- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.801
Canım doktora gitse bi eşinKızlar benim eşim tam sertleşemedi dün gece ve denemek istedi hayır dedim yine yırtılma olur diye bu sefer o tamamen gitti. Sizce yanlış mı yaptım az da olsa sert olmadı ilişki için yeterli mi?Allahımm çaresizlik ne zor bir iş ben senelerce kendi sorunumla uğraştım şimdi ise eşim böyle oldu. Çok üzülüyorum haline erkekler bizler gibi güçlü değil çok çabuk yıpranıyorlar
Canım vajinismuslularin eşlerinde çok sık olabiliyormuş bu durum canını sıkma lütfen.biz tedavi aşamasındayken doktor viag... vermişti bi süre kullanıp bıraktı.ben düzelince oda duzeldiKızlar benim eşim tam sertleşemedi dün gece ve denemek istedi hayır dedim yine yırtılma olur diye bu sefer o tamamen gitti. Sizce yanlış mı yaptım az da olsa sert olmadı ilişki için yeterli mi?Allahımm çaresizlik ne zor bir iş ben senelerce kendi sorunumla uğraştım şimdi ise eşim böyle oldu. Çok üzülüyorum haline erkekler bizler gibi güçlü değil çok çabuk yıpranıyorlar
Ben ustteyken deniyorum ama yönünü mu bulamıyorum olmuyor bir türlü ustteyken esimizin mi oraya girmesi gerekiyor yoksa biz mi tutup sokmaya calismaliyiz siz nasil yaptiniz
Bence öncelikle bu durumu çöz sonra hamilelik için ugrarışırsın önce hamilede kalmadan bi tadını cıkar yenipBnde umudunu yitiriyorm galiba bayağı ilerlemiştim ama dun hayal kirikligina ugradim bir turlu yapamadık sanki hic ilerlememis hic egzersiz yapmamış gibiydim ve en basa dönmüş gibi moralim okadr bozulduki eşim beni düzeltmeye calisti üzülme elbet yapicaz deneye deneye yapicaz ne zman nasipse ozamn olck inşallah dedi dilator aldi ilaçları aldı adam egzersizler ile de yardımcı oluyor daha ne yapsın anlamadım ben daha ne istyorm acabaaa. Kendime çok kızıyorum deneme yaparken eşim biraz aceleci davranıyor bazen sonra özür dileyip yardımcı olmaya çalışıyor ama bende o an bitiyor tam rahatken bi anda aceleci olunca bir kasilma başliyor dahaa açamiyorum. Artk o dediginz boşalmayla uç kismiyla hamile mi kalsam diyorum belki biraz güven gelir öyle deneme devam ederim bi taraftan da hamileyken çok zor olur mu diyorum sonradan vazgeciyorum kafam allak bullak
Canm sen ne yaptın en son %70 girmiştieşin hiç doktora gitti mi
Yok canım eşim 15 gündür böyle daha önce sertleşme sorunu hiç olmadıeşin hiç doktora gitti mi
Canım bi yan etkisi falan oldu muCanım vajinismuslularin eşlerinde çok sık olabiliyormuş bu durum canını sıkma lütfen.biz tedavi aşamasındayken doktor viag... vermişti bi süre kullanıp bıraktı.ben düzelince oda duzeldi
Off hiç sorma erkek kardesim misafir geldi 1 haftalık falan e haliyle deneyemedik ama bugun yarın erkek kardeşim olsa da deniycem ben çekiniyorum ses gider birşey olur diye çünkü azcık gürültülü oluyorum ozamanCanm sen ne yaptın en son %70 girmişti
Bence öncelikle bu durumu çöz sonra hamilelik için ugrarışırsın önce hamilede kalmadan bi tadını cıkar yenip
Burda 2 kişinin dedigi şeyleri denesene benmde tam olarak rahat hissettiğim o şekilde olmustu
1.si arkadaş demişki
Aparatı yerleştirip yönü siz kendiniz ayarlayın yani aparatı hareket ettirmekten cok siz şekil alın
-bu şekilde eşinizle denerkende siz yön alırsınız erkekler anlamıyor popoya itmekten flan ve aceleci olabiliyorlar onlara sinirlenmeyn onlarda acemi bzim gibi.hazır hissettiginizde kendiniz elinizle koyun ondan ittirmesini isteyin yavaş yvaş girer kayganlaştırıcı yeterli oldugu sürece yanma olmuyor.
