- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.761
%70 i girdi önsevişme oldu ama işte görev olarak görüyoruz şu ara çok etkilenmedik.. giriş alt kısma doğru çok az yırtıldı ve kanadı yani giriş bolaracak şekilde yırtıldı. Doktoruma msj attım korkulacak bir şey yok dediCanım penisin hepsi mi girdi ve ön sevişmeyi uzun tutun ayrıca ne şekilde bir yırtılma oldu doktora gittin mi?
Canım görev olarak görme ön sevişme esnasında eşin penisi vajinaya sokarken bir elinizle de klitorisle oynasın gevşe ve serbest bırak kendini nefes çok önemli nefes al verirken penisi ittirsin eşin itmese bile sen kendi kendine penisi içine çekiyorsun ister istemez. Popoya doğru eğimli sokmaya çalışın dik değil öyle girmiyor canın o zaman yanar diğer türlü penisin kendisi rahatca girecek korkma%70 i girdi önsevişme oldu ama işte görev olarak görüyoruz şu ara çok etkilenmedik.. giriş alt kısma doğru çok az yırtıldı ve kanadı yani giriş bolaracak şekilde yırtıldı. Doktoruma msj attım korkulacak bir şey yok dedi
Kendine güvenin kalmadıysa git canım ben sürekli vajinusmus tedavilerini takip ediyorum gidip de yenemeyen çok az tabi gittiğin dr. Çok önemliKızlar gizem pekcan diye bir doktor varmış ucreti de cok yüksek değil ona gitmeyi düşünüyorum artık cok bunaldım doktora gitmeden yenemedim 3 yıl olcak biktim artık bu gidisattan kendi basima yenebilecegim inancimi kaybettim artik doktorla yenen arkadaşlar var mi gitmeli miyim nabicam bilmiyorum
İnş. Canım yaa benim korkutalım kalmadı yani 2.planda kaldı ama eşim iyi değil bi türlü sertleşmiyor. Klitorisle oynama fikri mantıklı .. ben parmak egzersizi de yapıyorum 2 parmak git gel çok rahatım. Hemen yenip bebek istiyorum yaşım 30 ve artık sabrım kalmadıCanım görev olarak görme ön sevişme esnasında eşin penisi vajinaya sokarken bir elinizle de klitorisle oynasın gevşe ve serbest bırak kendini nefes çok önemli nefes al verirken penisi ittirsin eşin itmese bile sen kendi kendine penisi içine çekiyorsun ister istemez. Popoya doğru eğimli sokmaya çalışın dik değil öyle girmiyor canın o zaman yanar diğer türlü penisin kendisi rahatca girecek korkma
Çok uzun zaman oldugu için bıktim artık koskoca 3 yil ya bide sartladim galiba kendimi doktora gidicez diye esimin davranislarida etkiliyor bilmiyorum belki doktorla çabucak cozulur gibime geliyorKendine güvenin kalmadıysa git canım ben sürekli vajinusmus tedavilerini takip ediyorum gidip de yenemeyen çok az tabi gittiğin dr. Çok önemli
Canım ben de 32 yaşındayım ben de artık istiyorum bebek inşallah herşey gönlümüzce olur. Dilator seti ile yendim ben bu hastalık için bire-bir ilk 3 boyunu aldığım gün sokabildim bir haftalık egzersizten sonra 4.boyu soktum ve sonra ilişkide oldu penisle demem o ki oraya biseyin girme düşüncesini beynine kabul ettir gerisi kendiliğinden geliyor ayrıca eşine kusura bakmazsan açık konusucam oral seks yaparsansa daha etkili oluyor çünkü onların da penisi vajina içinde geniş geniş hissetmesi lazım erekte olabilmeleri için benim eşimin de deneme egzersizlerin de hep yumusuyordu ve ben de sinir oluyordum yani canım zevke odaklan erotik şeyler düşün orası ıslanıyor ve aynı şekilde eşini de zevkten dört köse yaparsansa sertlik uzun süre devam ediyorİnş. Canım yaa benim korkutalım kalmadı yani 2.planda kaldı ama eşim iyi değil bi türlü sertleşmiyor. Klitorisle oynama fikri mantıklı .. ben parmak egzersizi de yapıyorum 2 parmak git gel çok rahatım. Hemen yenip bebek istiyorum yaşım 30 ve artık sabrım kalmadı4 senedir uğraşıyoruz
arkadan tam.olarak.nasil oluyor canım.bende bu akşam.denemek istiyorum.esimle.belki.oyle olur diyeWalla deneyebilirsiniz aslında zor değil dediğim gibi zevk almaya bakmali insan yoksa gerçekten zor geliyor.yani korkmasam belki önden de yapabilicem ama korkuyorum ne bileyim arkadan görmüyorum diye belkide bilemiyorum.bizde bu duruma anca gelebildik.
