- 1 Eylül 2018
- 93
- 34
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.721
Kesinlikle şunu söyleyebilirm araya zaman girince hadi gel deneyelim diyince tekrar geliyor ve kasılıyorsun 2 parmakta rahatsan hiç sıkıntı yok egzersize ce denemelere devam et eşin biraz daha sabırlı olsun bence 2 parmağı aldıysan devamı da geliyor çorap söküğü gibi
Bunu kendim için de alabilir miyim acaba, iki parmaktan sonra üç parmağı da yarım da olsa denemiş biri olarak eşle denemeli miyim biraz önce anlattığın gibiKesinlikle şunu söyleyebilirm araya zaman girince hadi gel deneyelim diyince tekrar geliyor ve kasılıyorsun 2 parmakta rahatsan hiç sıkıntı yok egzersize ce denemelere devam et eşin biraz daha sabırlı olsun bence 2 parmağı aldıysan devamı da geliyor çorap söküğü gibi
Ohool ben de iki parmaktan sonra 3 ü de zorlamıştım ama aoaratı sokamamıştım eşime de kızdım bana yardımcı ol diye sonra aparat denemeden direk 2 3 mesaj önce sabah yazdığım bir mesaj var ya tam da orda anlttığım gibi denedim ve oldu oyüzden eğer seni germiyorsa eşinle dene ama denedin diyelim ki olmadı yine pes etme ertesi gün yine deneBunu kendim için de alabilir miyim acaba, iki parmaktan sonra üç parmağı da yarım da olsa denemiş biri olarak eşle denemeli miyim biraz önce anlattığın gibiolmamasından da korkuyorum yine hüsrana uğramaktan
aynen öyle canım valla işi bitene kadar şimdi sonra dönüp arkasını yatıyor karşılık ver olmuyor verme yine olmuyor konuşuyorum değiştirmiyor ne kendini ne düşüncesini valla ne yapım şaştım kaldım ama misafirler gelsin gitsin bir saat dahi olsa denicem ve olurda yine onunla denersek bu sefer sert konusucam beni rahat bıraksa her akşam.sakin sakin yapıcm ama anlarsaYazdıkların o kadar tanıdık geliyor kii özellikle 'bana engel olma sonra olmuyor diyorsun' kısımlarıbiz kendi yöntemimizi geliştirip de yapıcaz başka yolu yok anlamıyorlar zorla da olmuyor ki kendimizi sinir ediyoruz boşuna. Düşünsene kocamız anlamıyor da diğerlerine ne kalmış. İnsanlar acımasızlar çok ve de bencil. Sen yanlarında olursun ama iyileştikleri zaman unutuverirler üstüne basıp geçerler
Canım arkadan olsun niye sıkıyorsun canını amaç vajinsya girmek boşverseneBende arkadan da olsa yine denedim daha sökülmemişim tam bari deneyelim dedik
Allah kolaylık versin cnm.benimde giriyor bir kısmı arkadan öne ama tabiki.onden cesaret edemedim sökülurum diye ne biliyim.en azından dedim adam rahatlasın.gerci denemek benim de işime geliyor öne hazırlık diye.burda konuşmaktan çok büyük cesaret aldım kızlar sizden walla ya.