2.side burda arkdş demişti gene
Yatakta dizlerini yukarı kırıp bacagını açıp eşinizin üstte denemesi yerini her zmaan siz yerleştirin ittirme kısmını ona brakın
Canım hamileliğin ilk 3 ayi zaten normal ilişki yasayanlara da kısıtlıyor doktor hamileyken hiç yapamazsın emin ol kendimden biliyorumBnde umudunu yitiriyorm galiba bayağı ilerlemiştim ama dun hayal kirikligina ugradim bir turlu yapamadık sanki hic ilerlememis hic egzersiz yapmamış gibiydim ve en basa dönmüş gibi moralim okadr bozulduki eşim beni düzeltmeye calisti üzülme elbet yapicaz deneye deneye yapicaz ne zman nasipse ozamn olck inşallah dedi dilator aldi ilaçları aldı adam egzersizler ile de yardımcı oluyor daha ne yapsın anlamadım ben daha ne istyorm acabaaa. Kendime çok kızıyorum deneme yaparken eşim biraz aceleci davranıyor bazen sonra özür dileyip yardımcı olmaya çalışıyor ama bende o an bitiyor tam rahatken bi anda aceleci olunca bir kasilma başliyor dahaa açamiyorum. Artk o dediginz boşalmayla uç kismiyla hamile mi kalsam diyorum belki biraz güven gelir öyle deneme devam ederim bi taraftan da hamileyken çok zor olur mu diyorum sonradan vazgeciyorum kafam allak bullak
Böylede olmuyor ya iste bi care en azından diye dusundum çocuk kısmı boter cevre rtkisinde kurtulurum diye ama oda yanlis biliyorm ne dusuncegimi sasirdimCanım hamileliğin ilk 3 ayi zaten normal ilişki yasayanlara da kısıtlıyor doktor hamileyken hiç yapamazsın emin ol kendimden biliyorum
Canım o şekilde herkeste tutmuyor maalesef ben aylarca denedim olmadı. Şimdi iyiki de olmamış diyorum önce yenelim sonra çocuk isteyelim benceBnde umudunu yitiriyorm galiba bayağı ilerlemiştim ama dun hayal kirikligina ugradim bir turlu yapamadık sanki hic ilerlememis hic egzersiz yapmamış gibiydim ve en basa dönmüş gibi moralim okadr bozulduki eşim beni düzeltmeye calisti üzülme elbet yapicaz deneye deneye yapicaz ne zman nasipse ozamn olck inşallah dedi dilator aldi ilaçları aldı adam egzersizler ile de yardımcı oluyor daha ne yapsın anlamadım ben daha ne istyorm acabaaa. Kendime çok kızıyorum deneme yaparken eşim biraz aceleci davranıyor bazen sonra özür dileyip yardımcı olmaya çalışıyor ama bende o an bitiyor tam rahatken bi anda aceleci olunca bir kasilma başliyor dahaa açamiyorum. Artk o dediginz boşalmayla uç kismiyla hamile mi kalsam diyorum belki biraz güven gelir öyle deneme devam ederim bi taraftan da hamileyken çok zor olur mu diyorum sonradan vazgeciyorum kafam allak bullak
SüpeeerrrrrKızlar aparatta 4. Yü alabilen varmı kittenly en büyük aparatı sokamıyordum ya küçükten büyüğe sırayla giderek en büyüğüde soktum 4. Boyu ve itip geri soktum tabi biraz baskı hissettm o ayrı ama ağrı yok valla bunu sokamıyorum diye ağlardım artık o da giriyor kasılmalarımda çok azaldı inşallah mutlu sona az kaldı eşim hazır maça gitmişken aparatla bol çalışmaca
İlk işim bunu denemek olucak oleyyySüpeeerrrrr
İlk denediğin an olucak eminim ben
Yok canım olmadı bi kutu kullanıp bırakmıştıCanım bi yan etkisi falan oldu mu
Bence bir süredir yapamıyorsunuz bu sebeple ister istemez stres kaynaklı kasma olmuştur yoksa tamamı girmemesi için bir sebep yok merak etme git gel yaptıysa aslında girmiştir belki tamamı eminmisin girmediğineKızlar biz az önce tekrar denedik eşim kendine geldi şükür yalnız p... tam girmedi bi yerden sonra aşırı baskı ve acı hissettim ıkındım nefes al ver yaptım ama çare olmadı bu arada eşim git gel de yaptı ve içime boşaldı çok şükür:)ama tamamı neden girmiyor arkadaşlar o acı neden lütfen aydınlatın beni
Eşim daha girmiyor bir yerde tıkandı dedi neredeyse ilerisi kapalı diyecektiBence bir süredir yapamıyorsunuz bu sebeple ister istemez stres kaynaklı kasma olmuştur yoksa tamamı girmemesi için bir sebep yok merak etme git gel yaptıysa aslında girmiştir belki tamamı eminmisin girmediğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?