arkadan tam.olarak.nasil oluyor canım.bende bu akşam.denemek istiyorum.esimle.belki.oyle olur diye
Onu yapabileceğimi sanmıyorum canım ama yine de çok sağol daha doğru bir ilişki için elimden geleni yapacağımCanım ben de 32 yaşındayım ben de artık istiyorum bebek inşallah herşey gönlümüzce olur. Dilator seti ile yendim ben bu hastalık için bire-bir ilk 3 boyunu aldığım gün sokabildim bir haftalık egzersizten sonra 4.boyu soktum ve sonra ilişkide oldu penisle demem o ki oraya biseyin girme düşüncesini beynine kabul ettir gerisi kendiliğinden geliyor ayrıca eşine kusura bakmazsan açık konusucam oral seks yaparsansa daha etkili oluyor çünkü onların da penisi vajina içinde geniş geniş hissetmesi lazım erekte olabilmeleri için benim eşimin de deneme egzersizlerin de hep yumusuyordu ve ben de sinir oluyordum yani canım zevke odaklan erotik şeyler düşün orası ıslanıyor ve aynı şekilde eşini de zevkten dört köse yaparsansa sertlik uzun süre devam ediyor
inşallah canım o spreyi eşime aldırmam gerekiyor daha söyleyemedim herşeye kızdığı için umarım.yenerim bende seans başı 200 alan yer bulmayı dusunuorm.en azından 1 kere gidim.belki faydası olur diye diğerleri çok pahalı birden o parayı veremem hastaneye gitsem.esim.anlar en iyisi buCanim sen zaten isteklisin korkup kacmiyorsun spreyi sıkıp denesen esinle eminim hemen yeneceksin
Ne demek canım inşallah başarırsın bana göre arkadan ilişki hariç hepsinde denemeye çalışıyorum tamamiyle alışmak ta lazım her zaman aynı pozisyon da zevkli olmaz başlangıcı yatak ucunda yaparsanız belinin altına yastık koy ve eşin ayakta dursun yavaş yavaş girsin önce kasma kendini sen de tamamının girmesi için içerinin epey ıslanarak kayganlasmasi lazım ancak o zaman baskı hissi yaşamazsın ve zevk alırsın yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yine de herkesin yenmesini istiyorum beynimizin oyunları bunlar insallah en kısa sürede yenersinOnu yapabileceğimi sanmıyorum canım ama yine de çok sağol daha doğru bir ilişki için elimden geleni yapacağım
Ben ustteyken deniyorum ama yönünü mu bulamıyorum olmuyor bir türlü ustteyken esimizin mi oraya girmesi gerekiyor yoksa biz mi tutup sokmaya calismaliyiz siz nasil yaptinizMerhabalar. Öncelikle 23 ay bu sorunla uğraşıp en sonunda yenmiş biri olarak belki bir faydam olur birine diye yazmak istedim.
Ben genel olarak ilişkiden korkan, kaçan biri değildim. Fakat bir türlü girişi saklayamıyorduk. Burayı sürekli takip ettim. Evlendikten 1 yıl kadar sonra egzersiz yapmaya karar verdim fakat birkaç denemeden sonra bıraktım. Ara ara sadece bununla evlilik olmaz olmasa da olur diye kendimi telkin ediyordum ama yine de kafama çok takıyordum. Karar aldım ne gerekiyorsa yapacağım diye.
