Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım o şekilde herkeste tutmuyor maalesef ben aylarca denedim olmadı. Şimdi iyiki de olmamış diyorum önce yenelim sonra çocuk isteyelim bence

Kızlar aparatta 4. Yü alabilen varmı kittenly en büyük aparatı sokamıyordum ya küçükten büyüğe sırayla giderek en büyüğüde soktum 4. Boyu ve itip geri soktum tabi biraz baskı hissettm o ayrı ama ağrı yok valla bunu sokamıyorum diye ağlardım artık o da giriyor kasılmalarımda çok azaldı inşallah mutlu sona az kaldı eşim hazır maça gitmişken aparatla bol çalışmaca

Süpeeerrrrr
İlk denediğin an olucak eminim ben

Kızlar biz az önce tekrar denedik eşim kendine geldi şükür yalnız p... tam girmedi bi yerden sonra aşırı baskı ve acı hissettim ıkındım nefes al ver yaptım ama çare olmadı bu arada eşim git gel de yaptı ve içime boşaldı çok şükür:)ama tamamı neden girmiyor arkadaşlar o acı neden lütfen aydınlatın beni

Bence bir süredir yapamıyorsunuz bu sebeple ister istemez stres kaynaklı kasma olmuştur yoksa tamamı girmemesi için bir sebep yok merak etme git gel yaptıysa aslında girmiştir belki tamamı eminmisin girmediğine

Hiçbir şey hissetmedim. Değişik, daha önce tanımadığım bir his ama asla acı filan değil. Kanama olduğunu wcye gidince gördüm ve şaşırdım bile. Beklemiyordum çünkü kanama olmasını aparatlardan sonra. O kadar anlamadım yani.

Spreyle denesen o noktadan ilerleyecektir bence.

İyi geceler kızlar egzersiz yapanları okuyorum burda bikaç gündür bakamamıştım okuyunca acayip gaza geldim reglim bitti sayılır ben de başlıycam tekrar inşallah. Aparatsız olacak mı ki bu iş ya

Biz de denedik bugun spreyle. Hatta spreyin ucunu tamamen neredeyse soktu esim oyle sıktı. Hatta parmağını soktu zarı geçmiş ben hiç farketmedim parmakta. Ama peniste yine de bir noktaya gelince devam edemedim bilemiyorum ya niye böyle oluyor anlamadım. Yani en başta daha girmeden bir korku oluşuyor. Parmağı da alıyorum ama içimde bişeyin olduğunu düşünmek sanırım beni rahatsız ediyor bilemiyorum. Huylanma gibi oluyor.

Eşim diğerlerinden daha iyiydi dedi. Bacaklarımı katlayıp tutmuştum. Öncekilerde nereye girdiğini ne kadar girdiğini anlamıyordum böyle çok daha rahattı dedi. Ve olacagını hissettim sanki dedi. 2-3 defa denedik. Sonra da birkaç saat sızladı orası

Ağrı kesici alın ilk denemelerde, sonra zaten alısinca olmayacak. Olumsuz kas hafizasini engellemek icin.

Iyiymis o zaman benim canım çok tatlı ondan korkuyodum bende içim biraz rahatladı şimdi.denemis ve yaşamış birinden öğrenmek beni rahatlattı.insallah bende vuslata ererim.korkumu atarım.ben hiç aparatta kullanmadım parmak egzersizi yaptım sadece.birden arkadan öne girme deneyimi yaşıyoruz çoğunlukla bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…