Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben dün aparatla çalıştım ve çalışmalara devam ettikçe elimde alışıyor bu akşamda eşim işten gelene kadar çalışıcam ama eşime dün sinir oldum hoş neden kavga ettık hatırlamıyorum ona bir daha pe.. elimi bile sürmücem dedim o da içerledi mi yoksa hatırlamadıgım kısımda farklı bırsey mı dedıysem dun uzunca zaman uyumadı sonra farkettıgımde yatırmaya calıstım ınat ettı ben ısrarı kesınce geldı yattı ona sarıldıgımda yastıgını ortusunu alıp gıttı salonda yattı pesınden gıtmedım dun ayrı yattık bu aksamda hıc oralı olmucam cunku gece hep kötü kötü kabuslar gördüm bu durum aramızı ıyıden ıyıye acıyor ama bazı seyler gercekten zoruma gıdıyor ona dedıgım hıcbır seyı dıkkate almıyor ve benım yenmemı beklıyor ben on sevısmeyı uzun tutmak ıstıyorum onun bana ayırdıgı zamanda bısey hıssedemedıgım ıcın onu bıle yapmıyor kendıyle aynı zamanda aynı seylerı hıssettıgımı sanıyor o rhatlıyor bense denerız dıye dusunup hayal kırıklıgı yasıyorum bu durumdan bıktım artık galatasaraya bıle benden daha cok vakıt ayırıyor bende artık ondan uzak durucam hıcbır munasebetım olmucak kendım denıcem onun yoklugunda o yanassa bıle yuz vermıcem belkı ne hıssettıgımı anlayabılır boylece herseyıme laf etmesınden cok sıkıldım soyledıklerımı cıddıye almayıp denememesınden de öyle o boyle yaptıkca ben onunla evlendıgıme pişman oluyorum aılesı zaten ayrı bır konu hıc gelın gıbı degılım yabancı gıbıyım ben ondan ılgı alaka beklerken boyle seyler yasamak keske bekar kalsaydım dedırtıyor bana tek seans ıcın doktor bulmayı dusundum ama cogu es ıstıyor benım ıstedıgım sadece bır kere bana dogru seklı gostermelerı dun sona daha cok yaklastım neredeyse tamamı gırmıstı kı nefesımı heyecandan kontrol edemeyınce acı hıssettım o rahatlıgımı cok uzun sure koruyamıyorum dıkkatım dagılıyor yada asırı heyecan yapınca oyle oluyor ve acı duyuyorum sonra rahat olmaya calısıyorum ama olmuyor cıkarıp bır daha denemek zorunda kalıyorum

diyete de başladım dün itibariyle artık kendım ıcın çabalıcam eşim için değil o benım ıcın caba sarf etmedıgı surece onun için hiçbirşey yapmıcam.. bana göre erkegın daha cok arzu etmesı daha cok cabalaması lazım cunku bır kadındansa bır erkegın en temel ıhtıyaclarından bırıde o burada bızler yontem dusunuyoruz eslerımıze anlatıyoruz kımımız benım gıbı ters tepkı alıyor kımımızın eslerı sıcak bakıyor ve her öneriyi uyguluyor peki onlar ne yapıyor gerçekten bunu merak ediyorum tek benım esım mı boyle ılgısız sızın eslerınız sızın gıbı hanım boyle bırsey de deneyelım mı dıyerek heyecanla gelıyor mu yoksa hep sızden mı çözüm beklıyor..

Öncelikle geçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıklı hayırlı bir evlat ve hamilelik nasip etsin yenmeden normal doğum yapanlar var tabiki bende öyle yaptım dediğim gibi ama yenmeden yapmak çok zor doğum bir şekilde oluyor ama muayenelerde çok sıkıntı çıkıyor dogumdan sonrasında o bolgen baya açılmış genişlemiş oluyor hatta afedersin gaz çıkarır gibi ses bile geliyor

zehra1809 erkeklerin koşarak gelip hadi bu gün de bunu deneyelim diyeceğini sanmıyorum demelerini de beklemiyorum. çünkü bu benim beynimin yarattığı bir şey benim korkularım benim anatomim eşim bunu istese de anlayamaz misal o bu tarz bir sorun yaşasa ben de anlamazdım anlayamazdım ha doktora git derdim o kadar başka ne yapabilirim ki ama ilişki yaşamamak bırak eşlerimizi bizi bile geriyor psikolojimizi etkiliyor arayı soğutma bu sadece daha da üzer senin ona vermen gereken tek tepki antrenman yaparken sana müdahale ederse sadece o zaman olsun. Onun dışında hiç ilişkinizi soğutmayın yarın bir gün bunu yenersin o kesin ama kalp kırıklıkları kalıyor sen bana bunu demiştin oluyor o yüzden evliliğinizi zedelemeyin ve sana şunu söyleyeyim henüz vajili olduğun için sen upuzun ön sevişme yapıp deneme yapmaya kalsan o daha sokmadan stres olursun gene ıslaklığın kalmaz ben deneme yapacağım zaman kayganlaştırıcıyı kendim kendi vajinama sürüyorum. Velhasıl demek istediğim bu aşamada illa ön sevişme olsun ben başka türlü deneme bile yapmam deme kendin deneme yap vajinaya kayganlaştırıcı sür erkekler zaten 1 saniyede hazır oluyor :) o da deneme yapmaya çalışsın böyle böyle yeneceksin.