Burada dilatör setlerini okudum fakat sert olacağından yine buradan öğrendiğim gibi peçeteden kendim yaparsam daha az canım yanar hem de istediğim gibi yaparım diye düşündüm. İlk gün kafama göre 3 boy oluşturdum ve denedim hepsi oldu ama fazla kalın tutmamıştım.
2. Gün yine 3 boy oluşturdum fakat 1 tanesi oldukça kalındı. Bu olursa bu iş tamam dedim. İlk ikisinde sorun olmadı ama bu kalın olanı maalesef yapamadım. O sırada da eşime buradan okuduğum krem sprey ne varsa aldırmıştım. Wemcaine spreyi alayım niye vazgeçiyorum olmazsa yine olmaz dedim ve spreyi aldım içeri dışarı bol bol sıktım. Zaten uzun ince bir aparatı olduğu için içeri girebiliyor. Sprey hafif yaktı, yanma bitince tekrar denedim ve başardım.
Bunu eşime söylediğimde denemek istedi. İlk denemede yine olmadı, spreysiz denemiştik fakat ben kalkıp spreyi sıktım ve üste geçtim. Sonuna kadar girdiğini gördüm fakat wc ihtiyacı gibi bir his geldi kalkıp tuvalete gittim ve kanamayı gördüm.
Sonraki denemelerde de birer ikişer fıs sprey kullandım fakat şimdi sadece kayganlaştırıcı jel yetiyor.
En önemli tavsiyem şu, giriş yönünü doğru ayarlayabilmek için aparatı sabit tutup kendinizi aparata göre ayarlayın ve yönü aklınızda tutmaya çalışın. Böylelikle eşinizle deneme yaparken sanki aparatmış gibi düşünebilirsiniz. Sprey olduğundan herhangi bir acı duymadığım gibi, kalın aparatla kanama olmadığı için esnek olduğumu düşündüğümden kanamayı görünce çok şaşırdım çünkü beklemiyordum.
Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. Bu bizim bilmediğimiz bir şey fakat öğrenemeyeceğimiz anlamına asla gelmiyor!
Walla cnn önce on sevişme yapıyoruz biz ben benimkini kaygan duruma getiriyorum eşimin kini sonra arkamdan bir kaç hareket yapıyor benimki kayganlassin diye sonra da arkadan öne doğru giriyor ben ustanın kenarına uzanıyorum altıma yastık alıyorum oda ayakta giriyor yani zaten daha sonra malum durum oluyor.yani rahatlıyor.arkadan tam.olarak.nasil oluyor canım.bende bu akşam.denemek istiyorum.esimle.belki.oyle olur diye
Wemcaine spreyi bende aldım cnm etkili mi o kaar gerçekten tabi daha denemek nasip olmadı bana çünkü hasta oldumMerhabalar. Öncelikle 23 ay bu sorunla uğraşıp en sonunda yenmiş biri olarak belki bir faydam olur birine diye yazmak istedim.
Ben genel olarak ilişkiden korkan, kaçan biri değildim. Fakat bir türlü girişi saklayamıyorduk. Burayı sürekli takip ettim. Evlendikten 1 yıl kadar sonra egzersiz yapmaya karar verdim fakat birkaç denemeden sonra bıraktım. Ara ara sadece bununla evlilik olmaz olmasa da olur diye kendimi telkin ediyordum ama yine de kafama çok takıyordum. Karar aldım ne gerekiyorsa yapacağım diye.
Burada dilatör setlerini okudum fakat sert olacağından yine buradan öğrendiğim gibi peçeteden kendim yaparsam daha az canım yanar hem de istediğim gibi yaparım diye düşündüm. İlk gün kafama göre 3 boy oluşturdum ve denedim hepsi oldu ama fazla kalın tutmamıştım.
