- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.821
Hiçbir şey hissetmedim. Değişik, daha önce tanımadığım bir his ama asla acı filan değil. Kanama olduğunu wcye gidince gördüm ve şaşırdım bile. Beklemiyordum çünkü kanama olmasını aparatlardan sonra. O kadar anlamadım yani.Ya umudum var bakalım ben korkuyorum da ondan nefesim kesiliyor hep denerken için çekiliyor gibi oluyor.sprey ise yapıyomuş dediler bende hemen aldım deneyimli birine sormak istiyor insan haliyle.canin yanmadı dimi yani hissetmedim? Sonra kan geldi mi? Yani onu hissettin mi ?
Spreyle denesen o noktadan ilerleyecektir bence.Kızlar biz az önce tekrar denedik eşim kendine geldi şükür yalnız p... tam girmedi bi yerden sonra aşırı baskı ve acı hissettim ıkındım nefes al ver yaptım ama çare olmadı bu arada eşim git gel de yaptı ve içime boşaldı çok şükür:)ama tamamı neden girmiyor arkadaşlar o acı neden lütfen aydınlatın beni
Daha girmiyorsa bence tamamı girmiştir hadi gözün aydın yarım girse gitgel yapamazdı bence çıkardı dışarı eşin okadar umudu kesmişki girmedi sanmışEşim daha girmiyor bir yerde tıkandı dedi neredeyse ilerisi kapalı diyecekti
Canım henüz 2. İlişkim olduğu için sprey sıkıp deniyorum zaten ama oraya kadar ulaşmadı sanırımSpreyle denesen o noktadan ilerleyecektir bence.
Önden denediğimiz için bi ara ben de baktım canım tamamı girmemiştiDaha girmiyorsa bence tamamı girmiştir hadi gözün aydın yarım girse gitgel yapamazdı bence çıkardı dışarı eşin okadar umudu kesmişki girmedi sanmış
Ben hiç aparat kullanmadım 2 parmaktan sonra eşli denedimİyi geceler kızlar egzersiz yapanları okuyorum burda bikaç gündür bakamamıştım okuyunca acayip gaza geldimreglim bitti sayılır ben de başlıycam tekrar inşallah. Aparatsız olacak mı ki bu iş ya
Ağrı kesici alın ilk denemelerde, sonra zaten alısinca olmayacak. Olumsuz kas hafizasini engellemek icin.Eşim diğerlerinden daha iyiydi dedi. Bacaklarımı katlayıp tutmuştum. Öncekilerde nereye girdiğini ne kadar girdiğini anlamıyordum böyle çok daha rahattı dedi. Ve olacagını hissettim sanki dedi. 2-3 defa denedik. Sonra da birkaç saat sızladı orası
Ağrı kesici alın ilk denemelerde, sonra zaten alısinca olmayacak. Olumsuz kas hafizasini engellemek icin.
Iyiymis o zaman benim canım çok tatlı ondan korkuyodum bende içim biraz rahatladı şimdi.denemis ve yaşamış birinden öğrenmek beni rahatlattı.insallah bende vuslata ererim.korkumu atarım.ben hiç aparatta kullanmadım parmak egzersizi yaptım sadece.birden arkadan öne girme deneyimi yaşıyoruz çoğunlukla bu ara.Hiçbir şey hissetmedim. Değişik, daha önce tanımadığım bir his ama asla acı filan değil. Kanama olduğunu wcye gidince gördüm ve şaşırdım bile. Beklemiyordum çünkü kanama olmasını aparatlardan sonra. O kadar anlamadım yani.