Canım tabiki bebek çok güzel birşey ama bana kalırsa vajinusmusu tam anlamıyla yenmeden hamilelik düşünme derim yani enazından ilk düşündüğün kanalize olduğun şey rahat bir ilişki olsun kasmadan sıkmadan zevk alarak çünkü eşler hamileyken zaten yeterince ilişki yaşayamıyor. İstesende bazen doktor yapmayın sakıncalı diyor e hal böyle olunca bence öncelikle bu işin keyfini çıkaralım ilk sonra bebekbugün deneme yapamadım diye üzülüyordum sma eşim yemekten sonra hali sahaya gidecek ve nerden baksam 3 saatim belkide daha fazla zamanim olucak yuppiii bu kendime verdiğim yeni sansim bugün nasil desem çok ders aldım liseden 2 arkadaşım geldi ikisininde 2 çocuğu var biri henüz hamile o kadar imdendim ki çocuktan konuştular dinlerken bile içim gitti beni tabi korunuyor sanıyorlar bende kilo vermeden hamile kalmam dedim çok.yapmis gibi ama 90 kiloya çıktık dedi ikiside korktum açıkçası ben zaten şuan 95e yaklaştım kazayla bile hamile kalsam.cok.fena olucak düşündüm ve sıkı bir diyete giricem kendimi bebeğe hazirlicam ruhen bedenen ve belki.bu istek bu davranışım yenmeme yardımcı olur ben gelinlik için 30 kg verdim 10unu geri aldım smdi de bebek için vericem esimlede her pozisyonu deneyemiyoruz kilom yüzünden ben 95 kg o 60
Ya ama arkadanda olsa ilişkiye girebiliyorsan bence vajinusmus değilsin şahsen ben el bile süremiyordum. Gerçi vajinusmusunda seviyeleri varmış ama arkadanda olsa giriyor sonuçta oradı esnemiştir bile önden çok rahat yaparsın benceCanım arkadan olsun niye sıkıyorsun canını amaç vajinsya girmek boşversene
Kendi eşimi gördüm resmen aynısıni yaşıyoruzSelam kızlar,
Dün akşam eve gittim kayınvalıdemı atlatıpdenemeye basladım parmakla denemedim aparatın 2.sini aldım elime birazını aldım baktım olmucak dedım kucuguyle denıyım onu rahatca ıcerı ıttım ama nasıl desem bır tek aparatın üstüne zeytinyağı sürmüştüm ve güzel kaydı biraz gidince orada bir yere çarptım ve acı duydum ılerı ıtemedım o yüzden ben uyusturup denıcem artık en azından rahatca kendıme kıyabılırım boyle gerçekten kıyamıyorum kendıme ıyıce ıtemıyorum kac gun oldu hala tamamını almıs degılım tabı oturup saatlerce calısma sansımda olmuyor yarım saat 15 dk arası vakıt ayırıyorum o da hep gozum saatte olarak geçiyor kendımı olaya kaptıramıyorum bugün yapım dedım mısafırım gelecek hergün bir bahane buluyorum kendıme dün gece esımle denedık bana artık benım esten kaynaklı sorunum oldugunu dusunmeye basladım reflu yastıgı almıs kı bosa para vermıs bence popoya yastık koymakla aynı ıslemı yapıyor bana göre neyse uzandım benımkı hıc yavas hareket etmıyor dur desem kalkıp gıdıyor hevesı kacıyormus pe.. o halını yıtırıyormus afedersınız ama daha ucu dahı tam gırmeden gel - git hareketi yapa yapa girmeye calısıyor o öyle yapınca canım yanıyor ve kendımı sıkıyorum nefes alamıyorum dur dıyorum benı durdurma dıyor dayan dıyor ıcımden tamam kızım hadı dayan belkı boyle olur dıyorum ama yok o oyle yaptıkca suratım düşüyor ıstemıyorum devam etmeyı sonuc yıne degısmedı..
