- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.421
Başa sarma ihtimalin yok canım o anki stresin psikolojin yorgunlugundandıe. Denemeden önce egzersiz yap kesin geneKızlar kötü haber perşembe tam birleşme yaşamış ve bu illetten kurtuldum demiştim ama kanamam düne kadar vardı die birşey yapmadım bugun tekrar denedim ama sonuç hüsran tekrar başa sarma ihtimalim varmı aksine parmak bile sokamadım bugün neden sizce
Bundan sonra egzersiz yapmadan denemeyeceğim zaten çünkü başarısız oluncadaha çok üzülüyorum. Nezaman sorunsuz bir ilişki yaşayacağım resmen bundan başka birşey düşünemiyorum.Başa sarma ihtimalin yok canım o anki stresin psikolojin yorgunlugundandıe. Denemeden önce egzersiz yap kesin gene
Ben smdi adetim mesela bitince ilişki öncesi aparatla çalışıcam cnku araya zaman girdi biraz açılsın kolay olsn die yoksa kesn olur ama maksat kolaylaşsn
Sağ ol arkadaşım vajinama baktım da aşağıya doğru hafif yırtılma var ne yapsam bilemedim moralim de bozuldu bi korkarsam bir daha yapamam acı da var ama nerem acıyor bilemedimUmaycım tebrikler :) bence yendin resmen bi adım kalmıstır onuda bugun bitirirsin. Kızlıkdan glemiştir o kan tekrar denesende sıkıntı olmaz az bi yanma olabilir onada dayanırsın cok bişe degl bence ara verme veriyosan en fazla 1 gün :) hey hey heyyoooo
Cok sevindim senin için
Vajina çabuk iyileşen bir yer diye biliyorum ama bence doktora git yırtılma dediğin başka birşeydir belki de sana öyle geldi korkulacak birşey yokturKızlar benim vajinam girişim alt kısma doğru hafif yırtıldı bununla ilgili bilgisi olan var mı?İyileşme süresi,tehlike boyutu,ilişkiye girmeliymişim vs.?
Canım aynayla baktım da görünüyor zaten bu perine denen yere doğru yaşadığım yer çok küçük dr. Gitsem hemen duyulur. İlk tatilde özel bir dr. Gideceğim inş. Burda sadece devlet hastanesi varVajina çabuk iyileşen bir yer diye biliyorum ama bence doktora git yırtılma dediğin başka birşeydir belki de sana öyle geldi korkulacak birşey yoktur
Çok geçmiş olsun canım. Neden öyle oldu acaba çokmu zorladınızCanım aynayla baktım da görünüyor zaten bu perine denen yere doğru yaşadığım yer çok küçük dr. Gitsem hemen duyulur. İlk tatilde özel bir dr. Gideceğim inş. Burda sadece devlet hastanesi var
Bepanthol sür canım iyileşir hemen Sertleşme olmadan mı denediniz zorlamamı oldu neden öyle olduki yada kayganlaştırıcı kullanmadınızmıCanım aynayla baktım da görünüyor zaten bu perine denen yere doğru yaşadığım yer çok küçük dr. Gitsem hemen duyulur. İlk tatilde özel bir dr. Gideceğim inş. Burda sadece devlet hastanesi var
Olmuyor olmucak die bişey yok burda kimler kimler atlatmış ben okadar çok sayfa okudum ki ümitsizliği bırak önce hırslan. Aparatla çalışmaya vaktim yok bahanesini bence kenara atDün gece yine birşey sürmeden denedik yine aynı yerde takıldık artık eşimi bırakıp kendimle kavga etmeye başladım birşey sürünce bu sefer eşim olumsuz etkileniyor sertliği kalmayabiliyor yoksa bende kayganlastırıcı sürmeyi düşündüm zorlanınca ne yapıcam bilmiyorum aparatla çalışmaya zamanım olmuyor yarın benım dogum günüm kendıme söz vermiştim o güne kadar çözücem diye ama olmadı işte sanırım ben bunu hiçbir zaman çözemicem hiçbir zaman anne olamıcam belki de eşim benden