Kızlar benim eşim tam sertleşemedi dün gece ve denemek istedi hayır dedim yine yırtılma olur diye bu sefer o tamamen gitti. Sizce yanlış mı yaptım az da olsa sert olmadı ilişki için yeterli mi?Allahımm çaresizlik ne zor bir iş ben senelerce kendi sorunumla uğraştım şimdi ise eşim böyle oldu. Çok üzülüyorum haline erkekler bizler gibi güçlü değil çok çabuk yıpranıyorlar

Aylardır kavga edıyoruz eskıden oldugumuz gıbı olmayı bır turlu basaramadık herseyıme laf edıyor evde ıs yapmama yolda yurumeme tek cınsellık degıl sorunumuz o yuzden artık bunaldım o yuzden mesafelı olmaya calısıcam ıyı yada kötü ona göre hep o adım atıyor hep o cabalıyor ben hıcbırsey yapmıyorum gerçekten cok yoruldum kendımde eksık aramaktan herseyden yoruldum. biraz da ben anlayıs ıstıyorum denememe bıle karsı gelıyor kendımı anlatmama ızın vermıyor cok kere ona mektupla anlatmayı tercıh ettım beklentılerımı neler cektıgımı ama onu bıle okumadı aradan sectıgı sozlerden kavga cıkardı. ben bırazda erkegın elınde oldugunu dusunuyorum mesela benım kocam her gun bana ıyı davransa benım fıkırlerıme deger verse onerılerımı kabul etse ben daha cok mucadele etmeye baslarım kafam daha da rahat olur ben zarı yırtmayı basardıgım gun esım o kadar ılgılıydı o kadar ıyı davranmıstı kı aklımda olmadan ıcımden denemek geldı ve hep onun ıcın dıyerek ıtmıstım ve ılk defa bunu basarmıstım ıcıme bısey almıstım ama ben ona sınır oldugumda daha dogrusu o benım fıkırlerımı hep red edınce bana guvenmeyınce zamanla olur dedıkce benım bısey yapasım gelmıyor olacagı varsa bıle olmuyor cunku aklımda hep o sozler dolanıyor bu yuzden eslerı destek olanlar gercekten cok sanslılar

eşin hiç doktora gitti mi

Canım doktora gitse bi eşin
Ya belki ilaç verir en azından aşarsanız kendıne güveni gelir onunda
Tam sertleşme olmadan gircegni sanmıyorum ya

Canım vajinismuslularin eşlerinde çok sık olabiliyormuş bu durum canını sıkma lütfen.biz tedavi aşamasındayken doktor viag... vermişti bi süre kullanıp bıraktı.ben düzelince oda duzeldi

Bnde umudunu yitiriyorm galiba bayağı ilerlemiştim ama dun hayal kirikligina ugradim bir turlu yapamadık sanki hic ilerlememis hic egzersiz yapmamış gibiydim ve en basa dönmüş gibi moralim okadr bozulduki eşim beni düzeltmeye calisti üzülme elbet yapicaz deneye deneye yapicaz ne zman nasipse ozamn olck inşallah dedi dilator aldi ilaçları aldı adam egzersizler ile de yardımcı oluyor daha ne yapsın anlamadım ben daha ne istyorm acabaaa. Kendime çok kızıyorum deneme yaparken eşim biraz aceleci davranıyor bazen sonra özür dileyip yardımcı olmaya çalışıyor ama bende o an bitiyor tam rahatken bi anda aceleci olunca bir kasilma başliyor dahaa açamiyorum. Artk o dediginz boşalmayla uç kismiyla hamile mi kalsam diyorum belki biraz güven gelir öyle deneme devam ederim bi taraftan da hamileyken çok zor olur mu diyorum sonradan vazgeciyorum kafam allak bullak

Bence öncelikle bu durumu çöz sonra hamilelik için ugrarışırsın önce hamilede kalmadan bi tadını cıkar yenip
Burda 2 kişinin dedigi şeyleri denesene benmde tam olarak rahat hissettiğim o şekilde olmustu
1.si arkadaş demişki
Aparatı yerleştirip yönü siz kendiniz ayarlayın yani aparatı hareket ettirmekten cok siz şekil alın
-bu şekilde eşinizle denerkende siz yön alırsınız erkekler anlamıyor popoya itmekten flan ve aceleci olabiliyorlar onlara sinirlenmeyn onlarda acemi bzim gibi.hazır hissettiginizde kendiniz elinizle koyun ondan ittirmesini isteyin yavaş yvaş girer kayganlaştırıcı yeterli oldugu sürece yanma olmuyor.

2.side burda arkdş demişti gene
Yatakta dizlerini yukarı kırıp bacagını açıp eşinizin üstte denemesi yerini her zmaan siz yerleştirin ittirme kısmını ona brakın

Birde oyle deniyeyim ama çok usandik.birde cevre sormaya başladı artk psikolojik bozuluyor galiba cok tuhafim kendime yetemiyorum artk normal cok dirayetli bir insandim keske olsa bitse artk zevki umrumda degil

Canım hamileliğin ilk 3 ayi zaten normal ilişki yasayanlara da kısıtlıyor doktor hamileyken hiç yapamazsın emin ol kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…