Öncelikle geçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıklı hayırlı bir evlat ve hamilelik nasip etsin yenmeden normal doğum yapanlar var tabiki bende öyle yaptım dediğim gibi ama yenmeden yapmak çok zor doğum bir şekilde oluyor ama muayenelerde çok sıkıntı çıkıyor dogumdan sonrasında o bolgen baya açılmış genişlemiş oluyor hatta afedersin gaz çıkarır gibi ses bile geliyor[/QUOTE
Allah razı olsun inşallah cümlemize nasip etsin Rabbim. Doğumdan sonra özel bölgeye dikiş atıp darlaştırmıyorlar mı yani baya açılma oluyor mu ilişki rahat olur fakat eşler için iyi değil tabii o kadar genişlemesi
Yok canım ben ilişkiye girebiliyrum evliliğimin ilk 5 Ayı giremedim 5. Aydan sonra yendim vajinusmusu kendi çabalarımla fakat muayenede sıkıntı çekiyorum bir de kasılmalarm başta oluyor ilk ilişkide ve zevk alamıyorum sorunlarım bunlarÜzerine boşalmayla mı hamile kaldın canım
Bir de şöyle sizlere tavsiye verebilirim kızlar önsevişme uzun olsun ıslaklık oluyor evet ama iş p... e gelince kuruluk oluyor kasılıyor insan bebe yağı ya da kayganlaşırıcı sürüp yavaş yavaş sokmaya çalışsın eşiniz,ben de bekle derdim eşime biraz durarak nefes alıp verip sonunda girişi sağlıyordu eşim sonra beyinen rahat bırakın kendinizi herkes yapıyor normal oraya birşey girebilir diyin içinzden nasıl rahat olursanız tabii o şekilde kendinizi rahatlatın ve inşallah herkes yener kızlar gerçekten çok zor ben de çok çektim ama şimdi zevk alamıyorum muayene olamıyorum sorunum da bu .(Yok canım ben ilişkiye girebiliyrum evliliğimin ilk 5 Ayı giremedim 5. Aydan sonra yendim vajinusmusu kendi çabalarımla fakat muayenede sıkıntı çekiyorum bir de kasılmalarm başta oluyor ilk ilişkide ve zevk alamıyorum sorunlarım bunlar
Canım bide şöyle dene eşin otursun koltuk veya yatak ucuna sen onun kucagına otur bacaklarını sar sırtına öyle tam giriyor ve gene takılırsa biyerde hafif kalçanı oynat böyle sag sola yerleştirmeue calış nefesle (kayganlaştırıcı bol buarada)Kızlar biz az önce tekrar denedik eşim kendine geldi şükür yalnız p... tam girmedi bi yerden sonra aşırı baskı ve acı hissettim ıkındım nefes al ver yaptım ama çare olmadı bu arada eşim git gel de yaptı ve içime boşaldı çok şükür:)ama tamamı neden girmiyor arkadaşlar o acı neden lütfen aydınlatın beni
İşte yıllardır hiç bilmedigimiz bir his insana garip geliyor gerçekten ama dayanmaya çalış eşinin ve senin mutlulugnz içinBiz de denedik bugun spreyle. Hatta spreyin ucunu tamamen neredeyse soktu esim oyle sıktı. Hatta parmağını soktu zarı geçmiş ben hiç farketmedim parmakta. Ama peniste yine de bir noktaya gelince devam edemedim bilemiyorum ya niye böyle oluyor anlamadım. Yani en başta daha girmeden bir korku oluşuyor. Parmağı da alıyorum ama içimde bişeyin olduğunu düşünmek sanırım beni rahatsız ediyor bilemiyorum. Huylanma gibi oluyor.
Dün regl olacaktım zamanla yarıştım resmen sabaha olmuşum bitsin bir de o şekilde deneyeceğim. Yırtılma da var yine ilişki sonrası hafif hafif kan geldi normal mi bu sence canım hala zardan mı geliyorCanım bide şöyle dene eşin otursun koltuk veya yatak ucuna sen onun kucagına otur bacaklarını sar sırtına öyle tam giriyor ve gene takılırsa biyerde hafif kalçanı oynat böyle sag sola yerleştirmeue calış nefesle (kayganlaştırıcı bol buarada)
Çok sevindim buarada aferm sana kız. Eşinin düzelmesinede sevndm
Benim zardan geldi bi süre yani 2-3 ilişkide ve egzersizlerde leke leke sıkıntı yok korkmaDün regl olacaktım zamanla yarıştım resmen sabaha olmuşum bitsin bir de o şekilde deneyeceğim. Yırtılma da var yine ilişki sonrası hafif hafif kan geldi normal mi bu sence canım hala zardan mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?