2. Gün yine 3 boy oluşturdum fakat 1 tanesi oldukça kalındı. Bu olursa bu iş tamam dedim. İlk ikisinde sorun olmadı ama bu kalın olanı maalesef yapamadım. O sırada da eşime buradan okuduğum krem sprey ne varsa aldırmıştım. Wemcaine spreyi alayım niye vazgeçiyorum olmazsa yine olmaz dedim ve spreyi aldım içeri dışarı bol bol sıktım. Zaten uzun ince bir aparatı olduğu için içeri girebiliyor. Sprey hafif yaktı, yanma bitince tekrar denedim ve başardım.
Bunu eşime söylediğimde denemek istedi. İlk denemede yine olmadı, spreysiz denemiştik fakat ben kalkıp spreyi sıktım ve üste geçtim. Sonuna kadar girdiğini gördüm fakat wc ihtiyacı gibi bir his geldi kalkıp tuvalete gittim ve kanamayı gördüm.
Sonraki denemelerde de birer ikişer fıs sprey kullandım fakat şimdi sadece kayganlaştırıcı jel yetiyor.
En önemli tavsiyem şu, giriş yönünü doğru ayarlayabilmek için aparatı sabit tutup kendinizi aparata göre ayarlayın ve yönü aklınızda tutmaya çalışın. Böylelikle eşinizle deneme yaparken sanki aparatmış gibi düşünebilirsiniz. Sprey olduğundan herhangi bir acı duymadığım gibi, kalın aparatla kanama olmadığı için esnek olduğumu düşündüğümden kanamayı görünce çok şaşırdım çünkü beklemiyordum.
Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. Bu bizim bilmediğimiz bir şey fakat öğrenemeyeceğimiz anlamına asla gelmiyor!
Doktor ilk iliski denemelerinde erkekligin sertligi kahbolmasin diye viegra oneriyor.cunki biz uzerinde ugrasirken yada elimizle sokmaya calisirken erkegin sertligi gidebilr bu yuzden bana viegra kullansin esinki hep sert kalsin demisti ama gerek kalmadi cok sukur spreyle yendom bende suanda spreysiz jelsiz cok rahat yapiyorimBen esimle parmak egezersizi yapiyorum 2 parmagi gayet rahat aliyorum ama is penise gelince problem oluyor. Hatta esim parmak daha cok acitir ama parmakta cok rahat aciyorsun bacaklarini ve kendini kasmiyorsun ama is penise gelince yapamiyorsun demisti. Kadin dogum uzmanim sende penis korkusu var diger turku muayene falan olabiliyorsun bunu rahat yenersin demisti ama 10 ay oldu hala ayniyim maalesef. Spreyle denemeye devam edicem artik acisa dahi ona katlanmayi dusunuyorum. Cunku esimin de psikolojisi bozuluyor. Artik hap kullaniyor sertlesmesi icin mecburen. Yoksa cabuk sonuyor ve denemeye imkanimiz kalmiyor. Popo yonune yapmaya calismistik ama galiba yapamadik cunku daha cok acimisti popo yonunde sanki. Belki de o yone dogru gtmedi bilmiyorum. Insallah kurtuluruz
Canim cok komik gelecek ama bende onceden vajina girisini oldgu konumdan daha yukarda sanardim.hatta esim ilk deneme yaparken arka deligime dogru gidiyo sanmistim.ilk girisi bi ayarla sonra sen elinle ikinarak sokmaya calis hafif iceri basi girince popoya dogru ittir.bak zaten tamami girince hic bi aci vs.olmuyor.heleki sprey kullanirsan acinin a si yok cok rahat.insallah herkes basarir.gercekten bunu yasamayan anlamaz asla.bende cok agladim evde iste gezmekte hep aklimdaydi evlenen herkesi dusunup acaba bunlar nasi yapti diyip dusunurdum.bugunlerime cok sukur.insallah herkes yener ve evlilikte cinselligin nekdr guzel oldgunun tadina varirBen ustteyken deniyorum ama yönünü mu bulamıyorum olmuyor bir türlü ustteyken esimizin mi oraya girmesi gerekiyor yoksa biz mi tutup sokmaya calismaliyiz siz nasil yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?