ayrılıcak zamanın ne getırecegını kım bılır kı baska yerdeyken daha farklıydık kavga ettık ama sesımız yukselmedı daha kısa surdu ve her gece belkıde rahat olamadıgımız ıcın bır cekım oldu her yakınlasmamızda olucak gıbı geldı ama o yerde kaldık eve geldık yıne oyle oldu ama o cekım bende olmadı cunku daha yola cıkmadan once gece aglamalarım basladı yolda agladım sankı bu ev bana ıyı gelmıyor bu eve gırınce degısıyorum baska yerde daha farklıyım daha pozitifim ama burada ıstanbulda cok agresifim herseye karsıyım esımı herseyden kıskanıyorum orada ıse hıc kıskanclık yuzunden surat yapmadım eşimin baktıgından değil açık seçik giyinen biriyle kız olsun erkek olsun aynı ortamda bulunmayı sevmıyorum ve rahatsız oluyorum yanımdakı kardesım dahı olsa esıme gosterdgıım tepkının aynısını gosterırım ama eşim ıyı sabredıyor bana valla dun olmayınca ben kendıme kızdım bana kızmayı bıraktı sımdıde kendıne kızıyor dıyıp güldü sonra bu senın degıl ıkımızın sorunu sen yapamıyorum deme ıkımız yapamıyoruz dedı dun nasıl tarıf etsem pe.. giriyor sonra yukarı kayıyor esımde belkı o taraftadır dedı dedım hayır popoya doğru olucak vs sonra ben ustteyken esım ıttı ve orada takıldık orayı bır gecsem bır gecsem sankı olacak gıbı esım canın mı yanıyor yıne kasıyorsun dedıgınde anladım ama bu kasma elımde olmadan oluyor keske herseyı bır sekılde hemencık degıstırebılsem once kılolarımı yok ederdım sonra bu ıllettı sıler atardım sonra da bebek için derler ya çalışmaya basladık dıye bebek için çalışmaya başlardım eşim bana daha yakın olurdu cunku o konu yapılınca erkekler daha cok sahıplenıyormus kı bunu gordum bu gerçekmış evımı aılemı daha cok benımserdım bende esımle kavga etsekte dısılıgı kullanmaya cesaretım olurdu ya da boyle urkek kendıme guvenmeden ona adım atmaktan cekınmeden ben onu tesvık ederdım ama ıste suan bunların hepsi o kadar uzakta ki hıc ınancım kalmadı bosanmayı dusunmeye basladım yıne ben bu durumu kaldıramıyorum bana cok zor gelıyor aklımdan cıkmıyor olmayısı 1 hafta değil 1 ay değil 5 aydır olmuyor olmuyor bu gıdısle hıc olmayacak
evet doğru hatırlıyorsun çalışıyorum ve iznimi hep o gezme faslına ayırdım bugun iş başı yaptım ama şimdi keşke son 4 günüde kullansaydım diyorum en azından evde aparatla daha cok çalışmaya fırsatım olurdu bu aksam denıyım dedım eve geç geçicem sonrasında annemler gelecek zaten evde eşim olacağı için yine aparata veda edıcem odaların anahtarı olsa kıtleyıp denıcem o tv vs ızlerken spor yapıyorum dıyıp ama pat dıye kapı açıpta benı oyle gordugunde bu sefer cok kızar cunku benden soz aldı onları cope attıgımı sanıyor deneme yapmayacagımı sanıyor.. ben bu yuzden fırsat yok dıyorum yemegımı artık 1 gun onceden yapıyorum sadece anı cıkan durumlar benı engellıyor esım kızmasa rahat rahat her aksam yaparım orada bıle yapardım kızmasa ne olur sankı.. evet yukarı kayınca gırmedı cunku dokundugumda pe.. ucuna elim değdi diğerinde ise kendımı kastıgım ıcın olmadıgını dusunuyorum..Olmuyor olmucak die bişey yok burda kimler kimler atlatmış ben okadar çok sayfa okudum ki ümitsizliği bırak önce hırslan. Aparatla çalışmaya vaktim yok bahanesini bence kenara at
İşten gelip hem yemek yapıp hem çalışıyordum ben eşim gelene kadar gizli sakli
