Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben dorduncu boyu denemedim esli deneme yaptim.bir senedir bende yapamiyordum bir sene sonra bu sorunu astim
Bugün yazdıktan sonra 4. boyu da yapabildim başardım. ama sonra eşimös denediğimizde yine aynı titremeler heyecanlanmalar başladı. anlamıyorum dilatörlerin en büyüğünü bile yapabilmişken nasıl eşlide böyle oluyorum moralim çok bozuldu bugün kurtulurum sanıyodum

Dlatörde kontrol sende buyüzden daha rahat hissetmen ama 4. Boyu da aldıysan zaten orası esnemeye başlamıştır eşinle denemeye devam et rahat girer yeterki başını yerleştir

Bende 3 yıldır bu sorunu yaşıyorum doktora gitmeyi dusunuyodum son çare olarak spreyle deniyim yazmistiniz galiba ama spreyin adı fiyatı nedir bide nasıl kullanicaz yarin hemen alayım teşekkurler simdiden

Canım acaba spreyi kaç fis sıkıyodun bende almayı düşünüyorum da spreyi sktiginda kendini kasmiyomusun yani bu beni cok dusunduruyor

Bende 3 yıldır bu sorunu yaşıyorum doktora gitmeyi dusunuyodum son çare olarak spreyle deniyim yazmistiniz galiba ama spreyin adı fiyatı nedir bide nasıl kullanicaz yarin hemen alayım teşekkurler simdiden
Vemcain spreyin adi 14 tl.ince bi cubugu var ucunda alinca gorursunz zaten hafif iceri dogru sikin birkac fis 10 dakika sonra uyusacak zaten.yanma yapar sprey ama merak etme cok kisa suruyor dayanilmicak bi yanma degil insallah basarirsinz

Canım acaba spreyi kaç fis sıkıyodun bende almayı düşünüyorum da spreyi sktiginda kendini kasmiyomusun yani bu beni cok dusunduruyor
oncedende yazmistim canim buraya uzun uzun.spreyi sikinca tamamen uyusturuyor icini.ben 3.4 fis beklemistim esin kondom taksin ama cunku onunkide uyusabilr icine girince sertlgni kaybetmesin sonra.bacaklarnizi cok acin korkmayin cunku aci yok

Vemcain spreyin adi 14 tl.ince bi cubugu var ucunda alinca gorursunz zaten hafif iceri dogru sikin birkac fis 10 dakika sonra uyusacak zaten.yanma yapar sprey ama merak etme cok kisa suruyor dayanilmicak bi yanma degil insallah basarirsinz
Çok teşekkürler yarin hemen alayim üstte olan pozisyonda mı yoksa altta olan pozisyonda mi denemeliyim ilk giriş de hangisi daha kolay acaba

Doğru diyosun kontrol bende olmayınca ben stres oluyorum çok. zoru başardım ama dimi bundan sonrası kolay mı?
Ben sana şöyle diyim 4. Boy dilatör içine yerleştirdikten sonra beklet baya beklet orası iyice esnesin baskı hissi kaybolsun hemen eşini çağır aparatı çıkar eşin p.nis yerleştirsin çok rahat girer agrı sızı olmaz eşin içeriye yavaş yavaş itsin o iterken sen nefesini dışarı ver çünkü nefes verirken kendini sıkamıyorsun p.niste yavaş yavaş girio az kaldı sen kendini yenmiş say

Şu hapın adı ne canım 8 gün oldu hala 2.denemeyi yapamadık eşime ne oldu anlamadım sertleşemiyor bir türlü kafayı yicem artık yeter yaaa

Çok teşekkürler yarin hemen alayim üstte olan pozisyonda mı yoksa altta olan pozisyonda mi denemeliyim ilk giriş de hangisi daha kolay acaba
Ben ilk esim ust pozisyondayken ben alttayken yapmistik.yatagin ucundaydim bacaklarmi cok actim esimin beline dogru doladim guc almak icin esim ayaktaydi elimle yavas yavas ikinarak soktum bibaktim. Hepsi girmis.az bekledik sonra git gel yaptik boylece basarmistik.ama doktorlar su yontemide oneriyor cnm sen ustteyken olani.ben 3 doktora gitmistim cunku ayri ayri.sen comelir gbi yapcaksin esinin uzerine yine elinle yavasca sokcaksin icine.bu yontem ilk korkutuyor ama bunda vajina daha cok acilirmis daha rahat olurmus.acidigi zaman zaten cikmasin esin bekleyin oyle nekdr alirsan kardir.zaten bu spreyi sikip on sevisme yaparsan meraketme. Hic bisiye gerek kalmicak acimicak cunku ve birazda senin cesaretinle olcak bitcek.

biraz önce tekrar denedik tekrar yarısına kadar alabildim ama yanma hissedince devam edemedim ama bu bile çok mutlu etti. inşallah en kısa zamanda yeneriz :) söylediğin gibi deneyeceğiz yarın güzel haberlerle gelicem :)

Evet biz de ondan kullaniyoruz biraz pahali ama mecburuz

Ben çok faydasını gördüm. Çünkü korkmasam da uğraşsam da içeri giremiyordu. Ama spreyle anlayamadan oldu diyebilirim. En azından denemiş olursun.
Ya umudum var bakalım ben korkuyorum da ondan nefesim kesiliyor hep denerken için çekiliyor gibi oluyor.sprey ise yapıyomuş dediler bende hemen aldım deneyimli birine sormak istiyor insan haliyle.canin yanmadı dimi yani hissetmedim? Sonra kan geldi mi? Yani onu hissettin mi ?

Evet doğru diyorsun ben düşük yaptığımda muayene olacağım zaman cesaret gelmişti yeter ki bebeğim iyi olsun diye şimdi tekrar çok istiyoruz bir kere kimyasal gebelik geçirdim daha doğrusu doktorum öyle söyledi şimdi tekrR istiyorum ve doktora sormuştum muayenede sıkıntı çekiyorum normal doğum yapabilir miyim diye o da yenmemi söylemişti. Normal doğumda açıdan anlamıyormussun sanırım vajina açılıyor genişliyor dimi yani şunu da sana sormak istiyorum aslında doğumdan sonra eskisi gibi miydi özel bölgen yoksa daha rahat mı ilişkiye giriyorsun eşinle açılma oluyor ya o bölgede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…