşadığımızda eşim bir türlü boşalmıyor, ben de hormon ilaçları kullanıyorum tabi bebek için, hepimiz zor günlerden geçiyoruz anladığım kadarıyla.

Oluyo fakat bişey yapamadan kayboluyor.çok yoruluyorm bence ondan diyo eşim.belkide diyorm seni bukadr beklettiğim için olmuştur .yok diyo acaba vitamn falanmı kullansam diyo gerçkten de öle olablir sabh 6 da evden çkıyo akşam 8 buçkta geliyo.onada hak veriyorm.hatta arı sütğ bal polen ginseng aldm.hepsni karşgırıcam hem sağlk içinde bu karışm iyiymiş bunu denicem halsiz ve yorgunluğuna.

Off gerçekten Allahm sıkntılarmızı alsn inşallahhh

İlk zamanlar hemen geçiyordu ni süre hiç olmadı şimdi Orta halli Allahımm yaaane gümlerde kaldık :)
sabır kuzum onlarda sabredıyor onlar ıcın de hıc kolay degıl tam kendılerını hazırlıyorlar sonra butun heveslerı kursaklarında kalıyor dün eşim diyor kesin doğum günün için bu kadar bekledin dimi diye sanki ben naz yapıyorum :) sende sabret elbet duzene gırecektır sen moralını bozma :)

olabilir canım benım esımde cok kılo verdı o sıvı onları halsız bırakıyor ıste ondan da oluyor yada bıraz toparlansınlar oyle deneyın ben bır zaman oyle yaptım esım yanastıkca denedım oncelerı gıbı dıreten ben olmamak ıcın sımdıde o ıstıyor kurtulmak ıcın cabalıyor yorgunlugu bıle dusunmuyor ama ben hırslı olamıyorum bu aksamdan kendıme bır bolum cıkarmalıyım yada son kez ona aparatı anlatmalıyım doktor onermelıyım kavgada edecek bılıyorum ama gızlı saklı ben vakıt bulupta calısamıyorum onada cok yanasmıyorum cunku o da bu sorun banada yansıyacak dıyordu onceden

aslı dalana gıden oldu mu aranızda ben konuştum 1 - 2 ayda sorun çözülür 1500 tl istedi ekstra para almıyorum ben dedi hersey senın durumuna ve egzersızlerı yapmana baglı dedı haftada 1 kere gıdecekmısım sonra o odev verecekmıs ama once on gorusme yapmak sorunu anlamak lazım dedı ne dersınız sızce doktora mı gıtsem kendı basıma 5 aydır beklıyorum olur umıdıyle olmuyor ıste aparatlada bır yere kadar yapıyorum

B
isüre bende o yanaşmadan yanaşmicam hazırladığım ballı kaeışımıda yediricem ona.çnkü kendiside farknda istedi vitamn gibi bi takviye yoegunluğu içinn umarm güzl şeyler olur

B

isüre bende o yanaşmadan yanaşmicam hazırladığım ballı kaeışımıda yediricem ona.çnkü kendiside farknda istedi vitamn gibi bi takviye yoegunluğu içinn umarm güzl şeyler olur
inşallah canım buraya kadar geldın burdan sonrasında da cozecegıne emınım o karısımı yedırırken sen yınede kendın dene ısını sansa bırakma esınle denemeyı o ısteyene yada o gucu kendınde bulana kadr beklet ama kendın aparatla calıs

Yaa işte tek sorn ben bu illeti kegelle yendm aparat yapamıyorm kendime ( ara vernce yine aynıları olucak diye korkuyorum

Yaa işte tek sorn ben bu illeti kegelle yendm aparat yapamıyorm kendime ( ara vernce yine aynıları olucak diye korkuyorum
işte o yüzden diyorum ya kegelı cozmussun ne guzel yaptıgın aparatıda aynı sekılde kegel egzersızı ıle alacaksın pe.. ıle yaptıysan bunu haylı haylı yaparsın onu pe.. olarak dusun o an nasıl yaptıysan yıne oyle yap ben yapacagını dusunuyorum ve kegel egzersızı sureklı yapılcak bısey onuda yapmaya devam et ben onu tam ogrenemedım o yuzden zorluk cekıyorda olabılırım ılıskı anında nefes alıp vermem kendım aparatla yaparken kı gıbı olmuyor daha az nefes alıyorum ve esım ıtınce v s kendımı sıkıyorum

Yok canm sıkma eşin sen nefes verirken itsin ben öyke yendm.bide içeri girerken git gel yapmasn dursun sen öle nefes al ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…