Sende gerekirse yemek yapma bişey yapma ama buna çalış dilatorle o yeri geçtiginde anlıcaksın nerde takıldıgını
Kayganlaştırıcı benim eşimdede olumsuz etki yapıyordu ilişki denemesi yapma bikaç gün sırf egzersize odaklan ama sağlam çalış snra denicegin zaman yagı kendin parmagnla veya aparatla içine sür eşinde prezervtf taksın(kayganlaştırıcılı olandan kllanıyoruz biz)
Eşine bişe sürmene gerek kalmaz
Şuanda sende istek olmaması cok normal korku varken istek olmaz zamanla olucak ona taklma
Nefesi unutuyosun gibi geliyor bana nefessiz zaten gıdım ilerlemez
Pe.. girdikten snra yukarı aşagı kaymaz demekki girmiyor
Yerini sen ögren iyice aparatla alış ki snra direk yerleştirebil kendin
Bence çalışmıyosun ondan cozemiyosn hiç çok denedm yapamadm demiyosn hep vakt yok fırsat yok
Gerekirse işten izin al( calısıyodun diye hatırladm)
1 gün full çalış ya
Evet eşim tam sertleşemedi benim Sabrım kalmadı bir şekilde olur dedim ama sonuç kötü oldu. Yani bilemiyorum acımıyor şu anda ama ilk denemeden sonra böyle açılma olur mu ki normaldeBepanthol sür canım iyileşir hemen Sertleşme olmadan mı denediniz zorlamamı oldu neden öyle olduki yada kayganlaştırıcı kullanmadınızmı
İnş. Canım evet olsun artık diye biraz fazla zorladık malum eşiminde sorunu var canıma tak ettiÇok geçmiş olsun canım. Neden öyle oldu acaba çokmu zorladınızdr gerek kalmadan düzelir inş.
bende öyleyim malesef gecen tepeye çıkalım dedık orada bıle korkaklıgımı bellı ettım ınat ettım cıkmadım düşücem diye ağladım eşim bana güven dedi kendimi ona bırakınca gerçekten düşmeden rahatca gectim bu konuda aslında oyle esıme bıraksam olucak ama ıste hep kontrolu saglamak ıstıyorum o anı bır hareket yapınca neye ugradıgımı sasırıyorum kendımı sıkıyorum bende dıyorum kadınlık yapamıyorum dıye ıslanma da korku olunca olmuyor ısteksızlık gıbı yarın bankaya benım gıtmem gerekmıyormus esıme sordum ama ızın alıp evde calısma yapmalıyım en azından 1 gun adam akıllı denedım demelıyım belkı kendıme bu doğum gunu hediyesini verecek gücü bulurum böyleceAzcık hararetli yazdım çünkü hepiniz aşmasını istiyorum. Şimdi eşimden cok ben istiyorum ya
Zaten bu hastalıgı olanlar bence cok zayıf psikolojili hassas korkak insanlar ben öyleyim mesela çok kırılganım iyice kendi kendime triplere girmiştim aşamadıgımz zamanlar kadnlık yapamıyorm filan diye
Ama biraz sabır biraz çalışma nefess alıp verirken aparatı ittirin baskı hissine dayanın baskı acı degil cnku
Kesinlikle öyle 1 gün bile güvenini getiricek bak görbende öyleyim malesef gecen tepeye çıkalım dedık orada bıle korkaklıgımı bellı ettım ınat ettım cıkmadım düşücem diye ağladım eşim bana güven dedi kendimi ona bırakınca gerçekten düşmeden rahatca gectim bu konuda aslında oyle esıme bıraksam olucak ama ıste hep kontrolu saglamak ıstıyorum o anı bır hareket yapınca neye ugradıgımı sasırıyorum kendımı sıkıyorum bende dıyorum kadınlık yapamıyorum dıye ıslanma da korku olunca olmuyor ısteksızlık gıbı yarın bankaya benım gıtmem gerekmıyormus esıme sordum ama ızın alıp evde calısma yapmalıyım en azından 1 gun adam akıllı denedım demelıyım belkı kendıme bu doğum gunu hediyesini verecek gücü bulurum böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?