dedım sen hıc benı hıc dıkkate almıyorsun sana nasıl olacagını anlatıyorum yıne dınlemıyorsun boyle canım yanıyor dıyorum o zaman alış dıyor ben zaten kendımı alıstırmak ıcın bıseyler yapıyorum sen onlarada manı oluyorsun nasıl alısım dıyorum az oncekı gıbı denerız alısırsın dıyor gelde çıldırma yok yani yok nasıl olması hakkında fıkrı yok. hiç benı dusunmuyor dusundugu tek sey oraya gırsın olsun bıtsın bin kere dedim bana vakıt ayır benımle ılgılen dırek yatakta yanıma sokulma sokuluyorsanda uzunca ılgılen ben senın gıbı degılım o noktoya bır dokunusla vs gelemıyorum dıye nefes olayını anlatıyorum boyle olması lazım senın sadece ıcıne ıtmen lazım gel-git tamamen grince yapılıcak diyorum ama yok yok yok anlamıyor anlamıyor biz bu kafayla yenemeyiz gibime geliyor
Ben vajili hamile kaldım ve normal doğum yaptım canım ama su an hiç birşey değişmedi dokuz ay oldu doğum yapali daha bir sefer bile ilişki olmadıdün eşimle deneme yaptık ve pe.. yarisina kadar alabildim başka yerde olduğumuz için çokta ustelemedik ama orada yanma ilk oldu sonra geçti yani takılıyoruz ama ben kasıyorum kendimi hala orada serbest bırakmayı öğrenemedim eşimin nasil bebek çalışması yapmak istediğini de boylece anladım bu şekilde bile hamile kalabilirsin dedi evimize geçtiğimiz de sanırım kılo verme ve bu durumu yenme çalışmalarımıza ek olarak bebek eklendi çok soran olmasindan etkilenmiş olmalı ve bulunduğumuz ortamda çocuklar var onlarlada vakit geçiriyoruz bende istiyorum tabiki ama önceliğim yenmekti çünkü normal doğum istiyorum ben bu şekilde hamile kalıp normal doğum yapar mıyım veyahut kilo verir miyim hamileyken bilmiyorum aklımda diyetisyene gitmek var hamileligimde çünkü hemen kilo alan yapıdayım zaten 90i geçtim buradada yiyorum iyice silicem diye korkuyorum
Canım vajili derken nasıl yani ne kadar alabiliyorsun ki p..Ben vajili hamile kaldım ve normal doğum yaptım canım ama su an hiç birşey değişmedi dokuz ay oldu doğum yapali daha bir sefer bile ilişki olmadı
Çok az sadece basi diyim yani üstünden boşalmayla hamile kaldım ama dogumda çok zorlandım yani alttan muayenelerde kimseye tavsiye etmem vajiyi yenmeden hamile kalmayı çözüm olmayınca normal dogumda çözüm olmuyor canım beyinde bitecek iş bak doğurdum dogurmasina ama hala ilişki olmadı cesaretim yok resmen çok kızıyorum kendime bu konudaCanım vajili derken nasıl yani ne kadar alabiliyorsun ki p..
Canım bizimkilerde kapalı değil ama beyin kabul etmediği için alamıyoruz yani Doğum çözüm değilCanım sen bide normal doğum yaptıysan oraya karpuz bile girer nasıl hala korkuyorsun
Ben de çaresizlikten birkaç ay denemiştim tatlım eşim asla olmaz boşuna deniyoruz demişti o sebeple sordum ben de çok istiyorum bebeği inş. En hayırlı zamanda kavuşurumÇok az sadece basi diyim yani üstünden boşalmayla hamile kaldım ama dogumda çok zorlandım yani alttan muayenelerde kimseye tavsiye etmem vajiyi yenmeden hamile kalmayı çözüm olmayınca normal dogumda çözüm olmuyor canım beyinde bitecek iş bak doğurdum dogurmasina ama hala ilişki olmadı cesaretim yok resmen çok kızıyorum kendime bu konuda
Yok olan çok fazla var biri de benim ışte rabbim önce bu hastalıktan kurtulmayı sonra bebek sevincini yaşatsin burdaki bütün kardeslerimizeBen de çaresizlikten birkaç ay denemiştim tatlım eşim asla olmaz boşuna deniyoruz demişti o sebeple sordum ben de çok istiyorum bebeği inş. En hayırlı zamanda kavuşurum
Amin canım sağ olasınYok olan çok fazla var biri de benim ışte rabbim önce bu hastalıktan kurtulmayı sonra bebek sevincini yaşatsin burdaki bütün kardeslerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?