- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.821
Canım o şekilde herkeste tutmuyor maalesef ben aylarca denedim olmadı. Şimdi iyiki de olmamış diyorum önce yenelim sonra çocuk isteyelim benceBnde umudunu yitiriyorm galiba bayağı ilerlemiştim ama dun hayal kirikligina ugradim bir turlu yapamadık sanki hic ilerlememis hic egzersiz yapmamış gibiydim ve en basa dönmüş gibi moralim okadr bozulduki eşim beni düzeltmeye calisti üzülme elbet yapicaz deneye deneye yapicaz ne zman nasipse ozamn olck inşallah dedi dilator aldi ilaçları aldı adam egzersizler ile de yardımcı oluyor daha ne yapsın anlamadım ben daha ne istyorm acabaaa. Kendime çok kızıyorum deneme yaparken eşim biraz aceleci davranıyor bazen sonra özür dileyip yardımcı olmaya çalışıyor ama bende o an bitiyor tam rahatken bi anda aceleci olunca bir kasilma başliyor dahaa açamiyorum. Artk o dediginz boşalmayla uç kismiyla hamile mi kalsam diyorum belki biraz güven gelir öyle deneme devam ederim bi taraftan da hamileyken çok zor olur mu diyorum sonradan vazgeciyorum kafam allak bullak
SüpeeerrrrrKızlar aparatta 4. Yü alabilen varmı kittenly en büyük aparatı sokamıyordum ya küçükten büyüğe sırayla giderek en büyüğüde soktum 4. Boyu ve itip geri soktum tabi biraz baskı hissettm o ayrı ama ağrı yok valla bunu sokamıyorum diye ağlardım artık o da giriyor kasılmalarımda çok azaldı inşallah mutlu sona az kaldı eşim hazır maça gitmişken aparatla bol çalışmaca
İlk işim bunu denemek olucak oleyyySüpeeerrrrr
İlk denediğin an olucak eminim ben
Yok canım olmadı bi kutu kullanıp bırakmıştıCanım bi yan etkisi falan oldu mu
Bence bir süredir yapamıyorsunuz bu sebeple ister istemez stres kaynaklı kasma olmuştur yoksa tamamı girmemesi için bir sebep yok merak etme git gel yaptıysa aslında girmiştir belki tamamı eminmisin girmediğineKızlar biz az önce tekrar denedik eşim kendine geldi şükür yalnız p... tam girmedi bi yerden sonra aşırı baskı ve acı hissettim ıkındım nefes al ver yaptım ama çare olmadı bu arada eşim git gel de yaptı ve içime boşaldı çok şükür:)ama tamamı neden girmiyor arkadaşlar o acı neden lütfen aydınlatın beni
Eşim daha girmiyor bir yerde tıkandı dedi neredeyse ilerisi kapalı diyecektiBence bir süredir yapamıyorsunuz bu sebeple ister istemez stres kaynaklı kasma olmuştur yoksa tamamı girmemesi için bir sebep yok merak etme git gel yaptıysa aslında girmiştir belki tamamı eminmisin girmediğine
Hiçbir şey hissetmedim. Değişik, daha önce tanımadığım bir his ama asla acı filan değil. Kanama olduğunu wcye gidince gördüm ve şaşırdım bile. Beklemiyordum çünkü kanama olmasını aparatlardan sonra. O kadar anlamadım yani.Ya umudum var bakalım ben korkuyorum da ondan nefesim kesiliyor hep denerken için çekiliyor gibi oluyor.sprey ise yapıyomuş dediler bende hemen aldım deneyimli birine sormak istiyor insan haliyle.canin yanmadı dimi yani hissetmedim? Sonra kan geldi mi? Yani onu hissettin mi ?
Spreyle denesen o noktadan ilerleyecektir bence.Kızlar biz az önce tekrar denedik eşim kendine geldi şükür yalnız p... tam girmedi bi yerden sonra aşırı baskı ve acı hissettim ıkındım nefes al ver yaptım ama çare olmadı bu arada eşim git gel de yaptı ve içime boşaldı çok şükür:)ama tamamı neden girmiyor arkadaşlar o acı neden lütfen aydınlatın beni
Daha girmiyorsa bence tamamı girmiştir hadi gözün aydın yarım girse gitgel yapamazdı bence çıkardı dışarı eşin okadar umudu kesmişki girmedi sanmışEşim daha girmiyor bir yerde tıkandı dedi neredeyse ilerisi kapalı diyecekti
Canım henüz 2. İlişkim olduğu için sprey sıkıp deniyorum zaten ama oraya kadar ulaşmadı sanırımSpreyle denesen o noktadan ilerleyecektir bence.
Önden denediğimiz için bi ara ben de baktım canım tamamı girmemiştiDaha girmiyorsa bence tamamı girmiştir hadi gözün aydın yarım girse gitgel yapamazdı bence çıkardı dışarı eşin okadar umudu kesmişki girmedi sanmış
Ben hiç aparat kullanmadım 2 parmaktan sonra eşli denedimİyi geceler kızlar egzersiz yapanları okuyorum burda bikaç gündür bakamamıştım okuyunca acayip gaza geldimreglim bitti sayılır ben de başlıycam tekrar inşallah. Aparatsız olacak mı ki bu iş ya
Ağrı kesici alın ilk denemelerde, sonra zaten alısinca olmayacak. Olumsuz kas hafizasini engellemek icin.Eşim diğerlerinden daha iyiydi dedi. Bacaklarımı katlayıp tutmuştum. Öncekilerde nereye girdiğini ne kadar girdiğini anlamıyordum böyle çok daha rahattı dedi. Ve olacagını hissettim sanki dedi. 2-3 defa denedik. Sonra da birkaç saat sızladı orası
Ağrı kesici alın ilk denemelerde, sonra zaten alısinca olmayacak. Olumsuz kas hafizasini engellemek icin.
Iyiymis o zaman benim canım çok tatlı ondan korkuyodum bende içim biraz rahatladı şimdi.denemis ve yaşamış birinden öğrenmek beni rahatlattı.insallah bende vuslata ererim.korkumu atarım.ben hiç aparatta kullanmadım parmak egzersizi yaptım sadece.birden arkadan öne girme deneyimi yaşıyoruz çoğunlukla bu ara.Hiçbir şey hissetmedim. Değişik, daha önce tanımadığım bir his ama asla acı filan değil. Kanama olduğunu wcye gidince gördüm ve şaşırdım bile. Beklemiyordum çünkü kanama olmasını aparatlardan sonra. O kadar anlamadım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?